impero Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Cu greu si cu multa rabdare am finalizat montarea barei fata pe bivolul meu :) bineinteles am reusit sa fac si niste poze cu bara si cu spoturile cu leduri pe care le-am montat. sper sa se vada binisor. o sa revin cu alte poze dupa ce mai imbunatatesc masinutza un pic :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Fain fain:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) apropos stie cineva unde as putea gasi nou sau second bara care se fixeaza deasupra masinii (stil portbajaj pentru ski) deoarece in urma montarii troliului in actuala bara a trebuit sa dau jos suportii de halogene (am decupat bara si am scos cutia de la comanda) si prin urmare as dori sa ii montez deasupra pe pavilion. Halogenele sunt masive sunt Hella Luminator au un design deosebit si de efect ca sa nu mai vorbim de faptul ca genereaza un flux luminos deosebit , bun pentru luminarea la distanta daca stie cineva unde se fac artizanal sau se gasesc de vanzare raman dator. multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Pune-le pe rollbar, arata mai bine decat pe o bara transversala. Iar bara gasesti la magazinele de accesorii auto, intra pe net si cauta bare de pavilion si o sa gasesti sigur on-line... dar, cel mai bine, pune-le pe rollbar. Editat Ianuarie 28, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) multumesc mult de sfat tavi. cel mai bine ar arata pe rollbar asa este. dar daca trebuie sa dau jos rollbarul si sa pun hard-top ce fac ? stiu ca arata extrem de frumos pe roolbar dar nah...trebuie imbinat utilul cu placutul. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Felicitari, arata foarte bine cu bara asta. Am o intrebare, a fost nevoie de schimbarea suspensie fata inainte de montare bara si troliu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) sincer nu am schimbat desi m-a speriat si eu ca o sa trebuiasca. nu a fost nevoie. sta bine. daca in teren o sa constat ca nu e suficient o sa folosesc un kit de inaltare. dar bara e superba. e adevarat ca troliul nu s-a potrivit in bara asa cum era prevazuta baqra...ce a trebuit mesterit dar rezultatul merita :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) salutare la toata lumea va deranjez si eu acuma cu o rugaminte. daca stie careva la un bivol din 2003 , motor de 2,5 116cp cu double cab in partea din spate a benei sunt 2 stopuri de ceata; ideea ar fi cam ce se poate pune in locul lor ca pe original ma doare sufletul sa dau atatia bani la reprezentanta. daca potrivesc alte modele de la alte masini sau modele cul leduri ceva aparute pe piata OEM. multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) La dezmembrari nu gasesti? Si cat pot sa coste noi? Aftermarket nu se fac? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 (editat) din pacate la dezmembrari nu am gasit intregi (ale mele ambele sunt sparte si chiar si oglinda de la ele deja e dusa din cauza intemperiilor) sunt chiar unele modele care nu au montate asa ceva din fabrica. after market ceva care sa potriveasca acolo si sa semene cu ele nu am gasit. o sa mai caut. ideea e ca dintre membri poate stie careva alternative. multumesc pe nou din magazin imi cere 520 lei /buc (eu am pe ambele parti montate desi la unele warrior am vazut doar unul pe dreapta spate) la dezmembrari nu am gasit inca :( codul pe original este MR 296241 in caz ca cineva are vre-o informatie buna nu raman dator :) stima Editat Februarie 1, 2013 de Tavi D. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) eu pot sa il aduc mai ieftin 407 ron, dar oricum e imens de scump. la mine nici nu este functionabil farul de ceata. trebuie sa caut sa vad de ce nu e bun dar astept sa treaca ceata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) poi asa si eu pot astepta sa treaca iarna sa scot masina :) multumesc oricum de informatie , tot e ff scump pentru bugetul de criza. multumesc inca o data :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) e posibil sa am noroc am gasit pe codul de produse mitsu pe original numai sticla de la stopurile de ceata. in poza e codul 80332 , pe original daca e interesat cineva codul este MR322502 maine merg la un magazin sa vad exact cat costa , am inteles ca undeva pe la 85-90 lei. parca e mai uman pretul stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Vezi cum stai cu garniturile, daca mai sunt bune sau nu, ca vad ca ai cod si pentru ele, poate convine sa le schimbi daca nu sunt exagerat de scumpe. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Bafta la cautari! Frumoasa masina,( tot ma uit la ea cand vin la cumnatul tau) Poate facem o iesire impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) @ tavi : da m-am uitat da sincer nu imi dau seama daca trebuie sau nu .....cred ca voi vedea dupa ce pun sticla pe ele :) @ ovidiu : multumesc . chiar te rog sa iesim mai ales ca noroi este ...in toata romania....asa ca avem unde sa iesim :) stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) va salut stimati colegi cu riscul ca striga tavi la mine tot o sa intreb daca vreunul dintre stimatii colegi de forum are cunostinta (personala ca pe net e plin) de firma sau persoana fizica care face sau are scut de motor (solid cu intarituri ca lumea ) pt mitsu l200 din 2003. Mentionez ca la iesirile prin noroi daca prind un bolovan nu doresc sa ramana masina acolo. Deci daca se poate o "sursa" de incredere. Tot pentru activitatea de "ieseala" daca stiti "surse" de statie CB cu putere mai mare de 5w. pret bineinteles cat mai mic :) Multumesc anticipat Editat Februarie 27, 2013 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Nu am de ce sa strig, cata vreme stam in limitele regulamentului :wink:. Uite ce am gasit eu asa rapid la o cautare pe forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74967-Prezentare-masini-preparate-de-echipa-HOUSE-4x4 Pentru masina ta care e modelul precedent nu se gasesc scuturi la ei? Nu cred ca e o problema sa gasesti oferte "de incredere", mai cauta si tu, la fel pentru statie, sunt discutii dedicate pe forum, te poti inspira de acolo si poti gasi si "surse". Bafta! Editat Februarie 27, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Va salut stimati colegi Mai nou la mersul prin oras (pe asfalt) cand cotesc pe o strada (nu conteaza ca fac la stanga sau la dreapta) intr-o intersesctie , la revenirea volanului in linie dreapta se face un mic balans care produce un pocnet suparator. Sincer am cautat cu mecanicul meu dar nu gasesc nici o explicatie plauzibila. Zgomotul (pocnetul) se aude doar la balansare si numai de la suspensia spate dreapta. Ce am constatat cu ocazia verificarii suspensiei spate este ca am doua arcuri cu foi diferite (ma refer cel de pe stanga nu seamana cu cel de pe dreapta), in sensul ca desi au aceleasi dimensiuni si numar de foi si chiar stau la aceeasi inaltime , unul din ele are bridele de inchidere al foilor de arc stranse in jurul foilor , celalalt este in pozitia deschisa atat in partea din fata a foilor cat si in cea din spate. Culmea ca acesta deschis este fix pe partea in care se aude pocnitura. M-am uitat la bride si acestea sunt asa facute din fabrica nu s-au deschid ele de la drumuri sau efort. Daca stie careva dintre stimatii colegi sau s-a mai lovit cineva de pocnetul cauzat de balansare o sa va rog sa imi dati si mie un mic sfat. Pe de alta parte daca stiti careva de existenta arcului spate cu bride deschise. Va multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) va salut stimati colegi cu riscul ca striga tavi la mine tot o sa intreb daca vreunul dintre stimatii colegi de forum are cunostinta (personala ca pe net e plin) de firma sau persoana fizica care face sau are scut de motor (solid cu intarituri ca lumea ) pt mitsu l200 din 2003. Mentionez ca la iesirile prin noroi daca prind un bolovan nu doresc sa ramana masina acolo. Deci daca se poate o "sursa" de incredere. Tot pentru activitatea de "ieseala" daca stiti "surse" de statie CB cu putere mai mare de 5w. pret bineinteles cat mai mic :) Multumesc anticipat Suna-ma sa-ti spun cum sa faci cu cei 5w la statie:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) mersi mult nenea cipri! da....tu nu ai somn? maine te sun sa vedem cu statia cum facem. multumesc Editat Aprilie 4, 2013 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) salutare la toata lumea Alaturat am decis sa postez niste poze cu foile de arcuri pe spate ca sa ma inteleaga lumea la ce ma refer. Poate unul dintre colegi se pricepe mai bine decat mine sau s-a lovit chiar el de aceasta problema si ma ajuta. prima poza este de pe partea stanga unde se vede ca este inchis in jurul foilor de arc, iar a 2-a poza este de pe partea dreapta spate unde se vede ca este deschis (precizez ca asa este arcul nu s-a deschis in urma folosirii in teren) - pe aceasta parte se si aude pocnetul acela suparator la balans va multumesc anticipat Editat Aprilie 4, 2013 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Salut Si la mine pocnea la fel ca la tine pe o parte si la o verificare atenta a mecanicului (eu chiar nu am obsevat) una din foile de arc era pocnita. Trebuia sa te uiti foarte atent atat de "lipita" era crapatura. Doar la torsionare se despartea in doua foaia. Nu stiu daca ai aceeasi problema dar pocnetul se auzea si la mine in aceleasi conditii. Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Deocamdata iti multumesc frumos de sfat. Cum ai rezolvat problema ? Ai schimbat toate foile sau ai inlocuit numai cea rupta ? multumesc inca o data :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: L200 mai vechi (2003) proprietar mai nou :) Salut, Am gasit o pereche in stare buna si la pret mic si le-am schimbat cu totul. Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate