mongli Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Am iesit in week-end sa bagam ceva trsee pt evenimentu nostru. Bucovina Off-Road Challenge 2008 http://www.bucovinaoffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 24, 2008 Autor Partajează Postat Martie 24, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 24, 2008 Autor Partajează Postat Martie 24, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grinch Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) :Gr Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) promitator nu gluma.....acum se intelege mai bine de ce e nevoie de rollcage. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) Cand putem incepe sa ne inscriem? Ca din Baia Mare suntem cel putin 4 masini. Eu si Bizo ne bagam la extrem. :mrgreen: Asta daca apucam sa terminam rolcage-urile pana atunci. Abia astept... :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 25, 2008 Autor Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trsee :) Cand putem incepe sa ne inscriem? Ca din Baia Mare suntem cel putin 4 masini. Eu si Bizo ne bagam la extrem. :mrgreen: Asta daca apucam sa terminam rolcage-urile pana atunci. Abia astept... :Gr Noi vrem sa dam drumu la inscrieri pe 1 Aprilie ca mai sunt ceva bibileli la site.(design :wink: ) Dar formularele de inscriere sunt functionale. Deci va puteti inscrie. Open-ul e pe echipaj 2 masini Extrem-ul e individual Let’s off road in Bucovina! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 26, 2008 Partajează Postat Martie 26, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) ma bucura entuziasmul vostru pt inscrieri http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2008.php programul : Bucovina Off-Road Challenge - Editia a II-a 22 - 25 Mai, 2008 – Gura Humorului A venit si timpul nostru!!! Anul acesta, Clubul Off-Road Bucovina organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului concurs Bucovina Off-Road Challenge in perioada 22-25 mai. BORC va alinia la start in aceasta editie maximum 50 de masini 4X4 ce vor concura pe doua clase auto: OPEN si EXTREM. Despre concurs Cocursul se desfasoara pe doua clase auto: OPEN si EXTREM La clasa OPEN cocureaza numai echipaje formate din cate 2 masini, fiecare masina avand un pilot si un copilot. La clasa EXTREM concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot. Concursul se va desfasura pe road book. (pe care inca nu l-am finalizat inca :)) Nu sunt acceptate alte persoane in masina pe parcursul concursului. Conditii tehnice de participare Clasa OPEN dotari obligatorii: - Casti - Centuri tip HAM - Trusa medicala - Extinctor - Un Troliu / echipaj - O statie / echipaj Clasa EXTREM dotari obligatorii: - Roll cage interior sau exterior - Casti - Centuri tip HAM - Troliu - Trusa medicala - Extinctor - Heblu general - Statie Acestea dotari minime nu se negociaza. :) Documente necesare la prezentarea la concurs Act de identitate Permis de conducere valabil pt. pilot Documentele masinii Declaratie notariala cu acceptul ambilor parinti in cazul minorilor copilot Inscrieri Inscrierile se fac pe pagina web a clubului incepand cu data de 1 APRILIE si se inchid in mod automat dupa inscrierea a 50 de masini conform numarului alocat pentru aceasta editie. Odata cu inscrierea, concurentii vor bifa dotarile masinii participante in concurs. Existenta acestora va fi verificata in fiecare caz in parte inainte de inceperea competitiei. Cei care nu indeplinesc conditiile tehnice obligatorii nu vor fi primiti in concurs. Inscrierea este confirmata de catre organizator dupa efectuarea platii taxei de participare de catre concurenti. Plata taxei de participare se face in 7 zile de la data inscrierii pe pagina web, pe baza facturii pro-forma emise de catre organizator in conformitate cu datele de facturare completate de concurenti Taxa de participare este in valoare e 333 RON de persoana si include 3 nopti cazare la Hotel Best Western Bucovina - Club de Munte (4 stele), mic dejun si cina pentru fiecare zi. INFORMATII TAXA PARTICIPARE In masura locurilor disponibile la hotel, insotitorii concurentilor pot beneficia de acelasi pachet de servicii tot la tariful de 333 RON de persoana. Incercam prin sponsorizare sa alocam pentru fiecare masina cca 70- 80 de litri de benzina/motorina gratuit. Premii Locul I la clasa EXTREM va fi premiat cu 1.000 EURO. Locul I la clasa OPEN va fi premiat cu 500 EURO Locurile II si III la clasele OPEN si EXTREM vor fi premiate cu produse specifice off-road-ului. Program detaliat Joi, 22 Mai 2008 Se striga adunarea la Hotel Best Western Bucovina si se da noroc de bun venit. Din meniu: Socializare cu antreu Palinca cu bancuri Vin cu chiuit si altele :) Vineri, 23 Mai 2008 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul competitiei 19:00 – Ora estimata pentru incheierea primei zile de concurs 20:00 – Seara haiduceasca cu foc de tabara Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Sambata, 24 Mai 2008 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul celei de-a doua zile de concurs 19:00 – Ora estimata pentru incheierea celei de-a doua zi a concursului 20:00 – Cina 21:00 – Decernarea premiilor speciale si haioase ale competitiei 22:00 – Invitatie la clubul – discoteca din cadrul hotelului Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Duminica, 27 mai 2007 08:00 – 10: 30 – Mic dejun 10:30 – 11:00 – Deplasare catre zona de Trial (locatie cu acces pentru public si media) 11:00 – 14:00 – Desfasurare Trial 15:00 – Premierea si petrecerea Let’s off road in Bucovina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) In fiecare weekend bagam trasee ;) Ne pregatim intens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) mah ce nasol esti - o poza facuta de mine nu ai pus. numai de-ale lui zdeto... ale mele erau si mai colorate... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zdeto Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) mah ce nasol esti - o poza facuta de mine nu ai pus. numai de-ale lui zdeto... ale mele erau si mai colorate... :ha: stai linistit ca nu mi-am bagat eu nasu in ele... ;) selectia si prelucrarea a facut-o mongli si... hai sa zicem ca el se pricepe mai bine la offroad :ha: :j CSVD - http://www.csvd.ro/ Flickr account - http://www.flickr.com/photos/zdeto/ Facebook - http://www.facebook.com/zdeto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) In 25 si 26 este repaus la o :x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) si duminica asta am facut trasee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) cu masina lui sorin am pregatit una din speciale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Scuze de puÅ£in offtopic, dar când ajung oamenii prin Gura-Humorului nu uitaÅ£i să-i duceÅ£i pe la Muzeul de TradiÅ£ii că e cel mai tare muzeu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) va rog sa nu va suparati pe mine, dar ceva nu merge.m-am inscris si am asteptat proforma pe baza careia sa ma duc sa platesc taxa de participare.avand in vedere k nu a venit,ma duc sa o platesc fara proforma k se face saptamana si o sug.trebuie trimis op undeva sau ajunge dk se confirma banii in cont? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Poti plati si fara proforma, numa sa pui te rog numele tau la detalii tranzactie ca sa stim de unde vine plata. Datele noastre de banca sunt pe: http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere_date_2008.php Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laserban Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) si duminica asta am facut trasee Si cand mai faci nu zici si tu? Ca daca nu te incurca s-ar mai gasi doritori, sa te ajute sa iti notezi impresii, sau la desenat trasee :), daca vrei vin cu laptopu si am acad-u pe el :), gasim si niste harti, le (traseele) fac pe loc :) Serios, pozele sunt super tari, nu ar fi loc si pentru niste voluntari in faza asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate