raz27 Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Asadar intalnire duminica ora 9 in parcarea fostului restaurant 3 sarmale. O zi faina si va asteptam la locul faptei. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Tot am zis ca vreau sa ies si eu, tot m-am dat cotit ca ba plec nu stiu unde, ba am treaba :old, dar in weekend chiar as vrea sa dezmortesc picioarele la vitara :dr1, ca sta de 2 sapt in parcare, si rugineste nu de alta. Daca se mai anunta cineva, as fi interesat duminica de o plimbarica prin padure. :al Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu ma bag ! De mult asteptam si alti participanti ! Ca si idee se iese dumina dimineata la 9 cu plecare de la 3 sarmale. Bafta. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ma ia si pe mine cineva la el in masina? Fac poze. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ma ia si pe mine cineva la el in masina? Fac poze. Da domnu laurentiu, ai scapat de masina? Sau ai puso la pastrat? Poate moare si ea de ciuda acolo in parcare, fara sa ii acorzi atentie. On-topic: sper sa aveti un traseu in minte, eu nu am mai iesit de prin ianuarie, si nu mai stiu mai nimic pe unde se mai merge. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Se gasesc trasee ...asta e cea mai mica problema...iar pt dl geologu...gasim un loc cumva..mai ales ca faci poze :grin: Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Atunci zic prezent pt Duminica. Pentru cei care nu stiu Pajero s-a vandut. Dar tot nu ma las fara masina 4x4. Dar pe la anul viitor. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, In principiu vin si eu. Nu sunt foarte sigur insa, pentru ca sambata plec din oras sa-l duc pe junior in vacanta si nu stiu cand ma intorc. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, De principiu si eu sunt prezent , inca nu am schimbat placutzele de frana dar sper sa am timp si pentru ele. 1 Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road asadar, ramane stabilit maine la 9 la 3 sarmale? Eu am fujit la o piscina :shrk , ca ma toropesc de cald, si ne auzim atunci mai pe seara, daca nu ne vedem dimineata la 3 sarmale. O sambata frumoasa in continuare sa aveti.:mrgreen: 1 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salutare, adunare maine dimineata la ora 9 la 3 sarmale reci in parcare. cu stima !:old Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutari , Mai iesim si noi in WK la o plimbare? Tot duminica si tot la 3 sarmale si tot la 9 . Ce spuneti? Doritori? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Subscriu. Ne vedem duminica. Numai bine ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Prezent si eu. Ora 9 la 3 sarmale. Zi faina. 1 Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Subscriu si eu la iesire. Daca nu o sa pot sa merg cu masina, o sa merg pe post de fotograf si tot nu o sa lipsesc. :x Cu o bere rece in dreapta, si cu aparatul in stanga:2dr Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, De principiu intalnirea este stabilita pentru duminica , 3 sarmale, ora 9 + sfertul academic. Doar daca nu se intruneste cvorumul (min 2 masini) nu se tine. Te asteptam.... Mai urmareste postarile spre sfarsitul saptamanii. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca ma trezesc,vin si eu sa testez suspensia noua... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, In wk asta nu iesim , nu se intruneste cvorumul, ramane pe saaptamana viitoare . Tinem legatura! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Bine, atunci am sa recuperez orele de somn :old Si pana saptamana viitoare poate imi montez si barele de torsiune pe fata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Saptamana viitoare poate reusim sa ne intalnim mai multi, am o propunere pentru voi, poate o iesire de 3 zile/2nopti peste 2 saptamani. Mai multe detalii saptamana viitoare. :wink: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ma intorc si eu astazi in is, si daca reusesc sa montez troliul pana duminica, apar si eu:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Vin si eu. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca tot o sa fim o gasca mai mare (din ce am inteles eu, o sa fie Dragos, Razvan, Liviu, Ovidiu, Dan?, si +1 coleg nou cred), propun intalnirea sa fie la aceasi ora, dar ora de intoarcere, daca nu e cu problema pentru unii din voi sa fie mai dupa amiaza, deci vom face un gratar pe unde ne paleste foamea. Eu aduc ustensilele (gratar, vesela, drujba manuala:dr3) si eventual fac si cumparaturile necesare de sambata seara daca este nevoie, doar sa stiu sigur daca: -sunt adepti unui pranz in padure; -cine o sa poata sa ramana pana mai dupa amiaza (numarul de persoane); -preferinte la cumparaturi. O zi buna! Editat Septembrie 13, 2012 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Hop si eu..imi imaginez ca aceiasi ora, acelasi loc. Sa ne vedem cu bine !! Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, prezent si eu in acelasi loc si ora, dar la ospat nu pot ramane . Daca schimbam locatia e altceva ..... dar discutam Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate