Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

Max

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?  

67 membri au votat

1. 1. Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

• Nu sunt interesat
    • Sunt interesat doar ca eveniment de socializare cu membri comunitatii 4x4
    • Sunt interesat ca socializare, informare si protest public.

Postări Recomandate

Re: Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

Salut,

As dori sa mergem si noi, numai sa hotarati data, si sper ca nu e o problema faptul ca avem copil mic, lui ii place sa mearga la munte si sa se plimbe cu masina mare.

Si as dori sa stiu din timp care sunt posibilitatile de cazare,( poate luam si cortul dar as vrea sa am ceva sigur pt copil)

Cazarea la Rosia Montana se poate face la localnici, cu mancare inclusă daca se doreste şi la preturi rezonabile. In functie de preferintele dvs. cautam ce conditii doriti. Pensiuni legale nu prea se gasesc in Rosia (doar un hostel) datorita PUZ şi PUG care au declarant întreaga zona ca fiind zona industrial, iar in zona industrială nu se dau autorizatii de construire pentru pensiuni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tocmai de asta ziceam eu sa mergem sa locuim la localnici. Este un ajutor concret pentru ei, ii incurajam, dam exemplu si la altii ca sa mearga in zona, si in felul asta sa impingem lucrurile catre un curs firesc. Demonstram clar ca se poate face si turism in zona, nu doar exploatari miniere cu cianuri. Totul elegant, fara circ, si extrem de eficient pentru salvarea zonei.

Altfel, vom fi doar "unii care au trecut prin zona" si atat.

Dar daca se uita localnicul in buzunar si vede niste lei de pe urma noastra (lei pe care noi oricum ii cheltuim la altii, pe mancarea luata la pachet), castigati cinstit prin munca, prinde curaj, si nu mai pune botul la vrajeala RMGC, impins de disperare. Turismul rural chiar poate fi o alternativa pentru zona aia. Si cineva trebuie sa inceapa sa faca ceva in sensul asta.

Link spre comentariu

Cei care ar dori data de 26-28 iulie :

tughy-26,27 iulie

Cleo-26-28 iulie

geo_jimny-26-28 iulie

alin-jeep-26-28 iulie

Optimus -26-28 iulie ?

AndreiBizzy- este acolo

crisguide-26-28 iulie

nikolle-26-28 iulie

Noi suntem pregatiti pentru asa zisul protest cu steag pe masina. Cat despre cazare este buna ideea cu agroturismul insa eu as prefera cazarea pe platou cu cortul sau in masina ,unde putem sta pana mai tarziu la foc sau fara foc etc si sa cumparam produse de la localnici. Nu trebuie neaparat sa fie asa insa in felul asta putem sta la o lalata toti.Asta e opinia mea.Alte opinii?

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Eu votez pentru cort in platou, dar nu ma opun la alte variante daca sunt decise de majoritate.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Sincer, mi-ar place sa merg cu rulota, dar atunci adio off road, deci varianta asta va cădea . Daca vremea tine cu noi voi sta la cort :cort iar dacă vom prinde numai ploi interminabile evident voi prefera la localnici:sc.

Link spre comentariu

MMOF-ul pe 2013 a picat. Intalnirea de la Rosia se face? Ca sa stiu cum ma organizez.

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

M-am linistit atunci, ca macar doi tot mergem sigur.

Ca doar nu te-oi lasa singur 'la greu' :grin:

Editat de crisguide

Link spre comentariu

Pai o sa fim 3,adica 5 ,cu sotul si fiica:wink:

Pai lista de mai sus spune ca suntem 7 masini,acuma nu stiu cati dintre noi vin cu familia.Sper ca nimeni de pe lista nu s-a razgandit!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Cei care ar dori data de 26-28 iulie :

tughy-26,27 iulie

Cleo-26-28 iulie

geo_jimny-26-28 iulie

alin-jeep-26-28 iulie

Optimus -26-28 iulie ?

AndreiBizzy- este acolo

crisguide-26-28 iulie

nikolle-26-28 iulie

Lista este deschisa :grin:

Link spre comentariu

Tacut si rupt de munca si ma stradui sa mai birui si saptamana viitoare. Apoi,...DISTRACTIA :banana

Sper numai sa nu se volatilizeze si asta ca MMOF 2013 :grin: . Ma bizui ca tot or veni cativa.

Link spre comentariu

am cateva intrebari

se mai tine?

cine se ocupa de organizare?

nr contact pt cazare

se poate ajunge si cu masina mica?

noi plecam in concediu in Austria si la intoarcere am veni si acolo daca putem ajunge si cu masina mica

Link spre comentariu

Inca astept trasee spre Rosia. Incercam din Cluj pe Valea Iarei - Mărisel etc, sau Muntele Baisorii - Ocolis - Salciua Rosia/Bucium? Astept orice alte varinate care să se poată face cu AT - uri.

Link spre comentariu

@ nikolle: Se poate ajunge cu masina mica pana in sat. Acum daca vom campa undeva sus in platou, tre sa va puneti bine cu cineva sa va ia pana acolo. Si si in ture.

@geo_jimny: Am scris undeva mai inainte de niste variante. Stai sa ajung acasa si le potrivim.

Editat de crisguide

Link spre comentariu

buna seara ,

de ceva vreme urmaresc asa din umbra acest topic, iar acum cred ca a venit momentul sa imi anunt si eu prezenta .

dupa cum bine stiu unii dintre colegii nostrii de forum , de ceva ani vreo 5 la numar lucrez in aceasta zona , iar de plictiseala dupamasa bantui pe dealurile din jurul Abrudului/ Rosia Montana atat cu masina cat si pe jos.

daca doriti eu pot sa ma ocup de o mica organizare in zona , trasee, cazare ....

pentru cei care doriti sa veniti din cluj propunerea mea ar fi : valea ierii , muntele mare , locul numit "la morminte" , valea lupsii , geamana (biserica scufundata in iazul de decantare) , cariera de la rosia poieni , dupa care mers la satnca detunata unde se poate sta cu cortul , pentru cei care doresc cazare la pensiuni se gasesc in zona bucium .

este doar o idee , de dormit se poate si la rosia montana la tau la brazi , este frumos , dar in we este cam aglomerat ..parerea mea .

drumul de intoarcere catre casa poate fii pe la mogos , ponor , salciua , ocolis , m. baisorii , .....

• Like 1
nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Se poate ajunge si cu masina mica pe platou fara probleme

Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex

Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450

Link spre comentariu

Cleo, nu am stabilit nici o data. Hai sa vedem reactiile oamenilor si discutam. :h5

Reactii estem, discutii estem, data aproape estem... Decizie finala... nu estem... :grin:

Ne facem planuri, au ba?

Link spre comentariu

Decidem ?

1-DATA

2-TRASEU

3-CAZARE (cort sau pensiune)

4-PROTEST (agresiv sau subtil)

5-ALTE ASPECTE

6-SE BAGA CINEVA SA COORDONEZE TREABA ???

ALIN :h5

Link spre comentariu

Decidem ?

1-DATA

2-TRASEU

3-CAZARE (cort sau pensiune)

4-PROTEST (agresiv sau subtil)

5-ALTE ASPECTE

6-SE BAGA CINEVA SA COORDONEZE TREABA ???

ALIN :h5

1. Data: Varinata A : Plecare din Cluj sambata dimineaţa 27.07.2012, orele 9,00 din benzinaria ... de pe Calea Turzii.

Varianta B : PLecare din Cluj, vineri 26.07.2013 orele 12 din benzinaria ... de pe Calea Turzii

Observaţii: traseul cred ca va fi parcurs în 6 - 8 ore deci o plecare dupa orele 12 va fi rally raid şi nu tura off road pentru a ajunge pe zi.

2. Traseu : Varianta propusă de Radu Ovidiu este OK, mai trebuie pusa pe harta, detaliata, dar in principiu este OK.

3. Cazare: Dacă vremea permite stam la cort, pe platoul Jig- Văidoaia unde are teren o ruda apropiată a lui Eugen David - preşedintele Asociaţiei Salvaţi Rosia Montana. Varinata cu cazarea la taul Brazi e OK, dar nu stiu daca ni se permite sederea acolo si sa facem foc+ceaun. Se poate hotarâ la faţa locului. Daca vremea este foarte rea, ne vom caza la localnici.

4. Protest : Un steag şi un autocolant cu frunza şi Salvaţi Rosia Montana este suficient. Fiecare imi va comunica ce doreste şi voi comanda materialul (respective cate straguri si cate stikere) care va fi imparţit/lipit în Cluj

Acestea sunt propuneri care pot fi modificate in funcţie de ceea ce dorim noi. Nu vreau sa organizez, vreau sa fac o plimbare la Rosia!!!

Link spre comentariu

Cum am mai spus, eu ma bag la orice varianta, sunt in concediu la vremea respectiva. Las pe cei care au serviciu sa decida.

Link spre comentariu

Deoarece depinde de rezolvarea unor probleme personale, am evitat pana acum sa confirm si eu participarea.

Acum pot confirma si eu. Sper ca fie 100% asa cum as vrea. :)

Nu sunt in masura sa stabilesc eu un program sau orice altceva legat de organizare ci sper sa o faca cei care cunosc zona si au habar de ce e pe acolo. Apreciem orice informatie si propunere.

Pt cazare nu am pretentii. Am nevoie doar de un grup cu care sa socializez :Gr si un loc pentru masina. :1100643094: :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare