verssatu Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? La sfarsit de saptamana o sa fiu si eu in brasov. Daca iesiti pe undeva, dati un semn. :h5 Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? la ce au facut unii la cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului....nu mai am chef nici de iesit in gasca...si nici de organizat nimic.....prefer sa merg cu oameni pe care-i cunosc...si in care avea pot avea incredere....fara suparare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Pai cum altfel sa cunosti oamenii daca nu iesi cu ei...?:grin: In mod normal, cel ce vine in vizita respecta regulile gazdelor. Eu asa vad, mai ales ca in teren necunoscut nu se iese singur, ci in grup. :h5 Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? in mod normal..asa ar trebui....dar cine garanteaza treaba asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? deci in concluzie facem ceva pe 2 martie? macar ceva light pana acum suntem 2 care am confirmat ca venim ar fi frumos sa ne adunam macar 10 deci asteptam lume la "prezenta" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? in mod normal..asa ar trebui....dar cine garanteaza treaba asta? pai nah, suntem oameni, nu? Iar iesirea ar fi fain sa fie considerata de toti ca una "prieteneasca", cu niste reguli facute de gazda - esti de acord, bine...nu esti, te salutam cu farul. De aia sunt comunitati locale, sa aiba stiinta de trasee regulamentare, cu sfaturi pentru noii veniti, pentru vizitatori si pentru aspiranti. :) Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 (editat) Re: Facem un "Calugareni" si la BRASOV? Ca sa aveti trasee ar terbuie sa ai si masina pentru ele asa ca nu subestimati gazdele :cl ca s-ar putea sa nu aveti cu ce :ha:asa ca aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa nu averti :ha: am avut si cei ce isi doreau dar nu aveau cu ce4x4 =x :ha: am o vorba a unui prieten :bananacare sunea nu mai chinuiti masinile punetile cauciucuri adegvate :old!!!!! Editat Iulie 22, 2013 de gabi Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate