nomad Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Neopren, croitor ...juma de bere la teo ...juma la mine ...de fapt ...am deschis frigideru ...am carne destula ... nu mai are loc si berea ...deci trimiteio lu teo! :ha: :h5 :ha: :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baban_San Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB n am mai scris de ceva vreme pe aici...nici cu masina nu m am mai plimbat...acum ma ocup de curatenie in interior, am imbracat volanul si cotiera in piele...arata mai uman...am mai vopsit una alta prin interior acum nu mi e sila sa ma urc in ea. :)daca aveti idee de unde pot cumpara si eu o husa pentru roata de rezeva . Unde ai imbracat volau? si ca a costat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB husa de roata mi am gasit una de plastic, o vocsesc si o pun si revin cu poze...pana atunci mi am pus proiectoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Sunt LED? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Sunt LED? nu, sunt halogen...erau bune led dar nu s acum bani de ele...:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB nu am avut rabdare si am cautat becuri , am gasit in targ aceleasi becuri la o fatza de casetofon, nu mi a convenit cum se vede si am trecut pe LED alb 12v ,se monteaza in soclu perfect pt ca au conexiunile lungi,se vede excelent , nu incalzeste ,consum mic,trebuie atentie la montaj la aflarea polaritatii pe placa la strangerea fasungurilor eu am scos fasungurile ,am masurat cu aparatul pe placa ,am insemnat cu + pe carcasa si cu oja rosie pe fasung atentie extremitatile nu au aceiasi polaritete cu cele 2 de la mijloc , cel putin nu la mine LED 12v de la orisice magazin de piese electronice aprox 1,5 ron [ATTACH=CONFIG]176599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176598[/ATTACH] Nu sunt bune LEDurile !!!! se ard probabil le mai trebuie ceva sa reziste !, am pus beculetele de la un radiocas auto, mai greu cu lipirea unor picioruse mai lungi!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Nu sunt bune LEDurile !!!! se ard probabil le mai trebuie ceva sa reziste !, am pus beculetele de la un radiocas auto, mai greu cu lipirea unor picioruse mai lungi!! Pai? Poate nu earu de 12V? Pentru un led normal, sa zicem alb, care are tensiunea de alimentare pe la 2.7 - 3 v trebuie inseriata o rezistenta de 640 de ohmi (deobicei pe ramura pozitiva) ca sa poata fi alimentat la 12v. Daca ledul e rosu sau verde atunci tensiunea de lucru nominala este de 2.2v. Oricum curentul (intensitatea) care trece prin circuitul de alimentare a led-ului trebuie sa fie pe la 20mA. Stiind aceste date, se poate calcula usor, folosind legea lui Ohm valoarea rezistentei care trebuie inseriate (I=U/R => R=U/I, unde R se masoara in ohmi, I in Amperi si U in Volti) Deci R=12V-3V/0.020A => R=450 ohmi. Cea mai apropiata valoare este de 470de ohmi, dar ca sa nu lumineze f. tare si pentru a-i prelungi viata se poate merge cu o valoare de 640 de ohmi chiar si 1K. Atentie, mai exista si leduri de putere mai mare care pot sa aiba un curent de functionare chiar mai mare de 200mA! Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Pai? Poate nu earu de 12V? Pentru un led normal, sa zicem alb, care are tensiunea de alimentare pe la 2.7 - 3 v trebuie inseriata o rezistenta de 640 de ohmi (deobicei pe ramura pozitiva) ca sa poata fi alimentat la 12v. Daca ledul e rosu sau verde atunci tensiunea de lucru nominala este de 2.2v. Oricum curentul (intensitatea) care trece prin circuitul de alimentare a led-ului trebuie sa fie pe la 20mA. Stiind aceste date, se poate calcula usor, folosind legea lui Ohm valoarea rezistentei care trebuie inseriate (I=U/R => R=U/I, unde R se masoara in ohmi, I in Amperi si U in Volti) Deci R=12V-3V/0.020A => R=450 ohmi. Cea mai apropiata valoare este de 470de ohmi, dar ca sa nu lumineze f. tare si pentru a-i prelungi viata se poate merge cu o valoare de 640 de ohmi chiar si 1K. Atentie, mai exista si leduri de putere mai mare care pot sa aiba un curent de functionare chiar mai mare de 200mA!:tk1 Sorin :grin:bcetd!..12V CUMPARATE !PT AUTO ,in bord e posibil ca tensiunea sa oscileze ...deci lasa fizica ca stim si noi sa calculim , mai bine spune cum stabilizezi intre 9si 11.5v! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB uite eu nu stiam sa calculez ,asa ca postul lui mi se pare un post constructiv :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 (editat) Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB :grin:bcetd!..12V CUMPARATE !PT AUTO ,in bord e posibil ca tensiunea sa oscileze ...deci lasa fizica ca stim si noi sa calculim , mai bine spune cum stabilizezi intre 9si 11.5v! Pentru a stabiliza tensiunea se poate folosi componenta electronica LM7812. Are 3 pini: intrare (+) pana in 35 de volti, iesire stabilizata de (+) 12v si un pin de masa (-). Suporta un curent de 1.5A, arhisuficient pentru alimentat un pumn de leduri. Daca se doreste o tensiune 11 - 11.5v, atunci la borna de iesire se poate inseria o dioda (e.g. 1N4007) care are o cadere de tensiune de 0.7v si astfel, simplu, se ajunge la 11.3v. Un alt montaj la fel de simplu, dar cu avantajul ca se poate ca la iesire sa se obtina o tensiune intre 1 si 12v se poate realiza folosind circuitul Lm317, o rezistenta si un potentiometru. Toate solutiile prezentate costa sub 5 lei si au mai putin de 3 piese! Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie, daca este necesar, dar poate pe un alt topic (sa nu poluam) aici. Sorin P.S. Zep, multumesc de apreciere! Editat Septembrie 28, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Sunt in dubii...sa renunt la egr pe masina mea sau nu ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Sunt in dubii...sa renunt la egr pe masina mea sau nu ?! Inainte de a lua o decizie, citeste aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41437-EGR-da-sau-nu REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Arunca un ochi si aici, o sa vezi ce implica pe Y61 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Mie asa mi a venit masina din olanda :ha: , fara egr u !, si deocamdata merge de rupe , :grin:cat poate rupe un 2,8 !!!!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Arunca un ochi si aici, o sa vezi ce implica pe Y61 imi vand masina si ma intorc la motocicleta dupa postul tau ! sau imi recomanzi un mecanic...din doua 1 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB imi vand masina si ma intorc la motocicleta dupa postul tau ! sau imi recomanzi un mecanic...din doua 1 ! Despre mecanici nu stiu ce sa-ti recomand ca nu sunt din Bucuresti. Referitor la prima remarca..este diferenta intre subiectiv si obiectiv. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Despre mecanici nu stiu ce sa-ti recomand ca nu sunt din Bucuresti. Referitor la prima remarca..este diferenta intre subiectiv si obiectiv. pai atunci nu ma ajuti deloc...am citit ce e acolo...te cred pe cuvant...o sa renunt la egr si daca apar probleme te contactez sa ma ajuti cu sfaturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB deci de recomandat cine sa mi anuleze EGR....n am primit...dar cineva sa mi monteze un TROLIU ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Deci tinere ... eu am locul unde iti poti face acele modificari ... te ajut cu conditia sa ti le faci tu singur. :grin: Bineinteles sub indrumarea noastra ...Nu e ceva foarte complicat ... ca tot vorbim de pasiuni acilisea, pasiune cu satifactie (cu finalizare, ptr cunoscatori :grin:) fara munca nu se egzista ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Deci tinere ... eu am locul unde iti poti face acele modificari ... te ajut cu conditia sa ti le faci tu singur. :grin: Bineinteles sub indrumarea noastra ...Nu e ceva foarte complicat ... ca tot vorbim de pasiuni acilisea, pasiune cu satifactie (cu finalizare, ptr cunoscatori :grin:) fara munca nu se egzista ... :grin: stiu si iti multumesc foarte mult, doar ca in momentul de fata nu mai am timp sa le fac...am doar o zi pe saptamana liber..aia e lunea si nu vreau sa mi o petrec mesterind la Patrol...prefer sa platesc pe cineva care se pricepe mult mai bine decat mine...oricum respect pentru ce faceti voi acolo cu garajul si sper sa am timp intr o zi sa trec macar sa ne cunoastem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB masina a primit troliu, multumesc @Giorgel. A mai ramas EGR ul...acum trebuie revopsire jante, colant ...s.a.m.d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB masina a primit troliu, multumesc @Giorgel. A mai ramas EGR ul...acum trebuie revopsire jante, colant ...s.a.m.d [ATTACH=CONFIG]194994[/ATTACH] Bre, da` zgarcit mai esti cu pozele..... Sa dea naiba daca vad vreo urma de troliu in poza asta ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Frate meleu Astral, n am apucat sa i fac poze, uite una sa se vada bogatia...:)) Editat Noiembrie 20, 2013 de dany_let Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Masina arata asa acum....urmeaza suspensie +5. @astral - sa nu mai certi ca nu pun poze. :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Nissan Patrol y61 3.0 SWB Frumoasa masina, felicitari si sa te bucuri de ea, misto bara din fata ! nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate