mita31 Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Bancul zilei - Imaginează-ţi, ieri mă sună un tip şi-mi spune că-mi rupe capul dacă mă mai duc la nevastă-sa… - Păi nu te mai duce! - Da, dar nu mi-a spus cine e nevastă-sa!:ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Bancul zilei Politicienii cand stranuta nu isi mai spun "sanatate, ci "imunitate", ca-i mai buna decat toate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Re: Bancul zilei Un arab mergea cu camila prin desert si nu mai putea de cald, deodata opreste laga el un biciclist imbracat bine. Arabul il intreaba : -Tie de ce nu ti-e cald ? Biciclistul: -Cu cat bagi mai mare viteza cu atat ti-e mai racoare ! Arabul bate camila, camila fuge, fuge si la un moment dat pica jos... Arabul spune: -A naibii camila... a inghetat! Editat Decembrie 18, 2013 de Astral [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Bancul zilei La pisoar, n-o scutura mai mult de 3 ori. De la a 4-a le impozitează Ponta NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Bancul zilei Doi homosexuali erau indecisi cine va fi pasiv si cine va fi activ in noaptea ce urmeaza asa ca unul din ei spune: -Ba, daca imi raspunzi corect la o ghicitoare o sa fiu pasiv, daca nu invers ! -Ok sunt de acord ! -Ce miauna atunci cand merge pe acoperis? intreaba primul -Ce sa fie altceva decat crocodilul, vine imediat raspunsul. -CORECT ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Bancul zilei - Tu pe caldura asta umbli in blugi ? - Da, bineinteles. De ce ? - Nu vrei sa umbli putin si in ai mei ? :d NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Bancul zilei Pentru a te imbata muci ...ai nevoie de o bere ...Nu mai stiu a cata ...a 14-a sau a 15-a .... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Bancul zilei Soţul se plânge medicului: - Dom' doctor, nevastă-mea rămâne însărcinată într-o veselie ! - Nu folosiţi metoda calendarului ? - Ba da, dar fără efect. - Anticoncepţionale ? - I-am dat, da' tot rămâne ! - Ia-ţi prezervative ! - Am luat, dar degeaba. Exasperat, doctorul îl sfătuieşte: - Atunci, n-o mai f*te ! - Am încercat şi metoda asta, dom' doctor, da' tot rămâne ... "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Bancul zilei O tipa la dentist. Suna telefonul ei, nu respunde nimeni. In 5 min suna mobilul din nou, iarasi nu raspunde nimeni. A treia ora incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: - Alo? Cine este? - Sunt sotul doamnei, si tu cine esti? Unde e nevasta mea? Da-mi-o la telefon! - Scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Bancul zilei BRAKING NEWS: În ciuda zvonurilor, Angela Merkel nu şi-a fracturat pelvisul, ci cu totul altă parte a corpului! Astfel susţine guvernul de la Berlin, care dă vina pe “o regretabilă greşeală de tipar” pentru confuzia iscată în jurul accidentului cancelarului german. “Doamna Merkel nu şi-a rupt nicidecum pelvisul, ci altă parte anatomică, ce-i drept una cu o denumire foarte similară. Din respect faţă de doamna cancelar, nu putem spune nimănui care este această parte anatomică. Presa trebuie să ştie doar atât: e un organ cilindric cu multiple funcţii în reproducere şi micţiune. Nicidecum pelvisul”, a accentuat Pimmel Gebrochen, şeful de cabinet al lui Merkel. “Pe o tastatură germană, Lv e foarte aproape de N, între tastele Rtz, ß, Ü, Wurst şi svastică”, adaugă urologul care a tratat-o pe Angela Merkel. “Probabil că ziariştii care au preluat comunicatele noastre s-au grăbit să le difuzeze şi n-au mai verificat textul. Vă asigurăm că pelvisul doamnei cancelar e în stare perfectă, ca scos din uzină. Cât despre organul distrus în accidentul la schi, acesta va fi înlocuit în cel mai scurt timp cu unul nou-nouţ.” [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
za_ghost Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Bancul zilei Un grup de turişti români făceau turul oraşului Praga. La un moment dat ghidul spune: - În acest moment trecem pe lângă o renumită berărie pragheză. Din mulţime se aude vocea lui Bulă: - Şi de ce, mă rog frumos, trecem pe lângă!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Bancul zilei La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarat sa dea printr-o "Lege Divina" fiecarei natii cate doua virtuti. Astfel, El i-a facut : - pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - pe englezi - perseverenti si studiosi; - pe japonezi - muncitori si rabdatori; - pe francezi - culti si rafinati; - pe spanioli - veseli si ospitalieri etc. Cand a ajuns la romani, I-a spus ingerului consilier care si nota: - romanii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni; Dupa ce a publicat-o in "Monitorul Celest", ingerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor cate doua virtuti, iar romanilor trei. Oare in acest fel, nu cumva ei ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o "Ordonanta". Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua inapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, in acelasi timp ! Si astfel, se explica de ce romanii care: - sunt inteligenti si cinstiti, in nici un caz nu fac politica; - sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti; - fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
za_ghost Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Bancul zilei De mâine începe renumita „Vânătoare de la Balc” organizată de Țiriac. Același lucru în fiecare an. Niște porci. Și niște mistreți. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Bancul zilei De mâine începe renumita „Vânătoare de la Balc” organizată de Țiriac. Același lucru în fiecare an. Niște porci. Și niște mistreți. Nota 10+. Mare dreptate ai!:rsp All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Bancul zilei De mâine începe renumita „Vânătoare de la Balc” organizată de Țiriac. Același lucru în fiecare an. Niște porci. Și niște mistreți. Asta-I cel mai bun banc al zilei, pe ziua de azi. Ce ne facem cu porcii care taie si mananca porcii de craciun ? Ce ne facem cu mieii de paste ? Cine-I mananca ? Asista la taierea unui miel, si pe urma spune-ne daca esti vegetarian sau nu. 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
za_ghost Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Bancul zilei Nota 10+. Mare dreptate ai!:rsp Multumesc frumos. Nu am facut decat sa-l impartasesc cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Bancul zilei Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpăra un pachet de prezervative. În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin şi a cere aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Alexandra, ştia pentru ce se folosesc . Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că am fost într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ . Sincer, am răspuns : - “Nu , nu chiar !” A desfăcut pachetul, a luat unu și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol. A fost. - “Doar un minut”, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat -o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte. “Asta te excita?” Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap . Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou. - “Ei bine, haide”, a spus ea, “Nu avem prea mult timp.” Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente . S-a uitat la mine cu un pic de încruntare. - “Ai pus prezervativul?” a întrebat ea. - “Sigur că da!” și i-am arătat degetul meu să vadă . Am primit cea mai dură bataie din viaţa mea… întotdeauna pentru mine a fost greu să înţeleg femeile... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Bancul zilei Ministrul apararii merge in vizita la un spital oarecare de penitenciar: -- De ce suferi tinere? -- Hemoroizi, sa traiti! -- Cunosti tratamentul? -- Pensula cu albastru de metilen, sa traiti! -- Ai vreo dorinta? -- Mancarea e putina... -- Scrie sergent: portie dubla si mai satioasa! La alt pat: -- De ce suferi tinere? -- Hemoroizi, sa traiti! -- Cunosti tratamentul? -- Pensula cu albastru de metilen, sa traiti! -- Ai vreo dorinta? -- Mi-e dor de acasa. -- Scrie sergent: doua saptamani concediu in tara ! Si tot asa urmeaza inca vreo cativa pacienti, bolnavi de hemoroizi. Intr-un colt al salonului statea unul pricajit, vai de mama lui: -- De ce suferi tinere? -- Amigdalita, sa traiti! -- Cunosti tratamentul? -- Pensula cu albastru de metilen, sa traiti! -- Ai vreo dorinta? -- Sa ne mai dea o pensula, ca avem numai una... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Bancul zilei Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza; - Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri dezumflate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Bancul zilei Sotia: - Iubitule, înainte să ne căsătorim îmi cumpărai mereu bijuterii si cadouri scumpe.Cum se face că acum nu îmi mai cumperi ? - Unde ai mai pomenit tu pescar care să dea mămăligă la peste după ce l-a prins ? :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Bancul zilei doua prostituate; una din Moldova si una turcoaica , - ai auzit fata ? in Romania s a intamplat maxximul prostitutiei , - daca s-a legalizat prostitutia , e super ... imi sun prietenele... si decolez , - nu fata , nu s-a legalizat prostitutia , s-a prostituat justitia ..... no comment ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Bancul zilei Un barbat se duce la medic si ii spune: - Domnule doctor vreau sa ma castrati ! - Ma omule ,esti sigur ? Vad ca esti tanar si puternic... - Sigur domnule. - Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult. Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba: - Spune-mi si mie de ce ai facut-o ? - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... - Da ma, dar aia e circumcizie. - Pai..........si eu cum am zis...??? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Bancul zilei Un barbat livid intra la consultatie la doctor: - Domnu' doctor, mi s-a albastrit un coi, ajutati-ma! Control vizual, palpat, tomografie, si doctorul decide : - Bine ca ai venit la timp, mare noroc ai avut, da' trebuie sa-l taiem! - Fac orice, numa' scapati-ma cu viata! Operatie, taiat coi, recuperare, toate bune si frumoase, pacient trimis acasa. Dupa vreo luna, la fel de disperat, acelasi pacient intra in biroul doctorului : - Domnu' doctor, mi s-a albastrit si celalalt! - Nici nu mai stam pe ganduri, il taiem. Operatie reusita, pacient multumit. La aproape un an de la ultima interventie, cu picioarele tremurand si fara pic de vlaga, pacientul intra pe usa aceluiasi doctor: - Doctore, mor, mi s-a albastrit si curu'! - A, tu erai. Trebuia sa ma fi sunat si-ti spuneam ca e de la blugi! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Bancul zilei am vrut sa o pun la ''masini de vanzare pe net'' dar cred ca aici e mai potrivit http://www.tocmai.ro/tata-telecoline-4x4-off-rod-2-2dicor-140cp-2008-14817498.html '' o garantie a calitatii de la TATA '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Bancul zilei Sotia era in casa cu amantul, un tip bine facut cand la usa suna sotul un tip prapadit vai de el. Amantul ii deschide si il intreaba ce vrea iar sotul raspunde: - Pai stii, locuiesc aici am venit sa mananc. Amantul: - Asteapta putin! Se intoarce in casa vorbeste cu sotia si iese din nou la usa: - Ciorba de ieri, mananci? Sotul: - Da, da. Amantul: - Ok, vino maine. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate