cobrra Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova revenim din teren si cu noi precizari : OPEN : troliu obligatoriu si functional precum si copilot.:h5 standard MT.....ceva sufa legate in fata eventual pentru masinile mai lungi :h5 standard AT .....in caz de ploaie ceva ocheti prinsi in fata :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova revenim din teren si cu noi precizari : OPEN : troliu obligatoriu si functional precum si copilot.:h5 standard MT.....ceva sufa legate in fata eventual pentru masinile mai lungi :h5 standard AT .....in caz de ploaie ceva ocheti prinsi in fata :h5 Ia uite ce zice Cobrra domnu Liviu :) ce zici mai servesti?:) cum te descurci cu troliul sufa si ochetii? :D am tot ce trebuie, da trebuie sa te misti cu talent cu ele ca sunt sensibile si se oftica repede :) ca sa nu ingheti pun la bataie si o juma de palinka alta in afara de aia pentru Cobrra :) doar sa imi amintiti ca le am puse bine la rece :) in contraaripa :) Editat Martie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Worldscape sa-ti traiasca tie sufa aia cinetica, eu am ROTI DE STRADA subtiri ca ....fofoloanca de virgina! Daca te juri pe cardanul tau ca ma lasi sa-mi bag sufa-n ochetul tau cel larg, ma-nscriu la Open :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3--Petre Niteanu --bullbar 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu 17- diana filea 18-alexey86 Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-badac 12-serban deliu Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali 26-hermano 27-sefulik 28-GPS-cu si mai sunt in asteptare pt standard 1 badac 2 serban deliu 3 kuntaru ca si observatie ce face parte din regulamentul interior . toate clasele vor avea un timp maxim de facut traseul!!! cine nu se incadreaza in el va fi scos din traseu pt a nu-i incurca si pe ceilalti participanti !!!!! multumesc pentru intelegere. Editat Martie 14, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgechinezu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare , Mai fac prezenta tot la Standard cu inca doi colegi Standard AT cu un L.R. Freelander - Mihai Ivanus Standard MT cu un Pagero sau Vitara (inca nu e hotarat care din ele )- Liviu Bozga georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu la Open ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu la Open ! Opaaaa asa pe final te-ai lasat asteptat :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra si ACS OFF-ROAD PRAHOVA in parteneriat cu restaurantul Danke Bavaria ,va invita pe cei ce pleaca din Bucuresti sau trec pe DN1 la o gustare traditionala de dimineata si o cafea din partea casei la sediul acestui fantastic restaurant . ORA LA CARE NOI VOM FI ACOLO ESTE 07-15 , avem timp de socializare , de baut cafeaua...de gustat mancarea in asa fel incat la ora 8:00 sa plecam...Cobrra ne vrea la fata locului la ora 09:00 FIX ! este invitata toata lumea prezenta la eveniment . Parcarea este mare...au loc 60 de masini . Pentru detalii apelati : 0722205079 . Restaurantul este pozitionat vis a vis de reprezentanta Land Rover -Jaguar . Editat Martie 14, 2013 de dany_let Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra si ACS OFF-ROAD PRAHOVA in parteneriat cu restaurantul Danke Bavaria ,va invita pe cei ce pleaca din Bucuresti sau trec pe DN1 la o gustare traditionala de dimineata si o cafea din partea casei la sediul acestui fantastic restaurant . ORA LA CARE NOI VOM FI ACOLO ESTE 07-15 , avem timp de socializare , de baut cafeaua...de gustat mancarea in asa fel incat la ora 8:00 sa plecam...Cobrra ne vrea la fata locului la ora 09:00 FIX ! este invitata toata lumea prezenta la eveniment . Parcarea este mare...au loc 60 de masini . Pentru detalii apelati : 0722205079 . Restaurantul este pozitionat vis a vis de reprezentanta Land Rover -Jaguar . Unde pe DN1? Ca e luuung! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Locatia este dupa Academia de Politie vis a vis de reprezentanta Land Rover si Jaguar.Vezi petre la fix vis a vis de Land Rover. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Locatia este dupa Academia de Politie vis a vis de reprezentanta Land Rover si Jaguar.Vezi petre la fix vis a vis de Land Rover. Multumesc . Eu va astept acolo , daca sunt probleme ma sunati . 0722205079 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova salut, stiu ca sunt ultimul dar vreau sa ma inscriu si eu la standard MT. Emicos-Mitsu -Shogun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu la standard AT. Poti sa ma treci si pe mine pe lista.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare prieteni! Daca mai este vreun loc la standard AT ma bag si eu. Multumesc! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ne-am strans cativa. Ce tare o sa fie! Si daca da Dumnezeu si niste ploaie... Deabia astept. Si masina maraie in garaj - Mai e mult? Cand incepem? Acum? Si se mai buseste de usa un pic... Sa treaca timpul mai repede, ca imi darama garajul 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ia uite ce zice Cobrra domnu Liviu :) ce zici mai servesti?:) cum te descurci cu troliul sufa si ochetii? :D am tot ce trebuie, da trebuie sa te misti cu talent cu ele ca sunt sensibile si se oftica repede :) ca sa nu ingheti pun la bataie si o juma de palinka alta in afara de aia pentru Cobrra :) doar sa imi amintiti ca le am puse bine la rece :) in contraaripa :) Nu vin cu Niva, ci cu Freelanderu' si nu particip,sa nu te fac de ras:ha: O sa fiu copilotul tau.Abia astept sa te vad in actiune si sa fac poze cu tine in noroaie,sa am ce posta pe facebook:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ne-am strans cativa. Ce tare o sa fie! Si daca da Dumnezeu si niste ploaie... Deabia astept. Si masina maraie in garaj - Mai e mult? Cand incepem? Acum? Si se mai buseste de usa un pic... Sa treaca timpul mai repede, ca imi darama garajul ...uau !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova .....bau...... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3--Petre Niteanu --bullbar 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu 17- diana filea 18-alexey86 Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-badac 12-serban deliu Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali 26-hermano 27-sefulik 28-GPS-cu mai sunt libere 2 locuri la OPEN restul fiind ocupate 100% daca la fata locului se vor face modificari sau sunt absente din cei inscrisi pe liste din varii motive locurile vor fii ocupate de cei prezenti si doritori . orele de intalnire la locatie 9.00- moment in care vor incepe si procedurile de inscriere la concurs dar doar pana la orele 10.00 cand se va termina cu inscrierea. toate autoturismele participante vor fii parcate in zonele special amenajate si destinate fiecarei clase .....avanduse in vedere faptul ca inainte de start si la finish vor fii introduse in parcare obligatoriu !!!!! toate probele vor avea de asemenea alocat timp maxim de finalizare a traseului urmand ca in cazul in care acesta se depaseste masina este scoasa din traseu in locul care se afla descalificandu-se automat!! penalitatile vor fii comunicate la inceputul startului pentru fiecare proba in parte precum si timpul alocat. nu se vor face demonstratii inainte de cursa pentru nici o clasa!!! voi mai revenii si cu alte detalii si aspecte importante privind siguranta si buna desfasurare a evenimentului. va multumesc pentru participare si sper la o colaborare cat mai placuta fara evenimente neplacute gen scandal , bautura , violente verbale ,injurii,si alte acte ce pot perturba buna dispozitie!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Se pare ca o sa fie bine. In noaptea asta a plouat foarte tare. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Se pare ca o sa fie bine. In noaptea asta a plouat foarte tare. sa speram ca mai ramane si ceva noroi ca deja a iesit soarele :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova se pare ca sambata sun ceva samse de o ploicica si ceva nor sa nu o usuce. sa fie nomoleal... daca e scurt macar sa fie d senzatie Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova pentru cei care nu au apucat si vor sa participe ar trebuii sa fie prezenti prin zona de inscriere la cortul administrativ ca ....se poate sa aiba noroc :))) sunt 30 locuri standard 30 locuri open .. in caz de doleante vedem in limita timpului disponibil dar cei ulterior inscrisi nu pot participa si la ,,premiere,,:tk va multumesc si va astept!! 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare! Daca se poate as incerca si eu cu jimny pe unde mai e loc ,daca nu renunta nimeni de la Standard MT, neavand experienta :banana da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ma bag si eu la Standard AT . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate