Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Cobra eu am o nemultumire nu imi place ca ma pui acolo la numarul 13 asa ca vreau si eu eventual 12 bis sau 16 ca tot e la rand :)

hai ca dau o zeama buna pentru aceasta schimbare :)

daca nu atunci te rog punema la open sa imi incerc norocul acolo hai ca am si troliu :)

pe bune ma bag la open gata m-am hotarat adica daca tot vreau campionat macar la trial sa fac open-ul :)

Editat de KAROLOKW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Cobra eu am o nemultumire nu imi place ca ma pui acolo la numarul 13 asa ca vreau si eu eventual 12 bis sau 16 ca tot e la rand :)

hai ca dau o zeama buna pentru aceasta schimbare :)

daca nu atunci te rog punema la open sa imi incerc norocul acolo hai ca am si troliu :)

pe bune ma bag la open gata m-am hotarat adica daca tot vreau campionat macar la trial sa fac open-ul :)

gata notat si executat....... ca deh e bine venita zeama :x

Link spre comentariu

Sa traiasca domnu Cobrraaaa ... :ap

Sefu, cu tot respectul as vrea sa ma treci si pe mine la open daca se mai poate ... :banana

Neclaritatea mea e urmatoarea: intrucit la mine se pare ca va fi musai trolierea (sper sa inteleaga asta si copilotul meu), de unde ne agatam ca io vazui pe traseu doar citeva tufe cam anemice iar in partea superioara a traseului nici macar pe astea nu le-am mai vazut ?

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

in locurile unde necesita trolieri or sa fie masini de asistenta cu trolii pentru cine nu are, de care sa va puteti ancora...

• LJ 7O

Link spre comentariu

Sa traiasca domnu Cobrraaaa ... :ap

Sefu, cu tot respectul as vrea sa ma treci si pe mine la open daca se mai poate ... :banana

Neclaritatea mea e urmatoarea: intrucit la mine se pare ca va fi musai trolierea (sper sa inteleaga asta si copilotul meu), de unde ne agatam ca io vazui pe traseu doar citeva tufe cam anemice iar in partea superioara a traseului nici macar pe astea nu le-am mai vazut ?

Puiu nu fii pesimist stii doar ca Niva trece peste tot doar e Ruskaia tehnika :):):) lasa ca si eu tot cu ea vin doar ca vin dinspre Brasov.

apropo un punct de intalnire inainte de intrarea in traseu se poate? ca eu nu prea stiu unde sa vin :)

Link spre comentariu

http://img443.imageshack.us/img443/8188/traseutrialtintea2013.jpg

sau asa ca si orientare in spatiu :h5

se face dupa trecerea de cale ferata de pe DN1 prima la dreapta spre localitatea baicoi-liliesti

Link spre comentariu

salutare

daca maresti lista, vreau sa vin si eu

multumesc

In functie de dorintele celor care nu au avut pana acum posibilitatea sa o faca, se poate mari si numarul participantilor, dar nu cu foarte mult.

multumesc de intelegere :h5

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cobra, pentru cei ce nu s-au inscris se deschide o lista noua , si acestia vor concura la extrem.... cu cauciucuri de strada!

Link spre comentariu

in locurile unde necesita trolieri or sa fie masini de asistenta cu trolii pentru cine nu are, de care sa va puteti ancora...

Si iata ca se confirma (daca mai era nevoie) ceea ce spunea Yonutz mai devreme referitor la investitia organizatorilor si la existenta unei cutii de donatii. :rsp

Asa ca la rindul meu insist pentru punerea in practica a ideii de la pagina 4, postarea cu nr. #40. :sm

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Eu sunt din zona si va pot spune ca noroi o sa fie din belsug la cat a plouat si inca mai plouo.O sa fiu prezent ca spectator

Land Rover Freelander
Link spre comentariu

Cobrra si ACS OFF-ROAD PRAHOVA va invita in data de 17 martie pe pasionatii de offroad in zona TINTEA-BAICOI Prahova la o intalnire cu caracter de socializare, distractie si voie buna precum si indemanare intr-o locatie de tip TRIAL unde vor fii stabilite 2 clase de dificultate:

1 tip standard --- auto 4x4 nemodificat sau preparat special cu anevelope de strada sau un maxim profil MT

2 tip open --- auto 4x4 modificata sau nemodificata dotata cu anvelope profil MT SI tip SIMMEX

fiind o intalnire prieteneasca se specifica ca : nu se percepe taxa de participare

ca si un aspect important momentan se impune un numar maxim de participanti :

20 clasa standard

20 clasa open

in functie de doritori si de timpul liber disponibil numarul de participanti va putea suferii modificarile de rigoare

va multumim si va asteptam !!!

orele de incepere, teoretic ,9.00 .. 17 martie 2013

voi revenii cu ceva poze si harta cu locatia respectiva :tk

buna ziua, mai sunt locuri libere la standard? multumesc

Link spre comentariu

buna ziua, mai sunt locuri libere la standard? multumesc

da mai sunt locuri libere la standard MT respectiv standard AT precum si doar cateva la OPEN :h5

Link spre comentariu

Copilotul la standard este obligatoriu?Poate sa fie nevasta ?:))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

da mai sunt locuri libere la standard MT respectiv standard AT precum si doar cateva la OPEN :h5

multumesc muuuult; mai am 3 intrebari: pot veni cu Tucson CRDI cu anv AT, care este nr de pasageri permis si unde este locul de intalnire si ora?

Link spre comentariu

@mougli vezi postul 73 legat de locul de intalnire si cateva posturi mai sus harta cu locul de desfasurare.

si raspunsul legat de masina '' Postat original de Caphonne

Vreau sa ma bag la standard nu am decat mt-uri pe 195.Merge?

la clasa standard se poate face cu absolut orice masina 4x4 gen x5 pana la land cruiser iar legat de profilul anvelopelor cred ca se vor face 2 subcategorii cele cu profil strada si AT si cei cu MT . ''

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

@mougli vezi postul 73 legat de locul de intalnire si cateva posturi mai sus harta cu locul de desfasurare.

si raspunsul legat de masina '' Postat original de Caphonne

Vreau sa ma bag la standard nu am decat mt-uri pe 195.Merge?

la clasa standard se poate face cu absolut orice masina 4x4 gen x5 pana la land cruiser iar legat de profilul anvelopelor cred ca se vor face 2 subcategorii cele cu profil strada si AT si cei cu MT . ''

in cazul asta ma bag si eu....mai este nevoie de ceva sau ne vedem la baneasa?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare