Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012

cobrra

Postări Recomandate

cum in ultima perioada au cam lipsit iesirile prietenesti organizate de mine datorita mai multor evenimente ,, bebele,, :wink: am hotarat ca prima ieseala sa fie cu scop recreativ si mai ales de socializare pentru cei mai putin experimentati si mai ales o oportunitate de a ne cunoaste si in afara forumului.

de aceea pe data de 21 07 2012 se va face o plimbare la renumitul loc LACUL VULTURILOR cu intrare prin sat chiojd si returul tot pe acolo.

ca si durata toata aventura este de o singura zii unde este bine venita toata lumea !

dificultatea traseului este usor spre mediu in functie de starea vremii deci puteti venii linistiti cu copii chiar daca am varste mai mititele ca si al meu de 1 anisor :grin:

se va face gratar acolo deci fiecare cu ceea ce doreste dupa placul inimii :grin:

sunt acceptati si fotografii deoarece se va merge in regim de plimbare prilej cu care vom putea imortaliza frumusetile zonei:wink:

va multumesc si va astept la plimbare :h5

Editat de cobrra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 165
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012

Frumos o plimbare linistita sper sa fie gata masina.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

foarte faina iesirea de anul trecut! pacat ca trebuie sa merg la o nunta pe 21, altfel veneam si eu iar.

recomand cu caldura! mai ales incepatorilor, sa inteleaga cum se organizeaza o iesire faina.

:h5

Link spre comentariu

vin si eu !:banana vin si eu ! ca nu stiam drumulll!!:banana

si nu stam o noapte la cort?

urcam pe la siriu? ca din buzau v am astepta in DN 10 ?

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Plimbarea va fi de o zi sau...?

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

vin si eu !:banana vin si eu ! ca nu stiam drumulll!!:banana

si nu stam o noapte la cort?

urcam pe la siriu? ca din buzau v am astepta in DN 10 ?

intrarea se va face dinspre sat chiojd daca vreti ne putem intalni acolo la intrare si continuam impreuna.:h5 in cea ce priveste durata am stabilit o singura zi deoarece vor fi si copii de 1 an de aceea daca sunt doritori ei pot ramane si peste noapte.:grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

asaaa..... de acum incep munca de lamurire, daca reusesc :grin: vin si eu cu fetele mele, Wish me luck:ha:.

Editat de pretorian

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Sper sa apar si eu astfel incat sa va cunosc ,dincolo de un nickname,dincolo de forum...ca oameni :h5

Intrebare pt cei care au facut deja acest traseu:AT si un Terrano Stock sunt de ajuns?

Multumesc

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Sper sa apar si eu astfel incat sa va cunosc ,dincolo de un nickname,dincolo de forum...ca oameni :h5

Intrebare pt cei care au facut deja acest traseu:AT si un Terrano Stock sunt de ajuns?

Multumesc

tocmai de aceea am specificat in prima postare .....este o iesire care are la baza socializarea si mai ales obisnuirea celor mai putin experimentati cu traseele montane.

se poate venii cu orice masina 4x4 incaltata cu orice tip de gume deoarece la nevoie i se va acorda tot sprijinul pentru traversarea obstacolelor intalnite in traseu :h5

Link spre comentariu

mergi linistit, am fost si eu anul trecut pe aceleasi traseu cu BFG AT, la sfarsitul zilei a mai si plouat si am facut si o urcare la Tabla Butii pe ploaie... apoi coborare pe toboganul de noroi... AT-urile sunt bune ;)

poza din avatar este de la urcarea prin padure spre Tabla Butii, noroi, ploaie, etc...

succes si distractie faina!

Link spre comentariu

Cobrra - vezi ca daca nu o sa am Patrolul gata, o sa vin cu Yarisul si astept sa-mi acorzi "tot sprijinul pentru traversarea obstacolelor intalnite in traseu ". :ha:

Sa pui berea la rece, ca intr-un fel sau altul, vin si eu.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Cobrra - vezi ca daca nu o sa am Patrolul gata, o sa vin cu Yarisul si astept sa-mi acorzi "tot sprijinul pentru traversarea obstacolelor intalnite in traseu ". :ha:

Sa pui berea la rece, ca intr-un fel sau altul, vin si eu.

lasa ca gasim si un loc pt yaris il folosim pe post de lada frigorifica !!!!:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Mai Cobrra da nu pui si tu un link cu o harta de google?:) pentru astia care nu stiu :) ca daca reusesc si eu sa vin se prea poate sa vin fara copilot:) si sa stiu si eu:D:D:D

cata rautate dom'le :) hai ca incerc sa vad cum fac sa pot sa vin si eu ca tare stiu ca vii cu o tuica si nu de alta da nu te las sa bei singur :):):)

Link spre comentariu

deci venim cu gratare , tuica , spritz , gheata , ......si daca e 1 zi la intoarcere pe asfalt conduc copiloatele?:ha:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare