Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Impotmoliada 2012 - "Fii Campion pentru semenii tai !" Impotmoliada este un eveniment cu un format special conceput pentru sprijinirea pasionatilor incepatori si nu numai, dar si pentru cultivarea spiritului 4x4 avand in final un scop umanitar (din toti banii incasati se achizitioneaza alimente de baza) respectiv ajutorarea in prag de sarbatori a unor familii modeste din zona Frunzanesti-Fundeni,CL La o saptamana dupa eveniment (15.12.2012) se va face actiunea umanitara. Ajungand la cea de-a 4-a editie, acest eveniment unic, atat in ceea ce priveste rata de participare cat si prin adrenalina oferita si-a propus sa iasa putin din sfera sabloanele binecunoscute si sa se situeze in categoria celor de tip spectacol avand in distributie atat actori de "Oscar" din domeniu cat si oameni simpli dar cu talent si dornici de afirmare. Data evenimentului : 08.12.2012 Durata evenimentului : incepand cu 08.00 AM pana la "ultimul client" Locatie : Frunzanesti-Fundeni, jud.CL Acces : pe ruta Cernica - Fundeni Nota:abaterea de la aceaste ruta recomandata de organizatori se face doar pe raspunderea participantilor/vizitatorilor la eveniment. Indicatiile privind accesul si plecarea din zona evenimentului sunt detaliate pe link-ul de AICI. Doua clase : HOBBY - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4,indiferent de dotari EXPERT - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4,indiferent de dotari Conditii de participare la ambele clase : 0.Licenta de pilot nu este necesara la acest eveniment. 1.Optional, asigurare de accident ptr o zi. Costa in jur de 30lei/persoana. Aceasta asigurare nu acopera daunele provocate masinii. 2.Individual sau copilotat (se poate si fara copilot). 3.Nu se accepta mai mult de doua persoane in masina (pilot+1) 4.Casca de protectie, centuri, lumini functionale, extinctor - obligatorii. 5.Declaratie pe proprie raspundere de asumare a riscurilor din traseu (fiecare pilot va semna la inscriere un astfel de formular) - obligatorie. 6.Consumul de bauturi alcoolice in exces este strict interzis. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica pilotul/copilotul daca acestia se afla in stare de ebrietate. 7.Nu se accepta contestatii. Intrucat este un eveniment "pro-hobby" si criteriile de departajare sunt clare, contestatarul este automat descalificat. 8.Organizatorii pot ajuta participantii in traseu fara ca acestia din urma sa fie penalizati in vreun fel. 9.In conditiile in care traseul devine total inaccesibil, prea periculos sau prea usor, organizatorii isi rezerva dreptul de a il modifica. In acest caz se va parcurge din nou mansa respectiva de catre toti participantii calificati pana in acel moment. 10.Nerespectarea indicatiilor organizatorilor cat si cele ale agentilor de paza duce automat la scoaterea imediata a contravenientului din spatiul destinat acestui spectacol. Fac aceasta precizare intrucat in zona exista culturi agricole pe care organizatorii doresc sa le protejeze. Nu se va face nici un fel de rabat de la aceste reguli sau conditii! Locuri: HOBBY : 32 masini EXPERT : 32 masini Traseu : Traseul este unul de tip trial, tehnic si sistemul a fost gandit astfel incat perechile concurente sa aiba sanse egale. Traseele pentru HOBBY vor fi trasee usoare (gen trial standard) si vor putea fi duse la bun sfarsit de masini nepregatite 4x4. Traseele pentru EXPERT vor fi trasee din gama mediu (gen trial open) si vor putea fi duse la bun sfarsit de masini pregatite 4x4 (anvelope MT, troliu, rollcage etc) Recomandari: 1.Anvelope MT si troliu 2.Rollcage exterior(sau interior) 3.Mult sange in veioza Program eveniment : Partea intai a evenimentului : 08.00-09.30 - Confirmare inscriere si clarificari financiare 09.45-10.00 - Briefing ambele clase 10.00-17.00 - Desfasurarea evenimentului (calificarile, optimile si sferturile) Partea a doua a evenimentului (dupa apusul soarelui) 18.00-22.00 - Desfasurarea evenimentului (semifinale, finala in doua manse) 23.30-24.00 - Desemnarea celui mai talentat, rezistent si mai calculat participant ptr ambele clase Desfasurarea : Unicitatea acestui eveniment consta in faptul ca exista posibilitatea ca participantii sa-si aleaga singuri perechea din optimi, asta daca bineinteles trec amandoi de prima mansa in urma careia se vor califica doar cei mai buni 16 timpi. E timpul ca dupa un an de tensiuni, conflicte, contre, ambitii, acum la sfarsit de an, prin intermediul evenimentului nostru sa va demonstrati in teren stiinta, ambitia si rezistenta in ceea ce priveste acest hobby, sa va descarcati de toate energiile negative si sa aratati ca sunteti mai bun decat "oponentul" dvs care "v-a aruncat manusa" intr-un mod trasparent, cinstit si distractiv ! Incepand cu mansa a doua traseele vor fi de tip sincron, adica ambii participanti vor pleca in acelasi timp, iar cel care va avea parcursul cel mai lung ca timp (la timp se vor acumula penalizarile: 30sec/banda rupta; 30 secunde/stachet doborat) va fi automat eliminat. In cazul in care nu se inscriu minim 17 locuri/clasa se va trece direct la traseul sincron(optimi) la care vor participa 8 perechi. Perechile se pot stabili direct aici pe topic unde se va tine atat evidenta inscrisilor cat si evidenta "meciurilor". Daca nu vor stabili aceste perechi, organizatorii vor trage la sorti "optimile". Sferturile si semifinalele se vor trage la sorti de catre organizatori. Pentru HOBBY : timpul fizic maxim ptr parcurgerea traseului este de 600 de secunde. Media de timp ptr traseu va fi de circa 240 de secunde. Pentru EXPERT : timpul fizic maxim ptr parcurgerea traseului este de 600 de secunde. Media de timp ptr traseu va fi de circa 300 de secunde. Taxa de participare : 249 lei/masina platibil integral pana la 30.11.2012 399 lei/masina platibil integral intre 30.11.2012 - 08.12.2012 Nu se percep avansuri. Taxa se achita integral intr-un cont pe care il vom anunta ulterior. Fara alte taxe suplimentare. Va exista la receptia evenimentului o cutie ptr donatii pentru sustinerea actiunii umanitare. Organizatorii asigura : 1.Formularistica 2.Traseu 3.Asistenta medicala de urgenta (paramedic) 4.Asistenta in traseu 5.Numere de participare (autocolant) la eveniment 6.Un set de casti de protectie ptr cei care nu au 7.Loc de luat masa 8.Catering (in taxa de participare nu va fi inclus cateringul) 9.WC-uri ecologice Evenimentul-spectacol este organizat de Club 4x4 Bucuresti in colaborare cu partenerii traditionali, atat cei din partea autoritatilor cat si societati private. Organizatorii detin toate documentele si/sau aprobarile necesare desfasurarii in deplina legalitate a acestui eveniment. Director tehnic eveniment (trasee hobby & expert) : Didone Responsabili inscrieri si relatii suplimentare pre-eveniment : Astral, Yonutz Responsabil administrativ : Yonutz (numerele de telefon le vom publica ulterior) Aveti aici un remember a celor intamplate in anii trecuti : 2009- link forum eveniment 2009 2010- link forum eveniment 2010 2011- link forum eveniment 2011 Montaje de la editiile din anii trecuti : 2009-Eveniment 2009-Umanitara 2010-Eveniment 2010-Umanitara 2011-Eveniment 2011-Umanitara In final, in loc de traditionalul "va asteptam cu drag", echipa Club 4x4 Bucuresti, il lanseaza pe acesta : "Indrazneste si fii Campionul semenilor tai"! So....let the challenge begin ! Lista actualizata inscrieri : CLASA HOBBY : 1.Nessum 2.DXX 3.Gorishor 4. CLASA EXPERT : 1.ViorelVlad + copilot 2.Sorinct + Cosmin 3.Andrei Robert + Liviu 4. Lista "meciuri" (provocari) : CLASA HOBBY : 1. CLASA EXPERT : 1. Editat Noiembrie 18, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii campion pentru semenii tai ! hehe tare pana la orele 23 ,o surpriza frumoasa KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Edd Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii campion pentru semenii tai ! hehe tare pana la orele 23 ,o surpriza frumoasa Participi? Este imposibil? FACEM! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii campion pentru semenii tai ! hehe tare pana la orele 23 ,o surpriza frumoasa Ca sa te citez....hehehehe......pentru tine va fi peste ora aia, ca doar esti in echipa de organizare......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Prezent si eu la acest eveniment! Clasa Hobby. :tk © Editat Noiembrie 13, 2012 de Yonutz Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Povestea Impotmoliadei Tratat despre speranta, onoare si generozitate. sau cum s-a reusit cu un hobby sa aducem lumina in casele unor oameni unde speranta s-a stins. In anul 1997 odata ce ma puneam la masa de Craciun cu familia caci la noi asta e o traditie, am bagat lingura in farfurie si am incercat sa o duc la gura. Parca timpul s-a oprit in loc, iar toate bucatele de pe masa au inceput sa zboare ca si cum prinsesera aripi. In fata ochilor mi s-a intiparit o imagine a unui copil care se uita pe geam la noi cum mancam. Am inghitit in sec, m-am sculat de la masa si in seara aceea nu am mai putut nici macar bea apa avand imaginea acelui copil atat de clara in fata ochilor. Aceasta imagine am vazut-o live in primavara anului urmator in momentul in care am transportat ceva absolut accidental la o casa de copii din jud Giurgiu respectiv la Vedea. In momentul in care am intrat in acel camin in ochi mi-a sarit exact aceeasi imagine pe care o aveam in fata ochilor la Craciun. Desi la acel moment posibilitatile materiale imi erau limitate, am iesit pe poarta acelui camin jurandu-mi in gand ca va veni o vreme cand ma voi intoarce acolo ptr acei copii Au trecut 4 ani si soarta mi-a suras. M-am intors acolo cu masina plina de dulciuri si cu un televizor ptr ca acei copii aveau unul dar era pe lampi si rusesc. Asta se intampla in 2001. Emotia pe care am trait si lumina de pe chipul copiilor cand m-au vazut le am adanc intiparite in minte ca si cum totul s-ar fi intamplat ieri. Au urmat 7 ani in care am fost acolo an de an de Craciun pana in 2008 cand am aflat ca acea casa de copii s-a desfiintat ptr ca statul nu le-a mai dat fonduri. In 6 ani, in fiecare an de Craciun am dus cate ceva acolo de la acel banal televizor pana la chestii mult mai importante. A urmat un an cand m-am lipit in acelasi spirit la alta umanitara organizata de simpatizanti ai acestui hobby si carora le multumesc ptr ca mi-au oferit aceasta oportunitate. 2009. Ieseam cu prietenii cu masinile de teren in zona Fundeni. In drumurile noastre am descoperit ca exista inca in Romania zilei de azi la nici 12km de batrana capitala case care nu sunt legate la electricitate, iar masa locuitorilor de acolo se compune din doua elemente banale: paine si apa. Am hotarat ad-hoc alaturi de acei prieteni sa organizam ceva in acel an ptr a schimba macar ptr o zi, soarta acelor oameni sarmani. Asa s-a nascut Impotmoliada 2009. O competitie ptr noi, o competitie ptr iubitorii fenomenului de offroad unde “premiile” si mai ales “miza” sunt mai presus decat orice diploma sau de orice trofeu. In acel an s-au adunat la acea competitie circa 100 de masini si cred ca au fost acolo in jur de 1000 de persoane. Lipsiti de experienta organizarii unui eveniment, am dat tot ce am putut dedicandu-ne cu totii trup si suflet acelei cauze. A iesit bine, in urma evenimentului acumulandu-se suma de 10.000 lei ! Bani pe care i-am folosit exclusiv ptr achizitia alimentelor de baza ptr acei oameni. S-au achizitionat aproximativ 3 tone de alimente pe care le-am distrubuit celor sarmani din satele acelea. Odata cu distributia acelor ajutoare o parte din visul meu se indeplinise. In sfarsit, pentru prima data alaturi de prieteni am reusit sa ajung acolo unde imi propusesem in urma cu 12 ani. 2010. Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand Dumnezeul in care crezi exista, totul devine o joaca de copii, oboseala este doar o chestie fizica pe care nu o simti. Asa am reusit de aceasta data intr-un cadru mult mai organizat sa reeditam acel eveniment nebun numit Impotmoliada. De aceasta data sub egida unei federatii, ca o entitate sportiva, cu ajutorul Primariei si celorlalte autoritati. La acest eveniment am strans iar in jur de 70 de masini, peste o mie de persoane si chiar daca au fost cheltuieli mai mari din nou am acumulat suma de 10.000 lei, bani ce au fost folositi in achizitia de alimente (aproximativ 3 tone de alimente) ce au fost distribuite pe baza unei anchete sociale corecte facute de autoritati celor 25 de familii (aproximativ 100 de persoane) carora am reusit ca intr-o zi friguroasa de decembrie sa le incalzim sufletele si sa readucem ptr o zi speranta ca e cineva care le-a adus in masinile lor urate, strambe si galagioase o farama din spiritul Craciunului. 2011. Da, ne-a iesit si in 2011, au reusit sa impreuna cu voi sa facem inimi sa se incalzeasca, suflete sa spere si lumina sa arda din nou atat in ochii acelor oameni cat si pe masa de craciun. Evenimentul nostru s-a tinut cu casa inchisa, ocupand cele 50 de locuri inainte de termen, in urma caruia am acumulat suma de aproximativ 10.000 lei, suma de care din nou s-au cumparat alimente, dar de data asta s-au carat cu o duba de 3 tone pentru ca actiunilor noastre s-au lipit niste oameni minunati care au adus pe langa alimente o tona de haine, jucarii, cosmetice. Am trecut prin multe in viata, bucurii, deceptii, realizari, esecuri. Impotmoliada este insa mai presus de toate, in acea zi am uitat de toate relele, in acea zi am fost fericit, in acea zi am fost implinit. In acea zi am avut si am oferit totul. 2012. A mai trecut un an, un an agitat, un an greu pentru toti, un an in care cu am luptat pentru supravietuire sau pentru un trai mai bun. In noptile reci de noiembrie, Spiritul Impotmoliadei ne striga muribund de peste campuri. Imi aud numele si tresar, iti auzi numele si tresari, isi aude numele si tresare. E chemarea la care fiecare ii face loc in suflet, e chemarea care la fiecare smulge cate o lacrima in coltul ochiului, un fel de chemare la care nu poti rezista, mainile ti se umezesc, gura ti se usuca si inima incepe sa-ti bata rupandu-ti pieptul. N-am cum sa nu o aud caci atunci cand inchid ochii vad exact acei oameni, n-ai cum sa nu o auzi caci atunci cand iti astupi urechile vuietul masinilor iti sparge timpanele, n-are cum sa nu auda ca atunci cand incearca sa nu vorbeasca primul cuvant la care se gandesc este Impotmoliada. Noi suntem cei care vom fi acolo pentru ei, voi veti fi acolo tot ptr ei, pana si ei vor fi impreuna ptr ei. Toti ptr ei, impreuna ptr ei! Ce reprezinta Impotmoliada ptr mine? Un mod in care imi deschid sufletul si incerc sa le readuc speranta acelor oameni intr-o zi speciala in Spiritul Craciunului. E in acelasi timp o competitie cu mine insumi mai presus de orice campionat, de orice intrecere sportiva, de orice intrecere unde miza este una absolut colosala. Ce reprezinta Impotmoliada ptr tine? Trezeste-te dimineata, soarbe cafeaua si gandeste-te cum ai putea sa schimbi tu soarta acelor oameni...macar ptr o zi ! Si tu poti fi copilotul meu in aceasta cursa nebuneasca, fara masina si fara destinatie dar cu multe check-pointuri emotionale. Bifeaza alaturi de noi prezenta la acest minunat eveniment. De ce sa faci asta? Ptr ca inca poate mai crezi in onoare, speranta si generozitate! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! pentru prima data in cariera voi intra intr-un concurs ca si pilot.la clasa hobby. anul trecut am participat la eveniment ca si copilot al lui nea Dan Chiriac. in speranta ca ai mei prieteni vor contribui la marirea sumei stinse pentru evenimentul caritabil, am postat o legatura pe FB. Dar as avea o intrebare. este ok data? pe 9 sunt alegeri. si cu ceva timp in urma alegerilor sunt interzise adunarile publice cu mai mult de x persoane. © Editat Noiembrie 12, 2012 de Yonutz DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! pentru prima data in cariera voi intra intr-un concurs ca si pilot.la clasa hobby. anul trecut am participat la eveniment ca si copilot al lui nea Dan Chiriac. in speranta ca ai mei prieteni vor contribui la marirea sumei stinse pentru evenimentul caritabil, am postat o legatura pe FB. Dar as avea o intrebare. este ok data? pe 9 sunt alegeri. si cu ceva timp in urma alegerilor sunt interzise adunarile publice cu mai mult de x persoane. Atata timp cat scopul evenimentului nostru e unul caritabil si nu are culoare politica ...nu cred ca vom avea probleme de acest gen. In cateva zile iese actul care ne da dreptul sa organizam asa ceva... asta ptr ca este o intalnire anuntata si autorizata. Vi cu Aro-ul? :grin: Editat Noiembrie 12, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Hai, indrazniti !!! Care cui arunca primul manusa ??? Puneti-va de acord, sfatuiti-va... :clb .... :ha3 Ganditi-va cu cine mai aveti ceva "de impartit".... slp Cine v-a scos din pepeni tot anul ce repede se va incheia..... :fr .... :bb .... :f1 ...... :hm Si aruncati-i manusa.... :beat .... :F Intrati in concurs.....in ringul binecunoscut..... :tr .... :dr1 ..... :jp1 Si aratati acolo "cine are dreptate"..... :bc Deveniti CAMPION, atat in fata concurentului direct, cat si pentru semenii vostri ! :n1 .... :no11 ....Si dupa ce "i-ati tras-o"..... :fk2 ....Si dupa ce toate angoasele vor fi disparut.....fiti marinimos si beti impreuna din "cupa impacarii" ! :2dr .... :h5 ..... :be REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Atata timp cat scopul evenimentului nostru e unul caritabil si nu are culoare politica ...nu cred ca vom avea probleme de acest gen. In cateva zile iese actul care ne da dreptul sa organizam asa ceva... asta ptr ca este o intalnire anuntata si autorizata. Vi cu Aro-ul? :grin: mi-ar fi placut sa termin aro ul dar intre timp l-am schimbat cu un pajero. poza o pastrez in avatar. DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! La clasa Expert (Open) , Viorel Vlad + copilot . © Editat Noiembrie 13, 2012 de Yonutz Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! open Sorinct+Cosmin © Editat Noiembrie 13, 2012 de Yonutz Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gorishor Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Prezent si eu la HOBBY! © Editat Noiembrie 18, 2012 de Yonutz Gore YO3IGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Ciup Andrei Robert si Pantelimon Liviu ,ne dam si noi la clasa Expert :grin: Sper sa nu ma mai rastorn si anul acesta :grin: ,cu toate ca...in 2011 in afara de cardan nu a suferit nici o alta zgarietura,zic eu :banana asa ca... Doamne ajuta! :grin: Venim cu noul Pajero:banana P.S. - nevastamea ar cam trebui sa nasca in perioada 11-15 dec!!! © Editat Noiembrie 18, 2012 de Yonutz IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Salutare Ma bag si eu ..trebuie doar sa mai gasesc si un copilot :)) offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Intru si eu la Hobby ,cu copilot. Intrebarea mea este urmatoarea:in ce cont depun banii? Multumesc anticipat. Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Ma inscriu si eu la clasa Open. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Din cauza interesului scazut, echipa de organizare anunta anularea evenimentului ("concursul"). Ne cerem scuze ptr eventualale neplaceri create si va multumim anticipat ptr intelegere. Avand in vedere traditia si mai ales scopul acestui eveniment in data de 15.12.2012 actiunea umanitara se va tine. Program actiune umanitara: 08.00-09.30 Intalnirea in parcarea de la Casa Iacob (intersectia centurii capitalei cu Sos Oltenitei) 09.30-10.30 Deplasarea pe traseul Centura-Cernica-Frunzanesti Fundeni. 10.30-13.00 Consumarea actiunii umanitare 13.00-17.00 O mica escala in locul unde se desfasoara Impotmoliada 18.00-....... Traditionalul ciolan la Casa Iacob ptr doritori Din data de 02.12.2012 va fi anuntat public un cont unde se pot face donatii. Nu vor fi facute publice sumele ci doar oamenii care participa (daca evident ei isi doresc acest lucru) si suma finala stransa ptr cauza. Orice ajutoare materiale sunt binevenite pot fi trimise si depozitate la atelierul nostru din zona de centura sud pana la data desfasurarii evenimentului. Intreg fondul va fi folosit ptr achizitia de alimente de baza, asa cum am facut si in anii trecuti. Detalii suplimentare aici sau pe PM. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Eu ma inscriu si cu si fara trial , sunt disponibil ....la trial cat si la umanitara !!! Pacat ca nu se va tine trialul .... optez pentu a se tine .....care te bagi ??:tk Hai Gagane sa facem acest trial ......te bagi......:grin:sau te provoc, precum spune regulamentul.......:h5:tk:2dr Editat Noiembrie 26, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Eu ma inscriu si cu si fara trial , sunt disponibil ....la trial cat si la umanitara !!! Pacat ca nu se va tine trialul .... optez pentu a se tine .....care te bagi ??:tk Hai Gagane sa facem acest trial ......te bagi......:grin:sau te provoc, precum spune regulamentul.......:h5:tk:2dr As veni cu cea mai mare plăcere dar sunt plecat din București in acea perioada. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 Amintiri...amintiri....GPScu, Gagane, parca sunteti doua babe in fata sobei. Hai sa refacem traseul, hai sa ne intalnim si sa ne jucam again. Va bagati ? Mai aveti cardanul tare......sau o dam in intalniri aici pe net ? Cum facem ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 Amintiri...amintiri....GPScu, Gagane, parca sunteti doua babe in fata sobei. Hai sa refacem traseul, hai sa ne intalnim si sa ne jucam again. Va bagati ? Mai aveti cardanul tare......sau o dam in intalniri aici pe net ? Cum facem ? :grin:Hai la impotmoliada !! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 N-are Horace sange-n cardan sa arunce cuiva manusa, tu nu vezi ?!? :ha: Doar tu i-ai aruncat-o lui Gaganul, dar din pacate el (cica...:ha:) e plecat....!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 Astrale....am si singe in cardan si cardan HD. Uite....ti-am aruncat tie manusa:grin: Asadar.....oricand doriti mergem sa ne jucam la groapa, exceptir weekendul asta pt ca plec la bulgari, la Shumen. Asteptam......alte manusi...alte cardane..... Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 Baaaa, ametitule......eu sunt organizator !!! Gaseste si tu alt toyotar care sa-ti dea rusine.....:ha: Din toti concurentii tai din Campionat n-ai de luat nici o revansa ??? :fr PS - Hai ca mut discutiile pe topicul cu Impotmoliada.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate