vbog Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ies si eu atunci, sa incerc AT-urile si lanturile :grin: asteptam poze!!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva poze/filmulete de la iesirea de azi, poate ma vad si eu ...:scr ? lasa Laurentiule, ca te vedem noi suficient in parcare, zilnic cand plecam si venim de la munca :ha: imi pare rau ca n-am mai reusit sa ajung sa te vad la treaba:). toate bune :wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Acuma deh, probabil si eu ca stau in capat CUG, dar ce sa va fac eu daca baieti de oras lucrati la Ciurea!!:Gr Poze, filmulete cu utilajele la lucru sa vada unii ce au pierdut (numai cele glorioase bineinteles)! Editat Noiembrie 26, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pentru inceput tin sa multumesc fotografului nostru de serviciu (Razvan, te rog sa il informezi:grin:), chiar daca zicea ca nu a mai folosit un aparat de mult timp, a facut o treaba buna, si avem ceva material didactic. Am sa pun pentru moment ceva poze, ca filmuletele sunt la procesat, legat, am zis sa imi incerc talentul creativ, si sper sa fi iesit ceva frumos. Rendeaza si il pun imediat sus! Tineti aproape :ha:! 1 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Alte cateva poze! PS: se pare ca talentul meu de producator, mo costat la 6.5G de film de 35 min, doar ca sa arate mai bine :ha:! Editat Noiembrie 27, 2012 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si filmuletul promis. Sper sa va placa! http://www.youtube.com/watch?v=XFwBIuWV0oM&feature=g-upl Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ce e cu IMSul ala din poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ce e cu IMSul ala din poze? Era abandonat pe acolo, pacat de anvelope ca erau noi! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumim Andrei pentru montaj. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbog Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road se pare ca razvan e pole position in noroi!! bravo baieti !! sper sa ne vedem!!:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Frumos filmuletul! Frumoasa iesire! Bravos! :br Sper sa reusesc sa ma alatur si eu data viitoare! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Cu cea mai mare placere te asteptam. Pe mine ma cam mananca o iesire de 1 decembrie, sarbatorim cum se cuvine ziua Romaniei :x, si cu ceva noroaie la roti, poate ni se mai alatura si alti colegi, asta in cazul in care nu aveti alte planuri. Eu si asa sunt liber vineri, ca si aia e sarbatoare nationala, deci am timp sa surubaresc cate ceva la masina, si sambata sa o bag in brazda. Daca mai sunt doritori, poate ne strangem o gasca. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Cu cea mai mare placere te asteptam. Pe mine ma cam mananca o iesire de 1 decembrie, sarbatorim cum se cuvine ziua Romaniei :x, si cu ceva noroaie la roti, poate ni se mai alatura si alti colegi, asta in cazul in care nu aveti alte planuri. Eu si asa sunt liber vineri, ca si aia e sarbatoare nationala, deci am timp sa surubaresc cate ceva la masina, si sambata sa o bag in brazda. Daca mai sunt doritori, poate ne strangem o gasca. Daca e sambata eu unu nu am cum sa ajung ca pana vineri sunt la capitala cu treaba. :ang2 Si nu cred ca o sa reusesc sa fac un Bucuresti-Iasi si apoi sa ajung la Botosani sa-mi iau conserva si sa fiu si apt de noroiala sambata dimineata. Tigaia e in Botosani si nici nu e inca inmatriculata. Si nici platforma nu am gasit inca la un pret care sa se incadreze in bugetul meu! Daca e duminica sper sa reusesc sa ma alatur si eu in caz ca se face vreo actiune! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :br , in sfarsit un film mai lung de 3 minute, si la iesirile din iasi si eu care opream pe strada si cascam gura dupa samuraiul us army, si era al lui Razvan:ha: bravo, frumusel proiect :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :br , in sfarsit un film mai lung de 3 minute, si la iesirile din iasi si eu care opream pe strada si cascam gura dupa samuraiul us army, si era al lui Razvan:ha: bravo, frumusel proiect Da, se prezinta intr-un mare fel masina. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Imediat ce se strange lumea :grin: Poate vine si dan sa vada mai de aproape jucaria lu Razvan, ca sa nu mai faca ambuteiaje prin trafic sa vada armata americana la defilare.:ha: Si un filmulet de la Trialul de la Iasi de acu 2 saptamani: [video=youtube;pj6wKH4-kD8]http://www.youtube.com/watch?v=pj6wKH4-kD8&feature=youtu.be Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica in conditiile standard (ora 9 cu 3 sarmale) cine raspunde prezent? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Duminica in conditiile standard (ora 9 cu 3 sarmale) cine raspunde prezent? Prezent!!! :grin: :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare....in urma cu cateva minute s-a incheiat adunarea extraordinara bla bla bla...:grin: Intalnirea se pare ca va fi maine, adica Sambata 1 Decembrie, la ora 8 la 3 sarmale.... Sa speram ca si restul o sa poata sa ajunga!:2dr Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Uite pozele si filmuletele de azi. Scuze de calitate da atat poate telefonul! Oricum, super faina iesirea!!! :bravo Abia astept sa o facem pe urmatoarea!!! P.S. Saptamana viitoare sunt prin capitala, daca aveti ceva de adus din zona si nu e foarte voluminos, cu draga inima!!! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si filmuletele: :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si filmuletele: nu merg filmele P.S.: gata se vizionara:banana Editat Decembrie 1, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road nu merg filmele La mine merg. Nu stiu ce sa zic. Mai incearca! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road apropo, se iese si maine. am primit semnale. ora 9.00 la rompetrol bucium eu nu pot sa merg. doritorii sa se prezinte :grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva poze facute de colegul meu, cateva mai sugestive :grin:, exprimand afinitatea pentru smochine :dr1: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate