adrian03 Postat Martie 21, 2014 Autor Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am fost la service, mi-a zis că e normal sa arate diferit stânga fată de dreapta. A spus ca asa arata la astea 4x4. Am împins putin de ea si o cam lua la vale, cu toate ca nu era foarte înclinat. Am urmarit si daca se încălzesc jantele. Concluzia este că nu e infranata si nu o să umblu la ea. Cu omocinetica încă nu am rezolvat. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am tras de ea si s-au cam strambat diverse. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Ptr rolele de la troliu vinovat e felul cum sunt amplasate acestea in raport cu troliul si placa de troliu. Cu carligul ala nu stiu ce sa zic ...nu-mi par a fi prinse tocmai cu suruburile originale (alea cu imbus) si pe locul prevazut ptr asta. Vezi tu Adrian, inainte de a constata ca iar trebuie sa bagi mana in buzunar ...pune mana si citeste, intreaba ca sa stii ce sa ceri meseriasului...:grin: Din ce vad eu ...rolele alea sunt total compromise. Si la noi la masini se mai strica una alta, dar inainte sa facem un lucru calculam de 10 ori si taiem odata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Rolele sunt de proasta calitate. Plus ca am tras la 90 de grade ca nu aveam de ce sa ma leg. Am tras mult, de se dadea masina intr-o parte. Carligul a avut trei suruburi, si sunt multumit ca a tinut. A tras ala cu LC 200 V8 diesel de s-a saturat. Patrolul era infipt bine. Noroi adanc, lipicios, iti ramaneau cizmele in el. Carligul se va indrepta si voi pune toate patru suruburile. Am alte role de la troliul vechi, mai tepene, ca noi. Urmeaza sa iau o sufa cinetica, am vazut ca face minuni. Daca aveam de ce sa ma leg in fata, cred ca ieseam cu troliul. Oricum, important este ca am iesit. Cei cu Toyota erau intamplator pe acolo. Editat Mai 11, 2014 de adrian03 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Rolele vechi sunt ceva mai solide , mai groase in scheletul de tabla . Ca sa fie si mai inchegate , se poate da o sudura ce cate 2 cm lungime intre vertical si orizontal ( cand ai gura cu role in mana intelegi instant ce vreau sa zic ) . Ochetul de pe traversa spate nu-i pentru recuperari d-astea eroice ... a tinut , dar cat va mai tine ? nu-i si el uom ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB la cum arata in video ai tras total aiurea ! oblic , suspendat pe noroi (cel putin 2 ,2t lipit cu burta pe noroi inseamna 4.....), ai continuat sa rulezi pe loc si sa ti lasi puntile in jos , nu ti ai facut rampa la roti , te a tras in socuri fara prindere elastica , suruburile ochetului sunt originale dar sigur s a intamplat ceva cu rezistenta dupa montarea barii de otel , s au scurtat sau incalecat filetul ,ruginite . cand nu ai de ce te lega fata folosesti : troliul la drept ,roata de rezerva ,cazmaua , solul si forta de munca a celor ce te au incurajat sa intri acolo ! dar dupa cum spunea si ionut cand ai bani nu te doare nici in :pt:dr1 P VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 12, 2014 Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Troliul l-am legat de niste stalpi din fata. Era sa-i scot . Pe urma de copacii din stanga si din dreapta. Doar se inclina masina, nu o puteam urni intr-o parte. Am imprumutat o lopata si cizme de cauciuc si a sapat un prieten pe langa rotile din fata. A iesit si cablul de pe tambur, si a durat ceva timp sa-l punem iar.. Dupa doua ore si mai multe incercari, deja se afundase bine. M-am hotarat sa caut o masina ca sa ma traga. In 5 minute s-a oferit unul care avea un fel de papuc. I-am zis ca nu are rost. Cat vorbeam cu el, a aparut o Toyota imensa. Erau niste arabi care se plimbau. Le-am facut semn, eu fiind pe cealalta parte a raului. Oamenii au plecat si filmau pe geam zona. Dupa 5 minute, ii vad ca apar pe parte mea. Nu au vrut sa treaca prin apa probabil. Si pe urma a inceput extractia, ca parca era o masea de minte! Am folosit ce sufe aveam, m-am legat de carligul meu in trei suruburi. El avea carlig special, foarte smecher. Cei care s-au adunat m-au ajutat cat au putut, au strans crengi si le-au bagat la rotile din spate. Am mai dar noroiul cu lolata, pentru ca era cam pana la bara. Toyota si sufele au facut tot. Eu eram suspendat, invarteam in gol. Si totul e bine cand se termina cu bine! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate