Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013

Postări Recomandate

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013

La standard este obligatoriu gps?

Daca vrei sa punctezi da. Daca vrei doar sa te te dai fara nici o miza nu

Dar normal si iphone/ipad si altele inregistreaza trackul.

La arbitrii le trebuie trackul sa vada ca ai parcurs traseul

Nu dai gps iei penalizare si atat

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Emicos+Bogdan la standard. Bucurestenii poate nu ar fi lipsit de interes sa ne grupam intr-o cabana din ratiuni de costuri si de transport. Eu dau berea.

Link spre comentariu

La standard este obligatoriu gps?

Salut este bine sa citesti REGULAMENTUL inainte de participare sa ai o idee despre competitie . Poti sa cauti aici pe forum sau pe saitul FRAS , in rest va asteptam cu drag .

Link spre comentariu

locuri de cazare in zona Ibanesti - Ibanesti Padure

Stimabililor!, mai jos aveti cateva contacte ale persoanelor care detin locuri de cazare in apropierea taberei de campare a competitiei OFF-ROAD MURES TROPHY 2013:

1. CRISTI OBREJUC 0762607213

2. TODORAN VASILE 0769608312

3. GLIGA IOAN 0744475228

4. VIOREL TODORAN 0744752544

5. POP FLORIN 0745235196

Link spre comentariu

Dragoș când pui site-ul mergând?

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Vreau neaparat sa mă înscriu pe situl, ehe

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Domnilor,

Site-ul http://www.offroadclubmures.com este activ. Trebuie accesat meniul "MEMBRI", iar acolo, dupa lo-in, va aparea in partea stanga meniul "Formular inscriere 2013".

Succes

Dragos

nu merge

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Cel mai bine este cind vorbesti singur ! ; tu intrebi, tu raspunzi...mai faci cite o gluma, o satira ceva si nu ride nimeni...; toata lumea e sobra si nu gusta glume nesarate...; am observat ca aici pe sectiunea de competitii e lucru foarte serios !!! ( lumea e foarte angrenata in fenomen ! nu mai e cazul de hobby...e ca la job si mai rau decit atit ). Miza e mare ! nu raspunzi la intepaturi, poante si glume ca scade cotatia clubului si a sportivilor si nu ne mai pune nenea Niculescu observatori , arbitrii sau ne da afara din federatie din cauza ca zicem " lucruri traznite " pe forum...nu merita riscul cind ai un prestigiu de aparat si depinzi cu toata fiinta de offroad...

Mult i-mi place postarea tip LAUDATIO (stilul lustragiu de pantofi de lac) a majoritatii care scrie in doua trei cuvine propozitii de tipul :

- vai ce traseu reusit !

- vai ce ne-am distrat pe pietre !

- abia astept sa-mi scutur rinichii ! Ma inscriu primul !!!

.....etc, etc...

Gata ! M-am hotarit sa ma inscriu, chiar daca nu mi-ati raspuns la cererea din postarea anteriora ( e clar ca v-ati lipsi cu placere de prezenta mea ) . Daca e traseul in stilul in care-mi place mie o sa ma bucur si o sa fac offroad...daca nu, o sa analizez cu mare atentie la fata locului posibilitatea de a incarca doua trei vagoane de piatra...( este de o calitate deosebita si aici nu glumesc...) poate leg un business cu amicul meu luci...

Editat de gabi.r
Link spre comentariu

La Cluj nu merge, nici la Bucuresti spune sa ne logam la contul "de la banca" ca pozele le-am vazut de trei ori!!!!

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Vizitator mao

eu nu vad login nicaieri :) cum foc a-ti facut site-ul asa imbarligat nu pot sa-mi dau seama:)

Link spre comentariu

Salut Pedro,

Maine, vor merge inscrierile pe site daca este totul adevarat pentru ca a trebuit schimbat formularul de inscriere cu unul actual.

Link spre comentariu

Salut Pedro,

Maine, vor merge inscrierile pe site daca este totul adevarat pentru ca a trebuit schimbat formularul de inscriere cu unul actual.

Cum stii si tu foarte bine, din pacate, cu site sau fara, tot o sa ma gasiti acolo, am fost prima data in 2010 si de atunci m-am indragostit de cum sunt primit la voi.

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Cum stii si tu foarte bine, din pacate, cu site sau fara, tot o sa ma gasiti acolo, am fost prima data in 2010 si de atunci m-am indragostit de cum sunt primit la voi.

adevarul este ca daca 2 sau mai multi oameni se iubesc,mai conteaza sexul ????????????

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Salut Pedro pentru multi cel mai important in off-road este formatul electronic la noi traseul ,mancarea si buna dispozitie este importanta.Inscrisi sau nu pe SITE va asteptam cu ce avem noi mai bun pentru greseli va cer scuze de acum . o seara placuta Liviu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare