bogdanpop Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Arata f bine asa imbracat rc-ul.. Totusi, am o intrebare la voi..nu exista in comert overfendere de cumparat in genul celor de pe Wrangler.? Eu sunt mai conservator si as vrea sa pastrez masina cat mai "original" Vreau sa imi pun jante cu Et negativ, dar cand ma gandesc cum se murdarea fostul Pajero cu jante -55 Et de la o simpla baltutza :e....... Am tot cautat dar nu am gasit decat benzi de cauciuc prinse pe aripa.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Se gasesc, dar se vor sparge când o să dai de copaci cu masina. Si costa mult. Tot la astea o sa ajungi. Si la decupat de aripi. Roti mari. Et negativ.Doar că amâni momentul. Aşa am făcut şi eu. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Este si asta o varianta. Adevarul e ca inca nu prea ma vad sa dau cu Patrolul de pomi cum dadeam cu Pajero..:banana Probabil ca trece si sentimentul protector odata ce vad o urcare frumoasa cu noroi printre pomi :ap Oricum, ai o masina mai mult decat decenta chiar si pentru folosinta "zilnica" felicitari pentru asta. Eu cel putin pe a mea o scot zilnic la plimbare.macar m-am obisnuit cu consumul..:2dr Editat Februarie 21, 2014 de bogdanpop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Merci. Si eu o folosesc zilnic. Mai am o masină dar merg doar cu Patrolul. A stat mai mult in service si vreau să mă bucur de el. Consumul nu ma deranjează. E 15 in oras. 13 afară. Urcarea printre copaci e simplă. Coborârea fara copaci... acolo e distractia. M-a costat o caroserie. Doar. Si ma consider norocos. Am văzut că ti-ai luat masină. S-o stapanesti sănătos si să te bucuri de ea. Sper să te obisnuiesti si cu pretul piesele de Patrol. Eu acum încep sa ma obisnuiesc.:ang2 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Da, am vazut peripetia ta....esti mai mult decat norocos! Aste este, din greseli invatam.......smecheria e sa inveti din greselile altora pentru ca tu nu vei avea timp sa inveti din greselile tale. Asta cred ca tii se aplica tie cel mai bine :al Cat te-a costat rc-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB A fost la pachet cu caroseria. 250-300 e. Dar nu pot să stiu exact. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Azi am cumparat si montat troliu. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Azi am cumparat si montat troliu. ce i as fi bagat si cutia cu relee in bara ,si un capac deasupra sa nu l mai ploua sau sa traga toti idiotii de el ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB ce i as fi bagat si cutia cu relee in bara ,si un capac deasupra sa nu l mai ploua sau sa traga toti idiotii de el ! De plouat nu este problema ca il ploua, dar cutia de relee, recomandarea mea este sa o bagi in compartimentul motor. In fata releele aduna o gramada de mizerie si in timp foarte scurt din cauza apei, o sa oxideze contactele de forta. In acest fel, in teren o sa te bazezi pe un troliu nefunctional. ( vb din experienta mai multor masini pe care le-am echipat si folosit in interes de serviciu). Spor la treaba ! Florin "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sper să îi gasesc loc la motor. Dar cum mai pun telecomanda prin cablu? Poti să pui poze cu al tau? PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sper să îi gasesc loc la motor. Dar cum mai pun telecomanda prin cablu? Poti să pui poze cu al tau? Exista si un dezavantaj cand pui cutia la motor: caldura degajata de motor mai ales vara va face ca solenoizii sa fie deja destul de calzi. Cand mai trece si curentul necesar trolierii se vor incinge mult mai usor/repede. Acum depinde cat de des si lung te troliezi. Priza pentru telecomanda prin cablu se poate desface de pe cutia solenoizilor si se poate muta (ii pui fire mai lungi). Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Ma gândeam să renunt la bară stabilizatoare de pe fata, dar am inteles ca e prea periculos. Eu am sl 5 cm. Trebuie să pun bieleta mai lungă? Nu am gasit posturi despre asta. As vrea raspuns de la cei care au facut, dacă au făcut, nu presupuneri. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Ma gândeam să renunt la bară stabilizatoare de pe fata, dar am inteles ca e prea periculos. Eu am sl 5 cm. Trebuie să pun bieleta mai lungă? Nu am gasit posturi despre asta. As vrea raspuns de la cei care au facut, dacă au făcut, nu presupuneri. Salut, Eu merg fara ea de mult timp (defapt cu ea pe pozitie dar "decuplata", pentru ca s-a rupt prinderea bieletei din stanga). S-a mai discutat pe forum - nu sunt probleme din cate stiu eu. Pe de alta parte, din poza, vad ca stau orizontale capetele ei si stiu ca asa e normal. (Un pic ciudat, daca spui ca ai SL de 5cm - sau poate nu-s chiar orizontale; din unghiul din care e facuta poza nu sunt sigur). Sorin Editat Martie 4, 2014 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Din ce discutii am m-ai auzit si eu daca nu mergi cu viteze mari nu cred ca o sa fie problema...pana la urma bara stabilizatoare tine puntea dreapta sa nu se incline in viraje, daca nu am insel, cam asta ii rolul ei...sa fie amandoua rotile in contact pe sol...desi eu nu am prea vazut pe cineva cu masian de teren si preagatita cat de cat sa atinga viteze peste 100 km/h...si in curbe nu ii nimeni idiot sa nu reduca viteza...cred ca te va ajuta la flexari ceva mai mult, dupa parerea mea... Editat Martie 4, 2014 de Astral Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am tot citit si parcă nu as renunta la bară stab fată. Nu stiu dacă avantajele sunt asa mari. in schimb, la o manevră de evitare a unui obstacol, in trafic, sunt sanse sa o pun pe o parte. Eu merg mult si pe asfalt. Dar totusi nu sunt lămurit daca bieletele sunt suficient de lungi.Avand in vedere ca am sl. Posibil sa flexeze mai mult dacă le lungesc? Sau daca sunt lungi e ca si cum nu ar fi deloc? La cate masini modificate sunt pe forum, mi-e greu sa cred ca nu s-au încercat variante mai lungi. Sunt curios dacă e mai bine. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Iti raspund aici: masina mea avea bielete lungite, cand am cumparat-o. Bielete pe care eu le-am azvarlit, cu tot cu barele stabilizatoare aferente. Daca ai de gand sa le pastrezi, trebuie sa le lungesti, ca sa lucreze in parametri prescrisi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am tot citit si parcă nu as renunta la bară stab fată. Nu stiu dacă avantajele sunt asa mari. in schimb, la o manevră de evitare a unui obstacol, in trafic, sunt sanse sa o pun pe o parte. Eu merg mult si pe asfalt. Dar totusi nu sunt lămurit daca bieletele sunt suficient de lungi.Avand in vedere ca am sl. Posibil sa flexeze mai mult dacă le lungesc? Sau daca sunt lungi e ca si cum nu ar fi deloc? La cate masini modificate sunt pe forum, mi-e greu sa cred ca nu s-au încercat variante mai lungi. Sunt curios dacă e mai bine. Am vazut cu bieletele de lungime mai mare. Dar, erau calculate a.i. capetele barii stabilizatoare sa stea orizontal. Nu sunt 100% sigur. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Iti raspund aici: masina mea avea bielete lungite, cand am cumparat-o. Bielete pe care eu le-am azvarlit, cu tot cu barele stabilizatoare aferente. Daca ai de gand sa le pastrezi, trebuie sa le lungesti, ca sa lucreze in parametri prescrisi. Probabil ca nu imi flexa cat ar fi fost normal. Am impresia ca trebuie să renunt si eu . Daca Giorgel merge fără, la cum il stiu eu de calculat.. Ai pătit sa facă lambada pe sosea? PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Daca Giorgel merge fără, la cum il stiu eu de calculat.. Ai pătit sa facă lambada pe sosea? Da. Odata. Din cauza prostiei mele. M-a mancat in cur sa depasesc un TIR care rula cu 60 de metri pe ora mai incet decat mine.:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Cred ca sunt destul de in masura sa spun ca fara barele stabi nici macar nu e recomandat sa incerci testul elanului , ci sa-ti faci repede o cale de scapare cat mai sigura , dar in linie dreapta . Am masina liftata doar din suspensie ( rezultatul conversiei la alte punti mai late ) cu bratele standard pe fata si triangulatie pe spate , fara panhard . Desi pe puntea fata am cate doua amortizoare pe roata , ruliul e deloc neglijabil ( pot doar sa fac eschive foarte scurte , gen ocolirea unui pisoi sau a unei gropi ... atacarea unei borduri la viteza etc .. ) dar , numai eschive foarte scurte , cat ma poate intarzia amortizoarele , toate alea sase ... in nici un caz sa intru intr-un sens giratoriu ca ma fac barca si sunt sigur ca inclinarea laterala mare care rezulta dupa trei secunde de viraj m-ar pune pe-o parte ) . Ma gandesc foarte serios la barele stabi decuplabile , ajustabile . Am o traversa tubulara dreapta deasupra puntii spate , prin ea voi baga o bara de torsiune cu bucse de foaie de arc , cu brate custom , cu bielete stabi decuplabile inspirate din bieleta decuplabila de Y61 , dar mult mai lunga , telescopica cu telescoparea luuunga , si decuplarea /cuplarea manuala , cu cablu . La puntea fata nu agreez deloc bara stabi stock , nu stabilizeaza destul pe asfalt si incurca prea mult in teren plasata discutabil pe brate , destinata clar flexarii , nu stabilizarii , cu bielete anemice vs masina mare ... deci , voi folosi ca si sursa de inspiratie modul de montaj de la Rubicon , dar fara decuplarea smartbar , ci aceasi decuplare cu cablu , manuala . Bara stabi pentru puntea fata intentionez sa experimentez cu cea de papuc 1307 , sau daca nu da bine , cu cea de D40 - care e ultima solutie , fpentru ca e monstruos de tapana pentru ca a fost destinata protectiei suspensiei de la D40 fiind cu brate + un fel de coilover genial gandit dar foarte prost pus in practica ) . Discutam de stabi la Patrol . Eu am tot Patrol , dar altfel de Patrol , ca nu mi-a placut cum era fatat de mamica lui si l-am mai faultat pe-ici-pe-colo , in limita bugetului posibil ( am o pisica dansoatoare de crescut ) si a timpului disponibil ( cumpar ceas cu 34 ore , cu noapte scurta de 3 ore , ofer la schimb toate blocurile de pe strada mea ) . ... revenind ... barele stabi sunt un lucru necesar la Patrol , in special un Patrol liftat din suspensie , mai ales daca circula mult .Si daca nu circula mult , inseamna ca reflexele absolut necesare nu sunt pe deplin insusite ( ca n-ai timp sa le insusesti ) , caz in care orice ajutor in caz de eschiva la un incident in trafic e mai mult decat binevenit . Prin prisma experientei - daca Outlanderul ala de tot rasul nu avea barele stabi concepute pentru stabilitate si nu pentru flexare ... si daca as fi fost cu Patrolul ... nu aveam nici o sansa sa fac manevra elanului si sa mai raman si pe roti . Am 'manevrat elanul' evitand o vaca , in localitate , la max 50 km/h . Voi ramane traumatizat pana in momentul in care imi voi face stabi la Patrol ( masina cu care circul zilnic ) , care sa si fie capabile sa ma scape de trauma asta . Stabi de la Outlander si-au facut foarte bine treaba , si vaca-elan si boul de mine scapand doar cu sudori reci pe la ceafa . Fusei bou ca n-am fost destul de prudent ca vaca se poate intoarce stanga-imprejur , ca poate si-a uitat telefonul sau fierul de calcat in priza ... Editat Martie 4, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Se complică treaba. Deci alea stok sunt cam degeaba. Ca să fac o rimă. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Nu chiar , dar nici ... mai ales daca-s ambele la locul lor . Sa-ti ramana ( ca si trauma indusa fara motiv real ... dar ma fac io vinovat daca trebuie sa te responsabilizez .. sa fim doi ... ) ... sa-ti ramana in cap faptul ca la Patrol marea majoritate a greutatii este deasupra puntilor , nu sub sau intre roti .... Si cu capu' asta sa conduci maiestuos ca Titanicu'/ gratios ca o baletista/ atent ca un vultur /supravietuitor ca o cioara ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB O să fac probe, cu si fără. Merci! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB https://www.youtube.com/watch?v=39g9JOOwE7Y&feature=youtube_gdata_player Asa ceva imi trebuie. Sau asa. Editat Martie 6, 2014 de adrian03 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Cam asta e diferența, se pare. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate