semaca Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 @gabir: :ha::ha::ha: am uitat de tine!!!!! Promit, data viitoare, ca ma duc sa colind si pe la alte cluburi!!! Si da, nu pot influenta intamplarile...doar mi se arata!:grin: PS: vrajitoriile, woo-doo-urile si alte nenorociri se pot anihila cu...o bere, doua! La Marinica, de exemplu, in prima seara, mi s-a aratat o dejantare; Tuparu, pe faza, stiind ca are un cauciuc slab, l-a trimis pe cursa pe Marinica, care s-a intors cu doua beri reci si gata...n-a mai dejantat!!! Deci, se poate!!!:ha::ha::ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 RAZVANUTA!!! E CEL MAI BUN MONTAJ OFF ROAD VAZUT DE MINE VREODATA!! AS SE FAAAAACEEE! YEAAAAAAAH!!Asa se vede cam despre ce e vorba!! Mersiii!! fFELICITARI!! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Bravo Razvanuta,foarte misto filmul :br:br:br Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Deci pot sa confirm ca i-am dat doua beri lui Semaca si masina a mers brici :2dr:2dr:2dr Spre binele tuturor la Cluj e si berea gratis asa ca nu ar mai trebui sa aiba vrajile efect :ha::ha::ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 bravo Razvanuta,insfarsit te pricepi si tu la ceva ca la offroad............ tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 bravo Razvanuta,insfarsit te pricepi si tu la ceva ca la offroad............ Multumesc domnu' de incurajari. De aia m-am apucat de bicicleta :h5 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Confirm si eu ce zice Tuparu! I-am dat si noi bere lui Semaca si ne-a zis numai de bine! Din pacate viata bate filmul, dar Semaca a fost un domn! :h5 :grin: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Salut! Balonasul respectiv era reclama unui sponsor principal, faptul ca v-ati batut joc de el pe seama betiei este o chestie, dar sa acuzi pe organizator pentru niste dureri ulterioare este total irelevant. Am fost de fata, chiar si am ajutat sa te impachetam de dragul distractiei , dar te asigur ca nimeni nu a dat in tine, iar domnul presedinte a vorbit chiar foarte politicos . Am si niste poze, din care reiese ca nimeni nu a avut nici o intentie sa-ti provoaca dureri, daca cumva s-a intimplat nu a fost intentionat si ne cerem scuze. Sper sa te vindeci pana etapa urmatoare si sa ne vedem cu bine! [ATTACH=CONFIG]182119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]182120[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]182121[/ATTACH] Restul pozelor pe faceebook, desi nu este prea agreat aceasta modalitate, dar imi este dreu sa tot micsorez si sa manevrez pozele. Toate cele bune! Szabi https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142998062560924.1073741841.109735182553879&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.143641845829879.1073741843.109735182553879&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.284065135073673.1073741831.107610706052451&type=1 Probabil ca logica ta are un sens si ca eu nu sunt asa de luminat ca tine. Am lasat-o balta lasand forumul sa aiba actiuni de socializare, asa ca fi si tu intelept, abtine-te ca nu castigam nimic, uita-te la ce ai scris si te astept la o bere anul viitor in semn de prietenie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 ? sau ești doar " ghicitor " ?...eu unul cedez...( de frica si incapacitate, uite ca nu ma prezint la cluj )...in genunchi cer iertare si indurare !!! Sa îți fie rusine Domnul Gabi, chiar in anul acest ca avem lichid racoritor moca pentru toată lumea... Păcat, poatecca te mai gândește si ne premiez cu prezenta ta, ca întotdeauna e o pacerea Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Acuma ca s-au cam terminat "contrele" din topic, as vrea si eu sa multumesc tuturor celor implicati in organizarea etapei de la Mures. A fost o etapa cum si-o doreste orice club. Traseele foarte bune, tehnice si cu de toate, roadbook-urile...... incredibil, o singura greseala in ziua doi, dar care nu aveai cum sa nu te prinzi ca ii greseala, organizare super. Multumim, si abia asteptam 2014. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 " Acuma ca s-au cam terminat "contrele" din topic, as vrea si eu sa multumesc tuturor celor implicati in organizarea etapei de la Mures " Felicitari pentru mesaj mao, si admiratie absoluta pentru evolutia voastra !!! ; am mai spus si repet ca traseul a fost provocator, cu multe incercari pentru masinile si echipajele destepte...este clar ca 2 zile la Ibanaesti, reprezinta mult mai mult decit amaritul de traseu de o zi Sighisoara...unde de fapt au terminat traseul open 2 masini, si asta din cauza traseuliui slab al organizatorilor...bravo Liviu, Lucian si echipei Mureș pentru excelentul traseu DE CAMPIONAT !!!...trialul de open a fost ca de obicei...MAGISTRAL !!! Editat Iunie 26, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Si daca tot s-a terminat, vorba lui Mao, si cu divergentele, eu n-as avea multe de spus, din moment ce masina s-a stricat foarte degraba si mult traseu n-am facut. Am reusit s-o facem insa pentru trial, care din pacate a fost mult prea scurt, noi am avut 1.22 min, abia prinsesem gustul. :grin: La Odorhei alta treaba, intre 5 si 10 minute toata lumea, frumos... In rest... sa ajungem pana in 2014! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 @ Vstef - poate ma luminezi - cum ramane cu trialul ? Stiu ca GPScu a fost penalizat deoarece a rupt o banda de pe copac. Organizatorii au spus ca a rupt banda cu cauciucul. De aici trag doua concluzii: 1. GPScu e nebun si se urca cu masina in copac 2. banda a fost pusa prea jos. Scriu asta deoarece stiu cat de mult te superi cand mergi bine si esti penalizat pt o greseala care nu este a ta. Si eu am patit asa la o cupa - banda pusa foarte larg....batea vantul si o arunca in interiorul traseului. Nu am asteptat vreme buna, fara vant, copilotul nu a avut voie sa o puna la loc, asadar am trecut peste ea cat am putut noi de incet.....si ea s-a rupt la fel de incet. Gata....penalizare...etc. PS: nu am scris asta ca un atac la adresa organizatorilor, nu am de ce, personal m-am simtit bine la Mures si chiar am primit foarte mult ajutor, in fiecare zi mi-au carat canistrele cu benzina pana la punctul de intalnire unde se manca. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Horatiu, sincer nu am vazut live cu ochiul meu momentul in care am rupt banda, din ceea ce am inteles de la arbitrul din respectivul punct, care a fost foarte amabil de altfel, am rupt-o cu roata spate, pe partea dreapta, nu in stanga pe copac... Oricum, e clar ca am rupt-o... Aceeasi problema si acelasi ghinion l-am avut si la Odorhei, dar acolo de la cel mai bun timp + 1 minut penalziare de banda am ajuns pe locul 2, iar la Mures de la cel mai bun timp + 1 minut penalizare am ajuns pe antepenultimul loc (sau cam asa ceva). Problema nu ar fi banda, si Luci si Mao au rupt daca nu ma insel, si altii, ci faptul ca trialul a fost mult prea scurt iar o banda te descalifica in totalitate. Desigur, daca mergi mai cu grija si nu rupi scoti alt timp, desigur, altii nu au rupt, dar tot a fost mult prea scurt trialul... 1 minut si-un pic e prea putin dupa parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 OK, asta este o alta poveste - daca ai rupt o banda care nu era pe copac, este totul clar ....penalizare. Partea cu lungimea traseului la trial - atat timp cat nu exista o regula clara si o distanta minima....fiecare club face exact asa cum doreste. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Bineinteles ca nu exista un minim, sau reguli foarte stricte, insa cred ca se mai poate umbla la zona de trial, campionat de trial, taxa de participare exclusiv la trial, etc. Ar fi unele lucruri care se pot face aici pentru anul viitor, in favoarea acestui sport... Totusi de la 1 minut si-un pic, ma gandesc ca am putea vedea si trial-uri de sub un minut, sau poate 30 de secunde :grin: :ha: Glumesc, rog sa nu se supere nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 (editat) Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Legat de discutia generala "cat de greu ar trebui sa fie trialul" am auzit diverse pareri, de obicei influentate de situatia personala a comentatorului din momentul cand emitea parerea :) Argumentul contra unui trial greu suna cam asa: "dupa ce au muncit 2 zile in padure, sa nu strici tot clasamentul in 10 minute". Recunosc ca inteleg abordarea asta. Eu insa am alta obsesie legata de cum se fac trialurile: mie mi se pare exasperant in trialuri punerea accentului pe manevre de tip concursuri de indemanare: slalom, intoarcere in loc, parcare laterala, etc, facute adesea pe plat. Parerea mea este ca suntem la alt sport, cu alt tip de masini. Adica mie unul mi se pare mai interesant un trial cu obstacole dificile, de tehnica a soferului si de capacitate a masinii: urcare, coborare, inclinatie, incrucisare, ravena, (chiar troliere...) decat sa faci stanga dreapta printre benzi, sa intorci in loc si sa te rogi sa nu iti ajunga banda sub roata. La Mures, la clasa Open, locul unde se rupeau benzile nu prezenta o dificultate de offroad: toata lumea are rollcage si o tranteste pe pom, si ajungi cu roata exterioara pana pe banda. La unii s-a rupt, la altii nu s-a rupt. Dar nu te invata niciun manual cum sa calci banda cu crampoanele fara sa se rupa, nu e o tehnica deosebita. Exemplific cu alte trialuri din istorie: Offroad Arena cuprindea obstacole diferite, la care trebuia sa stii sa le negociezi (ca dovada rasturnari in santul cu inclinatie laterala :) ) Ulterior, tot Rasty a facut trialul de la Sarata Monteoru, care a fost parcurs cu un subaru justy, si a carui dificultate a fost sa te incadrezi printre pomi (slalom). Exact alt sport :( Eu cred ca benzile / stalpii trebuie sa te forteze sa parcurgi niste obstacole, nu sa te constranga sa iei curbe din N manevre sau sa iti instalezi frana 'de colt' pe masina de concurs, special pentru trial. PS: si noi, vazand trialul de la open, am rationat la fel: sa mergem incet, sa nu ne rasturnam, sa nu rupem 2-3 benzi, caci asa ramane sigur clasamentul pe loc (trebuia sa castigam sau sa pierdem 2.5 minute ca sa schimbam locul), ceea ce intr-un trial de 1min 40 secunde nu se poate :))) Editat Iunie 26, 2013 de watcher 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Speciala Pavlov din 2012 Iasi s-a facut in 31 minute ( din cauza ploii - daca nu ploua se facea in 90 de secunde ) Trialu de la Campulung 2012 locul 1 a facut 43 secunde e vorba de standard Dar de obicei cum trialurile sunt duminica exista 2 faze foarte stresante: una ca organizatorii se grabesc cu inchiderea evenimentului, premiere, etc, iar participanti se gandesc la lungul drum spre casa ( sa ne imaginam deja Baia Mare 2013) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 " Acuma ca s-au cam terminat "contrele" din topic, as vrea si eu sa multumesc tuturor celor implicati in organizarea etapei de la Mures " Felicitari pentru mesaj mao, si admiratie absoluta pentru evolutia voastra !!! ; am mai spus si repet ca traseul a fost provocator, cu multe incercari pentru masinile si echipajele destepte...este clar ca 2 zile la Ibanaesti, reprezinta mult mai mult decit amaritul de traseu de o zi Sighisoara...unde de fapt au terminat traseul open 2 masini, si asta din cauza traseuliui slab al organizatorilor...bravo Liviu, Lucian si echipei Mureș pentru excelentul traseu DE CAMPIONAT !!!...trialul de open a fost ca de obicei...MAGISTRAL !!! Mersi nea Gabi :), eu nu am zis ca la Sighisoara a fost prost traseul sau gresit alocat clasei la care am concurat. Ei nu se asteptau la asa ploaie, si acolo clar au castigat troliile mecanice. Daca nu ne murea masina (troliu fata, troliu spate, ambele planetare fata rupte, + altele) eram clasati destul de binisor. Muresul mi-a placut f tare anul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 @ Watcher - ai punctat perfect. Din pacate unii organizatori uita despre ce sport este vorba si trialul se transforma intr-un concurs de parcari laterale si mers printre benzi. Si mie mi-ar placea sa avem trialuri ceva mai grele si care sa solicite masina, sa te puna sa gandesti care ar fi abordarea gresita. Sa nu uitam ca de cele mai multe ori doar trialul este cel la care avem ceva spectatori....care spectatori cu siguranta vor sa vada ceva spectaculos, nu sunt interersati sa vada ditamai masinile, taiate si pline de lovituri(ceea ce inseamna ca au trecut prin locuri "periculoase') cum se chinuie sa treaca printre doua benzi. @ Mao :))) - daca in ziua a doua pe forestier apareai cu 5 minute mai devreme.....te asigur ca nu iti mai placea Muresul, ne faceam terci...si culmea amandoi eram pe sensul bun. Poate pe viitor organizatorii vor evita situatiiile in care se intalnesc masinile pe contrasens sau cel putin vor anunta asta in roadbook si vor pune limitare de viteza. Scuze ...de fapt tie cred ca iti placea:av...ca ma intalneam prima data cu Tzuparu si Marinica, acolo ei au aparut primii, voi ati aparut la cateva minute. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Speciala Pavlov din 2012 Iasi s-a facut in 31 minute ( din cauza ploii - daca nu ploua se facea in 90 de secunde ) Trialu de la Campulung 2012 locul 1 a facut 43 secunde e vorba de standard Dar de obicei cum trialurile sunt duminica exista 2 faze foarte stresante: una ca organizatorii se grabesc cu inchiderea evenimentului, premiere, etc, iar participanti se gandesc la lungul drum spre casa ( sa ne imaginam deja Baia Mare 2013) Primii trei eram sub 44 sec 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Festivitate premiere Mures Trophy 2013 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: A doua etapa a cnor - off road mures trophy 2013 Un montaj de la Extrem,ziua a II-a. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate