Yonutz Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Re: Pe ultima suta de metri partea a 2 Intr-un asemenea meci ...Astral vs. Horace ...as merge pe mana primului linistit! :grin: As face chiar si un "second bet" ...ca Horace nu va termina cursa ...uite asa sa fie castigul X4 ... :ha: Editat Noiembrie 27, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! La ce masina are Horace acum eu as merge pe Horace si chiar ti-as sustine bet-ul ca termina cursa. Oricum prezent si eu la groapa. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! La ce masina are Horace acum eu as merge pe Horace si chiar ti-as sustine bet-ul ca termina cursa. Oricum prezent si eu la groapa. Aveai parca si tu o ragalie de Toyota... te bagi la un meci mic? Vs. alta ragalie mult mai prost cotata ... :grin: Stii cum e vorba aia ...pierzi, castigi ...negustori estem! :grin: LE - Ca sa fie meciul interesant...voi conduce ragalia mea din dreapta ... :ha: Sper ca stiti de gluma, da partea cu meciul e serioasa! ... :grin::h5 Editat Noiembrie 27, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Aveai parca si tu o ragalie de Toyota... te bagi la un meci mic? Vs. alta ragalie mult mai prost cotata ... :grin: Stii cum e vorba aia ...pierzi, castigi ...negustori estem! :grin: Ma bag la ceva mai soft cu mare drag. Chiar o sa ma ocup sa o aranjez pana atunci. daca nu ma bag cu Mitsu care e tot pe drapta:ha:. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Soft, soft ...cu hard rockul lui cu tot! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Daca trebuie neaparat o toyota ca sa concureze cu Horatiu vin eu:banana KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Daca trebuie neaparat o toyota ca sa concureze cu Horatiu vin eu:banana In sfarsit s-a spart gheata !!! Avem prima echipa de gladiatori : HORACE vs. ADIKAMIKAZE !!! :h5 PS - Rugam si pe colegii care si-au anuntat anterior participarea, sa-si gaseasca competitorul ! Editat Noiembrie 27, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Insane Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Prezent si eu, vin cu o coaja de toyota (aproape) standard la clasa expert. Ma bat cu oricine, oricum ajung in finala :-)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Poate niste imagini din editiile precedente sa va stimuleze pofta de concurs.......:gr1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Ma inscriu si eu cu una bucata Niva si copilot la clasa expert, daca totusi se mai tine concursul (inca nu am inteles daca se mai tine sau nu). Daca se organizeaza in continuare concursul, as vrea sa stiu si in ce cont sa depun banii ca sa nu depasesc data de 30.11.2012 si sa "beneficiez" de alt tarif. In plus nu stiu cum lucreaza bancile pe 30 ... deci mai e practic o singura zi in care se poate plati. Eu cred ca saptamina viitoare se vor inscrie foarte multi in concurs. Asa se intimpla intotdeauna, cei mai multi ... in ultimul moment ... :wink: Bafta organizatorilor ! "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! daca se mai tine, din Constanta venim 3-4 echipaje ... Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Din cauza interesului scazut, echipa de organizare anunta anularea evenimentului ("concursul"). Ne cerem scuze ptr eventualale neplaceri create si va multumim anticipat ptr intelegere. Domnilor cu tot respectul, asa am spus mai sus ...concursul nu se mai tine ... Avand in vedere interesul dumneavoastra ulterior deciziei noastre, probabil ca se va organiza ceva ptr acea data, dar ceva de genul "campeneasca", un fel de gratar in aer liber cu spectatori-participanti ...Fara costuri, fara pretentii ...Adica nu vor exista nici un fel de taxe ...decat cele de bun simt de necalcare a culturilor din zona. In zilele urmatoare se va lua o decizie in acest sens si ori eu ori colegii mei vom anunta formula finala. In ceea ce privesc versusurile ...adica meciurile ... manusile aruncate trebuie ridicate ... si cu siguranta aceasta intalnire fara miza poate lamuri unele aspecte, desigur ... :grin: Cu respect, Ionut consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Re: Impotmoliada 2012 - Fii Campion pentru semenii tai ! Cu parere de rau, Club4x4 Bucuresti, independent de vointa membrilor sai, anunta decizia finala de anulare a evenimentului "Impotmoliada-2012".... Ne cerem scuze celor care deja isi anuntasera prezenta, precum si celor care isi doreau sa vina..... In locul acestui eveniment, se va intampla o intalnire prieteneasca ale carei detalii le gasiti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75336-Prieteneasca-din-8-decembrie-!!!-La-groapa-binecunoscuta-!!!&p=841810#post841810 Poate anul 2013 va aduce circumstante mai bune pentru toate evenimentele care s-au anulat in 2012.......:h5 [ATTACH=CONFIG]158812[/ATTACH] Editat Noiembrie 28, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate