AdrianZUZ Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Poti plati si fara proforma, numa sa pui te rog numele tau la detalii tranzactie ca sa stim de unde vine plata. Datele noastre de banca sunt pe: http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere_date_2008.php Multumim Pentru mine precizarea asta vine prea tarziu ... dar macar se poate verifica firma pe care am solicitat facturarea in formularul de inscriere cu OP. Numai bine si spor la treaba! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Poti plati si fara proforma, numa sa pui te rog numele tau la detalii tranzactie ca sa stim de unde vine plata. Datele noastre de banca sunt pe: http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere_date_2008.php Multumim Pentru mine precizarea asta vine prea tarziu ... dar macar se poate verifica firma pe care am solicitat facturarea in formularul de inscriere cu OP. Numai bine si spor la treaba! Am indendificat plata :grin: Rugamintea este cand se face o plata sa se puna in "detalii tranzactie" numele sau nickname-ul de pe forum sa putem identifica plata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) gata,am rezolvat,merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Am indendificat plata :grin: :banana :grin: :hi FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) si duminica asta am facut trasee Si cand mai faci nu zici si tu? Ca daca nu te incurca s-ar mai gasi doritori, sa te ajute sa iti notezi impresii, sau la desenat trasee :), daca vrei vin cu laptopu si am acad-u pe el :), gasim si niste harti, le (traseele) fac pe loc :) Serios, pozele sunt super tari, nu ar fi loc si pentru niste voluntari in faza asta? Traseele sunt facute de noi, (clubul buovina) noi hotarim pe unde se merge. Roadbook-ul este desenat de Dorel Stanciu si de Vali Dutu oameni cu experenta in asa ceva dupa definitivarea roadbook-lui pt verificare se poate sa ne ajute un copilot cu experenta pentru verificarea eventualelor probleme. Deci sigur daca te pricepi ,.. fara nici o problema. multumim pt. intentie si te asteptam vreau ca roadbook-ul sa fie exemplar. Nu am crezut ca implica atita munca pregatirea traseelor sa faci portiuni de 3km de citeva ori pina te convinci ca a iesit bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) simbata am facut din nou trasee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) alte poze din traseu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) vaaleeuuu! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) nici un valeau ai vazut ce face o toyota :grin: :grin: si nu era in una din zilele ei bune ultimile poze sunt facute din traseul de la extrem din a doua zi Frumos traseu 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) de fapt am vrut sa spun: "Valeeeuuu, ce frumos!" :B Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) nici un valeau ai vazut ce face o toyota :grin: :grin: si nu era in una din zilele ei bune ultimile poze sunt facute din traseul de la extrem din a doua zi Frumos traseu 8) Alo,,se anunta un Toyota Chalenge??? primiti cu Mitsubishi-u? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) sigur ca primim traseele zic eu, sunt frumoase si accesibile pt toata lumea la open am cautat ca traseele sa fie echilibrate combinind macadamul cu padurea cu pante abrupte pt adrenalina dar nu periculoase la extrem nu sa tinut cont de nimic :grin: dar traseele au fost facute si pe ploaie pt a vedea daca nu sunt periculoase vineri, traseul se va termina cu o speciala unde o sa fiti asteptati cu mititeii si bautura muzica si voie buna Traseul de vineri nu este foarte dificil open-ul si extremul se vor termina in acelasi loc dar vor ajunge pe trasee diferite speram sa va placa bafta la pregatirea masinilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) la una din speciale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Sper ca autobuzul meu incape pe acolo. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Sper ca autobuzul meu incape pe acolo. :grin: Din cate vad eu in poze, copacii aia sunt tineri, asa ca or sa "se muleze" dupa formele mai mult decat generoase ale Crucisatorului tau :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) max, da tu nu te ai inscris la open ?? :grin: asta e speciala de la extrem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Avand in vedere ca pentru aceasta intalnire trebuie sa fie echipe de 2 masini (vb de open), caut si eu coechipier :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) ce masina ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) un LJ70 cu simexuri + stuff... Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Aseara am fost la speciala cu Sorin si ne am uitat din nou sa vedem daca sunt probleme Distanta "legala " intre panglici trebuie sa fie de 2.5m deci daca distanta corespunde speciala e in regula. in concluzie trebuie sa incapa si masina lui max sau ori ce alt vapor crucisator :grin: asa ca bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) alte urcari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) super traseul..... abia astept sa il "incerc"!!!! Poate zilele astea gasesc si eu coechipier.... :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) eu ma rog sa nu ploua si sa se mai usuce terenul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate