NaeToyota Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Buna Ziua! Am o propunere pt masinile pregatite cu minim MT si Troliu, un traseu de dificultate MEDIE! Plecam cu totii, dar noi o luam pe Tabla Butii. Urcarea se face pe un traseu nou, nestiut de nimeni,garantat. De la Tabla o luam spre Lacul Vulturilor si ne intalnim cu restul gastii. Cine vine cu copii,familie,etc se duce pe Chiojdu... cine vrea putin "offroad" si are masina pregatita poate venii cu noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 (editat) Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Buna Ziua! Am o propunere pt masinile pregatite cu minim MT si Troliu, un traseu de dificultate MEDIE! Plecam cu totii, dar noi o luam pe Tabla Butii. Urcarea se face pe un traseu nou, nestiut de nimeni,garantat. De la Tabla o luam spre Lacul Vulturilor si ne intalnim cu restul gastii. Cine vine cu copii,familie,etc se duce pe Chiojdu... cine vrea putin "offroad" si are masina pregatita poate venii cu noi. poti face si tu o propunere de traseu dar pe alt topic separat de acesta. sa nu mai zic ca nu este corect fata de participantii care sau inscris pe aceasta ruta. aici sunt deja stabilite datele de intalnire si mai ales ruta traseului. cu respect. Editat Iulie 18, 2012 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vmpopescu Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 buna ziua daca spuneati ca oricine este binevenit, vreau sa ma alatur si eu, locurile mi se par de vis. daca din bucuresti nu mai sunt doritori ne vedem in staia de benzina Blejoi la ora stabilita. si eu mi-as dori sa raman peste noapte la munte. am o lada niva,sper sa faca fata (si masina si soferul). multumesc pentru aceasta invitatie si astept sa va cunosc. cu drag, marius popescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Dragi colegi scopul iesiri este dupa cum spune initiatorul unul de socializare si ''scolarizare'' a celor mai neiesiti prin teren, relaxare, admirat peisaje etc.Sunt sigur ca puteti oricand organiza un traseu mediu sau greu cu mt-uri, sufe, troli, blocante si masini preparate si superpreparate. Este bine sa respectam programul propus de cobrra avand in vedere ca in ultima perioada din diverse motive astfel de actiuni se organizeaza destul de greu.Bafta. Pentru colegi din Bucuresti poate incercam sa ne adunam pe undeva? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 (editat) Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Cred ca cel mai bine ar fi la McDonald's Otopeni, iar ca si ora un 7 cu plecare pe la 7 : 15 avand in vedere ca la 8 trebuie sa fim la Ploiesti. Apropos inca nu m-am dumirit care este acel Petrom Blejoi. S-auzim de bine Editat Iulie 19, 2012 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Pentru cei care merg din Bucuresti eu zic sa fie McDonalds Otopeni unde pe la ora 6.45 ~ 7.00 Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vmpopescu Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 ok,atunci ramane 6,45 mc donalds otopeni,voi fi acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 (editat) Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 [Apropos inca nu m-am dumirit care este acel Petrom Blejoi. S-auzim de bine La iesirea de pe centura noua a Ploiestiului cum am merge noi din Bucuresti spre Sinaia.Scrie acolo la gmaps Petrom Blejoi si iti arata. Rectificare:E vorba de statia ROMPETROL Blejoi, pe DN1A, spre Valenii de Munte. Editat Iulie 18, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Credam ca e Petrom-ul chiar de la Blejoi avand in vedere ca se merge catre Valenii de Munte. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Credam ca e Petrom-ul chiar de la Blejoi avand in vedere ca se merge catre Valenii de Munte. S-auzim de bine E vorba de statia ROMPETROL Blejoi, pe DN1A, spre Valenii de Munte. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Pffff eroare :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NaeToyota Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Poate sunt unele persoane care nu vor sa inspire numai praf ore intregi pana la Lacul Vulturilor de aceea am venit cu o propunere mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Buna ziua! Am vorbit cu colegul teo, de pe sectiunea lada niva si voi veni cu el, dinspre buzau,in satul chiojd. Intrebarea mea, este cam pe la ce ora preconizati ca veti ajunge in chiojd? va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Poate sunt unele persoane care nu vor sa inspire numai praf ore intregi pana la Lacul Vulturilor de aceea am venit cu o propunere mica. Doua iesiri in aceeasi zi spre TB? Tare ... :uameni Mai bine puneti un track de control si o ia fiecare pe unde crede ... Daca as fi putut veni as fi mers pe mana lui Cobrra ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Doua iesiri in aceeasi zi spre TB? Tare ... :uameni Mai bine puneti un track de control si o ia fiecare pe unde crede ... Daca as fi putut veni as fi mers pe mana lui Cobrra ... :wink: DACA. Bine zici:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Aproape sigur vin si eu. Eu am mai fost de 3-4 ori, dar de fiecare data am urcat pe la Varfu lui Crai ( spre Tabla Butii ) si apoi ne-am lasat in dreapta. Nu e greu nici pe acolo. Intoarcerea s-a facut pe la Intorsura Buzaului, Buzaiel, Boncuta si inapoi pe creasta. Dar, dat fiind ca probabil voi veni cu sotia si cei 2 copii, o sa-l urmez pe Cobra. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Buna ziua! Am vorbit cu colegul teo, de pe sectiunea lada niva si voi veni cu el, dinspre buzau,in satul chiojd. Intrebarea mea, este cam pe la ce ora preconizati ca veti ajunge in chiojd? va multumesc! se preconizeaza in jurul orelor 9,30-10.00 sa fim la intrare in chiojd :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Un recensamant al gratarelor, ceva, ca sa stiu daca il mai iau si eu ca sa arunc doua bucati de carne pe acolo?? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Un recensamant al gratarelor, ceva, ca sa stiu daca il mai iau si eu ca sa arunc doua bucati de carne pe acolo?? S-auzim de bine iau eu unul de 400 pe 300 , deci daca ai intrebat primul o sa fim 3 , eu tu si liviu visan , asta in prima faza !:ha::2dr banuiesc ca or sa trebuiasca si ceva carbuni VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Ok daca ofertezi tu la gratar atunci vin eu cu carbunii. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Aduc si eu gratar sa vad pe care ala mare sau ala mic :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Maine seara, am un raspuns sigur daca e gata masina sau nu ...eu sper sa fie :pl Daca este cineva care vrea sa mearga ,copilot sau copiloata :grin: sa ma sune la 0721 205 794 Nu am pe nimeni momentan in masina. PS:deci pentru Bucuresti ramane MC Donalds Otopeni la ora ? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 PS:deci pentru Bucuresti ramane MC Donalds Otopeni la ora ? Cred ca cel mai bine ar fi la McDonald's Otopeni, iar ca si ora un 7 cu plecare pe la 7 : 15 avand in vedere ca la 8 trebuie sa fim la Ploiesti. Pai uite aici cam asa s-a stabilit. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Tre sa bagam viteza pe dn sa ajungem la 8 mergem cu ''colegu liber?'':) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vmpopescu Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 si eu voi fi la ora 6.45-7.00 la Mc Donalds Otopeni si cu gratarul din dotare. sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate