Yonutz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Re: Bancul zilei Interviu de angajare la FBI: - Candidatii trebuie sa treaca un test. Li se da un pistol cu gloante oarbe (ei nu stiu ca-s oarbe) si sunt trimisi in camera alaturata sa-si omoare nevasta. - Primul solicitant vine, ezita, pana la urma ia pistolul, intra in camera, dar pana la urma se razgandeste si nu trage. - Al doilea ia pistolul, intra in camera, trage un glonte si renunta. Vine al treilea, ia pistolul, intra in camera. Din camera se aud impuscaturi, dupa care troznete, tranteli, ma rog, zgomote de fond. Dupa un sfert de ora iese asta triumfator si zice: - Un cretin a pus gloante oarbe in pistol, a trebuit s-o omor cu scaunul !!! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Re: Bancul zilei Ce-ai păţit, Bulă, de mergi în cârje? - Am avut un accident de maşină. - Şi nu poţi să mergi fără cârje? - Ba da. Doctorul zice că pot sa merg, dar avocatul meu că nu Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Re: Bancul zilei Erau doua statui pe o alee intr-un parc asezate una in fata alteia. Una reprezenta un barbat, iar alta o femeie, amandoua nuduri. Coboara un inger, le atinge, iar statuile prind viata. Ingerul le zice: - Drept rasplata ca ati indurat 100 de ani frigul si caldura fara sa va plangeti, aveti 15 minute ca sa faceti ce vreti voi. Se duc ei intr-un tufis si incep sa se auda chicoteli Se intorc inapoi, dar ingerul le zice: - M-am gandit sa va mai dau inca 15 minute. Una dintre statui ii zice celeilalte: - De data asta facem invers, tii tu porumbelul si ma cac eu deasupra! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Re: Bancul zilei Astazi m-am certat cu nevasta-mea.Suparata ca am facut-o "scroafa" ,a inceput sa planga. M-am dus langa ea si am imbratisat-o spunandu-i: -Imi pare rau pentru ce ti-am zis...hai nu mai fii suparata.Uite ca sa iti demonstrez ca imi pare rau si ca te iubesc,astazi spal eu vasele. -Chiar vorbesti serios ? -Sigur ! -Si o sa faci si curatenie in casa si apoi sa calci ? -Ei hai ,incepi sa te porcesti... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Re: Bancul zilei Draga Ion, Nu am putut sa inchid un ochi de cand ne-am despartit .Nu ai putea sa ma ierti si sa uiti tot ce s-a intamplat?Absenta ta imi frange inima.Am gresit...nimeni nu te poate inlocui.Te iubesc ! Cu dragoste ,Maria . Ps.Felicitari pentru castigul de la 6/49 ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Re: Bancul zilei Un grup de arheologi de etnie rroma au gasit, in urma unor sapaturi,relicvele unor cabluri de cupru datand de la inceputul anului 2012...sapaturile continua ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Re: Bancul zilei Un grup de arheologi de etnie rroma au gasit, in urma unor sapaturi,relicvele unor cabluri de cupru datand de la inceputul anului 2012...sapaturile continua ! Text corect: Un grup de arheologi tzigani au "gasit" (furat), in urma unor sapaturi (facute de altii) ,relicvele unor cabluri de cupru datand de la inceputul anului 2012...sapaturile (facute de altii) continua ! @pantzerrow: NO OFFENCE :h5 P.S.: Întrebare: -Ce e negru si îi sta bine la gît unui tzigan? Raspuns: -Dobermann Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Re: Bancul zilei :uameni Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Re: Bancul zilei Anunt Important ! Ma adresez domnisoarei care astazi in jur de ora 8 ,intre statia Piata Victoriei si Dristor ,o bruneta simpatica ,sanii mari,corp superb,imbracata cu o rochita scurta si un tricou foarte mulat,ce avea un Iphone 4...m-am rusinat sa ma apropii insa... Spune-mi te rog! Cum se numea jocul acela care te jucai pe telefon? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Re: Bancul zilei Într-un avion de pasageri, zburau pentru prima data împreuna un pilot evreu si copilotul care era chinez. Dupa o buna bucata de timp în care nu si-au spus nimic unul celuilalt, evreul rupe tacerea: - Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii! - De ce? - îl intreaba surprins chinezul. - Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor ! - Nu noi am fost, aia au fost japonezii!!! - Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt! Chinezul înghite în sec, dar nu spune nimic. Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune: - Si eu va urasc pe voi, evreii! - De ce? - întreaba jignit evreul. - Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul! - Ce prostii vorbesti! Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un iceberg!! - Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 (edited) Re: Bancul zilei S-a dat ordin ca toţi TIRiştii să îşi adune copiii de prin ţară şi să îi aducă la casa lor. Zis şi făcut. S-a dus Ion, i-a strâns pe toţi 20, se duce acasă şi îi zice soţiei: - Marie, adu-i pe ai noştri, să le facem cunoştinţă cu fraţii lor! - Care ai noştri? Nu avem niciunul! Au venit aseară şi i-au luat! LE: Si unul din seria "bancul secolului": Directorul inchisorii Rahova se plange de faptul ca Gigi Becali ii trimite biletele cu echipa de gardieni pe care s-o foloseasca! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Edited June 12, 2013 by Optimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Re: Bancul zilei Cinci chirurgi, fosti colegi de facultate, dupa niste ani de practica, se intalnesc la un simpozion. Spre seara merg impreuna la o bere si despre ce crezi ca discuta? Bine'nteles tot despre meserie. Primul zice: "Mie, pe masa de operatie, imi plac contabilii - cand ii deschizi, inauntru totul este numarat, totul este ordonat." Al doilea: "Eu prefer electricienii - cand ii deschizi, totul este codificat pe culori... nu poti sa te incurci." Al treilea, zice: "Mie imi plac bibliotecarii - inauntrul lor, toate organele sunt plasate in ordine alfabetica... e usor de lucrat." Al patrulea, se baga si el in vorba: "Mie imi plac aia din constructii - cu ei te-ntelegi usor daca mai raman ceva piese in plus..." 5. Al cincilea, isi da si el opinia: "Orice ati zice, baieti, mie imi plac politicienii - sunt cel mai usor de operat; astia, cand ii deschizi, n-au mai nimic inauntru... nici maruntaie, nici creieri, nici fudulii, nici sira spinarii... Si unde mai pui ca la ei capul si curul sunt piese interschimbabile - in orice ordine le-ai pune, functioneaza la fel. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Re: Bancul zilei TutuLor elevilor care au răspuns ca mai jos, li s-a dat nota 4, deşi, cred, ar fi meritat...10! Răspundeţi la următoarele întrebări: 01. În ce bătălie a murit Alexandru Macedon? - În ultima sa bătălie! 02. Unde a fost semnată Declaraţia de Independenţă? - În josul paginii! 03. Care este cauza principală a divorţului? - Căsătoria! 04. Ce nu se poate mânca la micul dejun? - Prânzul şi cina! 05. Cu ce se aseamănă o jumătate de măr? - Cu cealaltă jumătate! 06. Cum poate un om să reziste opt zile fără să doarmă? - Foarte simplu - doarme nopţile! 07. Cum se poate ridica un elefant cu o singură mână? - Nu vei găsi nicăieri un elefant cu o singură mână! 08. Dacă ai avea trei portocale şi patru mere într-o mână şi patru portocale şi trei mere în cealaltă mână, ce ar însemna că ai? - Nişte mâini foarte mari! 09. Dacă la opt oameni le-au fost necesare 8 ore ca să clădească un zid, cât timp le-ar trebui la patru oameni să facă acelaşi lucru? - Nici un pic de timp - zidul a fost deja făcut! 10. Cum poţi arunca un ou pe o pardoseală de beton fără să crape? - Pardoseala de beton e foarte greu de crăpat! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Re: Bancul zilei buna asta petru :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Re: Bancul zilei Un elev dă proba orală la examenul de bacalaureat şi nu prea ştie. Profesorul: Măcar ştii ce-i aia examen? Elevul: Da, este atunci când doi oameni inteligenţi vorbesc între ei. Profesorul: Şi dacă unul dintre ei este idiot? Elevul: Atunci celălalt nu ia bacul. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Re: Bancul zilei Ion vede pe Gheo ducând un cal de căpăstru. - Mă Gheo, da' unde duci calu' ? - La veterinar. - Au ce are, mă ? Nu mâncă ? - Ba mâncă. - Dară nu-i şchiop ? - Nu-i şchiop. - O fi beteag ? - Ba nu-i beteag. - Apăi atunci de ce-l duci la veterinar ? - Apăi dacă-i al lui... Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Re: Bancul zilei Ion vede pe Gheo ducând un cal de căpăstru. - Mă Gheo, da' unde duci calu' ? - La veterinar. - Au ce are, mă ? Nu mâncă ? - Ba mâncă. - Dară nu-i şchiop ? - Nu-i şchiop. - O fi beteag ? - Ba nu-i beteag. - Apăi atunci de ce-l duci la veterinar ? - Apăi dacă-i al lui... asta era Ghe-o al lui BGS ? :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Re: Bancul zilei Noi înțelesuri, noi termeni, în DEX: PRUDENT = pasta de dinti cu extras de prune MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele picioare SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) AMÂNAT = fara mâini ÎNCHINARE = transport catre China ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului ÎNFOCARE = transformare în foca GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane" ÎMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie BIZAR = zar dublu MACEL = mac mic MICROSCOP= scop marunt ÎNVIORAT = Prevazut cu vioara LESINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri CIMBRU - marca postala din Banat BIRMANIA - predispozitie maladiva a unui ministru de finante de a pune noi taxe si impozite :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Re: Bancul zilei ISO a aprobat o noua unitate de masura: bekalul Bekalul masoară cantitatea de prostie a omului. Ca unitate superioară, avem kilobekalul. Pentru minoritățile din această categorie, s-a introdus și o subunitate: vanghelul. :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Re: Bancul zilei ISO a aprobat o noua unitate de masura: bekalul Bekalul masoară cantitatea de prostie a omului. Ca unitate superioară, avem kilobekalul. :ha: ...iar o mie de Kilo Bekali face un Gigi, pardon, Giga Bekal :wink: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Re: Bancul zilei Exista trei tipuri de zile: zile bune, zile rele si "Zi-le Guta!" It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Re: Bancul zilei habar nu aveti voi astia mai tineri ...si cei plecati prin alte tari :ha: unitatea de masura a prostiei este ...tianul...cu submultiplul ei cel mai des intalnit....militianul asta ca sa stiti si voi :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Re: Bancul zilei DE CÂTE FELURI SUNT FEMEILE? Femeile se împart în trei categorii: 1 - Cele cuminţi - ălea care se culcă numai cu unul; 2 - Curvele - ălea care se culcă cu toţi; 3 - Curvele dracului, ălea care se culcă cu toţi, numai cu tine nu! :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Re: Bancul zilei DE CÂTE FELURI SUNT FEMEILE? Femeile se împart în trei categorii: 1 - Cele cuminţi - ălea care se culcă numai cu unul; 2 - Curvele - ălea care se culcă cu toţi; 3 - Curvele dracului, ălea care se culcă cu toţi, numai cu tine nu! :ha::ha::ha: a 3-a categorie se chema Neveste care s-au ajuns :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
balmariuz Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Re: Bancul zilei Se intalnesc doi prieteni in autobuz: -De unde vii, Nelule? -Am facut o calatorie de placere! -Cum asa? -Am fost la gara sa o conduc pe soacra-mea! :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts