iulian1andrei Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i In general esti multumit de el? Crucile planetare le ai de 82 /27 ? Sunt multumit de Cherochee, iar de cruci nu iti pot spune dimensiunea, eu am luat dupa codul din catalogul de piese. Daca ai nevoie maine il postez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverOne Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i Sunt multumit de Cherochee, iar de cruci nu iti pot spune dimensiunea, eu am luat dupa codul din catalogul de piese. Daca ai nevoie maine il postez. Ar fi perfect. problema e ca eu nu am cartea masinii, nu pot decat la ochiometru sau sa intreb in stanga dreapta........Am vazut intr-o poza ca e masina importata, deci are motor AMC. Ce distributie ai? pe lant sau pinioane? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1andrei Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i La benzina e numai cu lant. Lasa un mail si iti trimit manual si cataloage piese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverOne Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i alexius.mobile@gmail.com .Multumesc frumos! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1andrei Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i Astazi voi monta consola de pe plafon, pe care am reconditionat-o saptamana trecuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancuta_laurentiu Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i bravo!!! tu ai reusit in cateva zile ceea ce eu nu am reusit in 6 luni. macar acea consola a ajuns unde trebuie. poate ne vedem la toamna pe la Campulung ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1andrei Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i Ieri am terminat suportii si gaurirea capitonajului plafonului. Astazi termin si cablajul sper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1andrei Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i In concediul asta am mai continuat cu tabla si estetica la Jeep, am reparat si vopsit plafonul, pragurile si partea de jos a usilor. Ce se vede indigo in poze este tratament pt rugina Chelade. Am schimbat si proiectoarele saptamana asta cu unele noi wesem si am redesenat capacele acestora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_1702 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i Nu imi trimiti si mie o copie dupa manualul de utilizare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1andrei Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i Nu imi trimiti si mie o copie dupa manualul de utilizare? Vrei manual de utilizare sau de reparatie? Pe cel de reparatie il am pdf, pe celalalt il am pe cel original al jeep-ului meu. Sa imi dai te rog emailul tau in PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts