Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013

nicollupu

Postări Recomandate

Off-road Club Sighisoara organizeaza in data de 12-14 aprile 2013 editia a VI a a deja celebrei intalniri :wink: Off-road de pe frumoasele dealuri si vai ale Sighisoarei ,cine a mai fost stie si isi doreste sa ia parte la 2 zile spectaculoase si mai ales la seara dintre aceste 2 zile unde intotdeauna distractia a fost garantata ("prietenii stiu de ce ").

Noi v am pregatit din nou 2 trasee pline de adrenalina si bun simt ,asa cum v am obisnuit in anii precedenti,daca vreti sa le descoperiti va asteptam cu mare drag inscrierile pe site ul nostru , http://www.offroadclubsighisoara.ro/ ; avem 2 clase Standard(un traseu de cca 80 km) iar la Open ...ehei...acolo v am rezervat ceva surprize :wink::W

Va asteptam !!!![ATTACH=CONFIG]172542

1076954060_invitatia2013.thumb.jpg.dfbfa9c85045cecd302ae469a884a67a.jpg

• Like 1

If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.

Nicoleta Costea

offroadclubsighisoara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013

Ciao eu voi fi prezent așa cum am fost in ultime doua ediție, cred ca e cea mai buna întâlnire ca sa Testament mașinile înainte de campionat, m-am înscris pe situl vostru de 2 ori dar nu stiu de ce încă nu apare.

Abia astept

Anul acest voi avea casi copilotul, prietenul nostru SeSe, ne vedem in doua saptamâni

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Sper sa pot ajunge si eu pe 12 ma intorc in tara

Daca nu am timp sa schimb sa schimb masina vin ca spectator.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Nico, fa si tu o lista aici ca sa știm cu cine ne batem, ( la băut)

Mai avem 2 sap

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

După ce am văzut pe situl lor, si ce am auzit de uno si de altu, anu acest va fi bătălia mare la Sighisoara, așa e cel mai bine, am auzit ca Cluj va participa in forța, clubul nostru anul acest va fi auzit foarte des.

Abia astept!

Nu uita ca pentru mine 2 camere sau un apartament, mersi Claudiu

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Dupa ce ne-am numarat de vreo trei ori, am ajuns la concluzia ca si clubul X3M VALCEA, participa cu vreo 4 echipaje la beutura si chef...despre partea cu roatele si terenul, nu avem pretentii...venim doar sa luam start-ul si sa admiram peisajul...daca participa fiko istvan, boros scaba, sorin pirvulescu, si Pedro, clasamentul competitiei este deja facut...cu noi figuranti desigur...

Sper sa fie frumos si sa ne distram !!!

Link spre comentariu

Dupa ce ne-am numarat de vreo trei ori, am ajuns la concluzia ca si clubul X3M VALCEA, participa cu vreo 4 echipaje la beutura si chef...despre partea cu roatele si terenul, nu avem pretentii...venim doar sa luam start-ul si sa admiram peisajul...daca participa fiko istvan, boros scaba, sorin pirvulescu, si Pedro, clasamentul competitiei este deja facut...cu noi figuranti desigur...

Sper sa fie frumos si sa ne distram !!!

Gabi ce vorbesti?

Sorin Nu Vine ca i in Maroc, se da la nisip, eu vin ca asa o fac de 2 ani, si cum ma cunoste si pe mine stii bine ca vin si eu la mare cupa de la spritz,asa ca o sa ma faca o enoarme placere de te avea la un pahar de ceva din nou

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Haideti la desmortit ca chiar merita, in ultimi 2 ani cel putin, m-am simtit chiar bine

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

M-am hotarat .Vin si eu la open .O sa fie frumos mai ales ca vine lume buna cum zice Gabi Regep.Ne vedem acolo Imediat ma inscriu.:h5

Editat de romica21
romica
Link spre comentariu

M-am hotarat .Vin si eu la open .O sa fie frumos mai ales ca vine lume buna cum zice Gabi Regep.Ne vedem acolo Imediat ma inscriu.:h5

Hai ma romanule ca abia astept sa imi platest un vin

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Nico, fa si tu o lista aici ca sa știm cu cine ne batem, ( la băut)

Mai avem 2 sap

1555463506_incrieriopen.thumb.jpg.618e926d019cff4a42f56fc9413fe4c7.jpg885109921_inscrieristandard.thumb.jpg.e15681cf47556a194a9088848e0ae07c.jpg

aici aveti listele direct de pe net cu inscrierile ....doar ca la standard sunt mai multe masini decat apar

If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.

Nicoleta Costea

offroadclubsighisoara

Link spre comentariu

Wow! Frumoasa adunare :grin: .

Fiind doar peste deal, pot sa spun ca noroiul este ...:banana

Ne vedem vineri!

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Salutare

Vreau sa ma inscriu si eu la Standard pt ca masina de concurs nu mi-e gata inca.

O sa putem ajunge numai sambata foarte de dimineata. Sper sa nu fie o problema.

pilot Ides Hauweele si copilot Dan Suiaga

Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu

hAI DANE SIGUR SE POATE DACA AJUNGI INAINTE DE ORA 9, HAI SA ARATAM MACAR CATI SUNTEM LA CLUBUL DE LA cLUJ, EHEHE

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Bravo domnilor!! :br :br

Au fost 3 zile minunate la Sighisoara atât in teren cât si la "Denis".

Traseul a fost foarte frumos cu un noroi deosebit. Nenumarate ravene, uracari si coborari care ne-au pus la munca serios. Trialul a fost tehnic, fara trolieri, pentru ca nu mai existau prea multe trolii functionale printre participanți :grin:

Multumesc mult Sighisoara. Mai trec sigur pe la voi.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Sighisoara nota 9 cu steluta...insotita de comentarii :

- pretul corect pentru aplicatia facuta.

- cu 2 exceptii relativ periculoase traseul a fost de OFFROAD...cred ca puteti " inchiria " locatia pentru citeva etape de campionat ca sa nu-i mai doara pe UNII oameni capu' si sa inventeze trasee mai mult sau mai putin....TIMPITE...( cer scuze celor care se simt )...in traseul de fata, chiar daca erai BOUL BOILOR nu reuseai sa te rostogolesti din greseala mai mult de 5 ori...bravo Domnilor...asta înseamnă ca aveti Responsabilitate si Cunoastere de offroad...la UNII organizatori, daca te rupi la directie te va recupera familia de prin hauri si prapastii pe baza de fragmente si monstre ADN...ca urmare a pasiunii...respectivii justificind prin faptul ca vor sa-ți arate frumusetea peisajului montan in regim de " concurs "...

- din punctul meu de vedere un offroarer se cunoaște după cum da gaz, cum invirteste volanul si dupa cum face la meserie coborirea pe ploaie...aici la Sighosoara exista citeva exemple bunicele ...( daca nu aveți inspiratie, masini de care trebuie si nu e mare rusine, apelati la citiva băieți din zona asta sa va facă trasee...poate ca nici nu va costa prea mult...)

- apreciez pe fata ca doar GTC 2012 si Iași 2012, 2011..., Mures 2011, Bucovina-Rasty, sau Buzau-Floyota au mai reușit trasee de asemenea nivel...restul e " pistol cu apa "...din pacate plata...

Bravo organizatorilor si tuturor participantilor !!!

Editat de gabi.r
  • Like 1
Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor si participantilor ! Un concurs reusit ,participare numeroasa la ambele clase .

Traseul la Standard a fost a fost un open soft datorita ploii din abundenta ,care ne-a solicitat ceva ( am avut anvelope AT ),traseu frumos si tehnic .

Mai vin si la anul sigur .

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

daca spuneti ca a fost asa de frumos asteptam sa postati ceva poze, filmulete

multumim,

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Unul dintre cele mai dificile concursuri la care am fost.

La open ("un extrem ceva mai greu" - citat din Tutuianu) au terminat traseul 2 masini din 20... Foarte multe abandonuri datorita problemelor tehnice: trolii rupte, planetare, alternatoare, cardane...

Traseul nu te lasa sa respiri deloc, urcare in cap, coborare in cap, ravena, laterala printre benzi, iar urcare, iar coborare... Nu cred ca au fost 2-3 km de loc de "alergatura". La dificultatea traseului a contribuit si ploaia abundenta, am troliat de ne-a iesit pe nas... Noi am reusit sa ajungem pana pe la km 37 din 70 unde am aflat cu stupoare ca mai suntem doar doua masini in concurs (noi si Regep care era la vreo 20 de km mai in fata). Din pacate noi am ramas fara motorina dupa iinca vreo jumatate de ora de troliat, iar Gabi a facut a doua dejantare si a trebuit sa abandoneze si el (ramanand insa pe locul 3!):br

Clasamentul final la open:

1. Demeny -pilot/Benczedi -copilot

2. Tutuianu -pilot/Lary-copilot

3. Regep - pilot / Bogdan - copilot

Nu prea am avut timp de filmari, am reusit sa fac un scurt montaj, dar care nu reuseste sa arate nici 10% din dificultatea traseului. Tin sa-i multumesc si copilotului meu de ocazie, Cristi, care desi nu a mai fost la offroad a reusit sa descurce onorabil (chiar daca a recunoscut ca i s-a luat de atata noroi :ha:)

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Intradevar a fost un concurs de nota superioară, insa pentru copilotii cred ca a fost groaznic, dacă stau sa mă gândesc si eu eram obosit rău de tot, a fost al treia an la rând si mi a p,acut in continuare, păcat de traiul ca a fost foarte ușor, stiu ca pentru cei ca au stricat trolii dar totuși eram obișnuit la altfel de traiul la Sighisoara, eu am stricat 3 trolii si am facut cel din fata ca sa mă pot da in trial

Razvanuta trebuie sa precisezi ca la ora ca ai ajuns tu nu mai aveai ce caută in padure

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare