nessum Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Re: Bancul zilei Un tip intra in magazin si intreaba vanzatoarea: -Aveti chiloti? -Nu. -Dar de vanzare? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Re: Bancul zilei Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, aceasta se deschide si o figura feminina intreba: -ce vrei? -As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare... -N-avem! si i se tranteste usa in nas. omul bate din nou la usa si cand se intredeschide, aceeasi femeie intreaba: -Acum ce mai vrei?! -N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe?! :ha::ha: sau Stiti de ce au plans tiganii cand au vazut filmul Titanic? ...Pai, de parere de rau ... atata fier irosit ... ! :ha::ha: sau Moare un politician (parlamentar) mai sarac (oare exista?). Si se apuca colegii sa faca o strangere de fonduri, de pe la oameni, (ca doar n-o sa dea ei) ... si cum mergeau ei din usa in usa, la un moment dat ajung la o casa mai eleganta, cu un Porsche Cayenne, un Mercedes SLS si un BMW seria 7 parcate in curte langa piscina. Suna la sonerie, iese un domn distins, in halat si cu ziarul in mana: "-Ce este" "-Buna ziua, noi strangem niste bani, din usa in usa, ne puteti da si dvs 1 EURO, sa putem ingropa un parlamentar sarac?" "-1 EURO? Va dau 10.000 - ingropati-i pe toti, si va mai raman si bani!":ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Bancul zilei I: Stiti care e asemanarea dintre un popa si un proxenet? R: Amandoi zic: "Mergi cu domnul!" :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Bancul zilei :ha::ha::ha: ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Bancul zilei -Iubita,diseara o sa te rog sa te imbraci in rosu... -Ce romantic esti ! Te iubesc ! -Nu am terminat asa ca te rog sa nu ma intrerupi ! Te imbraci in rosu si alb,faci floricele si o sa iau eu berea . Ne vedem la 9 jumate ca joaca Dinamo ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Re: Bancul zilei Intr-o biserica un betivan stand intr-un colt al bisericii, observa in departare o silueta intr o rochie lunga... Se apropie incet si intreaba soptind : - Madamme, dansati ? - Nu ! raspunse... La care betivul : - Si de ce nu ? - Din 3 motive : 1. Suntem intr-o biserica. 2. Nu stiu sa dansez pe Sfanta Evanghelie. 3. Madamme e ma-ta... eu sunt popa ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Re: Bancul zilei Un italian angajeaza 3 romani sa-i vopseasca gardul care imprejmuia casa. Dis-de-dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile: -Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunge sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa va fie foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. Ati vazut calul pe care il tin inchis in spatele curtii? Sa nu cumva sa lasati poarta dechisa sa scape de acolo ca nu stiu ce fac cu voi. S-a inteles? -Am inteles sefu,raspund romanii intr-un glas. Pleaca italianul, iar romanii se apuca de treaba. Nu dupa mult timp, unul din ei zice: -Ma, mie mi-e foame, hai sa vedem ce are asta de mancare! Bucataria italianului, plina de bunatati. Dupa un ospat pe cinste, romanii cauta si ceva de baut, dar nu gasesc decat apa si suc. Atunci, unul dintre ei zice: -Ma, stiu eu cum sa facem rost de bautura. Mergem si vindem o galeata de vopsea, cumparam bautura, iar vopseaua de ramane o mai diluam, o mai “lungim” si terminam noi gardul. Dupa ce au baut s-au apucat de vopsit, dar cand mai aveau vreo 3 m din gard se termina vopseaua. -Acum ce dracu facem? De unde luam vopsea? Italianul o sa-si dea seama ca noi am luat-o… -Ma fratilor, las’ pe mine, zice ala istetu', ca stiu eu cum facem. Mai strangem putina vopsea pe pensula si dam pe botul calului, iar cand va veni italianul ii vom spune ca acesta a scapat si a mancat-o. Zis si facut. Pe seara, ajunge si italianul acasa. -Ma, ce-ati facut cu vopseaua? Eu am calculat la fix si trebuia sa va ajunga. -Sefu’, ne pare tare rau, dar a scapat calul si a mancat-o. La auzul acestor vorbe, italianul intra in casa, ia pusca si nici una nici doua, impusca calul. -Ce naiba dom’le, pentru o galeata de vopsea ai omorat saracul animal? Iti cumparam noi alta… -Ba fratilor, vedeti voi casa asta? Tot cu romani am facut-o. Da-l in mortii mamii lui de cal ca mi-a mai mancat si 30 de saci de ciment, 800 de caramizi, 4 grinzi… :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Re: Bancul zilei Un om, pleaca de la serviciu in pauza de masa, si, grabit, da o fuga la banca sa plateasca o factura. Ajunge la banca, intra si vede fericit ca nu mai e nimeni... Se apropie de ghiseu: - Buna ziua... am de platit o factura, va rog! Casierita: - Va rog sa va intoarceti la coada, si sa va asteptati randul, ca toata lumea... Omul nostru, nedumerit, se uita in jur, iese din banca, apoi intra din nou, tot nimeni... asteapta putin, apoi merge la casierie: - Buna ziua... am de platit o factura, va rog. Casierita il invita iar sa astepte la coada pana-i vine randul.. la care omul nostru se intinde peste ghiseu si-i arde o palma sanatoasa! Casierita, zbuciumata: - Cine-a dat? Omul nostru raspunde: - Nu stiu, nu vezi ce aglomeratie e aici?:gr1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Re: Bancul zilei Leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fi batut cu organul sexual al leului pe spate. A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul, neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov. Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros. - Tu nu stii ca nu mananc decat carne? Pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada. - Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi? De ce razi ma ? Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului: - Vine ariciul cu 2 mere! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Re: Bancul zilei Gyuri lucra la o uzina din Ardeal, era absolvent de profesionala, sculer matriter, bla-bla. Intr-o zi îl cheama directorul si-i zice: - Bai, Gyuri, trebuie sa te dam afara. - Yoy, da de ce dat la mine afare? - Bai, cum sa-ti explic, acuma cu aderarea asta la normele UE... nu mai merge ca altadata, managementul, IQ, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi? - Yo nu intelege. - Ba, n-ai liceu, asta e! - Face Gyuri liceul, nu problem asta. Merge Gyuri, da la seral, termina liceul. Il cheama directorul, aceeasi problema, n-ai facultate. Face Gyuri si facultatea la FF. Iar îl cheama directorul, bla-bla. - Akuma ce motiv mai este, ai fekut Gyuri si liceu si facultate! - Bai, uite care-i treaba, esti ungur, ma, si io nu suport ungurii la mine-n uzina, asta e! - Asta nu problem este, facem Gyuri român, trecem la ortodoxie. Bun, îl naseste directorul, îl boteaza Gheorghe. Dupa un timp iar îl cheama, bla-bla, Gyuri raspunde si el cu liceul, facultatea, ai fekut si român, akuma ce mai este? - Bai Ghita, uite au fost niste comisari UE în inspectie prin judet si prefectul mi-a atras atentia ca dam prea multi unguri afara, asa ca.... acum mai dau si câte un român... :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurasikMan Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Re: Bancul zilei O maicuta prin oras la cumparaturi. Vede o tanara frumoasa langa o masina superba si o intreaba : - Domnisoara , a ta este masina ? - Da, maicuta . - Frumoasa masina , da cum ai avut bani pentru ea ca o fi scumpa ? - Maica , eu am avut grija de un american , l-am, facut sa se simta bine si mi-a facut cadou masina asta . - Aha ...frumos , dar hainele astea de firma ..or fi scumnpe , tot de la american ? - Nuuu , am un francez de care am grija ...el se simte bine si imi cumpara haine de care vreau. - Ahaa ....da bani ai ? - Sigur maica , am un italian pe care il fac sa se simta bine si imi da ala cardul fara limita , cheltuiesc cat vreau eu . - Ahaaa .... na sa fi sanatoasa fata mea . si pleaca abatuta catre manastire. Se duce tinta in camera , necajita ,si se pune sa se culce. Pe la 12 noapte aude "cioc- cioc" la usa. Si ridica ea pe o rana si cu o voce iritata : - Sa te duci dreaq , parinte Ilarie , cu biscuitii tai cu tot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Re: Bancul zilei O blonda se duce la spovedanie. - Ai pacatuit, fiica mea? - Da parinte. - Te caiesti? - Da parinte , ma caiesc. - Bine, saruta crucea... Nu cu limba, proasto ! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Re: Bancul zilei Un individ cu un caine intra intr-un bar. Comanda o bere si zice: - Am un caine foarte destept! Dupa cateva minute: - Cainele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul se umple de tot cand el afirma: - Cainele meu vorbeste! - Dar bine omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Hai sa facem un pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine mai! Ia sa vedem! Cum se cheama chestia aia din piele cu care tii calul?! Cainele se uita in ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat! Si-l scot in suturi pe individ afara. Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba: - Trebuia sa fi spus capastru?! :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Re: Bancul zilei Un scoţian comandă la restaurant un şniţel. Gândindu-se să oprească jumătate de sniţel pentru cină, îi spune chelnerului: - Te rog, să-mi împachetezi bucata asta. Am s-o duc acasă pisicuţei mele! După puţin timp, ospătarul se întoarce cu pacheţelul. - Cred că pisicuţa dumneavoastră va fi foarte fericită, domnule. Am pus lângă şniţel şi un şoarece mort! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Re: Bancul zilei Un rocker vine de la concert cam afumat, deh ca rockerii , mai o bere, mai o vodka si tot asa. Maica-sa , grijulie il intreaba: -Ti-e rau puiule , sa-ti puna mama o manea sa vomitzi ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Re: Bancul zilei Doi tigani la Portile Raiului. - Nu stiu ce sa fac cu voi, sa-l intreb pe Dumnezeu! - Trimite-i la dracu, Petre, sunt niste hoti! Dupa cateva minute Sfantul Petru intra iar la Dumnezeu. - Au disparut, Doamne! - Cine, tiganii? - Nu, Portile Raiului! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Re: Bancul zilei - Iubitule, saruta-ma sub coada... - Unde, fa, in cur?!!! - Nu, boule, pe ceafa! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Re: Bancul zilei La parnaie ! Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mina dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat si ca sa-mi dau c*rul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat,manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol. Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu,cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul. Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos. Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul." Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Re: Bancul zilei -Ce sunt impresarii? -Impresarii sunt acele persoane fizice ,de factura artistica,ce sunt in stare sa transforme curvele in lebede :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Re: Bancul zilei Eu credeam ca doar le cresc cota pe piata........:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Re: Bancul zilei Judecătorul către inculpat: - De ce nu v-ați luat un avocat? - Toți avocații au refuzat să mă apere când și-au dat seama că eu într-adevăr nu am furat cele 5 milioane. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Re: Bancul zilei Ziua lui Vlad Tepes. Ostenii ii fac cadou o padure de tzepe in care erau infipti turci. Iese Vlad Tepes la geam si vede padurea: Ooooooo, ce frumos, multumesc ostenii mei! Se uita mai bine si vede ca unul din turcii infipti in teapa mai zvacnea si bolborosea ceva... Se duce la el. Turcul: "Hhhhhh..." Ce spui domne acolo? Turcul din nou: "Hhhhhhh..." Nu inteleg domne ce zici acolo... "Hhhhaaappy Birthdayyy To Youuuuuu..." Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Re: Bancul zilei Sade baciu' in mijlocul mioarelor p'un picior de plai si gandea la necontenirea vietii in toate formele cate sunt. De dupa coama unui deal din apropiere apare un OZN care se apropie cu o traiectorie ciudata, lumineaza aiuritor in toate nuantele spectrului si deschide o trapa. Sub privirile neclintite ale lu' nea Ion din trapa iese un soi de trompa translucida care coboara spre pajiste si una cate una aspira toate oile ciobanului, inclusiv catarul si pe cei doi dulai. In timp ce Ion o privea mai departe fara sa clipeasca macar, trompa se retrage, trapa se inchide in urma ei, straniul obiect zburator incepe iarasi sa lumineze ametitor si asa cum a venit, dispare la orizont. Dupa cateva clipe de tacere adanca, nea Ion, in continuare sprijinit in toiag, cu privirea atintita spre locul unde disparuse OZN-ul graieste: "No, apai sa nu'ti fut eu gatzii matii..." Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Re: Bancul zilei Bun asta!!!!!!:ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebasd Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Re: Bancul zilei Ziua lui Vlad Tepes. Ostenii ii fac cadou o padure de tzepe in care erau infipti turci. Iese Vlad Tepes la geam si vede padurea: Ooooooo, ce frumos, multumesc ostenii mei! Se uita mai bine si vede ca unul din turcii infipti in teapa mai zvacnea si bolborosea ceva... Se duce la el. Turcul: "Hhhhhh..." Ce spui domne acolo? Turcul din nou: "Hhhhhhh..." Nu inteleg domne ce zici acolo... "Hhhhaaappy Birthdayyy To Youuuuuu..." Da-o dracu de treaba ..crima de banc.:ha:..am ras cu lacrimi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts