dragos21tgm Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) 0FF-ROAD MURES TROPHY 13 - 16 iunie 2013 ASOCIATIA OFF-ROAD CLUB MURES organizeaza cea dea XI-a editie a concursului automobilistic Off-Road Mures Trophy in perioada 13-16 iunie 2013. Locatie de campare este in tabara de corturi de la Ibanesti Padure, comuna Ibanesti, Judetul Mures, coordonate GPS: 46°45'13.40" N, 25°04'18.78" E . Off-Road Mures Trophy va alinia la start in aceasta editie clasele EXTREM, OPEN SI STANDARD. Despre concurs La toate clasele (STANDARD, OPEN si EXTREM) concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot. Concursul se va desfasura pe road book. Nu sunt acceptate alte persoane in masina, decat concurentii, pe parcursul concursului la clasele OPEN si EXTREM. Conditii de participare Participarea se va face in conformitate cu Regulamentul Campionatului National de Off Road 2013. Documente necesare la prezentarea la concurs: Act de identitate Permis de conducere valabil pt. pilot. Licenta sportiv pilot/navigator eliberata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Declaratie notariala din partea ambilor parinti pentru minorul care va avea functia de copilot. Inscrieri Inscrierea in competitie se poate realiza on-line, accesand http://www.offroadclubmures.com sau direct la locul de campare, in data de 13.06.2013. Costuri: TAXA DE PARTICIPARE PENTRU CONCURENTI este de 700 lei/persoana si cuprinde taxa sportiva(dreptul de participare la competitie), locul de campare (cort/rulota, cu posibilitate de racordare la reteaua de energie electrica din tabara), masa (mic dejun, cina/pranz si gustare in traseu) in conformitate cu programul de mai jos. TAXA SPORTIVA este de 450 lei si cuprinde inscrierea si participarea in competitie. TAXA DE INSOTITOR este de 450 lei si cuprinde locul de campare si masa. Taxele de participare pot fi achitate in contul: RO82BTRL02701205115908XX Banca Transilvania Tg. Mureş PROGRAMUL COMPETITIEI: Joi – 13 iunie 2013 -17.00-23.00 - Sosire concurenti, inscrieri, cazare -17.00-23.00 - verificare tehnica -21.00-22.00 - cina Vineri – 14 iunie 2013 Mic dejun, sedinta tehnica, start in ziua I de competitie, cina Sambata – 15 iunie 2013 Mic dejun,sedinta tehnica, start in ziua a II-a competitie, cina Duminica – 16 iunie 2013 Mic dejun,sedinta tehnica, Trial, pranz, Festivitate de premiere Programele orare pentru fiecare zi de competitie vor fi afisate la locul de cazare. VA ASTEPTAM, CA SI ALTA DATA, CU TRASEE FRUMOASE SI VOIE BUNA! OFF-ROAD CLUB MURES 17.05.2013 Editat Mai 17, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Luci si Mao - Open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Luci si Mao - Open Primii la Odorhei, primii la inscriere la Mures, ia sa vedem tot primii o sa fiti si cand va inscrieti la Cluj?!..... . Piede cu piede jr - la Open (s-a reparat masina) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Pedro + Joco- Extrem Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Tuparu si Marinica-Open Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Razvan si Ciprian- Open GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Băieți, haideti si dați drumul la situl vostru de o luna mă uit la el Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 nessum & unimog - STANDARD. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 -Don Semaca, ia vezi tu ce zic pietrele alea, ca sa stiu daca dublez rollcageul, ca ala care il am s-a cam subtiat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Semaca arunca pietrele doar in prezenta concurentilor si a masinilor. Doar atunci poate percepe viitorul. Sa vedem cat de incantat va fi Viorel Vlad...... sa ii mai ghiceasca evolutia in triale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Andrei + George = Open Niste variante de cazare ne - ar trebui si Noua - cat Mai in zona ca ne - am Saturat de facut naveta Merci RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Buna intrebare. Anul trecut am facut 200km de naveta dus intors reghin - ibanesti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Nu e nicio cazare decenta in localitate ?!? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 In zona erau ceva cabana, vorbitor cu Cori poate știe, noi avem deja si totuși e la vreu 4 km de la baza Cori: office.pinktravel@gmail.com Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Nu e nicio cazare decenta in localitate ?!? Vorbiti cu Barni de la Mures el le stie pe toate din zona 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Vorbiti cu Barni de la Mures el le stie pe toate din zona Salut saptamana urmatoare vom pune cateva nr de telefon cu posibilitati de cazare din zona.Puteti sa folositi si tabara unde sunt WC si dusurii cu apa calda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Ieri am fost pana la Lapusna si am vazut o pensiune nou deschisa "Ovidiu & Paula" este peste drum de cealalta (nu-i retin numele) acolo unde se tine festivalul Valea Regilor.Mai sus este Paraul Negru. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Salutari luci, dragos, liviu si intregii echipe !!! Daca nu e cu suparare, daca ne primiti, venim la etapa Mures si anul acesta...am mai fost parca la ultimele 3 editii cu 3 masini diferite, incercind sa facem cit de cit fata la traseele de open...de doua ori am gresit masinile si nu am intrat nici macar in primii 10...o singura data a plouat, am ghicit masina si am reusit sa folosim corect TROLIUL...cred ca a fost o chestiune de MARE noroc !!! cred ca din cele 10 editii de pina acum, cea in care a plouat si am reusit sa facem si noi tot traseul ( si ceva peste ), a fost cea mai usoara !!!...rog nu mai faceti etape cu ploaie !!!...si nici trasee cu noroi !!!...va rog sa ma credeti, eu sunt offroader de Colentina ( rog foarte serios sa verificati !!! ), asa ca stiu ce este complicat si ce nu este...rog faceti traseu pe uscat, eventual cu multe PIETRE !!!...in urcare si in coborire...sa ma simt si eu ca acasa...asa mult savurez PIETROAIELE pe la cardane, pe la reductor, pe sub masina, ca mor de placere sa comand in America chestiuni din astea fara numar... Stiu precis ca sunt foarte acru la vorba, insa daca este forum , incerc sa-mi fac si eu un stil...( daca nu pot pe teren cu Roata, poate reusesc cu tastatura si cuvintele )...asta sunt si basta..adun prieteni pretutindeni...5% sunt si inteligenti si INTELEGE... Asadar, in conditiile enumerate, este loc pe VALEA REGILOR pentru 4 roti Brancovenesti de Dincolo de munte ??? Va salut din nou respectuos, gabi.r Editat Mai 19, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Salut saptamana urmatoare vom pune cateva nr de telefon cu posibilitati de cazare din zona.Puteti sa folositi si tabara unde sunt WC si dusurii cu apa calda. Merci Liviu! Așteptăm cu interes lista RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Primii la Odorhei, primii la inscriere la Mures, ia sa vedem tot primii o sa fiti si cand va inscrieti la Cluj?!..... . Piede cu piede jr - la Open (s-a reparat masina) Avand in vedere ca facem parte din clubul organizator al etapei de la Cluj..... spre surprinderea ta nu ne dam la Cluj :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 GPScu si vstef la open , ne bagam !:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Avand in vedere ca facem parte din clubul organizator al etapei de la Cluj..... spre surprinderea ta nu ne dam la Cluj :)) Mao, eu glumeam !. Te asteptam sa te inscrii primul si la Etapa GTC Trebuie sa va aparati locul 1 de la Cupa GTC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Alex, de asta poti fi sigur! (Si eu am luat-o tot ca pe o gluma:p) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Astept cu nerabdare Muresul! :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Astept cu nerabdare Muresul! Trenul sau raul ????? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate