l_stoian79 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 mda...probabil nu se putea ocoli lacul, sau era mult praf, unii nu suporta... :uameni "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Oare vad bine??? E o masina in lac :( Nu vreau sa intru in polemici dar tare ma bucur ca am fost acolo inainte de marele eveniment si nu dupa... Poate nu vezi bine:ha1 Nu era nici o masina. Era reflexia soarelui:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Oare vad bine??? E o masina in lac :( Nu vreau sa intru in polemici dar tare ma bucur ca am fost acolo inainte de marele eveniment si nu dupa... fara a creea alte discutii tin sa mentionez ca ceea ce ai vazut ..... nu a facut parte din cei prezenti la aceasta intalnire!!!! unde au fost toti niste oameni deosebiti si tin sa le multumesc inca o data pe aceasta cale. este unul din menbrii celuilalt grup cu iesirea in paralel tabla butii-lacul vulturilor. asta e nu avem ce face.......... 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Cobroooo ...vad ca microbul militienes inca zace in sangele tau tulburel..:ha::ha::ha::ha:.. 1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Jighi eu in locul tau as incerca sa ma abtin de la comentarii, nu de alta dar exista poze mult mai incriminatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 frumoasa iesire ! felicitari ! are cineva si un track al excursiei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 interesanta iesire, grup mare felicitari .... :g Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Ce ti-e si cu paparazzi astia mai jighi:ha::ha:. Au prins tupeu romanasii,aici.:ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Ce ti-e si cu paparazzi astia mai jighi:ha::ha:. Au prins tupeu romanasii' date='aici.:ha:[/quote'] Nu e vorba de tupeu, ci mai de graba sa vezi cum "se întoarce roata", dacă-ți amintești acum vreo 2-3 săptămâni în urma criticai crunt pe unii care treceau cu simexurile printr-o balta in M-tii Iezer dar acum ca ai fost de fata la ce s-a întâmplat nu ai luat nici o măsura nici tu și nici alți câțiva care la fel criticau și ei isprăvile altora. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Nu e vorba de tupeu, ci mai de graba sa vezi cum "se întoarce roata", dacă-ți amintești acum vreo 2-3 săptămâni în urma criticai crunt pe unii care treceau cu simexurile printr-o balta in M-tii Iezer dar acum ca ai fost de fata la ce s-a întâmplat nu ai luat nici o măsura nici tu și nici alți câțiva care la fel criticau și ei isprăvile altora. Criticam crunt?:ha1 Mai citeste odata postarea mea in topicul ala si dupa aceea poti sa comentezi.:wink:. Ce vroiai sa-l bat?:ha1. De ce nu s-a dus asa zisul si preslavitul "organizator" ??:ha::shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Am eu o poza incriminatorie cu jighi!!!! Omul isi facea si el linistit pedichiura in aer liber:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 ... De ce nu s-a dus asa zisul si preslavitul "organizator" ??:ha::shrk adica Nae Toyota ? :ha3 pana una alta nu cei din trupa lui Cobra si-au spalat simecsii in Lacul Vulturilor... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Nu mai necesita comentarii......multumesc moderatorilor ptr promtitudinea cu care sau autocriticat! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 are cineva o trusa de prim ajutor? ...ca io mi-am taiat venele ca nu am reusit sa vin...mai am putin de lucru la trotineta si e functionala felicitari! foarte faine pozele si cu siguranta realitatea a fost si mai si Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 adica Nae Toyota ? :ha3 pana una alta nu cei din trupa lui Cobra si-au spalat simecsii in Lacul Vulturilor... @jighi a gresit asta e clar! Nu mai conteaza cu cine a venit sau cu cine a plecat! Era cu noi si gata. Cei care l-au vazut nu trebuiau sa-l incurajeze... :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 Dupa ce am recuperat niste poze si filme de pe un hdd ars...a iesit Pana la urma niciodata nu e prea tarziu. :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Family-Adventure.....Lacul Vulturilor 21. 07 .2012 poate la vara si ramanem o noapte !:2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate