Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Pozele sunt cu traseul de motocross. Esti sigur ca ai vorbit la primarie. O sa se strice sigur .... Pe de alta parte nu e chiar asa greu. L-a parcur cineva cu un Hover Cuv cu MT-uri. Poate cu ploile astea...Vedem ce-o iesi

da dragule este pe si pe langa traseul de motocros si este ;si autorizatie de la primarie si politie si pompieri si jandarmi :grin: da nu este asa de greu dar vedem la fata locului :ha:

dar iti spun ca ......

si momentan o mica atentionare :::: pajero 3,5 GDI blocant central + spate si bfg-uri AT noi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Standard MT

1--caphone

2--piede

3--

4--gigel

5--miky

6--pyz

7--georgechinezu

8--house4x4

9--bogdanp

10-air_wolf

11-mitshubushu

12-adiv6

13-johnshon

14-dumdum

15-mae petcu

16-cristi buzatu

17- diana filea

18-alexey86

Standard AT

1--soxxxx2003

2--dany-let

3--fnicolau

4--wasyloiu

5--flash

6--stelea

7--bogdan+frontera

8--animalutz

9--pantzeroww

10-mougli

11-Petre Niteanu --bullbar

Open

1 - horace

2 - iwa

3 -dan_carp

4 -dragos61.x3

5 -yonutz

6 - razvanuta

7 -razvan GTC

8 -johnny_ro

9 -srssilviu

10-fritz

11-bobaru

12-vali-rfo

13-jigystyle

14-watcher

15-alfonso

16-mishu

17--karolkaw

18-cristiblondu

19--victor jantea

20-romeo

21-toni74

22-giani

23-andrei robert

24-adi15mii

25-vali

26-hermano

27-sefulik

si mai sunt in asteptare pt standard 1 badac 2 serban deliu 3 kuntaru

ca si observatie ce face parte din regulamentul interior . toate clasele vor avea un timp maxim de facut traseul!!! cine nu se incadreaza in el v-a fii scos din traseu pt a nu-i incurca si pe ceilalti participanti !!!!!

multumesc pentru intelegere.:h5

Editat de cobrra
Link spre comentariu

Ala cu high-liftu' rosu si o Niva asortata la culoare :bannana

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Ala cu high-liftu' rosu si o Niva asortata la culoare :bannana

gata notat si modificat :

mai sunt 6 locuri libere 4 la open si 2 la standard :tk

Link spre comentariu

Dl. Karol, ai rezolvat cu venirea sau vrei sa ne intilnim la benzinaria de la iesirea din Ploiesti pe la 8.30 ? :scr

Sam Kinison

Link spre comentariu

Ia sa vada si ochiul meu cum e cu Soparla la ....Standard:grin: Am si copilot de 130 kg in viu. Deci daca ma puneti sa pun troliul...v-ati ars!:ha:

daca ai cauciucurile noi, ar trebui sa fii pus la standard m/t... :roll:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Atunci Standard MT sa fie!

la standard, Petre ? ... hai dao'n chinu meu de masina...ca doar avem valoare...hai la Open - Extrem... ce o fi o fi :) am mai mers noi cu slicuri si pe la Curtea de Arges de s-a rupt drumu in 2 :ha:

prezent si eu la ce o fi mai fun :) ...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Dl. Karol, ai rezolvat cu venirea sau vrei sa ne intilnim la benzinaria de la iesirea din Ploiesti pe la 8.30 ? :scr

propun sa ne vedem daca e in drumul tau la intrarea spre Baicoi din DN acolo aproape de paralela 45 pe la 8 sa avem timp si de drum si de o zeama sa ne trezim asa ca de dimineata :) eu vin din Brasov si deja sunt bulversat de cate versiuni de traseu am auzit. Cu 5 am vorbit sa aflu cum ajung acolo si toti mi-au zis 5 trasee diferite :):):) asa ca...pana la urma vin cu GPS-ul dupa mine :)

Link spre comentariu

am facut si eu traseul de motocros. e usor daca e uscat.

daca e ud e jale(e numai pamant galben) se incarca fff repede cauciucurile.

am incercat odata sa intru pe traseul de motocros dupa o ploaie si nu aveam nici o sansa un AT-uri

Link spre comentariu

Poate cu putin span, pana la 6000 de ture merge :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

pai cred a aici este incertitudinea- desii vineri sambata inca este vremem mai urata----

pai asta e... MORE FUUUUUN!!!!!! :Gr

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

propun sa ne vedem daca e in drumul tau la intrarea spre Baicoi din DN acolo aproape de paralela 45 pe la 8 sa avem timp si de drum si de o zeama sa ne trezim asa ca de dimineata :) eu vin din Brasov si deja sunt bulversat de cate versiuni de traseu am auzit. Cu 5 am vorbit sa aflu cum ajung acolo si toti mi-au zis 5 trasee diferite :):):) asa ca...pana la urma vin cu GPS-ul dupa mine :)

Eu am zis ca daca vrei te pot astepta la Paralela 45 am lasat chiar si un nr de tel trebuie doar sa imi spui ora la care ajungi

Land Rover Freelander
Link spre comentariu

Poate cu putin span, pana la 6000 de ture merge :))

Si schimbam iar ambreiajul?:no.Ps.Suntem la Open Dragos61x3(Pilot+2copiloti)

Link spre comentariu

Eu am zis ca daca vrei te pot astepta la Paralela 45 am lasat chiar si un nr de tel trebuie doar sa imi spui ora la care ajungi

Eu o sa plec cu cei din Bucuresti si din cite stiu nu ajungem pina la Paralela 45 de-aia am zis la Petromul respectiv. :sm

Sam Kinison

Link spre comentariu

Pajero ala este 1.8 gdi,dupa cum da din roti:ha:

Kristi daca ma intreci cu 3.5-ul tau iti dau oglinda gratis...asta asa ca sa mai condimentam putin...:ha:

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare