Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina pregateste trasee :)

Postări Recomandate

Re: Bucovina pregateste trasee :)

Poti plati si fara proforma, numa sa pui te rog numele tau la detalii tranzactie ca sa stim de unde vine plata.

Datele noastre de banca sunt pe:

http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere_date_2008.php

Multumim

Pentru mine precizarea asta vine prea tarziu ... dar macar se poate verifica firma pe care am solicitat facturarea in formularul de inscriere cu OP.

Numai bine si spor la treaba!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Poti plati si fara proforma, numa sa pui te rog numele tau la detalii tranzactie ca sa stim de unde vine plata.

Datele noastre de banca sunt pe:

http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere_date_2008.php

Multumim

Pentru mine precizarea asta vine prea tarziu ... dar macar se poate verifica firma pe care am solicitat facturarea in formularul de inscriere cu OP.

Numai bine si spor la treaba!

Am indendificat plata :grin:

Rugamintea este cand se face o plata sa se puna in "detalii tranzactie" numele sau nickname-ul de pe forum sa putem identifica plata.

Link spre comentariu

Am indendificat plata :grin:

:banana :grin: :hi

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

si duminica asta am facut trasee

Si cand mai faci nu zici si tu?

Ca daca nu te incurca s-ar mai gasi doritori, sa te ajute sa iti notezi impresii, sau la desenat trasee :), daca vrei vin cu laptopu si am acad-u pe el :), gasim si niste harti, le (traseele) fac pe loc :)

Serios, pozele sunt super tari, nu ar fi loc si pentru niste voluntari in faza asta?

Traseele sunt facute de noi, (clubul buovina) noi hotarim pe unde se merge.

Roadbook-ul este desenat de Dorel Stanciu si de Vali Dutu oameni cu experenta in asa ceva

dupa definitivarea roadbook-lui pt verificare se poate sa ne ajute un copilot cu experenta pentru verificarea eventualelor probleme. Deci sigur daca te pricepi ,.. fara nici o

problema.

multumim pt. intentie si te asteptam

vreau ca roadbook-ul sa fie exemplar. Nu am crezut ca implica atita munca pregatirea traseelor sa faci portiuni de 3km de citeva ori pina te convinci ca a iesit bine

Link spre comentariu

de fapt am vrut sa spun: "Valeeeuuu, ce frumos!" :B

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

nici un valeau ai vazut ce face o toyota :grin: :grin:

si nu era in una din zilele ei bune

ultimile poze sunt facute din traseul de la extrem din a doua zi

Frumos traseu 8)

Alo,,se anunta un Toyota Chalenge??? primiti cu Mitsubishi-u?

Pajero
Link spre comentariu

sigur ca primim

traseele zic eu, sunt frumoase si accesibile pt toata lumea

la open am cautat ca traseele sa fie echilibrate combinind macadamul cu padurea cu pante abrupte pt adrenalina dar nu periculoase

la extrem nu sa tinut cont de nimic :grin: dar traseele au fost facute si pe ploaie pt a vedea daca nu sunt periculoase

vineri, traseul se va termina cu o speciala unde o sa fiti asteptati cu mititeii si bautura muzica si voie buna Traseul de vineri nu este foarte dificil open-ul si extremul se vor termina in acelasi loc dar vor ajunge pe trasee diferite

speram sa va placa

bafta la pregatirea masinilor

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala

Sper ca autobuzul meu incape pe acolo. :grin:

Din cate vad eu in poze, copacii aia sunt tineri, asa ca or sa "se muleze" dupa formele mai mult decat generoase ale Crucisatorului tau :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Aseara am fost la speciala cu Sorin si ne am uitat din nou sa vedem daca sunt probleme

Distanta "legala " intre panglici trebuie sa fie de 2.5m deci daca distanta corespunde speciala e in regula. in concluzie trebuie sa incapa si masina lui max sau ori ce alt vapor crucisator :grin:

asa ca bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare