Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina pregateste trasee :)

Postări Recomandate

Re: Bucovina pregateste trasee :)

Un eveniment deosebit care nu trebuie ratat de nici un pasionat de offroad.

Locatie superba, trasee de OFFROAD adevarat. Ploaia a stricat putin socotelile dar si asa e in offroad. Nu e tot timpul soare.

Multumim organizatorilor, oameni extraordinari care au facut mari sacrificii ca sa ne simtim noi cat mai bine. :1 :1 :1 :1 :h5 :rsp :rsp :rsp

Felicitari si castigatorilor concursului pt ca stiu ca nu le-a fost usor deloc si ca au avut de lucru pana noaptea tarziu. :1 :rsp :rsp :rsp

Singurul lucru care m-a deranjat atat pe mine cat si pe altii a fost nesportivitatea (ca sa nu zic mai urat) unora dintre participanti. :hm :hm :hm :hm :hm :fr :fg1 Dar, bineinteles, pentru asta nu sunt de vina organizatorii.

Aveti tot respectul si admiratia mea si e vedem si la urmatoarea editie. :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nanuk

supermegaintalnire, foarte frumos totul.sunt deosebit de incantat.inafara de multumirile calde adresate organizatorilor vreau sa imi scot palaria in fata copilotului si a coechipierilor mei si sa felicit echipajele care au terminat concursul.

si pe mine m-a deranjat crasa nesportivitate a unei haite de claponi dar nu avem ce face.stiti voi tara....locuita....etc

practic pot spune k am terminat pe locul 2 dupa nike si trooper pt k claponii nu se pun iar cele 2 echipaje de veverite din fata sunt de pe alta planeta :grin: :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

super intalnire EXTREM de bine oragnizata dupa cum ne asteptam :1 . felicitari baietilor de la Gura Humorului dar si participantilor.

Imi pare rau ca au aparut discutii asa se intampla cand faci eforturi sa obtii un rezultat si nu iti iese, apar frustrari. Despre sportivitate si nesportivitate nu are rost sa vorbim cei care au fost acolo STIU.

Important este ca ne-am simtit excelent, trasee beton, mai vrem si la anu sigur.

@ ursu -asa e am auzit ca mai nou cineva ne-a facut tigai - zburatoare poate :banana

Link spre comentariu

:1 :1 :1 de zeci de ori felicitari organizatorilor!

N-am crezut ca o intalnire prieteneasca poate fi asa ... extraordinar ... am ras si m-am noroit cat ptr un an!

Numai respect ptr NIKE, MARIANA, DRAGOS, EMILIA care au bifat tot traseul, cred ca daca primeau si cateva pagini din RB de extrem le faceau si pe alea.

Sunt atatea de spus .... OFF ROAD BUCOVINA :n1

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator Mika

Eu si Ionutzt tot "frecam" noroiul de ceva ani... pe la cate o prieteneasca, o plimbare cu "gasca" sau pur si simplu singuri de nebuni pe unde ni se arata vreun drumeag mai neumblat.

Totusi, acum am realizat ca totul a fost degeaba. Da da, Tzuparu a avut dreptate!!!! Nimic nu se compara cu o competitie. Road book, navigatie, azimut, troliu.....toate la un loc fac sportul acesta sa fie ceva deosebit. La BORC am gasit de toate. Unii au zis "pacat ca a plouat". Eu as zice NOROC ca a plouat. A fost ceva deosebit si daca nu ar fi plouat nu ar fi fost atat de greu, iar satisfactia nici pe departe atat de dulce.

In prima zi organizatorii ne-au dat de ales: ati venit la plimbare si atunci puteti ocolii buclele mai dificile, sau ati venit sa va balaciti in noroi si atunci....GO FOR IT!!! Si asa am facut. Am intrat cu elanul dat de entuziasmul primului concurs in padure. O urcare, cateva coborari, un parau si...ne intalnim cu cei din fata noastra la o panta dificila. Urcam cu totii cu ajutorul troliilor (carora le multumim pe aceasta cale; nu am fi reusit nimic fara ele :h5 ) si-i dam mai departe. Lui Zuz (veveritza coechipier) ii sare un arc pe spate. No problem. Ionutzt, cu ajutorul nostru, in repara in 5 minute. Perfect, nu am pierdut prea mult timp. Sa-i dam bataie!!! Nu pentru mult timp insa, pentru ca intram intr-o portiune nesimtit de alunecoasa in care masinile nu vor sa urce de unele singure nici macar niste pante penibil de usoare. Incepe munca. Cu Nike, Trooper si fetele in companie ne punem pe troliat. Si troliem, si troliem.....si inca troliem. Reusim intr-un final sa depasim portiunea asta cand, Ionutz, incercand parca sa recupereze timpul pierdut, ii da "blana" direct inrtr-o radacina de copac. Becul de 4x4 incepe sa palpaie si ne dam imediat seama ca nu mai avem ce cauta acolo...eram 4x2 :ang2 . Supararea e cu atat mai mare cu cat eram primii, cot la cot cu echipa Nike & Trooper. Ne ia Trooper la sufa crezand ca 900 kg nu o sa fie o mare problema pentru el...ei bine nu e chiar asa. Reusim sa ne urce un damb, dar mai departe nu s-a mai putut. Incepe, din nou, o etapa lunga de troliere. Organizatorii aparusera deja prin preajma vazand pe GSP ca nu ne mai miscam de ceva timp din pozitia respectiva. Cand troliu nostru zice ca-i cam obosit, ne ajuta si ei sa iesim (mii de multumiri lui Silviu - sper ca am retinut corect numele). Intr-un final, dupa o urcare deprimanta si extrem de luuuunga, reusim sa ajungem la drumul forestier. Ne uitam cu jind in dreapta spre ceea ce ar fi trebuit sa fie drumul nostru, strangem din dinti, si o luam spre stanga....inapoi la hotel. Prima zi era compromisa pentru noi. Tot ce speram era sa rezolvam problema si sa putem continua concursul a doua zi. Si DA, am reusit. Pepi ne spune ca n-avem cum sa fi rupt ceva...si a avut dreptate. Un furtun retezat care se rezolva in 10 minute (oftica mare ca nu ne-am gandit in teren la asta, dar asa se intampla mereu). Fericire, maine luam startul!!!

Plecam din pozitia a patra in ceea ce urma sa fie cea mai frumoasa zi de offroad din viata noastra. Un traseu exceptional, greutz din cauza noroiului, dar frumos! Stim ca suntem in fata. Nu primii, dar acolo. Mai erau doar doua echipaje inaintea noastra si ele nu punctasera mai nimic in prima zi. Aveam sanse la podium. Asta ne ridica tensiunea si incepem sa tragem de noi intr-un mare hal. N-am muncit atat de mult in viata mea. La un moment dat ni s-a parut ca ne-am ratacit. Eu o iau pe jos cu statia si road bookul in brate. Greu!!! Intr-un final gasesc drumul. Vin si masinile si incepem din nou sa ne troliem. O panta noroioasa inainte de intrarea pe drumul de culme. As incerca sa va spun cat de mult a muncit toata echipa, dar nu exista cuvinte. Transpiratie, noroi, troliu, impinge, pune sufa, hai mai sus, hai ca mai e un pic, da-i blana Zuz, hai ca se poate!!!!! Si iesim :ap .

Dam repede repede la vale, intram in rau, heliport si GATA!!! Am ajuns al treilea echipaj la speciala. O facem si p-asta si ne terminam concursul. Tremuram. De fericire, de satisfactie, de emotie. Stiam ca suntem printre primii si asta, cu toate ca nu venisem sa castigam, ne dadea un sentiment extraordinar.

Seara spritz si voie buna. Apar Nike, Trooper & fetele si toti ne uitam cu admiratie la ei. Ii aplaudam si ne gandim cati dintre noi ar fi fost atat de perseverenti incat sa continue in ciuda tuturor problemelor.

Urmeaza ultima zi...se afizeaza rezultatele. Suntem pe 2 intre Nike&Trooper si Ursu&Bunicu. Fericire mare!!!!!! Apoi apar niste neintelegeri pe care vreau sa le uit si ajungem noi pe 4, iar Ursu&Bunicu pe 5. Nu facem scandal ca nu ne caracterizeaza. Ne-am simtit bine si asta-i tot ce trebuie sa ramana din aceste cateva zile extraordinare.

Mergem si la trial...ne descurcam bine si apoi, la premiere, aplaudam locul unu castigat prin ambitie si perseverenta de Nike&Maria, Trooper&Emilia.

Asta-i povestea echipajului cu nr 1 si 2, Adrian ZUZ & Ancuta, Ionutzt & Ioana. A fost frumos, ne-am simtit extraordinar, cu siguranta la anul vom fi acolo si ne vom distra cel putin la fel de bine.

Sper ca nu v-a plictisit postul atat de lung si felicit organizatorii pentru ca ne-au daruit cele mai frumoase zile de off road ever.

Viva La Revolución!!!!!

Link spre comentariu

Toate felicitarile mele organizatorilor,a fost un concurs(cu adevarat un concurs!!!) de mare exceptie.

Trasee care ne-am muncit la greu,noroaie cum n-am mai vazut de mult si distractie la maxim!!!

Cand incep inscrierile pentru la anul? :grin: :grin: :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Supeerrrr! Super tare fratilor!!!!!!!!!!!!!!

am crezut ca Aradul a fost greu si frumos dar... m-am inselat, Bucovina:

- cel mai greu traseu de pana acum,

- cel mai frumos traseu de pana acum,

- cea mai tare organzare,

- cel mai bun Road-book

- cei mai inimosi organizatori.

Am aflat ca :

-am cel mai bun copilot - Emilia ( nevasta-mea, fara de care nu am fi castigat aceasta cursa si care in drumul de intoarcere mi-a comunicat ca imi va fi copilot la toate concursurile, inclusiv Buzau!)

-am cel mai bun coechipier - Nike,

-am cea mai misto gasca :

Nike & Maria,

Semaca & Simona,

Bogdan 4x4 & sotia,

Tzuparu & sotia & Andrei (copilot si frate),

Ionutz & Mika (sotia),

Adrian Zuz & sotia,

Nanuk the bear ( care e belea cand vrea)

si altii care ...se stiu ei si pe care-i rog sa ma ierte ca nu i-am nominalizat

...gasca cu care m-as duce oriunde cere pasiunea ... off-road-ul.. adica.

- an de an nu trebuie sa lipsesc de la Bucovina Off Road Challenge.

....

- este adevarata chestia cu "testoasa si iepurele" in competitie ( nu trebuie sa te grabesti ca sa castigi)

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

ce ma impresionat la voi.. perseverenta de care ati dat dovada. nimic nu va putut opri (asta ar trebui sa invete tot offroaderul )

bravo voua si respect

singurul echipaj care a terminat prima zi de concurs la open :1

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor pentru ca au facut posibil sa realizeze acest eveniment reusit din toate punctele de vedere si de asemenea colegilor de concurs.

Multumesc pt ajutor lui Luca si Koroianu.

Astept sa ne vedem si la anu.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

Super totul - de la organizare pana la noroi, felicitari si multumiri organizatorilor pentru munca titanica depusa. Si multumiri deosebite pentru momentul acela neplacut in care a trebuit sa veniti in toiul noptii sa ne scoateti de pe munte. De cate ori o sa mai organizati un concurs o sa fiu prezent.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Subscriu celor spuse de Gabi in legatura cu perseverenta concurentilor. Felicitari, chiar am fost impresionati! :B

Ma bucur ca ati apreciat traseele ptr ca s-a muncit mult la ele, s-au parcurs in ultimele saptamani sute de km, Gabi cel putin a schimbat un motor si 2 turbine, a mea a clacat chiar la sfarsit iar a lui Alin nu mai spun ... De multe ori ne-au prins ore f tarzii in padure insa important e ca totul a iesit peste asteptari.

Avand in vedere dificultatea traseelor de extrem, mai in gluma mai in serios Craiu' ne-a intrebat daca traseele au fost facute cu masinile sau doar cu ATV-moto. Tin sa precizez ca toate s-au facut atat pe ud cat si pe uscat de multe ori si astfel de trasee facem in Bucovina weekend de weekend.

Cam asta inseamna off-roadul in Bucovina si cam asa intelegem sa arate un concurs! :grin:

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

sa va fie de bine si chiar ma bucur cand va vad fereciti asa ,,microbistilor de 4x4 ''

@ TROOPER - felicitari.... dar cum ai facut de-ai ,pacalit-o' pe a ta sotie sa-ti fie copilot devotat -si asa finuta cum e ea sa se bage in noroaiele alea ? :) a mea nici nu stie ce-i aia sufa :)

spor la treaba la Buzau,distractie maxima celor care va duceti.

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

"dagtoyota" - daca-as renunta la greutatile dintr-un traseu as sta acasa in gradina, langa gratar, nu la off-road, caci eu off-road caut nu of-road de catifea!

"xnx" - n-am pacalit-o, am crezut ca va fi mai usor, asa am luat-o in masina, in traseu nu numai ca nu a cracnit, ba mai mult a muncit cu un entuziasm la care nu ma asteptam, pentru concursuri aveam copilot pe "finu' Ghita" care imi pare rau dar si-a pierdut locul, poate la altcineva ( e bun si are potential)

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare