cobrra Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pozele sunt cu traseul de motocross. Esti sigur ca ai vorbit la primarie. O sa se strice sigur .... Pe de alta parte nu e chiar asa greu. L-a parcur cineva cu un Hover Cuv cu MT-uri. Poate cu ploile astea...Vedem ce-o iesi da dragule este pe si pe langa traseul de motocros si este ;si autorizatie de la primarie si politie si pompieri si jandarmi :grin: da nu este asa de greu dar vedem la fata locului :ha: dar iti spun ca ...... si momentan o mica atentionare :::: pajero 3,5 GDI blocant central + spate si bfg-uri AT noi Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3-- 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu 17- diana filea 18-alexey86 Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-Petre Niteanu --bullbar Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali 26-hermano 27-sefulik si mai sunt in asteptare pt standard 1 badac 2 serban deliu 3 kuntaru ca si observatie ce face parte din regulamentul interior . toate clasele vor avea un timp maxim de facut traseul!!! cine nu se incadreaza in el v-a fii scos din traseu pt a nu-i incurca si pe ceilalti participanti !!!!! multumesc pentru intelegere.:h5 Editat Martie 14, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pajero ala este 1.8 gdi,dupa cum da din roti:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ala cu high-liftu' rosu si o Niva asortata la culoare :bannana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ala cu high-liftu' rosu si o Niva asortata la culoare :bannana gata notat si modificat : mai sunt 6 locuri libere 4 la open si 2 la standard :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Dl. Karol, ai rezolvat cu venirea sau vrei sa ne intilnim la benzinaria de la iesirea din Ploiesti pe la 8.30 ? :scr "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ia sa vada si ochiul meu cum e cu Soparla la ....Standard:grin: Am si copilot de 130 kg in viu. Deci daca ma puneti sa pun troliul...v-ati ars!:ha: daca ai cauciucurile noi, ar trebui sa fii pus la standard m/t... :roll: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu la standard, nu stiu cu ce masina dar o sa vin :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kuntanu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova poate venim si noi la standard cu ATeuri FLORIN KUNTY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova daca ai cauciucurile noi, ar trebui sa fii pus la standard m/t... :roll: Atunci Standard MT sa fie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Atunci Standard MT sa fie! la standard, Petre ? ... hai dao'n chinu meu de masina...ca doar avem valoare...hai la Open - Extrem... ce o fi o fi :) am mai mers noi cu slicuri si pe la Curtea de Arges de s-a rupt drumu in 2 :ha: prezent si eu la ce o fi mai fun :) ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Dl. Karol, ai rezolvat cu venirea sau vrei sa ne intilnim la benzinaria de la iesirea din Ploiesti pe la 8.30 ? :scr propun sa ne vedem daca e in drumul tau la intrarea spre Baicoi din DN acolo aproape de paralela 45 pe la 8 sa avem timp si de drum si de o zeama sa ne trezim asa ca de dimineata :) eu vin din Brasov si deja sunt bulversat de cate versiuni de traseu am auzit. Cu 5 am vorbit sa aflu cum ajung acolo si toti mi-au zis 5 trasee diferite :):):) asa ca...pana la urma vin cu GPS-ul dupa mine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova am facut si eu traseul de motocros. e usor daca e uscat. daca e ud e jale(e numai pamant galben) se incarca fff repede cauciucurile. am incercat odata sa intru pe traseul de motocros dupa o ploaie si nu aveam nici o sansa un AT-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Poate cu putin span, pana la 6000 de ture merge :)) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Prezent la Open cu Adrian03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova pai cred a aici este incertitudinea- desii vineri sambata inca este vremem mai urata---- Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova pai cred a aici este incertitudinea- desii vineri sambata inca este vremem mai urata---- pai asta e... MORE FUUUUUN!!!!!! :Gr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeboy Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova propun sa ne vedem daca e in drumul tau la intrarea spre Baicoi din DN acolo aproape de paralela 45 pe la 8 sa avem timp si de drum si de o zeama sa ne trezim asa ca de dimineata :) eu vin din Brasov si deja sunt bulversat de cate versiuni de traseu am auzit. Cu 5 am vorbit sa aflu cum ajung acolo si toti mi-au zis 5 trasee diferite :):):) asa ca...pana la urma vin cu GPS-ul dupa mine :) Eu am zis ca daca vrei te pot astepta la Paralela 45 am lasat chiar si un nr de tel trebuie doar sa imi spui ora la care ajungi Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oni 68 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Poate cu putin span, pana la 6000 de ture merge :)) Si schimbam iar ambreiajul?:no.Ps.Suntem la Open Dragos61x3(Pilot+2copiloti) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tata Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova poate vin si eu .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tata Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova un link ceva informatii auxiliare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Da, se pare ca nu numai de ploaie o sa avem parte ci si de un pic de zapadaaaa. http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/map/precipitation/europe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Eu am zis ca daca vrei te pot astepta la Paralela 45 am lasat chiar si un nr de tel trebuie doar sa imi spui ora la care ajungi Eu o sa plec cu cei din Bucuresti si din cite stiu nu ajungem pina la Paralela 45 de-aia am zis la Petromul respectiv. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Sambata si duminica nu ploua, nu ninge... o sa avem chiar soare... http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Tintea/3932178 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pajero ala este 1.8 gdi,dupa cum da din roti:ha: Kristi daca ma intreci cu 3.5-ul tau iti dau oglinda gratis...asta asa ca sa mai condimentam putin...:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate