ddaniel Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Continuarea episodului - etapa de la Mures Azi dimineata, destul de dimineata, neavand somn am descoperit un e-mail de la domnul Octavian Lipovan. Acest e-mail este o replica la ceea ce am scris eu referitor la etapa de la Mures. Am remarcat din primele randuri ca domnului Lipovan ii este greu sa fie politicos, sa aiba un discurs la obiect si bine argumentat care sa justifice afirmatia sa: "obraznicia si informatiile false pe care le acreditez". Nici nu stiu cu ce sa incep, dar cred ca prima data am sa discut un pic pe marginea textului din e-mailul primit de la domnul Lipovan si dupa aceea am sa dezvolt si alte aspecte. Din cate imi aduc eu aminte si sper ca imi aduc suficient de bine aminte si sper ca mai este macar o persoana in toata povestea asta care sa isi aduca aminte cum a fost. In ziua de duminica, inaintea trialului domnul Lipovan in calitate de director de concurs si comisarii CNOR au facut o mica sedinta chiar acolo la fata locului. Il rog pe domnul Lipovan sa imi spuna de ce a fost nevoit sa dea o declaratie pe propie raspundere cu privire la situatia echipajului de la Cluj si care a fost opinia comisarilor CNOR in legatura cu acest subiect. Il mai rog pe domnul Lipovan sa isi aduca aminte clar daca declaratia a dat-o inainte sau dupa trial si cui a fost nevoit sa o predea. Nu inteleg ce relevanta are expresia mea "un creion bont" si de ce ar fi fost nevoie sa modifice ulterior declaratia pe propie raspundere, atata timp cat acest act de asumare este unul constient si gandit. Un alt aspect pe care as dori sa il lamuresc de ce in opinia domnului Lipovan eu sunt un frustrat? Din cate stiu eu in orice disciplina sportiva in care este vorba despre automobilism sunt niste regulamente foarte clare ,respectate de toti participantii, cu privire la: cand, cum si unde poate fi reparata o masina. Vreau sa ii amintesc domnului Lipovan ca norocul si ghinionul fac parte din concurs, riscul de a se strica masina face parte din concurs, dar tratarea in mod inegal a concurentilor de catre organizatori nu face parte din concurs. Ii intreb cu aceasta ocazie pe membrii echipajelor care s-au clasat pe primele trei locuri: daca li se defectau masinile a doua zi in timpul concursului si ar fi durat 4-5 ore reparatia masinii, iar baietii de la Cluj care au beneficiat de hotararea domnului Lipovan de a lua startul dupa ce au reusit sa repare masina in afara timpului de concurs, in tabara, s-ar fi clasat deasupra lor, ar fi acceptat sa fie facuti de domnul Lipovan :" frustrati" sau ar fi acceptat explicatii de genul:" Dincolo de acest aspect formal, te anunt ca oricand as lua acesta decizie, indiferent despre ce concurent ar fi vorba, pentru ca acest sport trebuie sprijinit cu adevarat, nu numai declarativ, iar daca judecam conjunctura economica in care ne aflam, motivatia deciziei este simpla, clara si in favoarea acestui sport.". Am asistat, oarecum pasiv, la niste discutii in tabara intre baieti, in care fiecare povestea cum la un moment dat, anul acesta sau in anii din urma, au fost dezavantajati de catre organizatori prin luarea unor decizii arbitrare si lipsite de obiectivitate. Inteleg ca acest regulament al CNOR din anul 2013 este o consecinta a tuturor situatiilor particulare din anii din urma. Daca acest regulament este gandit, modificat, corectat si oarecum maturizat de ce isi permite domnul Lipovan sa nu il respecte? Nu este suficient de limpede ca a avea o strategie de concurs este ceva normal si faptul ca mergi foarte tare trebuie sa ti-l asumi cu tot cu consecinte. Viteza creste exponential riscul de a aparea defectiuni la masina, mai ales la offroad unde terenul este accidentat si imprevizibil. Atunci de ce trebuie sa ma simt eu prost ca urc in clasament cand o masina se defecteaza? Asta face parte din concurs, nu inseamna ca trebuie sa mi-o doresc, frumos ar fi concurenta sa se transeze pana la capat in teren. Domnule Lipovan, idealul uman despre care vorbiti, se refera la un om corect, modest si respectuos, aceste calitati tin de educatie, minte si suflet si nu au nici o legatura cu varsta. In plus dumneavoastra aveati obligatia morala sa fiti impartial in calitate de director de concurs. Nu imi dau seama cum de nu ati realizat ca favorizand un echipaj, automat le defavorizati pe celelalte si nu imi dau seama daca intelegeti ca toti au platit taxele de participare si aceste taxe au fost egale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Referitor la spiritul de concurs as vrea sa felicit toti competitorii de la open. Daca in teren batalia a fost pe alocuri dramatica, dupa ziua de concurs toti eram prieteni. E prima data cand nu au fost contestatii, certuri si orgolii personale. Personal mi-as dori sa vad cateva echipaje de la open ca fac un "upgrade" la clasa superioara, cred ca ar iesi un spectacol care nu ar face decat bine sportului numit offroad. Am sa pun in ziua urmatoare si un montaj din traseu. Greu, multa piatra, o suta de bucse de schimbat la Patrol, un concurs care nu-ti permite sa lasi garda jos de la kilometrul unu pana la finish. Asa cum a recunoscut si Gabi, diferenta s-a facut din roata si tenacitate. Multumim echipa de la Mures, chapeau Luci... Editat Iunie 18, 2013 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 bag seama ca ori au fost putin concurenti ori ca la scris se baga doar prea putini iar de poze nu prea le vad pe aici tot cu link pe coperte :) postati si aici ceva ca pe vremuri filmulete caterinca mai ales poze de seara ca stiu ca sunt destule :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Felicitari castigatorilor in primul rand, precum si la toti concurenti de la toate clasele,si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor ptr efortul depus,superbe trasee si peisaje. In legatura cu favorizarea unora in defavorea altora nu sant de acord exista un regulament si trebuie respectat de toti[baietii de la Cluj nu cred ca au nici o vina,daca avea la mine un cardan de rezerva l-e dadeam cu placere] Referitor la incidentul care noi l-am avut cu ciobanul cu toporul care ne-a amenintat la pozitia 42 din traseu unde ne vorbea foarte frumos si a aruncat cu toporul dupa masina voi ce parere aveti? Noi am ocolit nebunul si am iesit din traseu lund traseul din deal pe invers pana la pozitia de unde l-am parasit pierzand cam o ora si jumatate. Organizatorul a zis ca trebuia sa oprim sa vorbim cu ciobanul ca venise sa ne dea branza [feliata cu toporul] Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Ciobanul cu pricina a fost vigilent si s-a luat de fiecare dintre noi, episodul mentionat de Gigel a fost prezent si in cazul nostru. Bine ca totul s-a terminat cu bine. La buna vedere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Asta cu: " baietii de la Cluj nu au nici o vina" cred ca ar mai trebui analizata. Daca eu gasesc pe jos o valiza cu 5000 euro, valiza ce nu imi apartine, si o duc acasa la familie,asta se numeste noroc sau furt? Astept raspunsul. Pardon, cred ca in loc de noroc merge mai bine:"munca cinstita". Editat Iunie 18, 2013 de ddaniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Surprinzator mai este un lucru, nici baietii de la Cluj si nici baietii de la Mures nu au scos, inca, capul din tomberonul in care ne-am jucat impreuna weekend-ul trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Surprinzator mai este un lucru, nici baietii de la Cluj si nici baietii de la Mures nu au scos, inca, capul din tomberonul in care ne-am jucat impreuna weekend-ul trecut. imi pare rau da nu ma pot abtine draga daniel tu in primul rand se vede clar ca vorbesti fara a sti macar un rand din regulament lucru care nu are nici o relevanta, asa cum tu nu stii regulamentul probabil nici Dan (baiatul de la Cluj) nu l-a stiut la momentul respectiv. De ce zic acest lucru ? pentru ca la start exista un arbitru CNOR care supravegheaza startul, acesta ar fi trebuit sa aplice pe loc regulamentul adica orice echipaj care nu se prezinta la start primeste 50 puncte penalizare si este automat mutat la start pe ultimul loc fiind descalificat daca nu ia startul la max 30 min dupa ultimul concurent. Sper ca am reprodus corect textul din regulament. Dan si-a cerut scuze pentru cele intamplate si ti-a dat o declaratie scrisa aici pe forum cum ca nu il intereseaza clasarea el doar a vrut sa se deie in traseu lucru pentru care a si platit la fel ca tine. Mi se pare total aiurea sa te iei de un om care a intrebat organizatorul ma pot sa ma dau si undeva la mijloc a aparut o greseala de aplicare a regulamentului. Exista posibilitatea de a face contestatie pe loc sau daca nu in 7 zile la CNOR. Motivul pentru care ti-am scris aici e simplu, baietii de la Cluj au un nume, nu stiu daca tie ti-ar placea sa incep tot felul de acuzatii si sa folosesc baietii din Piatra Neamt in loc de daniel de exemplu. Am inteles cu totii problema nu trebuie acuma sa umplem 10 pagini cu acest subiect, dupa o etapa care mie mi-a placut foarte mult chiar daca am mers doar in prima zi de extrem. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Surprinzator mai este un lucru, nici baietii de la Cluj si nici baietii de la Mures nu au scos, inca, capul din tomberonul in care ne-am jucat impreuna weekend-ul trecut. Vreau sa salut si sa felicit organizatorii etapei a doua din campionatul national de offroad pentru o organizare deosebita si niste trasee dementiale la standard unde am concurat noi. Eu si cu Ides suntem echipajul de la Cluj cu cardanul rupt si constatat prea tarziu dintr-o tampenie a noastra. L-am rupt pe ultima coborare din ziua unu si dupa aceia au fost numai pozitii cu limitare de viteza la 25kmh motiv pentru care nu ne-am dat seama. Pentru a linistii spiritele incinse vreau sa precizez ca noi am vrut doar sa ne dam in concursul acesta si nu vrem sa suparam pe nimeni de aceia renuntam bucurosi la pozitia noastra in clasament. Pentru noi motivul prezentarii la aceasta etapa a fost parcurgerea traseului mai ales ca am avut numai experiente pozitive cand am participat la Tg Mures in ceilalti ani. Noi am intrat in ziua a doua in concurs fara sa stim ca va conta la ceva si ne-am dat cu un entuziasm nemaipomenit pentru ca am reusit sa reparam masina si sa ne bucuram de traseu. Astea fiind spuse inca o data felicitari organizatorilor si daca am suparat pe cineva ca ne-am dat in ziua doi va rog sa considerati punctajul facut nul si sa faceti cum credeti de cuviinta in stabilirea clasamentului. Asta sunt băieți de la cluj Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Bun daca tot m-am pus pe scris continui si cu laudele si multumirile catre organizatori Am sa spun doar cateva cuvinte de cei 26km din prima zi de la extrem pentru ca doar atat am reusit sa parcurgem in timpul maxim acordat. La prima urcare mai mare binenteles ca ne-am blocat mai multe echipaje unde s-a facut un dop de cateva ore pana am reusit sa ocolim / depasim, oricum urcarea super. mai tarziu la alta urcare s-a cam incalzit motorul cred ca a murit termostatul si mai era sa ia foc si troliu, asta e noroc cu apa. la pozitia 78 ocolire copaci dupa benzi ne-a cam pus capac troliu fata cam gata, troliu spate mergea afara da nu cupla pe tras deja se facea seara a cam trebuit sa chemam ajutoare. Aici tin sa-i multumesc lui Liviu si baietilor cu care a venit si ne-a tras afara si lui Pedro si Joco care au venit si ei sa ne ajute chiar daca masina nu era in mintile ei. asa ca idee pe 50km pe terratrip a consumat patrolul 2.8td 42l motorina si ca defectiuni pe langa faptul ca motorul se cam incalzea si troliul tragea doar cand era rece am mai rupt un brat superior de la puntea spate care nu am reusit sa-l schimbam si am renuntat sa ne dam sambata. Oricum MULTUMIM pentru gazduire si FELICITARI tuturor. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Surprinzator mai este un lucru, nici baietii de la Cluj si nici baietii de la Mures nu au scos, inca, capul din tomberonul in care ne-am jucat impreuna weekend-ul trecut. Salut Daniel pentru TOMBERONUL din weekend au muncit 60 de oameni si nu cred ca gresala unuia iti permite sa jignesti 59 de oameni , te rog acest stil de discutie pastrezal intre tine si Lipovan . Pentru gresala facuta exista solutia in regulament(care de fapt este discutata deja de mult) Cu respect din " TOMBERON " Liviu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Cu siguranta expresia mea a fost una nepotrivita. Draga Mihai nu interpreta regulamentul cum vrei tu. Dan la ora 15 era descalificat, ce cauta in traseu, de ce nu s-a prezentat la start? La 25km/h nu bate un cardan indoit. Eu nu am vazut declaratia lui Dan, poate mi-o arati si mie. Repet asta a fost o etapa de campionat national nu o intalnire prieteneasca, daca esti descalificat nu ai ce cauta ulterior in traseu. De unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu regulamentul. Poate imi arati si mie de unde reiese acest lucru din textele mele. Romeo este major si scrie ce vrea, sper ca nu ti-a trecut prin cap ca a scris dupa dictare. Tot ce ai scris acolo, in conditiile in care Dan este in culpa, tot ce ai scris este doar ipocrizie. A refuzat Dan locul de la Mures? Domnule Liviu, la Mures s-a vazut ca s-a muncit foarte mult la trasee si toata lumea a apreciat lucrul asta, inclusiv eu. Eu cand am ajuns la Ibanesti, am ajuns la un eveniment organizat de Offroad Mures, nu de dl Lipovan. Dumneavoastra daca faceti parte din acest club sunteti solidar cu el si la bine si la rau. Eu nu am vazut o pozitie oficiala a clubului in legatura cu problema. Ati stat la panda, pana am folosit eu o expresie total nefericita ca sa scrieti ceva. Domnule Liviu munca, implicarea membrilor clubului din Mures nu substituie obligatia de a fi corecti. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Domnule Liviu probabil ati reusit sa cititi raspunsul pe care eu l-am primit de la dl Lipovan, totusi dumnealui este directorul concursului la care ati muncit un an de zile, nu pot sa cred ca nu aveti o parere in legatura cu aceasta chestiune. Draga Mihai, mi-ar facea placere sa nu minimalizezi gravitatea incalcarii, cu buna stiinta, a regulamentului de catre directorul de concurs. Culmea infatuarii este ca a mai dat si o declaratie pe proprie raspundere ca sa sublinieze acest lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 In general ma abtin de comentarii dar m-am saturat ca in loc de poze , filme , intamplari si altele nu citesc altceva decat frustrarile unui concurent care el singur mentioneaza ca este la prima etapa dupa 3-4 ani de zile . Dl.Daniel scrie contestatia ta catre CNOR si lasa-ne in pace cu caterinca nesfarsita . Cu stima Kiss Zoltan Multumiri tuturor organizatorilor extremul a fost frumos , pacat ca nu l-am parcurs integral 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 In general ma abtin de comentarii dar m-am saturat ca in loc de poze , filme , intamplari si altele [...] citesc altceva Unimogule, tu ai fost acolo deci pune poze filme si povesteste impresiile tale... Da exemplu si pentru altii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Pacat de acest incident de la standard,Daniel,Dan a declarat ca nu il intereseaza clasamentul deci se poate reface,haide sa nu aruncam cu cacat intr-un CLUB care are multi membrii si aproape toti au pus osul la munca si a iesit o etapa ffffoarte frumoasa,daca nu esti multumit de unele decizii si vrei neaparat sa mergi mai departe fa contestatie la CNOR,este foarte adevarat ca o faza din aceasta nu trebuie lasata nesanctionata ,sa nu se faca precedent ,dar nu cred ca locul ideal este AICI. Acum sa trecem la oile noastre adica ce ne intereseaza pe NOI concurentii de la toate clasele,felicit in primul rand toti cuncurentii care au trecut linia de finish si nu numai, a fost un concurs dur,cu de toate,roadbook cu o singura greseala de transcriere care era evidenta,nu se putea gresi traseul. Multumim OFFROAD CLUB MURES pt o etapa de exceptie tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Carol in stilul asta va dati de ani de zile, totusi se chelutie niste bani. Ti se pare normal sa avantajezi exclusiv un echipaj si dupa aia tot tu sa te manifesti nepoliticos. Domnul Iernean abia a asteptat sa o dau in bara ca m-a si taxat, dar nici nu isi bate capul cu ce se intampla in club. Mihai de la Cluj vorbeste in locul lui Dan, dar imi pune in gura vorbele lui Romeo de pe facebook. Eu nu ma ascund in spatele nimanui si ma dau de placere mai mult decat oricare din campionat. Ce nu este clar? Am facut sesizare la CNOR, nu bat campii ca altii! De la ce sa pun poze de la un concurs care a inceput foarte frumos si s-a terminat cu o mare mizerie? Editat Iunie 19, 2013 de ddaniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Draga Daniel, nu stiu cine este Romeo si nici nu stiu daca am vreo legatura cu el pe Facebook. Eu pur si simplu m-am saturat sa primesc notificari la acest topic si in loc de povesti si impresii sa vad un carnat de acuze si insulte. Iar alta chestie mi se pare aiurea cum te iei tu si zici baietii de la cluj, sa consideram ca te referi la tot clubul Transsylvania ca suntem niste nesportivi ??? Sa zicem si noi de aici inainte baietii de la Piatra Neamt sau suna mai frumos Daniel ??? Eu te rog sa terminam cu prostiile astea , am inteles cu totii problema , pacat , dar nu cred ca se schimba ceva daca umplii 10 pagini de copy-paste din mailurile cu domnul Lipovan. Iar cu interpretarea de regulament ti-am reprodus ce mi-a citit un arbitru CNOR din regulament. Vom astepta cu drag rezultatul pe care il vei primi de la CNOR la sesizarea ta. Pana atunci daca se vrea continuarea acestei discutii cred ca nu se supara nimeni daca un moderator va muta aceasta discutie intr-un topic separat. Multumesc Mihai Turcu PS. Daniel eu nu ma mai bag la aceasta discutie, deci ai cale libera sa zici ce vrei Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Felicitari pentru munca depusa, organizarea a fost perfecta,traseul mai frumos ca la Odorhei. Imi cer scuze pentru ca am baut peste masura si am sarit pe balonul ala, dar pentru betivii care eram adunati , a fost o provocare. Data viitoare promit ca nu mai exagerez cu bautura, dar si presedintele de la clubul vostru ar trebui sa se stapaneasca sa mai dea in concurentii beti ca e nesportiv si toti cei de la mese au vazut asta. Sper ca se simte descarcat de probleme pe masura loviturii pe care mi-a dat-o cand eram infasurat in balon. Inca odata imi cer scuze fata de orice persoana care s-a simtit deranjata in vreun fel de mine. Salut! Balonasul respectiv era reclama unui sponsor principal, faptul ca v-ati batut joc de el pe seama betiei este o chestie, dar sa acuzi pe organizator pentru niste dureri ulterioare este total irelevant. Am fost de fata, chiar si am ajutat sa te impachetam de dragul distractiei , dar te asigur ca nimeni nu a dat in tine, iar domnul presedinte a vorbit chiar foarte politicos . Am si niste poze, din care reiese ca nimeni nu a avut nici o intentie sa-ti provoaca dureri, daca cumva s-a intimplat nu a fost intentionat si ne cerem scuze. Sper sa te vindeci pana etapa urmatoare si sa ne vedem cu bine! Restul pozelor pe faceebook, desi nu este prea agreat aceasta modalitate, dar imi este dreu sa tot micsorez si sa manevrez pozele. Toate cele bune! Szabi https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142998062560924.1073741841.109735182553879&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.143641845829879.1073741843.109735182553879&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.284065135073673.1073741831.107610706052451&type=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Daniel tu ma cunosti,si sti ca nu ma ascund dupa degete dar sa stii ca nu asa ne dam de ani de zile,cazul tau este un caz izolat,caz care sper sa ramana izolat si sa nu se mai repete.Ai si tu dreptate intr-un fel,aici este ca si la o nunta,pe toti nu poti sa-i multumesti,apar biserici si bisericute intre concurenti,unul ii tine partea altuia si tot asa,intradevar se cheltuie bani multi cu acest sport,dar ce rost au aceste jigniri ieftine la adresa unora sau altora,fiecare este raspunzator strict de fapta lui,si pana la urma nu vad un mare avantaj ca treci de pe locul 8 pe locul 7 avand in vedere ca pe Dan nu-l intereseaza clasamentul,nu am nimic personal cu tine sper ca intelegi lucrul acesta,doar incerc sa aplanez un(mai multe) conflict(e) nedorit(e),viata este scurta si merita traita pe deplin in liniste si pace tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Corect ai dreptate. Sa fie concurs, dar sa fie pe bune, altfel ajungem sa ne dam fiecare pe acasa si se duce farmecul concursului. Un pic mai mult respect. Vorba unuia, si asa suntem o mana de oameni in fenomenul asta, daca ne mai si futem intre noi, scuzati de expresie, nu ajungem nicari. Problema e, vor sa inteleaga toti au ba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Am fost pentru a 4-a oara la etapa organizata de Offroad Club Mures. La celelalte 3 editii am abandonat de fiecare data, mereu in ziua 2, cu 3 masini diferite si 3 piloti diferiti, cu care am luat cu fiecare puncte la alte concursuri. Pentru anul acesta mi-am propus sa ajung la finishul zilei 2. Oleg, dupa experienta de la Odorhei (unde am iesit pe locul 1 la traseu in ziua 1 dar am rupt masina in speciala dintre zile si deci am abandonat) a fost foarte de acord sa merge cu grija, sa protejam masina, ca sa ajungem la finish. Locul desfasurarii etapei, asa cum am comentat si anul trecut, este excelent pentru offroad: este o zona in care abia ai semnal la telefon, in stanga si dreapta drumului pe care se afla tabara de campare exista plecarile in traseu, iar in padure / pe dealuri esti de unul singur in pustietate. Cadn cobori in orice vale gasesti un forestier care te poate readuce intr-un sat unde se vorbeste romaneste. Excelent. In plus, relieful este unul bun pentru offroad, cu urcari si coborari dese si cu diverse inclinatii, cu paraie (parauri?) , piatra, noroi, padure, everything. De asemenea, in ultimii 3 ani (nu 4! :) ) organizatorii si-au propus sa ne arate limitele noastre ca si concurenti, si au reusit in fiecare zi. Traseele au fost lungi si foarte solicitiante, timpii maximi fiind de genul 10 ore (!) si distantele fiind de genul 80 km, din care 10-15 de legatura in total (in special vreo 10km la finish ca sa ajungem in campare). S-a continuat ideea excelenta avuta anul trecut, cu pauza de masa in traseu, iar mancarea din traseu a fost excelenta. Nu acelasi lucru poate fi spus despre masa de seara, care a fost si in cantitati mici, si departe de 'cea mai buna mancare de a offroad', iar doamnele care serveau au fost foarte neprietenoase. (unui coleg i-a fost cerut 100 lei pentru o ciorba si o portie de orez gen spita plus o pulpa mica de pui - suma cu care poti sa mananci o vita argentiniana de 300-400g la un restaurant de fitze). Celalalt dezavantaj al zonei (alaturi de indisponibilitatea optiunilor de masa) este indisponibilitatea optiunilor de cazare (cele cateva locuri unde te puteai caza fiind neincapatoare pentru numarul de concurenti). Anul acesta am avut noroc si colegii mei John si Balaurul nu au avut masina gata, deci am stat in locul lor. MULTUMESC mecanicului care le pregateste masina :)) ! Revenind la istoria etapei: procesul de inscriere a mers excelent, inspectia tehnica s-a facut rapid si fara probleme (cel putin la ora la care am ajuns noi), confirmand organizarea excelenta cu care eram obisnuit din anii trecuti. In briefignul pentru prima zi de cocurs am fost atentionati asupra faptului ca ne vom intalni in traseu cu concurenti de la clasa noastra si de la alte clase, atat pe contrasens cat si ca intersectare, si sa avem in vedere ca intotdeauna 'ceilalti au prioritate' :) :) O regula foarte buna, mai ales daca o respecta si ceilalti :))) Noi am pornit de pe locul 10. In drumul spre start (care nu s-a dat la pozitia 1) am recunoscut urcarea cu troliere care ne-a mancat 2 ore anul trecut, dar, spre norocul nostru, de data asta am ocolit-o. Am luat startul si parca uitasem putin din obiectivul de a termina intregi si incepusem sa simtim nevoia de a depasi pe cineva :)) In primele 5 pozitii l-am depasit pe Szckalizcki, care avea o problema pe care nu cred ca a reparat-o in timp util :(. Era retras din drum, pe plat. pacat pentru ei. La prima urcare i-am prins pe RazvanGTC si Don, care erau dejantati. Ma gandeam 'cat de exasperant trebuie sa fie sa dejantezi la prima urcare...' Nu as fi vrut sa fiu in locul lor. Nu am reusit sa identificam o trasa ocolitoare inteligenta asa ca a trebuit sa ne troliem si noi in mai multe directii, timp in care ne-au prins si Razvantuza cu Cobrra. Spre norocul nostru am reusit sa ne troliem mai repede ca ei si sa plecam de acolo fara sa ne depaseasca, asa ca am scapat de urarea lui Cobrra, de a ne vedea (el pe noi) in oglinda retrovizoare :h5 Am continuat evolutia mai depasind cate un concurent si prinzand din urma (pentru doar a 2-a oara de cand merg eu la offroad) pe dl Regep si Bogdan :). Aici insa Oleg a dorit sa urmareasca evolutia maestrului, si nu am reusit sa il conving sa dam mai tare sa depasim :)) Dupa pauza de masa am reusit sa ii ametim cu o sceneta: i-am prins din urma undeva unde se gandeau la ce directie trebuie sa urmeze, am plecat noi foarte hotarati intr-o directie gresita, au venit dupa noi, am intors noi primii, si i-am depasit :ha: Misto schema :h5 nu? Rog si pe alti concurenti cand ne prind pe noi din urma sa o incerce :))) Ne-au mai prins din urma la niste urcari unde noi ne troliam din greu iar ei au urcat pe roti si ne-au si depasit (!) fara vreun efort!!! (asa cam pe la relanti), dar am avut si norocul sa se trolieze ei din greu si sa identificam o trasa alternativa si sa ii mai depasim odata. A urmat un moment dragut de povestit: ii depasisem, a urmat o urcare unde nu ne-am troliat si discutam despre cat de destepti am fost cu trasa alternativa. Ei bine, stand de vorba am auzit un mare "buf" urmat de un mare "fassss" - ne infipsesem cu roata in ceva (creanga, ciot, piatra). Am identificat un loc unde sa ne sprijinim de un pom si sa putem fi ocoliti, si am dat drumul la cronometru, sa vedem cat timp pierdem, dar am pastrat si urechile ciulite sa vedem cand ne ajung din urma. Zgomotul motorului lor a fost insotit de exact aceleasi 2 zgomote ca si la noi: "buf / fasss" si motorul s-a oprit. "yesss" am scapat. Ei bine, aceasta bucurie a fost de scurta durata, deoarece dupa ce am schimbat roata (in 17 minute) am constatat ca nu mai porneste motorul. Deloc. Angrena troliile, dar nu pornea ioc. Dl Regep ne-a depasit si nu l-am mai prins din urma, apoi ne-a ajuns Melente, care ne-a si impins ca sa pornim, si ne-a si dat voie sa mergem noi in fata lui, caci noi mergeam repede. Apoi, pe urmatoarea urcare iarasi ne-a murit motorul si i-am blocat din nou tot pe Melente si Radu, care iarasi au tras de noi, au incercat sa ne porneasca, etc. Pana la urma s-au dus si am ramas noi sa vedem de ce iarasi nu porneste motorul. I-am cerut scuze ca i-am incurcat si seara i-am propus la premiul de fairplay :) Stand pe acea urcare noroioasa, fara piatra, cu aenintarea norilor deasupra capetelor, am avut un deja vu de acum 2 ani cand am abandonat in mijlocul unei pante noroioase, in ploaie, fara curent la baterie. Dzeul offroadului insa a avut mila de mine si Oleg a descoperit ca butonul de pornire se afla in spatele unei sigurante de 7.5A, care se arsese, dar pe care am schimbat-o repede si am putut reporni (dupa 30-40 minute). Am ajuns la finish pe pozitia 6, am mancat mancarea de spital din seara de vineri si am fugit la cazare sa ne odihnim :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Un montaj si de la mine cu cateva instantanee din traseul de la open: 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Am pornit spre Tg. Mures avand o certitudine: ca o sa ma simt foarte bine si ca o sa iau parte la o competitie de offroad de cea mai buna calitate. Trebuie sa va spun ca asteptarile mele au fost pe deplin satisfacute!!! Traseele cu dificultate crescuta,( datorita terenului imbibat generos de ploile din ultima vreme), roadbook-uri bine facute, atmosfera calda ( nu incendiara, decat pe alocuri :grin: pentru ca lumea, printre care si eu, era super obosita dupa trasee...), placerea de a intalni prietenii organizatori precum si prietenii concurenti, au fost niste ingrediente priceless!!! M-am dat cu Silviu Bulugioiu la Open, cu un Isuzu...buna masina dar, sunt convins ca la alta clasa! Puntea spate fugita, radiator spart, troliul cu cablu de otel, rateuri monumentale in galerie, cu un schpan indoielnic, suspensia rigida...mi-au pus nervii la grea incercare !!!:grin: Am reusit totusi, sa terminam pe roti concursul. Cu aceasta ocazie am realizat, ca si copilot, cea mai mare "performanta": am ajuns, in prima zi, dupa prima impuleala (panta aceea monstruoasa (din minutul 1.50 din filmarea lui Razvanutza...pe care am ocolit-o, ratand astfel Y-ul stanga) , la locul de luat masa, cu 22 km mai devreme!!!:ha::ha::ha: Multumesc inca o data organizatorilor pentru acest regal de offroad si voie buna si sa ne vedem sanatosi la anul! PS: daca n-a venit Viorel Vlad...nici nu prea am avut chef de ghicit in pietre dar, asta nu inseamna ca m-am inmuiat...aviz detractorilor !!! Ne vedem la urmatoarele competitii cu puteri sporite (lui razvanuta mi s-a aratat in lemne un abandon (minutul 9 din filmare)...ceea ce s-a si intamplat in ziua a doua:ha::ha::ha:!!!:grin: Editat Iunie 19, 2013 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 " PS: daca n-a venit Viorel Vlad...nici nu prea am avut chef de ghicit in pietre dar, asta nu inseamna ca m-am inmuiat...aviz detractorilor !!! Ne vedem la urmatoarele competitii cu puteri sporite (lui razvanuta mi s-a aratat in lemne un abandon (minutul 9 din filmare)...ceea ce s-a si intamplat in ziua a doua:ha::ha::ha:!!!:grin: " Dom doctor...fără sa vreau, am remarcat in timp ca-ti place sa te apropii cu lemnele, cu pietrele...ma rog cu spiritele " bune " doar de cele 4 masini X3M Valcea :Viorel Vlad, Gepescu, Razvanuta si de masina mea...toate au suferit mai mult sau mai putin...( mi-ai aratat si mie stinga fata unde am dejantat si stinga spate unde sa blocat troliul...)...asa frumoase glume si gesturi faci la start legate de masini, ca nu înțeleg de fapt ce se întîmplă cu unii dintre noi...dumneata " faci " ? " desfaci " ? sau ești doar " ghicitor " ?...eu unul cedez...( de frica si incapacitate, uite ca nu ma prezint la cluj )...in genunchi cer iertare si indurare !!! Multumesc anticipat !!! ( precizez ca postarea mea, ca si multe alte interpelari, este o gluma prieteneasca între doi vechi amici, si nu este menită sa încinga spiritele...) Editat Iunie 19, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate