ak47apache Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 FRUMOS!... pana acum numai lume multumita :h5. asteptam mai multe poze, video :grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Intradevar un concurs cu un traseu de standard transformat in Open din cauza ploii, Am alergat pe o Vitara incaltata cu MT-uri, ( promit ca la anu vin cu simexuri ) In primii Km mi-a sarit cablul de acceleratie din sistemul de prindere de pe carburator, mai la vreo 10 km am avut o trecere printr-un canal si era sa ma rastorn, tot aici incercand sa ies am lovit usa spate retezandu-se incuietoarea si imprastiind in traseu trusa de scule. Am prins-o cu niste suruburi care nu au rezistat decat 2km. Mai stai acolo inca 10 minute si prinde usa cu centura de siguranta. A inceput ploaia, (cei care au fost acolo au vazut cum curgea apa siroaie pe tulpina copacilor), care ne-a pus capac la 20 km inainte de finis unde nu am mai putut urca datorita noroiului. Am renuntat dupa 45 minute, gandindu-ma ca mai am nevoie de ambreaj ca sa ajung macar la destinatie. Cp-uri puse din nou la finis..... Toata admiratia pentru Viorel Vlad care s-a aliniat la start cu AT-uri, si care la trial ma depasit cu o secunda - motivul; al meu drag copilot si ..copil l-a mancat,...undeva sa aduca el masina la start reglanu-si scaunul pentru nivelul lui. Consecinta am condus cu volanul la 1 cm de burta scotind 1.35. La finalul concursului am reglat scaunu,am intrat in traseu si am facut 1.13. Organizatorul facindu-l in 2.08. Ne vedem la anu... cu simexuri si un pic de troliu. Poze aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.227321734075577.1073741835.100003932553729&type=1 deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Razvanuta trebuie sa precisezi ca la ora ca ai ajuns tu nu mai aveai ce caută in padure Pedro, Cand am ramas fara motorina inca era lumina afara. In plus erau langa noi si organizatorii care mi-au spus ca din punctul lor de vedere nu era nicio problema sa continui, nu exista timp maxim. Oricum doresc sa le multumesc lui Luci si Mao pentru rezerva, lui Loti pentru ajutor si atitudine. Nota 10 si pentru organizatori care cu o echipa mica dar inimoasa au aratat ca se poate face treaba. O mentiune speciala si pentru baiatul cu Opelul break care ne-a dus acasa (8 concurenti in aceeasi masina) si care ne povestea ca a adus in traseu vreo 3 canistre de benzina: "le-am dus cu opelul pana unde s-a putut si dupa aia am pus blocantul la talpi...." Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 S-au testat calitatile masinilor...foarte multe obosite....se pare..:grin: Editat Aprilie 15, 2013 de Astral pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Razvanuta trebuie sa precisezi ca la ora ca ai ajuns tu nu mai aveai ce caută in padure Pedro, Mai conteaza acum ora ?! :grin::grin::grin: Eu nu-s lamurit nici pina acum ce cauta Razvanutza in padure :ha::ha::ha: !!!!! :dr1:dr1 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 premiere Open https://www.facebook.com/photo.php?v=227669290707488¬if_t=like Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Citesc tot ce ati scris,cum laudati traseul de open si organizatorii si ma minunez cum de nu sesizeaza nimeni faptul ca a fost un traseu de extrem serios dar clasa s-a numit OPEN!!!! Eu m-am inscris la clasa OPEN pentru ca organizatorii aveau clasele standard si open. Daca faceau si clasa extrem ce dificultati mai adaugau fata de acest traseu de OPEN? Si problema nu e ca a plouat pentru ca cele trei portiuni de troliere extrema unde nu rezista intreg nici un troliu electric ar fi fost la fel de grele si pe uscat,nu uracai pe roti nicui 10 m din cateva lungimi de troliere.Si dupa ce am ramas fara troliu organizatorii mi-au zis ca inca nu am vazut ce e la Barlibasoaia unde e partea mai grea :ha: Sa ne intelegem nu ma vait de trasee grele,am vazut destule concursuri de extrem,am terminat TAT la extrem pe superploaie dar daca anunti clasa OPEN si vin cu o masina de open da-mi si un traseu pe masura unde diferenta sa nu se faca din troliu mecanic (locurile 1-4 au avut trolii mecanice). Poate ca nu stiti sa faceti diferenta dintre tehnic si extrem,nu cred ca-ti trebuie multa inspiratie sa dai drumul concurentilor 300m in cap intrun rau si sa se trolieze 300 pe celalat versant,daca asta vi se pare tehnic si asta va doriti va rog sa-mi spuneti sa va fac si la Kamikaze la open la fel,mie sincer imi convine ca muncesc mult mai putin. Nu am vreo frustrare ca nu am castigat,ma asteptam sa nu fiu pe podium avand in vedere ce masini si nume consacrate erau inscrise la open,dar ma asteptam sa fie open si sa pot termina traseul (stiam ca o sa fie greu,am fost la toate cupele de la Sighisoare exceptand anul trecut) Asta vreau sa fie un semnal de alarma si astept si comentariile voastre pe aceasta temea. In rest toate felicitarile pentru organizare,cazare,mancare,atmosfera,respectarea programului,participare numeroasa!!! E normal ca trialul l-au facut mai usor pentru ca majoritatea masinilor nu mai aveau trolii functionale si nu ar fi avut masini la open,asa ca nu inteleg de ce se vaita Pedro :grin: Revin cu placere la Sigsisoare fie open fie extrem pentru ca sunt prietenii mei si am facut multe impreuna,iar ce am scris mai sus le-am spus-o si lor in fata. Cu respect, Tuparu. 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Tupare, eu tocmai am luat masina lui Adi Kamikaze si am venit sa vad, acolo unde erai 'agatat', cum merg masinile de open. Sincer am zis daca asa e in campionat ma las de open si raman la standard. Dar mai tarziu intreband mai vechii offroadului Iernean, Regep, chiar si pe tine si mi-ati spus ca ceea ce s-a desfasurat la Sighisoara nu are nici o legatura cu openul. A fost traseu de extrem clar. Asa ca daca termin masina de revizuit , anul asta ma dau la open. Ceea ce mai trebuioe sa facem e sa iesim cateva zile in traseu, sa invatam tehnici de troliere si asigurare. Ca talpa am.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Un concurs f fain, mi-a placut traseul, Tuparu are si el dreptate in felul lui. Nu spun ca mi-a fost usor, a fost crunt la un moment dat pe ploaie tot afara din masina, dar pana la urma facem offroad si nu ne plimbam :). Imi pare rau pt stricaciunile masinii: troliu fata, troliu spate, planetare fata ambele si am si ramas fara benzina :)). Felicitari organizatorilor, multumim Laci, Claudiu si Marius pt efortul depus. Asteptam si anul viitor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 In primul rand vrem sa va multumim pentru participarea la intalnirea noastra de la Sighisoara si sa speram ca la anul veti veni din nou .... acuma vreau sa subliniez cateva lucruri :intradevar Tzupare traseul a fost extrem nu open dar asta s a intamplat tot din cauza participantilor care la editia trecuta au spus ca traseul a fost "autostrada" sau " iar mi ati facut traseu de terminat in 2 ore ca anul trecut" ...etc. ,asa ca avand in vedere ca la noi la Sighisoara se intampla "Intalniri,prietenesti" si nu etape nationale ,ne am permis sa tinem seama de comentariile mentionate mai sus si deci am introdus in ecuatie "offroad" in loc de "autostrada"...nu e ca si cand te obliga cineva sa intri in "speciale" ca doar nu punctezi in Campionat dar cu siguranta ca astfel de "speciale"gasesti in Campionat ...sau nu... si atunci Sighisoara v a oferit un traseu de testat monstruletii nu? repet sighisoara este si va ramane o Intalnire prieteneasca unde in primul rand ne simtem bine :wink: si apoi ne mai si dam care cum si cat vrem ,nu prea e loc de ambitii personale (pentru ca un troliu ,sau o planetara se rupe doar daca te pui cu ele si te prefaci ca ai uitat de bucata de metal si crezi ca esti la volanul vreunui Star Trek) la o astfel de intalnire... sa nu uitam ca sunteti cativa care v ati distrat maxim aici de atatea ori si chiar si la aceasta editie ... felicitari tuturor si daca vreti ne cerem si scuze :sc ,iar apoi ma pun si pe plans :sr... toate bune si daca vreti la anul facem ca voi ...anul asta a fost ca noi :wink: ne revedem prin tara pe la ale si alte intalniri cu stima nicollupu Editat Aprilie 16, 2013 de nicollupu If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Anunt important cineva si-a pierdut o cheie de masina cu breloc de la bucovina offroad sa-l contactati pe mariu la nr de tel :0762 257 977 Editat Aprilie 16, 2013 de Astral If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Daca tot e participare masiva si masini de extrem atunci e foarte simplu sa faceti si clasa extrem. Pentru voi e foarte usor sa dati ocolire celor 3-4 portiuni extreme pentru open si sa le lasati la extrem si aveti atunci 3 clase si toata lumea e multumita. Oricum ne vedem la anul la extrem,o sa vin cu masina adecvata :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Intalnire Offroad Sighisoara editia VI ,12-14 aprilie 2013 Citesc tot ce ati scris,cum laudati traseul de open si organizatorii si ma minunez cum de nu sesizeaza nimeni faptul ca a fost un traseu de extrem serios dar clasa s-a numit OPEN!!!! Eu m-am inscris la clasa OPEN pentru ca organizatorii aveau clasele standard si open. . Daca ai vrut Open ar fi trebuit sa te incrii in Standard. Asta ca o gluma bineinteles :grin:Multi sustin ca de fapt era un Open Soft. Nou ne am simtit si ne am distrat excelent. Multumim organizatorilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate