mongli Postat Mai 15, 2008 Autor Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Am inchis inscrierile la Bucovina, suntem 50 masini. Va asteptam joi in centru orasului la hotel Best Western Bucovina. tel de contact: Sorin Covaliu Tel: 0746 102030 Gabriel Danilevici Tel: 0723 236332 Alin Mihalache Tel: 0747 496070 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) salutare ! cati sint la open si cati la extrem ? aveti o lista cu participantii ? ne vedem joi, spor la organizare ! cristi bilan DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) http://www.bucovinaoffroad.ro/f_cine_2008.php :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) vai de capul meu ce bataie o sa mancam.....mie mi-ar placea sa castige echipajul semaca - bogdan4x4.vb f serios si le tin pumnii din toata inima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) hai ca si matale ai copilot de calitate si coechipieri deasemenea.... :grin: ca dealtfel toata lumea... super echipe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) multumiri pentru gandurile bune ursulica! sper sa nu atarn prea mult, ca o piatra de moara de Bogdan! La o adica pot sa merg si pe jos...cu Simona...mai o floricica, mai o ciupercuta ciup, ciup, ciup.... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) booon... perfect... bine ca stiu Vin si anu asta sa va vad(pt care ma mai tine minte :)))... da nu garantez k aduc si fetele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Pentru "gura-casca" cand si unde ar fi mai interesant de venit ? :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-305 ... 23-mai.htm :banana Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Caut copilot :av pentru Gura Humorului. :grin: Al meu m-a lasat balta :cr1 :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) @Max - vrei sa-ti propun eu niste copiloti? :fr2 In alta ordine, cine, la ce ore pleaca din Bucuresti spre GH , poate ne adunam mai multi, ca e drumul lung .... FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Eu invart roata maine (joi 22 mai) pe la orele 8-9 dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) pentru cei care vor sa plece seara, adica maine seara (joi 22 mai) eu sunt disponibil, stiu radarele si cel mai important, drumul o zi placuta :h5 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) eu plec azi. shit, am uitat de radare... tre' sa produc pronto un detector, ca pe 'al vechi mi l-au luat din masina pe care am uitat-o deschisa... :cr1 baieti finutzi, insa, nu au deranjat nimic altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Lasa nene detectorul.......ia o statie si stai pe canalul 22.......iti spun TIR-istii tot ce vrei sa stii.....radare(fixe si "in mers")...ARR...RAR.... Si cred ca iesi si mai ieftin. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Caut copilot :av pentru Gura Humorului. :grin: Al meu m-a lasat balta :cr1 :cr1 M-aÅŸ fi propus chiar eu să te ajut dar nu pot din cauza serviciului, totuÅŸi voi face tot posibilul să ajung în weekend ca să împuÅŸc ceva cadre. :ft Am în plan pe viitor un album foto foarte special în colaborare cu EMA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Lasa nene detectorul.......ia o statie si stai pe canalul 22.......iti spun TIR-istii tot ce vrei sa stii.....radare(fixe si "in mers")...ARR...RAR.... Si cred ca iesi si mai ieftin. Bafta Bun, bun ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Drum bun la toata lumea! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Azi a fost prima zi de concurs. Desi ploaia torentiala de ieri a stricat socotelile organizatorilor si a participantilor, traseele de azi au devenit din open -extrem iar cel din extrem a devenit "insane". Este ora 23.27, si inca mai sunt echipaje in traseu. Robert din Iasi si perechea Nike-Trooper Noi am ajuns, am fost la masa (masa campeneasca extraordinar de buna). In rest, locatie excelenta, organizare foarte buna, se vede ca s-a muncit mult. O sa vedem ce urmeaza maine dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Baftă ÅŸi distracÅ£ie plăcută!! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Multa bafta, si mai asteptam vesti ... sa va intoarce-ti teferi!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Pentru început că abia am ajuns ÅŸi mă duc să mănânc ceva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) Am mai pus câteva. Mă duc la somn. Dacă mai vreÅ£i mai am câte ceva, inclusiv momentul în care era cât pe ce o maÅŸină să o ia pe o parte, imediat după trial niÅŸte atv-iÅŸti s-au dat în spectacol prin bălÅ£ile de la poalele traseului ÅŸi ceva imagini de la premiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) ÅŸi încă una ce nu mi-a luat-o în setul anterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina pregateste trasee :) A fost minunat !Felicitari pt organizare :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate