tarabostes Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Si eu! In zona Hunedoara - Deva, organizam ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am ales si eu acest avatar pentru ca o parte din simtirile mele sunt comune cu ale voastre. Eu sunt pentru extirparea raului de la radacina, restul mini-actiunilor mi se par in zadar....ca si cum as da un cadavru cu deodorant.....dar poate fi un inceput ...actiunea asta impotriva taxelor. Asadar , PENTRU ! De asemenea, cer acordul autorului avatarului de a folosi avatarul si in alte locuri / forumuri /parbriz/ etc ...probabil ca autorul ar trebui sa dea liber la utilizare....oriunde si cum considera fiecare...asta ca sa nu fim nevoiti sa ne facem fiecare, varianta personalizata. Editat Martie 13, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am ales si eu acest avatar pentru ca o parte din simtirile mele sunt comune cu ale voastre. Eu sunt pentru extirparea raului de la radacina, restul mini-actiunilor mi se par in zadar....ca si cum as da un cadavru cu deodorant.....dar poate fi un inceput ...actiunea asta impotriva taxelor. Asadar , PENTRU ! De asemenea, cer acordul autorului avatarului de a folosi avatarul si in alte locuri / forumuri /parbriz/ etc ...probabil ca autorul ar trebui sa dea liber la utilizare....oriunde si cum considera fiecare...asta ca sa nu fim nevoiti sa ne facem fiecare, varianta personalizata. Din partea mea, e liber fiecare sa-l foloseasca unde si cum crede de cuviinta. Nu e brand sau marca inregistrata:wink: Asa ca, poate fi folosit si pe alte forum-uri, site-uri ... Sau oriunde si oricand cel/cei care-l folosesc, considera de cuviinta. Sper sa si ajute la ceva, macar sa-i trezeasca si pe altii. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Gata si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Incepe sa arate "hipnotizant" topicul acesta, cu acelasi tip de avatar la toti! Asta este bine, inseamna ca incepe sa prinda ideea. :h5 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Si eu :h5 Urmeaza sa fie poza de profil pe FB, alte forumuri, skype, etc... Mihai (axxamd), nu faci niste stickere sa le lipim pe masini? Eu vreau... doua! Editat Martie 13, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pentru cine vrea sa faca stick-ere sau alte print-uri cu avatarul in forma asta, sa ma contacteze pentru fisierul in format *.cdr. :h5 0769 66 16 16. Numai bine! 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! incerc sa-l pun si imi da eroarea asta: This JPEG image has the incorrect file extension. LE: rezolvat, schimbat extensia in JPG si a mers Editat Martie 13, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paun Ion Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! M-am gindit sa imprim o coala A4 cu avatarul si o acopar complet cu scotch transparent, pe un geam lateral la duba Editat Martie 13, 2013 de Paun Ion Mercedes W126 300D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pentru cine vrea sa faca stick-ere sau alte print-uri cu avatarul in forma asta, sa ma contacteze pentru fisierul in format *.cdr. :h5 0769 66 16 16. Numai bine! Intre timp, ca sa fie gasit usor de toata lumea, am creat un topic separat fix pentru avatar/sticker si l-am facut.....sticky, aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77713&p=871999#post871999 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! M-am gindit sa imprim o coala A4 cu avatarul si o acopar complet cu scotch transparent, pe un geam lateral la duba Nu e mai simplu sa dai un print pe un autocolant alb? Zic si eu ... Dintr-o oarecare experienta ...spun ca sigla asta lipita pe masini (pe luneta) ar arata mai bine (ar atrage atentia) daca: -marimea ei ar fi aproximativ un A5 ...nu mai mare ptr a nu obtura vizibilitatea -sigla ar fi triunghiulara (similara semnului de atentionare de la circulatie) sau hexagonala (similara semnului stop de la circulatie) -fondul ar fi alb sau negru fara alte brizbrizuri (adica mesajul sa se poata distinge clar) -marginile siglei (conturul) ar fi rosii -scrisul ar fi negru sau alb N-am corelul instalat ...dar a fi interesante niste simulari in acest sens. Se ofera cineva sa faca o schita? :grin: Dupa aia ...hai sa facem asa ...fiecare face cate poate din propriul buget si le imparte cunoscutilor ...care le vor lipi pe masini ... Eu ma ofer sa fac 100 de bucati ... Avem intr-un final un inceput? ...Oare? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Lasa Ioane ca le fac tot eu si le postez acu` aici. Si fiecare isi alege o forma/model pentru print, sticker, etc. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Era doar o idee ...ptr ca este stiut ...ce vedem pe monitoare arata altfel in realitate ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am mai facut niste schite pentru stickere si print-uri si le-as fi postat direct in thread-ul dedicat, dar este inchis, asa ca il rog pe Astral sa mute el acest post acolo si sa lase un link aici. Aici sunt doar pentru a putea fi vazute, le-am redimensionat la 20% din dimensiunea originala pentru ca erau foarte mari fisierele si nu puteam sa le urc pe site. Pentru versiunile la dimensiunea originala, contactati-ma. P.S.: Personal, imi plac mai mult cele facute cu semnul STOP - octogonal. Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Semnul cu STOP e mai frumusel, dar tema a fost rasfolosita.....e tocita deja. Am comparat avatarul actual, care este aceasi marime cu semnul, avatarul este mai citet....la marimi identice. Editat Martie 14, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! n-ar fi destul sa scrie doar...stop taxelor aberante din romania..? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Semnul STOP pe negru mi se pare cel mai reusit. Incearca sa-i faci bordura rosie, sa scrie STOP cu rosu, in loc de negru sa pui carbon si restul scrisului sa fie alb, ar semana mai mult cu originalul de la avatar si cred ca ar fi mai vizibil. Apoi eu zic sa decidem pentru forma finala si pentru dimensiune si sa incepem fiecare cum poate sa facem stickere si sa le lipim pe masini. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! [ATTACH=CONFIG]171670[/ATTACH] Fi atent ...scoate din sigla "aleg sa protestez spunand" "sunt nemultumit" centreaza-l" "stop" scrie mai mare -tot scrisul fa-l cu alb si alege un caracter mai gros la stop (boldat) -scoate conturul negru eventual lasa-i o liniuta ff subtire tot rosie ... Mai incearca sa pui in loc de rosu galben si scrie cu negru sau bleumarin! Daca nu ai timp ajung eu seara la un calculator cu corel ...si ti-o fac eu! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Taxe sunt multe in Romania,si nu o sa le scoata nimeni vre-odata; poate ar fi bine sa focusam pe domeniul nostru de interes- taxele auto (impozite, inmatriculare, timbru,etc). Editat Martie 14, 2013 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Le-am refacut.:h5 [ATTACH=CONFIG]171704[/ATTACH] Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Si inca o varianta dupa ce am vazut sugestiile lui FLAY: Daca va place mai mult cu fond galben si scris negru sau bleumarin, pot foarte usor sa adaug si la acelea "taxa de timbru, impozit si RCA". Desi, corect ar fi fost "Taxa de timbru discriminatorie", "Impozit abuziv, calculat in functie de capacitatea cilindrica" si "RCA abuziv, calculat in functie de cilindree" ... din pacate nu e loc:no. Oricum, lumea stie despre ce e vorba - taxele sunt aberante in forma in care exista la ora actuala, dorim schimbarea modalitatii lor de calcul - spre normalizare, aducerea lor la un nivel suportabil si schimbarea caracterului lor discriminator. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Asa Grigore ...alta viata ... :h5 ...ai PM consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Taxa de timbru nu suna bina. Poate fi vorba de un timbru fiscal. Avand in vedere ca vor fi afisate pe masini, acestea de multe ori aflandu-se in trafic, textul trebuie a fi cat mai scurt si usor de citit. Taxe aberante este suficient. Si cum mai spunea un coleg, dorim sa protestam, nu-si are rostul. Este suficient Stop si ce urmeaza, povestea cu taxele. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! :g ...TIMBRUL DE MEDIU ... :wink: Cel pe rosu/alb mi se pare cel mai reusit! Editat Martie 14, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am modificat, am pus varianta corecta "timbrul de mediu" in loc de "taxa de timbru". Ramane sa ne decidem intre versiunea simplificata: si intre versiunea finala care include si textul de jos: :h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate