adrian03 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Salut, De curand mi-am cumparat un Y61, 158CP. Urmeaza sa-l pregatesc de ture. Pun poze in stadiul actual, si pe masura ce apar schimbari, mai adaug. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa o stapanesti sanatos . Si fara reparatii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Merci ! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa o stapanesti sanatos.:br Arata bine masina:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa-ti fie de bine! S-o stapanesti sanatos! :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Asta e ca bancul ala cu ala de taia lemne ...il stiti? Cica se duce unul la doctor deasta de pasarici si cocosei ... cu oole direct omleta intr-o tigaie ... -Domnu doctor, stiti ...ieri pe la amiaza, taiam lemne si mi-a sarit o aschie direct in c...e! Asistenta care tinea scriptura, una tinerica, scandurica numa buna de bagat deasupra la saltea direct supt noi, lasa ochelarii pe nas si rosii ... Doctorul nervos urla la asta: -Ba nesimtitule nu ti-e rusine ca e o doamna acilea cu noi, zi-o naibii si tu mai pe ocolite, ce naiba, n-ai nici un pic de rusine? Pacientul, indurerat se uita la doctor, trase niste aer de cabinet in piept, ii lua familia lu asta si io urca si cobora in gand ba el deasupra, ba umeri-craci ...diverse pozitii deastea camasutre si zise: -Domnu doctor, stiti ...ieri pe la amiaza, taiam si eu lemne ca omu si a naibii o aschie m-a ocolit ea ce m-a ocolit da' n-am scapat, fix in c...e s-a oprit ...uite acilisea! Si pune omu scula pe masa ... Asa si cu tine domnu' Adrian ...iau Toyota ca e "za best cazan" (spinteca, ar zice unii da' nu dam nume ca nu e frumos) si pan' la urma tot la Nissan ajunsesi ...Ce sa zic ...matale talpar cu bemweu ...toyota sensibila ...inteligenta alegere ... asta cu Nissanu ...:wink: Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el ...acu' ramane partea cu irigatu ... :2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB La prima iesire cu masina asta o ud, in trei saptamani ar trebui sa se intample. Si o sa arate altfel, deja suspensiile sunt comandate. O sa pun 33-uri. Pana vin suspensiile, am ce face, nu ma plictisec deloc. Sper ca masina asta sa imi placa atunci cand va fi gata. Initial ma gandisem la Y60 dar intamplarea a fost sa vad anuntul si la 20 min am sunat. Nici nu cautam sa cumpar, voiam sa vad la ce preturi se mai dau masinile. Acum, ce sa zic, masina imi place mult, mai ales ca eu nu o vad ca in pozele de mai sus, eu mi-o imaginez pregatita,eventual pe o urcare in padure. PS : Multumesc anticipat pentru urari! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa o stapanesti cu placere, ai ceva de umbalt la ea dar merita, acum depinde si ce vei face cu masina si in ce stadiu vrei sa o aduci...si asa inca un Toyotist trece la Nissan oare de ce?!! wahhaa Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa o stapanesti sanatos. Wellcome in the club ! Editat Septembrie 14, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa o stapanesti cu placere, ai ceva de umbalt la ea dar merita, acum depinde si ce vei face cu masina si in ce stadiu vrei sa o aduci...si asa inca un Toyotist trece la Nissan oare de ce?!! wahhaa E foarte simplu. Patrol am vrut sa iau de la inceput, dar pentru ca erau scumpe si ma grabeam sa iau ceva de offroad, am luat Toyota. Restul e can can. Stadiul - o sa fie masina pentru prietenesti, minim necesar, roti 33 inch, suspensie +5,troliu, simex, praguri HD. Cel putin pentru inceput. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB O sugestie din experienta :) Primul lucru da-i jos bara spate (de plastic) Si las-o acasa. Dupa aia, vezi cum faci sa muti semnailzarile si franele 'sus' in triplele de pe caroserie. Avantaje: 1) nu o sa o pierzi in teren 2) o sa o ai pusa deoparte 3) o sa ai pe ce pune hiliftul in spate 4) o sa ai unghi de degajre mai bun 5) o sa ai in spate de lovit cu un fier gros si rezistent (unii ii zic sasiu) 6) o sa arate mai fioros :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB E aceeasi poveste ca la Toyota. La fel avea si aia lampile in bara. Sincer,cred ca o sa ma dau pana se sparge. Si asa nu mai am ce face cu ea. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB ]........si asa inca un Toyotist trece la Nissan oare de ce?!![/color] wahhaa Zi-se ala care n-a avut Toyota, iar Nissanul pe care il are si l-a pus la vanzare.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Zi-se ala care n-a avut Toyota, iar Nissanul pe care il are si l-a pus la vanzare.....:ha: Pai da pentru ca nu mai am loc de parcare asa mare nu am cum sa bag doua Patroale!! Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Zi ma adevarul ...nu o mai da cotita cu parcarea...zi lu Astral ce masina vrei sa iti iei ... :ha: toyota consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Sa va zic ce am mai facut la ea. Am pus debitmetru nou, cu ajutorul lui Giorgel care mi-a gasit un fir intrerupt. Am schimbat pompa servo ca daca nu o turam mergea greu volanul.Parbriz nou, urmeaza sa schimb rola de la intinzator si cureaua. Pana la sfarsitul lunii trebuie sa vina si kit-ul de suspensii (Iron Man +5). Vreau sa pun grupuri de 2.8, sunt in discutii cu cineva. Sau repar blocantul meu si o las asa. Troliu il am, o sa pun si bari tip ARB, plus praguri HD. Si roti 33. Cand or sa apara modificari vizibile, o sa pun si poze. Cam in 2-3 saptamani. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Spor la treaba si asteptam poze . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 (editat) [ATTACH=CONFIG]151636[/ATTACH]Merci! Am schimbat o teava de la A/C. Am pus freon,dar se pare ca e compresorul dus. Urmeaza sa il desfac bucati si sa vad daca il repar sau il schimb.Din fericire nu costa mult. Am schimbat uleiul in cutia de viteze, nu stiu daca vreodata fusese schimbat. Am pus o baterie mare in locul celei originale, si a trebuit sa maresc spatiul. Urmeaza sa pun una si pe partea soferului, aceeasi dimensiune.Inca mai caut grup spate la pret bun, am o promisiune.. PS:cand spun am facut aia si aialalta ma refer la Sefulik, ca de fapt el e cu alergatura. Eu sunt la tastatura si la cautat piese. Cateva poze Editat Octombrie 17, 2012 de Astral PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Astazi am schimbat puntea. Am pus un grup mai mare,cu blocant bun. Suspensiile au sosit si cat de curand le voi monta. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Inca una. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Adica ai pus puntea aia mare ( care ar putea suporta relaxat conversia la portale ) . Dar cu fata cum ramane ( pentru planetarele alea de Patrol steroidizat este un grup de uoameni care ar ar face unele chestii inexprimabile ) , in cazul in care puntea fata ( cu ele planetarele ) exista . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Nu stiu daca exista puntea fata, dar pot sa intreb. Eu am luat-o p'asta fortat de imprejurari,pentru ca asta o avea cu blocant functional. Nu v-am spus ca intre timp mai facusem rost de un grup ca al meu,dar cu blocantul la fel,adica dus. Tot raul spre bine. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Spor la treaba , incet prinde contur . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB alta relicva care a avut un mare noroc ca a dat peste un proprietar dispus la sacrificii pt a o pastra in circulatie. Spor la treaba ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Masina mea - Patrol Y61 SWB Hai bre nea Luigi asa incurajezi matale ...pasionatii? "Y61=ultima fitza cu rochitza" nu cadavru bre ... S-au potrivit nentu Adrian suroabele la grup? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate