Laurentiu.C Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road O intrebare de ignorant: trebuie pasaport/viza (in eventualitatea de a merge sa casc gura nu de altceva)? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road numai pasaport (nu buletin) valid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road O intrebare de ignorant: trebuie pasaport/viza (in eventualitatea de a merge sa casc gura nu de altceva)? doar pasaport si cartea verde e pe asigurare :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutari, Dacane strangem o gasca contati si pe mine , am tot ce trebuie la masina, deci puteti conta pe transport, vorbim. Dar programul? Mai multe detalii te rugam. Editat Octombrie 11, 2012 de dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-roa Regulament https://docs.google.com/open?id=1nO4W4fnWyiPCXriq9Nx9XYxWGjSskInku0kZfSax6mdN2jniAgkcYEbv-8xD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road cateva poze de astazi, o iesire organizata intr-un mod f frumos de veteranii clubului din iasi, la hotarul dintre iasi si vaslui unde ne-am intalnit cu cei din clubul offroad vaslui. Bravo! se pare ca se poate si asa:grin: multumiri fotografului :) http://imageshack.us/g/1/9812336/ Editat Octombrie 14, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road cu sprijinul copilotului, respectiv al fotografului iesirii de azi,Tudor, am fost imputernicit sa afisez linkul cu poze, fara a da drepturi de autor:B https://plus.google.com/photos/113455566368930143061/albums/5801796532143014081/5801797597376510146?banner=pwa Editat Octombrie 21, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road In cateva poze apare si un land rover disco. Cum as putea lua legatura cu el pentru schimburi de pareri? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road la intrarea in Tomesti pe dreapta este un depozit de materiale de constructii....intrebi de Raymond. Editat Octombrie 23, 2012 de alex44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road multumesc mult. Probabil el nu e membru pe forum. Voi incerca sa dau de el. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Bravo baieti. Mi se pare sau am vazut si vitare stock? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sunt cateva si stoc, dar acolo compenseaza cu o alta piesa, si anumea cea de la volan, plus o masina pusa la punct din pct de vedere mecanic. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Mai postati si voi inainte de a face o iesire. Daca mai coborati spre Vaslui poate trag si eu o fuga. Chiar m-ar interesa Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica ceva actiune? As iesi si eu in probe!!!:dr1 Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Laurentiu, Ai mai pus veveritoiu la punct? Merge acu sau tot mai ai probleme cu el. Masina mea a intrat intro revizie de iarna, deci nu pot sa particip cu ea. Doar ca fotograf poate. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu zic ca da si vreu' sa il probez, ca eram la doi pasi sa ii dau foc de nervi, toata buba era pompa de benzina dar era greu sa ma duc sa fac singurele trei lucruri care ma elucidau: filtrul de aer (schimbat), test de compresie (verificat e ok), si presiunea la pompa de combustibil (avea 3/4 dintr-o atm. din minim 3 atm.). Discutand cu un fost posesor de Samurai - Alex- ii spuneam ca masina nu consuma foarte mult combustibil, chiar consuma din ce in ce mai putin :grin: si el imi recomanda sa imi pun intrebari nu sa ma bucur!!! Daca se iese te iau eu la ocazie ca fotograf sa vezi ce "misto" e masina cu arcuri pe foi, pot iesi fotografii cu OZN-uri si fantome cel putin!!! Editat Octombrie 26, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Prieteni! Baieti de la Vaslui vor sosi la noi saptamina viiotare (23 noiembrie). Colegii mei vor organiza un offroad/galagie pentru toti oaspeti Sinteti si voi bineveniti! Eu singur iar plec la Caprati Ucraineni dar ramin baieti dela clubul nostru. Daca seva PM Editat Noiembrie 18, 2012 de klexx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Lumeeeeeeeeeeeeeeeee, nu mai iesim la o frunza galbina-roscata? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ec prezent duminica de pe la 9 Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca se iese, vin si eu. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Deci ora 9, Trei Sarmale? Mai da-ti si cate un telefon, poate unii nu mai urmaresc topicul avand in vedere ca nu s-a mai iesit de mult ..... (sau s-a iesit dar nu s-a mai dat zvon pe aici)! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ies si eu atunci, sa incerc AT-urile si lanturile :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Prezent si eu la 9 la 3 sarmale Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ora 9, Trei Sarmale. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva poze/filmulete de la iesirea de azi, poate ma vad si eu ...:scr ? Editat Noiembrie 25, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate