allroad Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Salutare si felicitari pentru cum arata masina! Imi poti spune ce ulei trebuie bagat in punti? Multumesc L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Imi poti spune ce ulei trebuie bagat in punti? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63929-Uleiuri-pentru-patrol-y61-din-2004&p=704860&viewfull=1#post704860 Cu respect, Teodor. Editat Noiembrie 29, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa ne spui daca se potrivesc ca mai cad si la altii la ”rece”. Mi-a spus un coleg ca sunt unii care fac amortizoare pentru orice model de masina. Foarte ieftin. Luni o sa sun la ei. Va anunt daca am rezolvat ceva. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Suna interesant...:grin: Asteptam vesti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am pus roata sus, proiector in spate. Cu amortizoarele de capota nu am rezolvat, intelesese omul aiurea. Azi am luat-o la serviciu ca nu mai scapam de colegi, ca vor s-o vada. Si am facut offroad de bordura :ha:. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Frumos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Daca nu ies cu ea, macar sa mai mesteresc. Azi am schimbat arcurile fata intre ele. Erau puse invers. Pe partea dreapta se pune acela mai lung(cu 2,5 cm). Acum e si ea orizontala. Am schimbat si placutele de frana, am reglat usile ,pentru ca imi stea martorul din bord tot timpul aprins. Sa mai strang bani si o sa ii maresc putin puterea, si o sa trec turbina pe manual. Daca asa se numeste operatiunea... PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB salut! lasa incolo puterea-cred ca te referi la un chip ceva-,daca ai bani pune kit-ul de reductie 2.86/1! crede-ma ca merita,comportamentul se schimba radical! sau poate ca sint eu obsedat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Deocamdata nu am simtit nevoia, mai ales ca nu m-am dat cu ea. Stiu ca e o schimbare, o sa vad cat costa si daca are rost. Merci! Editat Ianuarie 10, 2013 de adrian03 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am trecut turbina pe manual. Sefulik s-a ocupat. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB nu inteleg termenul...ai trecut turbina pe manual ? si vezi ca ceasul ala o sa ti arate boost ul atat de corect , echivalent cu pretu pe care l ai platit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Nu stiu sa explic, stiu ca este bine sa pun kit-ul. Las pe altii care se pricep sa explice. Asa am vrut eu sa fac, in urma unor consultari cu oameni care se pricep si in care am incredere. Cine nu vrea, sa nu puna. 1 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB nu inteleg termenul...ai trecut turbina pe manual ? si vezi ca ceasul ala o sa ti arate boost ul atat de corect , echivalent cu pretu pe care l ai platit . @Dany_let - voia sa spuna ca a trecut pe controlul manual la boost-ului, stiut fiind faptul ca ECU Nissan nu gestioneaza prea bine problema asta (cel putin la modelele pana in 2004, asta din stiina mea). Referitor la ceas, eu am avut si am inca vreo 3 ceasuri de boost (raidHP, VDO si Hewitt). Primul l-am dat jos pentru ca era gradat in bar, nu PSI cum as fi vrut. Al doilea l-am dat jos pentru ca la 10 PSI scotea o bazaiala care pe mine m-a deranjat. Hewitt aveam sa aflu mai tarziu ca este USA made si sunt o companie cunoscuta pe piata pentru calitatea produselor. Pret RaidHP: 180 lei (luata din RO, inclus transport) Pret VDO: 350 lei (fara transport) Pret Hewitt: 160 lei (transport inclus) ------------------------------------------- Am avut curiozitatea sa le compar pe toate 3 si toate indica invariabil acelasi lucru. Asadar, eu consider ca a facut o alegere OK in privinta ceasului. Nu zic ca ce are el e mai bun decat un nume dedicat in industrie, insa cat timp fac absolut acelasi lucru, dar la jumate din bani (sau mai putin) nu vad motivul pentru care diferenta de pret nu as folosi-o in alte scopuri. Privind mai atent fotografia, as avea de comentat la pozitia furtunului....eu l-am tras prin bord, am trecut in compartimentul motor pe unde ies firele, langa pedala de la ambreiaj. Am tras dintr-o parte in alta tevi de cupru ca sa fiu sigur ca nu ciupesc furtunul, tevile fiind de fapt tevile de combustibil de la Dacia Logan sau Solenza nu mai retin exact. Editat Februarie 25, 2013 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Multumesc, asa vreau sa trag si eu firele. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB cum aflam ce inseamna ,,controlul manual la boost-ului" ? sau ne explica cineva in cateva cuvinte? este vorba de momentul cand intra turbo in functie? si cum se regleaza manual? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Privind mai atent fotografia, as avea de comentat la pozitia furtunului....eu l-am tras prin bord, am trecut in compartimentul motor pe unde ies firele, langa pedala de la ambreiaj. Am tras dintr-o parte in alta tevi de cupru ca sa fiu sigur ca nu ciupesc furtunul, tevile fiind de fapt tevile de combustibil de la Dacia Logan sau Solenza nu mai retin exact. Pe sus pe langa stalp sunt trase firele pentru lumina ceasului, pe jos pe langa stalp si prin caroserie (langa pedala) pana la turbina e tras furtunul. M-am gandit la o teava din cupru dar e un pic overkill pentru ca nu e incomod deloc traseul sau. Editat Februarie 28, 2013 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Ieri a montat piesa. Acum trage mai frumos, s-a imbunatatit comportamentul. Recomand la toata lumea. Merita toti banii. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB manual boost inseamna ca poti ajusta presiunea turbo'ului... un tuning corect este cand adaugi boost, sa adaugi si fuel si aer ca sa nu ai surprize Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Eu sunt foarte multumit de cum a iesit. De asta si recomand. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am revenit.. Voi schimba caroseria si voi monta si roll cage. Voi pune poze, in masura in care le primesc. Intr-o poza se vad ambele masini. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Felicitari pt. achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Merci! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Masina pe care ai cumparat-o e intreaga,functionala?Din poze arata destul de bine. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Am luat doar caroseria. E de 3l. In rest nu stiu nimic de ea. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Poze.. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate