vstef_is Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 De data asta trenul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 La standard este obligatoriu gps? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 La standard este obligatoriu gps? Daca vrei sa punctezi da. Daca vrei doar sa te te dai fara nici o miza nu Dar normal si iphone/ipad si altele inregistreaza trackul. La arbitrii le trebuie trackul sa vada ca ai parcurs traseul Nu dai gps iei penalizare si atat Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Emicos+Bogdan la standard. Bucurestenii poate nu ar fi lipsit de interes sa ne grupam intr-o cabana din ratiuni de costuri si de transport. Eu dau berea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 La standard este obligatoriu gps? Salut este bine sa citesti REGULAMENTUL inainte de participare sa ai o idee despre competitie . Poti sa cauti aici pe forum sau pe saitul FRAS , in rest va asteptam cu drag . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 locuri de cazare in zona Ibanesti - Ibanesti Padure Stimabililor!, mai jos aveti cateva contacte ale persoanelor care detin locuri de cazare in apropierea taberei de campare a competitiei OFF-ROAD MURES TROPHY 2013: 1. CRISTI OBREJUC 0762607213 2. TODORAN VASILE 0769608312 3. GLIGA IOAN 0744475228 4. VIOREL TODORAN 0744752544 5. POP FLORIN 0745235196 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Dragoș când pui site-ul mergând? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Vreau neaparat sa mă înscriu pe situl, ehe Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Gigi si Mariana la Standard Niky si Carmen tot la Standard Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Domnilor, Site-ul http://www.offroadclubmures.com este activ. Trebuie accesat meniul "MEMBRI", iar acolo, dupa lo-in, va aparea in partea stanga meniul "Formular inscriere 2013". Succes Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Domnilor, Site-ul http://www.offroadclubmures.com este activ. Trebuie accesat meniul "MEMBRI", iar acolo, dupa lo-in, va aparea in partea stanga meniul "Formular inscriere 2013". Succes Dragos nu merge Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Cel mai bine este cind vorbesti singur ! ; tu intrebi, tu raspunzi...mai faci cite o gluma, o satira ceva si nu ride nimeni...; toata lumea e sobra si nu gusta glume nesarate...; am observat ca aici pe sectiunea de competitii e lucru foarte serios !!! ( lumea e foarte angrenata in fenomen ! nu mai e cazul de hobby...e ca la job si mai rau decit atit ). Miza e mare ! nu raspunzi la intepaturi, poante si glume ca scade cotatia clubului si a sportivilor si nu ne mai pune nenea Niculescu observatori , arbitrii sau ne da afara din federatie din cauza ca zicem " lucruri traznite " pe forum...nu merita riscul cind ai un prestigiu de aparat si depinzi cu toata fiinta de offroad... Mult i-mi place postarea tip LAUDATIO (stilul lustragiu de pantofi de lac) a majoritatii care scrie in doua trei cuvine propozitii de tipul : - vai ce traseu reusit ! - vai ce ne-am distrat pe pietre ! - abia astept sa-mi scutur rinichii ! Ma inscriu primul !!! .....etc, etc... Gata ! M-am hotarit sa ma inscriu, chiar daca nu mi-ati raspuns la cererea din postarea anteriora ( e clar ca v-ati lipsi cu placere de prezenta mea ) . Daca e traseul in stilul in care-mi place mie o sa ma bucur si o sa fac offroad...daca nu, o sa analizez cu mare atentie la fata locului posibilitatea de a incarca doua trei vagoane de piatra...( este de o calitate deosebita si aici nu glumesc...) poate leg un business cu amicul meu luci... Editat Mai 27, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 La Cluj nu merge, nici la Bucuresti spune sa ne logam la contul "de la banca" ca pozele le-am vazut de trei ori!!!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 eu nu vad login nicaieri :) cum foc a-ti facut site-ul asa imbarligat nu pot sa-mi dau seama:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Salut Pedro, Maine, vor merge inscrierile pe site daca este totul adevarat pentru ca a trebuit schimbat formularul de inscriere cu unul actual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Eu am reusit sa ma inscriu de ieri... acum nu mai merge in schimb... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 nu merge de aseara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Salut Pedro, Maine, vor merge inscrierile pe site daca este totul adevarat pentru ca a trebuit schimbat formularul de inscriere cu unul actual. Cum stii si tu foarte bine, din pacate, cu site sau fara, tot o sa ma gasiti acolo, am fost prima data in 2010 si de atunci m-am indragostit de cum sunt primit la voi. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Cum stii si tu foarte bine, din pacate, cu site sau fara, tot o sa ma gasiti acolo, am fost prima data in 2010 si de atunci m-am indragostit de cum sunt primit la voi. adevarul este ca daca 2 sau mai multi oameni se iubesc,mai conteaza sexul ???????????? tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aja Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Prezenti si noi ANDI si JENI ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Cum stii si tu foarte bine, din pacate, cu site sau fara, tot o sa ma gasiti acolo, am fost prima data in 2010 si de atunci m-am indragostit de cum sunt primit la voi. Salut Pedro pentru multi cel mai important in off-road este formatul electronic la noi traseul ,mancarea si buna dispozitie este importanta.Inscrisi sau nu pe SITE va asteptam cu ce avem noi mai bun pentru greseli va cer scuze de acum . o seara placuta Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Si o mica gustare despre trasee oferit de Liviu: Editat Iunie 1, 2013 de lszabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Si o inregistrare video despre pregatiri: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Venim si noi: Horatiu + Unimog - extrem. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Vine si Piatra Neamtul cu cel putin 2 masini 1 extrem 1 standard. Ne vedem la Ibanesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate