Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan patrol k160 -TANC

wick7ed
 Share

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Nissan patrol k160 -TANC

Salutare !!!!!!!

Acum am vazut topicul este o masina senzationala merita un proiect cu motorul de 3.3 si punti de 2.8 (de preferat elicoidale )

Deja balesc !!!!!!!!!!!!!

Nu orice om poate fi mare OM!!!

Salutare !!!!!!!

Acum am vazut topicul este o masina senzationala merita un proiect cu motorul de 3.3 si punti de 2.8 (de preferat elicoidale )

Deja balesc !!!!!!!!!!!!!

Multumesc , stiu ca merita un proiect dar momentan nu sunt suficienti bani ! :grin: stima!

da merge pus fara probleme si nu se fac modificari majore!cutiile(carcasa ambreiajului) sunt identice

eu am pus un 3.3 td pe al meu (care era benzina) si cand am demontat am facut comparatia ....asa ca fara probleme !

Am revenit la benzina pt ca omologarea era ....pffff si nu merita asa ca GPL-ul e baza!:grin:

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

da merge pus fara probleme si nu se fac modificari majore!cutiile(carcasa ambreiajului) sunt identice

eu am pus un 3.3 td pe al meu (care era benzina) si cand am demontat am facut comparatia ....asa ca fara probleme !

Am revenit la benzina pt ca omologarea era ....pffff si nu merita asa ca GPL-ul e baza!:grin:

Mersi acuma pot sa ma pun sa ii caut un motor de 2.8 td stima ! :grin:

Edited by wick7ed

De ce nu-ti place 3.3?

Nu-i vorba ca nu imi place 3.3 este un motor destul de reusit dar al meu mananca ulei, este putin obosit ,si am spus ca ar fi mai bine sa ii pun un 2.8 td dupa parerea mea nu este mare diferenta intre 2.8 si 3.3 stima!

Eu m-as concentra sa-l aduc pe linia de plutire. Imi place foarte mult 3.3-ul, e chiar motor de tanc :wink:

Da stiu ,sincer nu vreau sa renunt la el imi place, si totusi cred ca mai bine ar fi sa merg sa ma interesez de ceva piese pentru el (momentan merge destul de bine ) si nu are rost sa ma complic (dar am nevoie urgenta de ceva anvelope pe 15 la un pret cat de cat bun daca ai sti pe cineva care are ti-as fi recunoscator) stima :x!

As vrea sa va arat PATROL'U in actiune stiu ce am facut eu cu bietul Tanc (nu se numeste off -road ci mai repede CHINUIALA )dar cu toate astea vreau sa il laud pentru ca ma suporta si totusi m-a scos saracul din destule ,chiar daca il am doar de cateva luni (si sunt incepator atat in ale condusului cat si in ale off-roadului ) sunt foarte incantat de TANC mai nou nimit MISTRETU' de la o aventura avuta de vreo 2 luni ,din ce se poate vedea in filmulet scoate putin fum ,nu are anvelope adecvate ,si eu cu foarte multa experienta ,fazele alea in care omor motorul sunt din cauza ca aveam cizme marimea 44 cu talpa metalica ,ps sper ca nu supar pe nimeni cu acest video sau sa par un fel de teribilist .stima !:cl [video=youtube;SeIe__WJ-Kc]http://www.youtube.com/watch?v=SeIe__WJ-Kc

intr-adevar scoate si fum alb(consum de ulei)dar o poti rezolva cu segmenti si simeringuri de supapa!Nu stiu de ce zici ca e obosit?oricum te comporti cu el ca o masina pe benzina(sprituri-alea se beau)cand ea este o masina cu CUPLU nu de Drifting:grin:

Parerea mea e sa-l repari costuri cam 1500-2000 cu piese noi si planat chiuloasa iar dif de la un motor nou sa o bagi in alte chestii....

PS daca vrei Pawar vezi ca era pe undeva un motor de SkyLine!:wink:

Edited by trike1

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Cei care afirmati ca se potriveste cutia de SD33RB 28 TD eu va sugerez sa verificati inainte .nu se potrivesc . Mentiunea colegului era ca se potriveste cutia de pe 2.8 benzina pe 3.3 intradevar sepotriveste insa veti avea probleme cu rapoartele care difera mult

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Cei care afirmati ca se potriveste cutia de SD33RB 28 TD eu va sugerez sa verificati inainte .nu se potrivesc . Mentiunea colegului era ca se potriveste cutia de pe 2.8 benzina pe 3.3 intradevar sepotriveste insa veti avea probleme cu rapoartele care difera mult

Multumesc de informatie ! stima

intr-adevar scoate si fum alb(consum de ulei)dar o poti rezolva cu segmenti si simeringuri de supapa!Nu stiu de ce zici ca e obosit?oricum te comporti cu el ca o masina pe benzina(sprituri-alea se beau)cand ea este o masina cu CUPLU nu de Drifting:grin:

Parerea mea e sa-l repari costuri cam 1500-2000 cu piese noi si planat chiuloasa iar dif de la un motor nou sa o bagi in alte chestii....

PS daca vrei Pawar vezi ca era pe undeva un motor de SkyLine!:wink:

Mersi de sfaturi , dar momentan o sa mai astepte pana o sa am un buget destul de marisor pentru TOT PROIECTUL . stima !:tk

• 3 weeks later...

Ce motor ma sfatuiti sa pun pe patrol ,cel de 3.3td a cam crapat(daca nu se poate face inseamna ca am o problem destul de mare) si acuma caut un motor initial ma gandeam la( 2500 tds 3000d bmw)sau 2.8 td-patrol daca mai aveti si voi ceva idei sunt bine primite stima!

Ce motor ma sfatuiti sa pun pe patrol ,cel de 3.3td a cam crapat(daca nu se poate face inseamna ca am o problem destul de mare) si acuma caut un motor initial ma gandeam la( 2500 tds 3000d bmw)sau 2.8 td-patrol daca mai aveti si voi ceva idei sunt bine primite stima!

daca vrei doar sa-l repari pune tot 3.3 se gaseste ieftin( ia cu turbina). Daca vrei sa faci mai vanjoasa cauta un motor 4 sau 6 linie simpla ex.BMW vechi sau ...... ca sa nai probleme de electronica , dar iti va trebui cineva sa faca flansa adaptoare intre cutie si motor

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

daca vrei doar sa-l repari pune tot 3.3 se gaseste ieftin( ia cu turbina). Daca vrei sa faci mai vanjoasa cauta un motor 4 sau 6 linie simpla ex.BMW vechi sau ...... ca sa nai probleme de electronica , dar iti va trebui cineva sa faca flansa adaptoare intre cutie si motor

Mersi de sfat ,daca stii pe cineva care are 3.3 td la un pret bun ti-as ramane recunoscator stima!

Edited by Astral

• 2 weeks later...

Buna in acest weekend vreau sa merg sa desfac motorul ca sa vad ce are ,dar am cateva intrebari ?

1Ce traba sa demontez ca sa ajung la chiuloasa .?

2De ce chei am nevoie ,( am nevoie de ceva mai special )?

3Culbutori cum se regleaza ?

4Trebuie sa umblu si la distributie ,injectoare,turbina,? stima!

• 2 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use