KAROLOKW Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: Niva fierbinte a pai acum vad eu ce pneus ai tu:) tu ai ceva ce seamana cu bfg mk1 :) iar eu am ceva ce arata total diferit:) oricum ca profil sunt foarte bune de zapada pe noroi nu iti pot spune c anu stiu cum se comporta dar pe pamant si piatra sparta sau bolovani merge foarte bine ca profil. apropo daca vrei sa vezi cum face la flexari intra intr-un sant deala de irigatii cum erau pe vremuri si acolo te lamuresti. principial iti pot spune ca atinge in partea din fata a aripilor fata in prima treime acolo aproape de far, in spate iti va atinge in interior in contraaripa in partea din intyerior iar uneori iti va atinge in curbura d ela aripa de langa prag iar la chestii mai interesante iti atinge in lonjeronul fata la denivelari luate in viteza si cu avant:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 (editat) Re: Niva fierbinte I-am pus caucioace!!! Zgomotul la rulaj este suportabil, s-a mai inaltat intre 5-7 cm de la sol iar la rulaj pe drum nu agata. Trebuie sa vad la flexari unde ajustez :) Inca imi caut o rezerva asemanatoare! :grin: si ce faci tu cu rezerva asemanatoare?? ca la motor nu o mai bagi! eu dupa ce am trecut pe 15 am vandut toate cele 5 jante :banana ...si mi am luat o ca nu mai se inchidea capota ...si dai si cauta ...si cu greu am gasit o jeanta de ims ruginita ,ce se potraveste perfect si mai merge stransa tot cu piulitele originale niva si am incaltat iar o guma originala asta dupa ce m am dat eu artist ca daca tot nu merg cu bancheta din spate port rezerva acolo.....mereu ma incurca la bagale !! Editat August 26, 2012 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Niva fierbinte Si eu tot "Pneus" am. Se descurca excelent pe noroi si zapada afanata dar pe gheata sau zapada batatorita nu prea sunt eficiente. Eu tocmai pentru asta caut , adica cum e pe drumurile publice circulate si vreau dimensiunea originala sau foarte aproape si cu cuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat August 26, 2012 Autor Partajează Postat August 26, 2012 Re: Niva fierbinte Rezerva o trec in portbagaj. Nu am decat un cric si cheia de roti......Chiar asa..ce fel de cric (original ) are lada? Nu l-am avut si nici nu am vazut vreunul. Acum daca este mai inalta, credeti ca imi tb ceva diferit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Niva fierbinte Rezerva o trec in portbagaj. Nu am decat un cric si cheia de roti......Chiar asa..ce fel de cric (original ) are lada? Nu l-am avut si nici nu am vazut vreunul. Acum daca este mai inalta, credeti ca imi tb ceva diferit? ala original era sa imi cada masina cu el:) eu iti recomand unul hidraulic cu doua trepte parca se numeste e ala cu surub pe care il desfaci pana unde ai nevoie si apoi ridici din hidraulica si nu e nici scump pana in 100 lei cred si e eficient eu asa am si ma descurc foarte bine cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Niva fierbinte Rezerva o trec in portbagaj. Nu am decat un cric si cheia de roti......Chiar asa..ce fel de cric (original ) are lada? Nu l-am avut si nici nu am vazut vreunul. Acum daca este mai inalta, credeti ca imi tb ceva diferit? cricul original este asezat in compartimentul motor , pe nervura superioara a aripii dreapta ,de la filtru de aer pana la vasul de expansiune, e un cric foarte bun ce face parghie cu masina numai ca trebuie putina atentie cand se prinde in suport, eu am renuntat la el din cauza pragurilor laterale care s au prins in locasurile cricului, si folosesc un ,,air jak" ce l cuplez la iesirea esapamentului. VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Niva fierbinte cricul original este asezat in compartimentul motor , pe nervura superioara a aripii dreapta ,de la filtru de aer pana la vasul de expansiune, e un cric foarte bun ce face parghie cu masina numai ca trebuie putina atentie cand se prinde in suport, eu am renuntat la el din cauza pragurilor laterale care s au prins in locasurile cricului, si folosesc un ,,air jak" ce l cuplez la iesirea esapamentului. AM vrut si eu sa iau unul dala dde la ARB parca era dar era cam scumpisor pentru mine la momentul respectiv asa ca m-am orientat pe versiunile mai ieftine :) acum as lua unul dar nu prea ma mai incanta mai degraba il conectez pe compresorul de aer cu un furtun si adaptor adecvat :) oricum nu promit dar dca mai gasesc cricul original prin garaj ti-l dau eu "free of charge " :) ca daca anu asta la mare nu ne-am vazut la o bere poate ne vedem prin noiembrie pe la munte la o palincuta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Niva fierbinte Sar'mana daca-l gasesti pe cric! Uichendul care a trecut am organizat o intalneala de vw broscute in Vama si ma gandeam ca rau am facut ca nu am pus aici o invitatie si pentru cei care sunt prin zona.....Cine stie, poate combinam o broasca cu un 4x4 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Niva fierbinte Sar'mana daca-l gasesti pe cric! Uichendul care a trecut am organizat o intalneala de vw broscute in Vama si ma gandeam ca rau am facut ca nu am pus aici o invitatie si pentru cei care sunt prin zona.....Cine stie, poate combinam o broasca cu un 4x4 :) pai stiu ca Herr Porche a facut ceva de genul :) varianta amfibie parca se numea Kubervagen si era un fel de 3 in 1 :) aadica masina de teren ,barca si transportor de soldatei :) ma tenta si pe mine una la un moment dat dar am gasit una de vanzare la modicul pret de 250 000 ..... EURO :):):) si am zis ca daca e asa ieftina mai bine nu o iau ca sigur are probleme la caroserie :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Niva fierbinte Da, asa este si au mai facut in razboi un "kommandeurwagen vw" - este chiar o broscuta de teren...Eu ma gandeam sa pun o broscuta pe un sasiu echipat de un 4x4. Caroseria de brotac este prinsa in suruburi de podele si se poate urca destul de usor pe un sasiu functional. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Niva fierbinte :grin: si ce faci tu cu rezerva asemanatoare?? ca la motor nu o mai bagi! eu dupa ce am trecut pe 15 am vandut toate cele 5 jante :banana ...si mi am luat o ca nu mai se inchidea capota ...si dai si cauta ...si cu greu am gasit o jeanta de ims ruginita ,ce se potraveste perfect si mai merge stransa tot cu piulitele originale niva si am incaltat iar o guma originala asta dupa ce m am dat eu artist ca daca tot nu merg cu bancheta din spate port rezerva acolo.....mereu ma incurca la bagale !! Eu unul personal ,i-am facut un suport de prins pe portbagajul de deasupra. "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Niva fierbinte Eu unul personal ,i-am facut un suport de prins pe portbagajul de deasupra. cea mai buna varianta :) dar poate nu cea mai estetica:) eu in continuare opez pentru mutarea ei in portbagaj :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Re: Niva fierbinte daca o sa calculati de cate ori s a montat rezerva ..... o sa ajungeti tot la varianta motor! eu din 2006 o singura data 600 metri am folosit rezerva :ha: in rest m am ,,cotopanit"cu ea in brate .. ba las o ba ia rezerva n porbagaj , asa ca am trecut cu janta de ims si guma originala n compartimentul motor! Editat Septembrie 6, 2012 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Niva fierbinte Aia care au proiectat masina asta au nevoie de o statuie, de fapt le-o datoram. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Niva fierbinte Aia care au proiectat masina asta au nevoie de o statuie, de fapt le-o datoram. aia care au facut si proiectat masina au gandit locatia in functie de cateva cerinte iar locul respectiv de la motor e alegerea cea mai logica dar eu consider ca nu e chiar cea mai fericita solutie oricum fiecare isi cara rezerva unde vrea si in ce solutie considera necesar. eu prefer si sunt adeptul rezervei in portbagaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Re: Niva fierbinte Mda, fiecare cum doreste, eu o voi tine-o in portbagaj (incepand din ziua in care voi avea si rezerva MT) in pozitie verticala pe laterala dreapta a portbagajului, ancorata cu ceva coarda elastica. Tocica/Punct. Ce vreau sa va intreb: ati achizitionat vreunul dintre voi, capacul de grila de pe capota? Ca mie iarna imi intra in gura de aer la greu zapada/apa! Si-o face treaba capacul de grila? Editat Septembrie 7, 2012 de pirvu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Niva fierbinte Ce vreau sa va intreb: ati achizitionat vreunul dintre voi, capacul de grila de pe capota? Ca mie iarna imi intra in gura de aer la greu zapada/apa! Si-o face treaba capacul de grila? Isi face treaba. Trebuie obturat un set de fante, alfel intra aer de la motor in aeroterma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Re: Niva fierbinte Am vazut ca o grila este undeva la 100 ron....Pana sa-mi cumpar una noua, intreb aici daca vinde cineva una sh? Editat Septembrie 10, 2012 de pirvu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Niva fierbinte Isi face treaba. Trebuie obturat un set de fante, alfel intra aer de la motor in aeroterma. sunt fantele alea de pe partea cu pompa de frana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Niva fierbinte Am vazut ca o grila este undeva la 100 ron....Pana sa-mi cumpar una noua, intreb aici daca vinde cineva una sh? eu nu am fost multumit de cele facute de ...cine le o face , si am luat o gura de aerisire ,,tegola "din ,,dedeman" pe care am ajustat o ... arata cam :4079862908: dar face treaba bine tare ! poate o sa pun p poza ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Niva fierbinte eu nu am fost multumit de cele facute de ...cine le o face , si am luat o gura de aerisire ,,tegola "din ,,dedeman" pe care am ajustat o ... arata cam :4079862908: dar face treaba bine tare ! poate o sa pun p poza ! cea mai simpla si usor de facut e o bucata de tabla de al deala striat sau nu neaparat dar mai grosut cam la 2mm indoite doua capete in forma de triunghi dreptunghic dar sa fie egale partile date 2 gauri pe fiecare parte prinse in nituri si gata aerisirea :) se poate folosi deasemenea si placa deaia de aluminiu care se foloseste la placari exterioare de cladiri alea care au un plastic intre doua foi de aluminiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Niva fierbinte Ok...bricolam! Azi am facut cea mai buna investitie pentru Niva - un spray pentru curatat contacte electrice. Am dat in toate mufele si in spatele tabloului de bord pe niste suruburui care dau la masa (-) ceva papuci. A inceput sa mearga si treapta 2 de la aeroterma :al Maine dau pe tot ce inseamna contacte la faruri stopuri si semnalizari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Niva fierbinte Ce marca este spray-ul, de unde l-ai achizitionat si la ce pret? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Niva fierbinte Ce marca este spray-ul, de unde l-ai achizitionat si la ce pret? Iti recomand de la Caramba,sunt nemtesti,are 500 ml si e 25 lei:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Niva fierbinte eu nu am fost multumit de cele facute de ...cine le o face , si am luat o gura de aerisire ,,tegola "din ,,dedeman" pe care am ajustat o ... arata cam :4079862908: dar face treaba bine tare ! poate o sa pun p poza ! Poti sa-ti cumperi orice gura de aerisire,de preferat mai mare,pt a intra un volum cat mai mare de aer.Eu am montata una,dar este mai mult de design decat de utilitate.Am facut cum mi-a spus Teo si am acoperit parte din frila pe interior,pt a nu mai intra aerul cald de la motor in aeroterma. P.S-@Teo, astept raspuns de la tine, ti-am trimis si PM si la tel suna mereu ocupat...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate