alex_pajero Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 (editat) Re: Bancul zilei - In sfarsit am dat examenul de conducere. Acum pot sa-mi iau masina. Poate imi recomanzi, care e cea mai buna pentru o fata? - Masina de spalat. I: - Cum se numeste nevasta taurului? R: - Taurul nu are nevasta, numai boii au. Editat August 6, 2013 de alex_pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Incercati sa citi asta, nu-i o gluma, este foarte haios Daca poti sa citesti urmatoarele, ai un creier bun: 4c35t4 d3m0n5tr34z4 c3 lucrur1 m1nun4t3 p04t3 54 f4c4 cr313rul um4n! l4 1nc3put 3 gr3u, d4r c4nd 4jung1 41c1, cr313rul t4u d3j4 c1t35t3 4ut0m4tic, f4r4 s4 t3 g4nd35t1. p0t1 54 f1 m4ndru(4) d3 t1n3 p3ntru c4 put1n1 04m3n1 p0t f4c3 45t4. d4c4 tu p0t1 54 c1t35t1 4c35t3 r4ndur1, d4 un v0t! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Sotul vine acasa foarte tarziu si ca sa nu-l certe sotia se gandeste sa-i faca o partida de sex oral. Se furiseaza in dormitor, se baga sub plapuma si trece la treaba. Dupa ce rezolva problema merge la baie si ramane perplex cand o vede pe sotia sa iesind din baie. -Tu cum ai ajuns aici ?! striga el -Nu mai striga ca o trezesti pe mama, spune sotia.... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bancul zilei Tatăl lui Ştrul e evreu şi mamă-sa ţigancă. Într-o zi, vine Ştrul la mamă-sa şi zice: - Mamă, eu sînt mai mult evreu sau mai mult ţigan? - Nu ştiu, Ştrul, zise mama. Du-te şi întreabă-l pe taică-tău! - Unde-i tata? - În sufragerie, îşi caută moneda de 100 de lei pe care a pierdut-o ieri! Se duce Ştrul la tată-său şi îl întreabă: - Tată, poate poţi tu să-mi dai un răspuns la întrebarea asta, eu sînt mai mult evreu sau mai mult ţigan? - Nu ştiu, dar de ce întrebi? - Un băiat care locuieşte cu noi pe stradă îşi vinde bicicleta, iar eu nu ştiu ce să fac, să încerc să mă tocmesc sau să aştept pînă la noapte şi să i-o fur... Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 (editat) Re: Bancul zilei Incercati sa citi asta, nu-i o gluma, este foarte haios Daca poti sa citesti urmatoarele, ai un creier bun: 4c35t4 d3m0n5tr34z4 c3 lucrur1 m1nun4t3 p04t3 54 f4c4 cr313rul um4n! l4 1nc3put 3 gr3u, d4r c4nd 4jung1 41c1, cr313rul t4u d3j4 c1t35t3 4ut0m4tic, f4r4 s4 t3 g4nd35t1. p0t1 54 f1 m4ndru(4) d3 t1n3 p3ntru c4 put1n1 04m3n1 p0t f4c3 45t4. d4c4 tu p0t1 54 c1t35t1 4c35t3 r4ndur1, d4 un v0t! "Aceasta demonstreaza ce lucruri minunate poate sa faca creierul uman! La început e greu, dar cînd ajungi aici...:bl:bl:bl ...da un vot". Daca nu-i gluma de ce e la bancuri? :ha: :h5 Editat August 7, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Bancul zilei La mine a iesit traducerea altfel: "- Ginecologul mi-a spus că nu am voie să fac dragoste trei săptămâni… - Şi dentistul ce ţi-a spus?" ... de aia ii la bancuri. :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Bancul zilei La ce s-a gandit patriarhul Daniel cand si-a comandat ultimul model de Mercedes cu cutie automata? Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in viteza !! :grin: "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Bancul zilei Numai ptr. cunoscatori. Cat fu MMOF-ul ! Doi maramureşeni călătoreau cu trenul. Vine conductorul. - Biletele la control, vă rog! - Mă Gheorghe, noi avem belet? - No. - N-avem belet, domn controlor. - Bani de amendă aveţi? - Mă Gheorghe, bani de amendă avem? - No. - N-avem bani, domn controlor. - Vă bateţi joc de mine? Bilet nu aveti, bani nu aveţi. Atunci, ce dracu' aveţi? - Ce-avem, mă Gheorghe? - Avem abonament. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Parintii lui Bula il lasa singur acasa numai pt. cateva ore,si ca sa nu faca prostii pune un disc cu povesti. La intoarcere aud urlete infioratoare inca de la scara blocului,zici ca erau scoase de un posedat! "DA VREAU! DA VREAU!"..... Fug parintii lui bulisor cat pot ei de repede intra in casa si il gasesc pe saracul bulisor cu clabuci,si spume la gura, cu parul smuls din cap si zbierand la infinit: "DA VREAU! DA VREAU!" ...si discul:"Copii ,vreti sa va spun o poveste? Copii, vreti sa va spun o poveste? Copii ,vreti sa va spun o poveste?..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Basescu merge sa consulte o vrajitoare.Vrajitoarea închide ochii si îi spune : - Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba : - Deci multimea este fericita ? - Da, ca niciodata ! - Si oamenii alearga dupa …masina ? - Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele ? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ? - Da, oamenii striga fraze de speranta : “Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!!” Poporul este în sarbatoare. - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Un manelist si-a dat foc si a murit ars de viu. Noi am hotarat sa punem mana de la mana si sa strangem un ajutor pentru familia lui numeroasa. Avem pana acum 70 de litri de benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Un fermier avea un cal foarte bolnav asa ca hotaraste sa cheme veterinarul. Calul era inconstient, si veterinarul ii spune fermierului ca ii face o injectie si ca va sosi peste trei zile sa vada daca si-a revenit si daca nu va trebui sa-l eutanasieze. A treia zi chiar inainte sa vina veterinarul, se duce porcul la cal si ii spune : “Hai bai calule ca vine ala si te omoara ma, scoala-te bre!” si calul nimic. Vine veterinarul si ii spune fermierului ca nu mai are de ales. Trebuie sa-l omoare. Fermierul disperat il roaga pe veterinar sa-l mai lase macar o zi. Acesta este de acord. A doua zi iarasi chiar inainte sa vina veterinarul porcul iar se duce la cal si ii spune aceleasi lucruri. Tocmai cand sa-l omoare, calul incepe sa sara, sa faca zgomote, se ridica si neacheaza o data puternic. Fericit, fermierul : “Uhuuu, s-a trezit calul. Sa sarbatorim, aduceti bautura. Hai sa taiem porcul!” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Un fermier avea un cal foarte bolnav asa ca hotaraste sa cheme veterinarul. Calul era inconstient, si veterinarul ii spune fermierului ca ii face o injectie si ca va sosi peste trei zile sa vada daca si-a revenit si daca nu va trebui sa-l eutanasieze. A treia zi chiar inainte sa vina veterinarul, se duce porcul la cal si ii spune : “Hai bai calule ca vine ala si te omoara ma, scoala-te bre!” si calul nimic. Vine veterinarul si ii spune fermierului ca nu mai are de ales. Trebuie sa-l omoare. Fermierul disperat il roaga pe veterinar sa-l mai lase macar o zi. Acesta este de acord. A doua zi iarasi chiar inainte sa vina veterinarul porcul iar se duce la cal si ii spune aceleasi lucruri. Tocmai cand sa-l omoare, calul incepe sa sara, sa faca zgomote, se ridica si neacheaza o data puternic. Fericit, fermierul : “Uhuuu, s-a trezit calul. Sa sarbatorim, aduceti bautura. Hai sa taiem porcul!” Morala: intotdeauna sa-ti vezi de treburile tale ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Bancul zilei Astazi m-a mancat in fund sa sar cu parasuta.Maaaare greseala !!! In cazul in care nu stiti,la primul salt nu te lasa singur ci te leaga cu un ham de un instructor astfel incat sa sari cu el.Tipul vine isi leaga hamul de mine,trage aer in piept si sarim. Dupa vreo 2 minute ma intreaba: -Si...de cat timp esti instructor? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Bancul zilei Cum te jefuiesc cele doua tipuri distinctive de hoţi: - Începătorul: “Banii că de nu îţi iau gâtul!” - Expertul: “Aşa, acum semnaţi acest contract în dublu exemplar!” Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Bancul zilei Doi oameni de zăpadă. La un moment dat, începe să ningă. Unul dintre ei, rupe tăcerea: - Uite, celule stem! :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Bancul zilei Un tip își sună soția de la serviciu: ”Vezi că mă duc cu băieții la o bere, dacă întârzii, să dai copiii la medicină!“:ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Bancul zilei Ţiganul , către calul care nu prea are chef de tras la căruţă: -Bă , dacă nu te pui pe treabă , te fac salam ! -Si eu , de-al dracu’ ...zise calul ... am să mă apuc de cântat ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Bancul zilei Stirile de la ora 5! Azi un cosar a fost accidentat mortal de catre un conducator auto! Domne .... nici pe case nu mai esti in siguranta! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: Bancul zilei Stefan cel Mare, in razboi cu turcii, inaintea unei batalii. Fiecare tabara este instalata pe un deal. La un moment dat, un strajer intra la Stefan in cort si ii spune speriat: - Maria Ta, turcii au adus un tun pe dealul lor! - Nu-i nimic, infige un steag in pamant... Zis si facut. Nu trece mult timp si vine iar strajerul: - Maria Ta, inca un tun! - Mai pune un steag, omule... Si asa mai departe... Turcii aduc 100 de tunuri, in timp ce pe dealul moldovenilor sunt 100 de steaguri. Baiazid se uita prin binoclu, se scarpina in cap si nu intelege ce se intampla. Nu stie ce sa faca si mai bine se retrage. Peste 20 de ani, Stefan si Baiazid se intalnesc pe Coasta de Azur, la un cockteil. Turcul il intreaba: - Ia zi, ba, Fane, de ce ai facut faza aia cu steagurile? Pentru fiecare tun al meu tu ai infipt un steag in pamant? - Am vrut sa iti arat ca mi se falfaie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Bancul zilei Facultatea de medicină Examenul de anatomie....: - Domnișoară nu m-am decis încă, nu știu ce notă să vă dau. Vă mai pun o întrebare: Câți spermatozoizi sunt la o ejaculare? Studenta se roșește, începe să se bâlbâie... - Domnișoară, nu trebuie să vă jenați, aici discutăm despre știință, despre medicină ... - Pai, câți să fie? O gură, hai, cel mult două ... :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Bancul zilei Banc ardelenesc. Vine Ion acasă în mod inopinat și-o găsește pe nevastă-sa făcându-i sex oral lu' vecinu-su, Gheo. - Așe! Așe, Mărie! Mușcă-l de :pt, că altfel, ăsta o sa vré să te fע₪ă !!! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Bancul zilei Un politist patrula noaptea intr-un binecunoscut loc pentru parking. Vede un cuplu intr-o masina, cu luminile aprinse. Când se apropie,observa ca barbatul era pe locul soferului citind o revista, iar tanara, pe bancheta din spate, croseta. Socat de situatia asta surprinzatoare, politaiul se apropie de masina si bate in geam. Tanarul da fereastra jos... - Da, dom'le politai? - Ce faceti voi aici? - Nu-i evident? Eu citesc o revista... Aratand catre tanara femeie, politaiul zice: - Bine, bine, dar ea? Tanarul raspunde: - Cred ca isi croseteaza un pulover... Politistul e bulversat total. Un tanar cuplu in masina la ora asta si nimic obscen ! - Cati ani ai tinere ? - 25... - Dar ea, ce varsta are ? Tanarul se uita la ceas si zice: - Va avea 18 in 25 de minute... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: Bancul zilei Din nefericire, acestui discurs nu-i poti gasi loc la alt capitol : Întrebat dacă este dispus să meargă la Roşia Montană după ce premierul Victor Ponta a sugerat acest lucru, Antonescu a răspuns că, pentru moment, nu ia în calcul o astfel de variantă. „Chiar acum nu merg să discut, abia a muncit premierul aseară să-i scoată. Dacă mă duc acum, s-ar putea să intre la loc şi nu cred că ăsta e scopul“, a precizat liderul PNL, citat de Mediafax. 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: Bancul zilei ......... „Chiar acum nu merg să discut, abia a muncit premierul aseară să-i scoată. Dacă mă duc acum, s-ar putea să intre la loc şi nu cred că ăsta e scopul“, a precizat liderul PNL, citat de Mediafax. Asta e din categoria "Tudor Postelnicu" ! :ha::ha::ha: ("Am fost un dobitoc!"....http://ro.wikipedia.org/wiki/Tudor_Postelnicu ) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate