symy139 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Alte cateva: Restul le gasiti la link-ul ACESTA. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Foarte foarte foarte faine pozele...felicitari autorului. :tk :br Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Frumoase pozele! Multumim! :br :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbog Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Frumoase pozele! Multumim! :br daaaaaaa like!!:wink:....se pare ca nu se pupa deloc programul meu cu al vostru!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road poi care ar fi programul tau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Alte cateva: [ATTACH=CONFIG]159235[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159236[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159238[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159239[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159240[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159241[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159242[/ATTACH] Restul le gasiti la link-ul ACESTA. Am descoperit si eu link-ul... Da, frumoase pozele. Multumiri fotografilor.... Eu constat ca am cam fugit de poze. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Am descoperit si eu link-ul... Da, frumoase pozele. Multumiri fotografilor.... Eu constat ca am cam fugit de poze. Numai bine ! Da ..... ultima poza de pe pagina 6 .... sugestiva.... :ha: :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Buna seara, Se mai face vreo iesire maine si daca da la ce ora si de unde ? Vreau si eu s ama alatur gastii daca imi este permis, m-am intalnit saptamana trecuta cu o parte dintre voi, eram cu un atv.:tr danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Buna seara, Se mai face vreo iesire maine si daca da la ce ora si de unde ? Vreau si eu s ama alatur gastii daca imi este permis, m-am intalnit saptamana trecuta cu o parte dintre voi, eram cu un atv.:tr Salut, Nu este cu permisiune, Doamne fereste ! Esti oricand binevenit. In principiu noi iesim Duminica. Nu stim inca daca se iese Duminica asta dar urmareste forumul. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbog Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Nu este cu permisiune, Doamne fereste ! Esti oricand binevenit. In principiu noi iesim Duminica. Nu stim inca daca se iese Duminica asta dar urmareste forumul. Numai bine ! noi zicem prezent pt maine!!pe la ora 10 la 3 sarmale!!:wink: doritori???..haideti nu va inghesuiti chiar asa!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road noi zicem prezent pt maine!!pe la ora 10 la 3 sarmale!!:wink: doritori???..haideti nu va inghesuiti chiar asa!!:ha: Salut Bogdan, Din cate stiu ies baietii de la club maine. Adunarea este la ora 9 la Rompetrol Bucium. Eu nu pot veni. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Saptamana aceasta nu pot ieesi , incerc saptamana viitoare, oricum particip la umanitara din 21. Daca aveti detalii legate de umanitara, va rog sa le postati din timp. Multumesc, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Subcriu si eu la umanitara de pe 21 daca o sa primim informatii. De asemenea, maine nu pot sa fiu prezent, trebuie sa imi caut anvelope de noroiala, nu pot sa o las desculta cu biscuiti de zapada. :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Bogdan, Din cate stiu ies baietii de la club maine. Adunarea este la ora 9 la Rompetrol Bucium. Eu nu pot veni. Numai bine ! Sper sa ajung si eu maine la 9. Daca nu ajung va doresc distractie faina!!! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road N-am reusit sa ajung, din pacate, ca am reusit sa parlesc ambreiajul! :ang4. Stie cineva prin is unde gasesc unu eftin? :grin: Daca voi ati iesit asteptam poze! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Facem ceva activitati duminica pe 30? Mai sunt cativa doritori sa ne cunoasca, si poate ne intalnim macar la un ceai/vin fiert daca nu facem vreo miscare prin padure. Plus de asta, as vrea si eu sa testez oleaca simex-urile si tare curios macar cum sade pe ea. :grin: Dragos, am pentru tine cateva lanturi daca nu ai masina inca echipata de atac :old Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut , putem incerca chestia cu vinul fiert , ca altceva nu se poate , doar daca nu gasim o lama sa o montam in fata unei masini ...... zapada este foarte mare , saptamana trecuta am iesit dar am mers pe unde a trecut o lama . Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Domnilor daca vreti sa iesiti in padure sa fiti mai multi si in forma ca veti avea ce impinge, uitati cum era azi pe la Bucium https://vimeo.com/56333279 Editat Decembrie 26, 2012 de danutlupu danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut , putem incerca chestia cu vinul fiert , ca altceva nu se poate , doar daca nu gasim o lama sa o montam in fata unei masini ...... zapada este foarte mare , saptamana trecuta am iesit dar am mers pe unde a trecut o lama . ...de ce esti "rau", ca eu mai ieseam si pe unde nu era desfundat :ha1[ATTACH=CONFIG]161907[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161908[/ATTACH] @symy139: simexurile fac minuni... Editat Decembrie 27, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Facem ceva activitati duminica pe 30? Mai sunt cativa doritori sa ne cunoasca, si poate ne intalnim macar la un ceai/vin fiert daca nu facem vreo miscare prin padure. Plus de asta, as vrea si eu sa testez oleaca simex-urile si tare curios macar cum sade pe ea. :grin: Dragos, am pentru tine cateva lanturi daca nu ai masina inca echipata de atac :old Salut, Eu merg. Sarbatori cu bine in continuare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ramane stabilit domnilor atunci, duminica la 9 fix la 3 sarmale. O carafa de vin fiert o aduc eu...:x Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Victor_Is Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Am participat la intalnirea de astazi. Oameni de nota 10+ (foarte de gasca), masini frumoase. Supeeeerb, mi-a placut la nebunie atat activitatea cat si masinutele. Cred ca de azi sunt oficial virusat de offroad, imi iau Vitara. Cateva filmulete si de la mine (scuzati calitatea si stabilizatorul imaginii, telefonul + zapada adanca poarta toata vina) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Intradevar, o iesire reusita, chiar daca am chinuit masinile doar pe 1 km de padure :grin: dar a fost frumos, cu de toate, trolieri, tractari, si cireasa de pe tort, cum sa intorci masina in 4 m patrati cu 1 sufa si 8 oameni :ha: . Cazaturi, muscat din zapada, oameni cu greutate, dar si cinstea a fost cat de cat pe masura. :x Multumim deocamdata lui Victor pentru cateva filmulete, asteptam si de la restul colegilor filmulete/poze. Editat Decembrie 30, 2012 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumim Victor. Numai bine si un an nou cu sanatate si bucurii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road La multi ani tuturor! Sa va aduca Anul Nou tot ce va doriti! :x :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate