Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013

Postări Recomandate

0FF-ROAD MURES TROPHY

13 - 16 iunie 2013

ASOCIATIA OFF-ROAD CLUB MURES organizeaza cea dea XI-a editie a concursului automobilistic Off-Road Mures Trophy in perioada 13-16 iunie 2013. Locatie de campare este in tabara de corturi de la Ibanesti Padure, comuna Ibanesti, Judetul Mures, coordonate GPS: 46°45'13.40" N, 25°04'18.78" E .

Off-Road Mures Trophy va alinia la start in aceasta editie clasele EXTREM, OPEN SI STANDARD.

Despre concurs

La toate clasele (STANDARD, OPEN si EXTREM) concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot.

Concursul se va desfasura pe road book.

Nu sunt acceptate alte persoane in masina, decat concurentii, pe parcursul concursului la clasele OPEN si EXTREM.

Conditii de participare

Participarea se va face in conformitate cu Regulamentul Campionatului National de Off Road 2013.

Documente necesare la prezentarea la concurs:

Act de identitate

Permis de conducere valabil pt. pilot.

Licenta sportiv pilot/navigator eliberata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Declaratie notariala din partea ambilor parinti pentru minorul care va avea functia de copilot.

Inscrieri

Inscrierea in competitie se poate realiza on-line, accesand http://www.offroadclubmures.com sau direct la locul de campare, in data de 13.06.2013.

Costuri:

TAXA DE PARTICIPARE PENTRU CONCURENTI este de 700 lei/persoana si cuprinde taxa sportiva(dreptul de participare la competitie), locul de campare (cort/rulota, cu posibilitate de racordare la reteaua de energie electrica din tabara), masa (mic dejun, cina/pranz si gustare in traseu) in conformitate cu programul de mai jos.

TAXA SPORTIVA este de 450 lei si cuprinde inscrierea si participarea in competitie.

TAXA DE INSOTITOR este de 450 lei si cuprinde locul de campare si masa.

Taxele de participare pot fi achitate in contul:

RO82BTRL02701205115908XX

Banca Transilvania Tg. Mureş

PROGRAMUL COMPETITIEI:

Joi – 13 iunie 2013

-17.00-23.00 - Sosire concurenti, inscrieri, cazare

-17.00-23.00 - verificare tehnica

-21.00-22.00 - cina

Vineri – 14 iunie 2013

Mic dejun, sedinta tehnica, start in ziua I de competitie, cina

Sambata – 15 iunie 2013

Mic dejun,sedinta tehnica, start in ziua a II-a competitie, cina

Duminica – 16 iunie 2013

Mic dejun,sedinta tehnica, Trial, pranz, Festivitate de premiere

Programele orare pentru fiecare zi de competitie vor fi afisate la locul de cazare.

VA ASTEPTAM, CA SI ALTA DATA, CU TRASEE FRUMOASE SI VOIE BUNA!

OFF-ROAD CLUB MURES

17.05.2013

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013

Luci si Mao - Open

Primii la Odorhei, primii la inscriere la Mures, ia sa vedem tot primii o sa fiti si cand va inscrieti la Cluj?!.....

.

Piede cu piede jr - la Open (s-a reparat masina)

Link spre comentariu

Razvan si Ciprian- Open

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Băieți, haideti si dați drumul la situl vostru de o luna mă uit la el

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

-Don Semaca, ia vezi tu ce zic pietrele alea, ca sa stiu daca dublez rollcageul, ca ala care il am s-a cam subtiat?

Link spre comentariu

Semaca arunca pietrele doar in prezenta concurentilor si a masinilor. Doar atunci poate percepe viitorul.

Sa vedem cat de incantat va fi Viorel Vlad...... sa ii mai ghiceasca evolutia in triale

Link spre comentariu

Andrei + George = Open

Niste variante de cazare ne - ar trebui si Noua - cat Mai in zona ca ne - am Saturat de facut naveta

Merci

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Vorbiti cu Barni de la Mures el le stie pe toate din zona

Salut saptamana urmatoare vom pune cateva nr de telefon cu posibilitati de cazare din zona.Puteti sa folositi si tabara unde sunt WC si dusurii cu apa calda.

Link spre comentariu

Ieri am fost pana la Lapusna si am vazut o pensiune nou deschisa "Ovidiu & Paula" este peste drum de cealalta (nu-i retin numele) acolo unde se tine festivalul Valea Regilor.Mai sus este Paraul Negru.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Salutari luci, dragos, liviu si intregii echipe !!!

Daca nu e cu suparare, daca ne primiti, venim la etapa Mures si anul acesta...am mai fost parca la ultimele 3 editii cu 3 masini diferite, incercind sa facem cit de cit fata la traseele de open...de doua ori am gresit masinile si nu am intrat nici macar in primii 10...o singura data a plouat, am ghicit masina si am reusit sa folosim corect TROLIUL...cred ca a fost o chestiune de MARE noroc !!! cred ca din cele 10 editii de pina acum, cea in care a plouat si am reusit sa facem si noi tot traseul ( si ceva peste ), a fost cea mai usoara !!!...rog nu mai faceti etape cu ploaie !!!...si nici trasee cu noroi !!!...va rog sa ma credeti, eu sunt offroader de Colentina ( rog foarte serios sa verificati !!! ), asa ca stiu ce este complicat si ce nu este...rog faceti traseu pe uscat, eventual cu multe PIETRE !!!...in urcare si in coborire...sa ma simt si eu ca acasa...asa mult savurez PIETROAIELE pe la cardane, pe la reductor, pe sub masina, ca mor de placere sa comand in America chestiuni din astea fara numar...

Stiu precis ca sunt foarte acru la vorba, insa daca este forum , incerc sa-mi fac si eu un stil...( daca nu pot pe teren cu Roata, poate reusesc cu tastatura si cuvintele )...asta sunt si basta..adun prieteni pretutindeni...5% sunt si inteligenti si INTELEGE...

Asadar, in conditiile enumerate, este loc pe VALEA REGILOR pentru 4 roti Brancovenesti de Dincolo de munte ???

Va salut din nou respectuos,

gabi.r

Editat de gabi.r
Link spre comentariu

Salut saptamana urmatoare vom pune cateva nr de telefon cu posibilitati de cazare din zona.Puteti sa folositi si tabara unde sunt WC si dusurii cu apa calda.

Merci Liviu!

Așteptăm cu interes lista

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Vizitator mao

Primii la Odorhei, primii la inscriere la Mures, ia sa vedem tot primii o sa fiti si cand va inscrieti la Cluj?!.....

.

Piede cu piede jr - la Open (s-a reparat masina)

Avand in vedere ca facem parte din clubul organizator al etapei de la Cluj..... spre surprinderea ta nu ne dam la Cluj :))

Link spre comentariu

GPScu si vstef la open , ne bagam !:grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Avand in vedere ca facem parte din clubul organizator al etapei de la Cluj..... spre surprinderea ta nu ne dam la Cluj :))

Mao, eu glumeam !.

Te asteptam sa te inscrii primul si la Etapa GTC

Trebuie sa va aparati locul 1 de la Cupa GTC

Link spre comentariu

Vizitator mao

Alex, de asta poti fi sigur!

(Si eu am luat-o tot ca pe o gluma:p)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare