mita31 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Va salut, de curand mi-am achizitionat si eu una bucata Suzuki Jimny 1,3 JLX, fabricatie 2001. Masinuta arata binisor pentru varsta ei si se afla in plin proces de modificare, prima problema a fost construirea unui SL. Am rezolvat partial in sensul ca am gasit si montat arcurile (foarte ieftine) am pus inaltatoare (prelungitoare de 90 mm) pe tijele amortizoarelor fata si am montat niste amortizoare bucsa-bucsa de jeep cherokee marca KYB, pe gaz cu cursa cu aprox. 50 mm mai lunga decat cele stock pe spate. (cam dure, cred ca o sa imi caut ceva pe ulei, pe astea le-am pus ca le-am primit moca). Maine modific barile Panhard le fac sa fie reglabile. O sa urmeze rampa proiectoare, anvelope A/T (nu pot pune M/T, pentru ca merg 80% on road, si cand merg off-road, nu fac extrem), probabil un troliu, un alt soft top, s.a.m.d., pun si niste poze. Pentru cei interesati de modificari ieftine, va stau la dispozitie. (arcurile sunt de Ford Focus 1 - TDCI de spate toate 4). Atasez niste poze facute unele inainte de SL si altele dupa, nu am facut masuratori inainte si dupa dar cred ca s-a inaltat cu cel putin 80 mm. Numai de bine sa auzim si iesiri cat mai frumoase va doresc! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Precizare Revin cu o preciare, ca sa nu induc lumea in eroare, cand am luat-o masina avea SL cu inaltatoare de polyamida de 4 cm fata-spate dar pentru ca nu fusesera prelungite barile Panhard si arcurile stock erau moi masina statea lasata pe partea dreapta (partea soferului, in cazul meu). Deci ca idee, diferenta de inaltime in poze este cea intre stock plus inaltatoare de 40 mm si ceea ce a rezultat acum dupa inlocuirea arcurilor. Arcul de Focus 1 combi de spate are 12 spire cu diametrul spirei in sectiune de aprox 10 mm si arcul de jimny stock are 8 spire cu diametrul spirei in sectiune de aprox 7 mm. Puse unul pe langa altul, la mine arcul de Focus era mai inalt cu 30 mm decat arcul de Jimny cu inaltatorul de 40 mm pus pe el. Dar arcurile de Focus sunt mai rigide si masina se comporta exceptional la drum si pe viraje, iar in teren puntile lucreaza foarte bine. All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! multumim. de retinut treaba cu arcurile de focus 1:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! si amortizorul? ramane tot cel de focus 1? sau cel original? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Multi km fara probleme :h5 Cred ca masina e rigida in primul rind din cauza arcurilor. Despre amortizoare nu ma pronunt. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! si amortizorul? ramane tot cel de focus 1? sau cel original? salut mugur, a zis omu in primul post: "am montat niste amortizoare bucsa-bucsa de jeep cherokee marca KYB, pe gaz cu cursa cu aprox. 50 mm mai lunga decat cele stock pe spate. (cam dure, cred ca o sa imi caut ceva pe ulei, pe astea le-am pus ca le-am primit moca)" Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Bari Panhard reglabile Astazi am modificat barile Panhard, le-am facut reglabile. Am folosit niste (bielete de directie) de la capetele de bara de Aro sau Aro 10 sau altceva (nu stiu cu certitudine pentru ca le-am luat de la dezmembrari si erau stive acolo, omul dezmembreaza cu preponderenta offroad-ere autohtone). Au costat 20 ron buc. Cum se face: principiul e simplu si se observa din poze. Se taie bara se scoate din ea un segment egal cu cel nou format dintr-o bucata de hexagon cu filete interioare unul pe stanga si unul pe dreapta in care sunt infiletate deja doua prezoane in cazul de fata suruburile taiate de la capetele de bara. Acestea au si contrapiulite pe ele si se sudeaza fiecare de bara Panhard ciopartita. Rezulta o bara cu o piesa intermediara hexagonala prin rotirea careia bara se lungeste sau se scurteaza pe piesele filetate. Cand s-a reglat la dimensiunea dorita se strang contrapiulitele. :id P.S. Nu am avut timp sa le mai curat si vopsesc, dar o sa revin cu poze cand s-o face. Numai bine! Editat Noiembrie 28, 2012 de mita31 adaugare poze All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! La ce ajuta aceasta modificare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! bai fir-as-al ......iar am citit pe diagonala... danke schon Alex!!! oricum frumoasa jucaria, si sa ne spui cum e cu off-road-ul cu noua configuratie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! La ce ajuta aceasta modificare? Masina statea inclinata pe partea stanga. Asta se intampla cand se face SL. Pentru ca barile Panhard raman prea scurte. Si atunci ele trag de sasiu spre punti sau de punti spre sasiu rezultand astfel o pozitie nenaturala si totodata inestetica, care in timp, daca nu e corectata poate obosi si arcurile dar si amortizoarele. Asa ca exista mai multe posibilitati: se calculeaza si pot lungi exact cat e nevoie si face fixe; sau se pot cumpara gata facute (am vazut ca sunt si pe aici pe forum), oricum e foarte greu de facut calculul cu cat trebuie lungite sau se pot cumpara bari Panhard reglabile de pe jimnybits sau varianta cea mai buna si ieftina zic eu confectionare bari Panhard reglabile, apoi urmeaza reglajele, masuratorile pana se indreapta masina. Daca se modifica din nou inaltimea (se revine la suspensia stock), barile se scurteaza la loc pentru ca masina sa revina la pozitia corecta. Cel putin asa cred si imi imaginez. Daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati cei cu mai multa experienta. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Am iesit azi ... Am facut o iesire azi desi era vreme inchisa si ploua si era ceata, nu m-am putut abtine sa nu ies la un mic off-road impreuna cu sotia, care e la fel de pasionata ca si mine. Pun niste poze pentru ca am plecat pe ploaie si cu cat urcam, o dadea in lapovita si ninsoare o ninsoare ca in povesti cu fulgi mari, ne-am jucat cu zapada si apoi am coborat iar la ploaie, ca incepea sa se intunece. Jimny se comporta f. bine in off-road si pe zapada afanata chiar cu anvelopele de strada care sunt 235/60/15 M+S cu adancimea profilului de 6-7 mm. Nu am cuplat nici fata decat pe o urcare scurt (100m - 150m) si asta pe usor, nu pe reductor, apoi am decuplat-o pt. ca am vazut ca merge doar cu spatele (jos era strat de pamant cu pietris si balti cat roata, dar destul de aderent). Masina este rigida ca un SJ Samurai stock acum, sper sa se mai atenueze topaielile spatelui dupa ce o sa schimb amortizoarele pe spate si anvelopele si dupa ce o sa-mi iau un compresor sa pot dezumfla anvelopele cand ies de pe strada, ca la off-road nu se merge cu presiune 2.0 in anvelope.:-) Editat Decembrie 2, 2012 de mita31 greseala de punctuatie All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Frumoasa plimbarea ta, dar ia-ti si niste gume de iarna, si nu atit de late (235). Pe spate cel putin masina e prea usoara pentru asa gume. Apoi presiunea pentru strada nu e 2.0, ci 1.6, cel putin asa specifica producatorul pentru dimensiunile stock. Foarte corecta si observatia ta referitor la inclinarea masinii cind se face SL. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 stiu, asa e... Frumoasa plimbarea ta, dar ia-ti si niste gume de iarna, si nu atit de late (235). Pe spate cel putin masina e prea usoara pentru asa gume. Apoi presiunea pentru strada nu e 2.0, ci 1.6, cel putin asa specifica producatorul pentru dimensiunile stock. Foarte corecta si observatia ta referitor la inclinarea masinii cind se face SL. Stiam ca 1.6 este presiunea la jantele cu anvelope dimensiunea stock, dar la anvelopele mele chiar nu se poate merge sub 2.0 pe strada, fiind balonul mare se lasa mult (vizibil) chiar daca masina nu e grea si astfel creste si consumul si uzura pneurilor plus ca se simte cum "pleaca" sau "se plimba" in lateral pe anvelope in viraje usoare si la viteze medii spre mici. Anvelope nu o sa-mi iau dedicate de iarna, o sa-mi iau AT-uri 215 maxim, cand vor fi banuti. Masina circula zi de zi prin oras si doar in weekend mai ies dar nu in fiecare weekend. Acum, cu zapezile probabil ca nu mai ies dar cred ca o sa pot merge pe drumuri chiar de vor fi acoperite cu zapada partial sau in intregime cu anvelopele pe care le am. Azi am dat jos tendoanele de pe spate. Aveam bucsile din fata puntii stanga-dreapta varza. Imi trebuie 2 bucsi eventual poliuretanice sau din cauciuc, stiti cumva de unde pot sa mi le achizitionez? Stiu kit-urile de bucsi poliuretanice de la Roly dar nu am acum 800 ron si am vorbit cu el nu poate sa descompleteze kit-urile, as fi luat doar cele 2 bucsi acum si restul mai la primavara. Mai stiu ca pot comanda de pe jimnybits bucsi originale dar dureaza mai mult si nu as prea vrea sa stau atat de mult cu masina pe dreapta. Alte solutii mai stiti? Am vazut ca user-ul workaholic face bucsi poly la Cluj dar i-am dat un pm acum o saptamana si nu am primit nici un raspuns probabil nu are timp omul sa intre pe forum in fiecare zi, deci astept alta varianta, poate ma puteti ajuta. Bucsi originale sau aftermarket de pe la vreun magazin online sau reprezentanta din Ro care sa se poata livra intr-un termen cat mai scurt. Sau daca le are cineva cumparate, de rezerva, sa-mi faca un pret si poate facem treaba. Pun si niste poze sa se vada vinovatele :-) Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Pentru bucsi ai cam urmatoarele variante: - Jimnybits. Au atit originale, cit si aftermarket si poti sa iei doar bucsile de care ai nevoie. Timpul de livrare e oricum mai mic decit daca le-ai comanda de la un magazin auto sau reprezentanta din tara. - roly. Sint semnficativ mai ieftine, dar nu stiam ca vinde doar setul complet. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) cred ca am gasit ceva Am vorbit azi cu un prieten care lucreaza la un magazin de piese auto, uitasem de el, si dupa multe insistente (el zicea ca nu are, ca vin cu tot cu brate ca s-a mai uitat pentru cineva), astazi cand s-a uitat mai bine mi-a gasit unele cu 145 ron buc si altele cu 39 ron buc. Cred ca sunt aftermarket si unele si altele. Am comandat 2 ieftineli sa vad ce sunt alea, mai mult de curiozitate. Zicea el ceva de blueprint ?!? Astia or fi producatori, sau distribuitori, n-am mai auzit de ei, am cautat pe goagal si erau niste unii de prin USA Blue Print Automotive,"Blue Print is the complete solution for quality replacement parts for Asian and American cars and light commercial vehicles". Ciudatenia e ca nu scria in program nici ce bucsa e, nici cote, scria doar loc de montare puntea spate, le-am luat ca m-am gandit ca nu au ce alte bucse sa fie, exceptandu-pe cele de la bara Panhard, nu? Maine dimineata le iau si daca sunt bune, le montez si o sa-mi mai comand saptamana viitoare inca 4 si tot asa, ca sa-mi fac un stoculet de rezerva:-) ca asa-i romanul. Daca stau sa ma gandesc, sunt foarte ieftine si daca nu se rup repede, merita din plin sa dau cu toate noi pe masina la primavara. 39x12=468 RON adica ~ 100 € toate. Nu merita? Editat Decembrie 4, 2012 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: cred ca am gasit ceva Am vorbit azi cu un prieten care lucreaza la un magazin de piese auto, uitasem de el, si dupa multe insistente (el zicea ca nu are, ca vin cu tot cu brate ca s-a mai uitat pentru cineva), astazi cand s-a uitat mai bine mi-a gasit unele cu 145 ron buc si altele cu 39 ron buc. Cred ca sunt aftermarket si unele si altele. Am comandat 2 ieftineli sa vad ce sunt alea, mai mult de curiozitate. Zicea el ceva de blueprint ?!? Astia or fi producatori, sau distribuitori, n-am mai auzit de ei, am cautat pe goagal si erau niste unii de prin USA Blue Print Automotive,"Blue Print is the complete solution for quality replacement parts for Asian and American cars and light commercial vehicles". Ciudatenia e ca nu scria in program nici ce bucsa e, nici cote, scria doar loc de montare puntea spate, le-am luat ca m-am gandit ca nu au ce alte bucse sa fie, exceptandu-pe cele de la bara Panhard, nu? Maine dimineata le iau si daca sunt bune, le montez si o sa-mi mai comand saptamana viitoare inca 4 si tot asa, ca sa-mi fac un stoculet de rezerva:-) ca asa-i romanul. Daca stau sa ma gandesc, sunt foarte ieftine si daca nu se rup repede, merita din plin sa dau cu toate noi pe masina la primavara. 39x12=468 RON adica ~ 100 € toate. Nu merita? cele 12 bucse nu sunt toate la fel la prinderea pe sasiu sunt 4buc x 46213-65D01 la prinderea pe puntea fata 4buc x 46282-81A30 la prinderea pe puntea spate 4buc x 46282-81A00 desi difera dpv al codurilor, bucsele la prinderea pe punte sunt identice dimensional. se gasesc aftermarket de pe la 17 ron/buc. la bucuresti cel putin. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: cred ca am gasit ceva cele 12 bucse nu sunt toate la fel la prinderea pe sasiu sunt 4buc x 46213-65D01 la prinderea pe puntea fata 4buc x 46282-81A30 la prinderea pe puntea spate 4buc x 46282-81A00 desi difera dpv al codurilor, bucsele la prinderea pe punte sunt identice dimensional. se gasesc aftermarket de pe la 17 ron/buc. la bucuresti cel putin. Multumesc pentru detalii, dar un numar de tel. sau nume/adresa de magazin se poate? Exact tipul asta de raspuns il asteptam, or fi bune de ceva bucsile astea aftermarket ieftine? Le-ai incercat? Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Re: cred ca am gasit ceva cele 12 bucse nu sunt toate la fel la prinderea pe sasiu sunt 4buc x 46213-65D01 la prinderea pe puntea fata 4buc x 46282-81A30 la prinderea pe puntea spate 4buc x 46282-81A00 desi difera dpv al codurilor, bucsele la prinderea pe punte sunt identice dimensional. se gasesc aftermarket de pe la 17 ron/buc. la bucuresti cel putin. Am senzatia ca imi scapa ceva: la tendoane, pe capatul dinspre punte sint doua bucsi, pe capatul dinspre sasiu e doar una. In total tot 12 sint. Hint: la Jimny, bucsile pentru barile Panhard si stabilizatoare sint identice fata/spate. Idem bucsile de la tendoane, trebuie respectat doar locul de montare (spre punte sau spre sasiu), iar in cazul bucsilor originale si unghiurile (pentru ca nu sint complet "pline", trebuiesc aliniate partile pline). @minitehnicusro: ma intereseaza si pe mine datele de contact ale unui magazin capabil sa aduca piese de Jimny (originale sau aftermarket). Editat Decembrie 5, 2012 de unde Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Gata. Le-am schimbat. Alta viata, nu mai joaca puntea spate, merge ca noua:-). Mi-era si frica sa dau in ea sa nu rup cruci, sau alte alea pe acolo. Acum nu mai am treaba, m-am dat aseara putin pe zapada merge ca focul. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Anvelope MAAARI! Ce surpriza placuta am avut azi dimineata cand m-am dus la cafea, ma rog cand am plecat de la cafea cu un prieten sa-i dau curent la un Patrol si am vazut ca din masinuta mea curgea o zeama. Parca imi curgea sange din nas ... Dar nu era sange, era antigel G12 si curgea din pompa de apa, picura doar, asa ca am comandat o pompa Ruville care imi vine luni si tot atunci o s-o si montez. De necaz, si auzind eu pe la tv ca ninge am zis sa imi schimb si eu anvelopele azi. Dar cum nu aveam unele de iarna dedicate, doar niste A/T-uri 265/70/15 cu profil 5-6 mm pe care mi le-a dat un prieten moca inainte sa fac SL. Le-am montat si masina arata chiar misto cu ele si merge destul de usor spre surprinderea mea, pe strada bineinteles. Probabil ca in off-road s-ar simti mai bine diferenta. Dar pe strada, desi sunt mari si grele masina se comporta excelent. Pierderea de putere e foarte mica, sesizabila totusi, mai ales la plecarile de pe loc, dar daca o iei batraneste merge belea. Si apoi a venit si zapada, si m-am dat "rotund" pana nu am mai putut, ca inghetase pe jos si a trebuit sa cuplez si fata pe usor sa pot merge in siguranta. Anvelopele nu ma ajuta, tinand cont ca sunt destul de uzate dar imi place cum arata masina cu ele. Am presiune 1.0 in ele si merg mult in oras asa ca nu cred sa am probleme nici daca vin nametii mari. Pun si niste poze. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Am uitat sa precizez, anvelopele sunt BRIDGESTONE DUELER A/T, cred ca se vede in poze - am inteles ca sunt si echiparea stock la Jimny, bineinteles dimensiunea de roti de bicicleta, dar profilul e acelasi, ce parere aveti despre ele, merg? All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Anvelope MAAARI! Dar cum nu aveam unele de iarna dedicate, doar niste A/T-uri 265/70/15 cu profil 5-6 mm pe care mi le-a dat un prieten moca inainte sa fac SL. Le-am montat si masina arata chiar misto cu ele si merge destul de usor spre surprinderea mea, pe strada bineinteles. Probabil ca in off-road s-ar simti mai bine diferenta. Dar pe strada, desi sunt mari si grele masina se comporta excelent. Pierderea de putere e foarte mica, sesizabila totusi, mai ales la plecarile de pe loc, dar daca o iei batraneste merge belea. Si apoi a venit si zapada, si m-am dat "rotund" pana nu am mai putut, ca inghetase pe jos si a trebuit sa cuplez si fata pe usor sa pot merge in siguranta. Anvelopele nu ma ajuta, tinand cont ca sunt destul de uzate dar imi place cum arata masina cu ele. Am presiune 1.0 in ele si merg mult in oras asa ca nu cred sa am probleme nici daca vin nametii mari. Profilul e destul, problema e ca anvelopele sint prea late, am mai zis asta si pe alt topic. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Am uitat sa precizez, anvelopele sunt BRIDGESTONE DUELER A/T, cred ca se vede in poze - am inteles ca sunt si echiparea stock la Jimny, bineinteles dimensiunea de roti de bicicleta, dar profilul e acelasi, ce parere aveti despre ele, merg? Nu cred ca sint AT, ci HT :wink: deci NU merg iarna. Cel mai bine ar fi sa pui o poza cu profilul anvelopei (nu neaparat reala), ca sa stim exact despre ce vorbim. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Nu cred ca sint AT, ci HT :wink: deci NU merg iarna. Cel mai bine ar fi sa pui o poza cu profilul anvelopei (nu neaparat reala), ca sa stim exact despre ce vorbim. Uite, am facut acum niste poze, scuze pentru calitatea slaba, e noapte afara dar se distinge esentialul important :grin: Sunt A/T nu H/T, profilul e ok? Multumesc, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Cel mai nou Jimny de pe forum! Pe zapada se comporta ca niste anvelope de vara, nu faci treaba cu ele pe zapada/gheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate