KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pentru cei care nu stiu unde trebuie sa ajunga ii pot astepta undeva in dn1 eu sunt unul dintre aia :) din harta din satelit si din ce am descoperit pe Google maps am inteles ca ajungem pe strada fundatura cheia dar asta e doar ce am inteles eu ca idee unde propui in DN sa ne intalnim si la ce ora? vrei acolo la paralela 45 la intrarea spre Baicoi? te intreb ca tu stii mai bine eu venind dinspre Brasov incerc sa ma orientez sa nu va caut toata ziua pe acolo:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Bai Cobra, daca imi venea mai devreme ideea faceai trialul asta combinat cu un pic de traseu. Adica le dadeam participantilor un roadbook scurt de 10km in zona, parcurgeau traseul si il incheiau cu intrarea in trial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Piede daca faci tu roadbookul - va dura cei 10 km vreo 3-4 ore - 10 checkpointuri din 2 checkpouinturi sunt de 3 ori unul de doua ori si dfoar unul o singura data -- si ca sa fie si mai si- probabil va trebuii sa inconjuram vre-o casa din zona o data in afara curtii si o data in interiorul curtii. Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Bai Cobra, daca imi venea mai devreme ideea faceai trialul asta combinat cu un pic de traseu. Adica le dadeam participantilor un roadbook scurt de 10km in zona, parcurgeau traseul si il incheiau cu intrarea in trial. Si ce e asa greu sa-l faceti?:grin: Particip si eu la elaborare pt sectiunea "masini de teren cu roti de rahat tarmac" - adica scule cu gume de sosea :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Copilotul la standard este obligatoriu?Poate sa fie nevasta ?:)) Nevasta cui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pai dupa calculele...meteorologilor.... trialu de standard se transforma in 'open hard' si cel de open in 'extrem extrem' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Piede daca faci tu roadbookul - va dura cei 10 km vreo 3-4 ore - 10 checkpointuri din 2 checkpouinturi sunt de 3 ori unul de doua ori si dfoar unul o singura data -- si ca sa fie si mai si- probabil va trebuii sa inconjuram vre-o casa din zona o data in afara curtii si o data in interiorul curtii. Judeci, ca bagam 5 CP-uri..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ia sa vada si ochiul meu cum e cu Soparla la ....Standard:grin: Am si copilot de 130 kg in viu. Deci daca ma puneti sa pun troliul...v-ati ars!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut Vin si eu la open daca se mai poate, daca nu la standard MT . Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Nevasta cui? A mea domne' si lasati roadboooookurile ca multi le stim doar din poze aah este hartia aia cu tot felul de semne pe ea da da :D. Si ce atatea Y 61 si alti monstri din astia la standard.Standardul este pentru din astea mici :))) Editat Martie 12, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeboy Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova eu sunt unul dintre aia :) din harta din satelit si din ce am descoperit pe Google maps am inteles ca ajungem pe strada fundatura cheia dar asta e doar ce am inteles eu ca idee unde propui in DN sa ne intalnim si la ce ora? vrei acolo la paralela 45 la intrarea spre Baicoi? te intreb ca tu stii mai bine eu venind dinspre Brasov incerc sa ma orientez sa nu va caut toata ziua pe acolo:) da te astept la paralela 45 uite si un nr de tel 0723639618 sa imi spui si ora Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova da te astept la paralela 45 uite si un nr de tel 0723639618 sa imi spui si ora terminati cu prostiile ca nu am rolcage nici interior nici exterior asa ca extrem extrem cum zice piede nu ma bag ma duc la standard in cazul asta :) eu zic ca daca ploua si e frumos traseul ne vom distra bine iar daca nu vom putea unii dintre noi sa trecem pe anumite zone atunci ne dam deoparte si stam cuminti si ne intoarcem...eu cel putin asa am degand Piede mie imi plac traseele tale doar ca sunt cam de alergatura si asta nu prea imi place ca nu prea ma ajuta utilajul da ma fac eu mare si ii fac un upgrade :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova ce alergatura zici Karol ca la cupa GTC ne=-a invarti in jurul unui copac pana ni sa facut rau si cand saream si noi de 80- 90 km/h trebuia sa existe vreo- smecherie sa ne oprim sau sa incetinim. gen stang 20 metri dreapta 10 metri intoarcere 20 metri... si tot asa 10 pozitii si iar drept 500 metri si o luam de la cap cu stanga/dreapta dar oricum - super a fost taseul- adica chiat pt masini standard si multa orientare. iar pt pilot multi copaci si mici capcane ascunse Editat Martie 12, 2013 de MaePetcu Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova ... cand saream si noi de 80- 90 km/h trebuia sa existe vreo- smecherie sa ne oprim sau sa incetinim. (desi suntem offtopic) eu sunt de parere ca e mai bine asa, in fond incercam sa facem offroad, nu rally-raid. si-asa campionatul de anul trecut a fost 80% alergatura (vorbesc de standard, bineinteles), au fost putine momentele in care s-a facut offroad cu adevarat (de ex - etapa de la iasi, o parte din ziua 2 de la muscel, la odorhei, etc). nemaivorbind de siguranta - sa nu uitam ca la standard (inca) nu e obligatoriu roll-cage-ul, iar la 80-90 kmh o iesire in decor intr-o masina neprotejata e loterie cu viata echipajului... asa ca 'sicanele'/'smecheriile' lui piede sunt binevenite, zic eu, mai tempereaza avantul concurentilor... my 2 cents :) si scuze de offtopic. exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova salut te rog adauga la open Alfonso Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vreau sa vin si eu:grin: si cred ca voi participa in calitate de copilot al lui @KAROL,ca tot n-am mai mers de multicel cu niva.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova mai postam si o lista reactualizata cu participantii la acest eveniment :tk Standard MT 1--caphone 2--piede 3--hermano 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu 17- diana filea 18-alexey86 Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-Petre Niteanu --bullbar Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali voi revenii cu ceva detalii si ceva poze de astazi de la locatie ...... Editat Martie 13, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova (desi suntem offtopic) eu sunt de parere ca e mai bine asa, in fond incercam sa facem offroad, nu rally-raid. si-asa campionatul de anul trecut a fost 80% alergatura (vorbesc de standard, bineinteles), au fost putine momentele in care s-a facut offroad cu adevarat (de ex - etapa de la iasi, o parte din ziua 2 de la muscel, la odorhei, etc). nemaivorbind de siguranta - sa nu uitam ca la standard (inca) nu e obligatoriu roll-cage-ul, iar la 80-90 kmh o iesire in decor intr-o masina neprotejata e loterie cu viata echipajului... asa ca 'sicanele'/'smecheriile' lui piede sunt binevenite, zic eu, mai tempereaza avantul concurentilor... my 2 cents :) si scuze de offtopic. Puncte de la mine!!! :10 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Dl. Cobrra ... Trebuie sa inteleg ca nu mai incape o Niva la open ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Dl. Cobrra ... Trebuie sa inteleg ca nu mai incape o Niva la open ? de cine este vorba???? scuzele de rigoare daca am uitat Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova instantanee din traseu astazi facute .....:2dr http://img855.imageshack.us/img855/1562/dsc0675ot.jpg http://img843.imageshack.us/img843/37/dsc0677yj.jpg http://img228.imageshack.us/img228/7900/dsc0680ze.jpg http://img12.imageshack.us/img12/9739/dsc0681mj.jpg http://img547.imageshack.us/img547/5989/dsc0682u.jpg Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare, Ma inscriu si eu la standard cu MT-uri, daca mai este loc. Multumesc. Editat Martie 12, 2013 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova WOW!!!! Staaaaaati asa! Ala e traseul?????? Deci vrei sa ma omori, Cobra???? Tu ai impresia ca eu voi alerca cu 7.5 impotriva unui X5??? Daca ala e traseul atunci pune ma la Open si prefer sa pun troliu de mai multe ori decat sa alerg ca bezmeticul :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pozele sunt cu traseul de motocross. Esti sigur ca ai vorbit la primarie. O sa se strice sigur .... Pe de alta parte nu e chiar asa greu. L-a parcur cineva cu un Hover Cuv cu MT-uri. Poate cu ploile astea...Vedem ce-o iesi Editat Martie 13, 2013 de vali rfo 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova (desi suntem offtopic) eu sunt de parere ca e mai bine asa, in fond incercam sa facem offroad, nu rally-raid. si-asa campionatul de anul trecut a fost 80% alergatura (vorbesc de standard, bineinteles), au fost putine momentele in care s-a facut offroad cu adevarat (de ex - etapa de la iasi, o parte din ziua 2 de la muscel, la odorhei, etc). nemaivorbind de siguranta - sa nu uitam ca la standard (inca) nu e obligatoriu roll-cage-ul, iar la 80-90 kmh o iesire in decor intr-o masina neprotejata e loterie cu viata echipajului... asa ca 'sicanele'/'smecheriile' lui piede sunt binevenite, zic eu, mai tempereaza avantul concurentilor... my 2 cents :) si scuze de offtopic. Pai uite deaia ziceam si eu ca e cam alergatura si nu ma prea dau eu in vant dupa ea :) Mihai la GTC nu am apucat sa fac calumea traseul de standard ca nu aveam teratripul si nici gps :) iar cand am reusit sa gasesc traseul dupa 2-3 ore de balareala aud pe statie ca voi deja ati ajuns la finish :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate