tughy Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 E pacat sa intri pe forum la "iesiri la sfarsit de saptamana 2013" si sa vezi scris "nimic" Daca e sa o luam logic, daca noi nu avem la Brasov dealuri si munti pe care sa ne "jucam" cu masinutele din dotare, nu are nimeni. Poate se autosesizeaza vreun offroader mai experimentat si organizeaza o iesire macar asemanatoare cu cea de la Calugareni http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-!&highlight=calugareni la care poate vin si colegi de prin judetele vecine "succesuri" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? chiar nu e nimeni pe aici mai organizator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? La iesiri din astea se baga si provincea daca este anuntata din timp si bine organizata. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Intru si eu in hora,hai sa ne gandim la un traseu si o data ca am ruginit de la ultima competitie si pana la urmatoarea mai sunt cateva luni bune.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? vin eu cu o propunere pt data mai exact Sambata 9 februarie... acum cei care au habar de o locatie (deal, platou, groapa nu conteaza ceva cu noroi si denivelari sa fie prin jurul brasovului) sa vina cu o propunere dar sa aiba si parti mai light pentru incepatori si "mai slab dotati" :) in ceea ce priveste dotarea masinii . am putea incepe o prezenta ca pana se strange lumea vine cineva cu o propunere pt locatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? nimeni nu vrea sa iasa???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? ca sa fac o comparatie am inceput discutia despre intalnirea de la Brasov cam o data cu cei de la Bucuresti care faceau prezenta pt intalnirea de pe 10 februarie de la "Calugareni" intre timp pt intanirea de la Brasov s au strans zero iar pt cea de la Bucuresti 40 ca sa nu mai zic de actiitatea pe forum a lor...e pacat sau poate in Brasov nu sunt oameni pasionati de offroad sau poate sunt prea profi pt o intalnire si o "joaca" pe un camp cu noroi si zapada...sau poate e alta rubrica pe forum si nu stiu eu :uameni. poate totusi se baga cineva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Adica tu esti din BV si inca nu te-ai imprietenit cu MariusC alias Turagmes & Unimog....? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56971-Sa-cunoastem-frumusetile-din-zona-Brasov REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? pe Zoli l am cunoscut cand am fost pana la el la garaj sa l intreb ce modificari i as putea face autobuzului meu...dar pe restul offroadistilor nu i am cunoscut...de fapt ieri i am facut o vizita la garj lui Dan Bucuras ca tot e vecin cu mine dar in scopuri mecanice :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Cel mai bine suni noi facem offroad la volan nu la tastatura. Am avut acum 10 zile un weekend intreg de offroad si distractie la Budila. Va mai fi si pe Rentea dar din pacate zapada mare ne inpiedica sa intram in padure momentan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Si Calugareni de la Brasov pe cand? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? hai mah baieti ( in special cei de pe acolo...din Brasov ) organizati ceva concret: - o locatie accesibila pe toate masinile 4x4 - o data si o ora clara de intalnire - si.....o persoana care sa faca gratarul :))) sunt sigur ca or sa vina multi....chiar si din zone un pic mai indepartate ( Bucuresti, Ploiesti, valea Prahovei, Targu Secuiesc, Sibiu ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Cand??? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? salutare eu propun pe 2 Martie cade intr o sambata ...gasim si locatia pe parcursul prezentei Deci cu curaj, tupeu si speranta ca se mai inscriu si altii incepem prezenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? 1. tughy (Pajero sport nu prea pregatit offroad) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? 2 Gigel Toyota lj 70. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? cam mare interesul ptr o iesire in zona......nu de alta dar pana la sf lui martie din cauza zapezii padurea e accesibila doa la picior....sau poate ca ultima data cand am iesit....(sapt trecuta)...nu am vazut eu bine.... aveti rabdare....cand se va putea iesi...asa cum trebuie....vom da de stire sunt curios daca si atunci va mai fi acelasi entuziasm :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? pai nu prea avem treaba cu padurea e vorba de o adunare asemanatoarea cu cea pe care au facut o cei de la bucuresti la Calugareni adica "o groapa" un camp cu noroi, ceva denivelari eventual o apa mica pe langa...este mai mult o adunare de socializare si de stresat putin masinile si eventual prajit un mic :) (ca la Bucuresti nu au avut vreme de gratar) pt deplasari pe trasee stam cu ochii pe topicul lu Zoli dar poate se aduna lumea si la asa ceva sa si mai dezmorteasca putin masinile deci hai cu prezenta eventual si o locatie:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? sa usuc o gropa cu noroi...nu prea ma incanta....daca tot vrei socializare...dezmortire de masini...nu trebuie sa copiezi e fac altii.... e de ajuns sa mergi pe valea Zizinului sa treci in valea Dalghiului...sa mergi la Urlatoare....sa se execute acolo un gratar.....si dupa...retur pe acelasi traseu sau sa mergi pe valea Glajariei sa mergi in Sohodol...de acolo sa mergi catre Magura...sa cobori in Prapastiile Zarnestiului.....de acolo sa mergi in Breghina unde e poligonul de motocros...si sa facem acolo gratarul.....etc....sunt multe locuri...nu trebuie sa te agati de o groapa cu noroi..... in ambele trasee ....peisajele sunt de toti banii...daca si vremea e cu noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? e foarte ok si asa singura problema este daca ai putea sa prezinti putin unul din traseele astea si eventual care sunt cerintele masinii pt ele...eu ma bag la orice numai sa imi "permita" masina (niste carnaciori si cativa mici iau de la real) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Din pacate la Bucuresti sant numai gropi si un deal {dealul Spiri} am fost si eu pe Sohodol cel de la Bran .Superbe peisaje. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? traseele nu sunt grele...dar ramificatiile...sunt destul de palpitante :grin: ca sa nu spun in ce hal te pot solicita cand sunt acoperite cu zapada....troienita :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? deci pe care traseu mergem? evntual ceva detalii cam cati km, cate ore si eventual cum ai zis un traseu care nu e asa nasol care sa permita tuturor sa l parcurga iar cei mai "dotati" se baga la palpitatii in ramificatii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? ramane de vazut....perioada...disponibilitatea unora si a altora...conditiile meteo...etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? daca se organizeaza ceva nu ezitati si sper sa ma aliniez si eu la Start :) apropo acum pe 23-24 eu fac o iesire catre intorsura Buzaului la un prieten sa il ajut la munci la o masina si s a ma ajute si el la ceva suduri deci e o iesire de munca socializare si desigur daca mai ramane timp zona prezinta interes de ce va aratura :) asa ca dau un semn pe aici daca se concretizeaza ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate