Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

Max

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?  

67 membri au votat

1. 1. Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

• Nu sunt interesat
    • Sunt interesat doar ca eveniment de socializare cu membri comunitatii 4x4
    • Sunt interesat ca socializare, informare si protest public.

Postări Recomandate

Re: Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

Pana la urma din Bucuresti mai vine cineva la intalnirea asta?

Asta ar fi lista finala?

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-Optimus -26-28 iulie

6-AndreiBizzy- este acolo

7-crisguide-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-

13-dmx

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cleo-daca dai de internet:drum facut cu BMW de un prieten:

De la Faget se ia catre Savarsin-directie Deva, dupa Ilteu la vreo cativa km pe european se ia drum stanga catre Seliste,Petris,Corbesti,Obarsia,DJ 707 catre Cazanesti,Vata se Sus, Vata de Jos(virsliiiiiiiiii),Brad.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

multumesc nick67. mai merge cineva din zona de vest? poate ne intalnim undeva.am internet incet nu stiu daca mai pot intra asa va intalnesc acolo.pana la urma unde?

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Pentru ca la vremea respectiva nu mai misca nimic pe aici si nici bucuresteni nu se prea anuntau, eu mi-am facut alte planuri pentru we ala. Astfel ca 99% nu voi participa la ieseala asta. Daca mai apare vreo schimbare, va anunt.

Link spre comentariu

Bine v-am gasit , am ajuns si eu acasa :banana ...a inceput stresul ...

Sper ca lista nu s-a scurtat intre timp cu exceptia lui Optimus,poate se razgandeste ...uite ti-am lasat locul liber poate te razgandesti :wink:

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-....

7-crisguide-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-

13-dmx

14-nas ne dagoniat

15-ciprian(Brasov)

@Yonutz : ai ceaunul ala mare ,dar ce trebe sa aducem ca sa il umplem?Bere sau vin :grin: ?

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Am stat catre final sa adun mai multe masina(4-5)nu stiu cati se vor tine de cuvant,fiind aproape de zona cu pricina dar as vrea sa stiu cat de echipate sa fie masinile sa stiu ce sa le transmit

tovarasilor de expeditie(troliu,sufe,simex ,bogger,taf,etc)ca sa poata participa la traseele pe care le gasim prin zona,mercy

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Buna seara.Am completat si eu chestionarul ca sint interesat atit de socializare cit si de protest dar din pacate data intilnirii imi este foarte defavorabila pentru ca nu ajung in tara pina pe 03–08. Am vazut pe alt post ca intilnirea ar fi pe data 15–18. 08 si atunci ar fi fost perfect pentru ca asa sper sa pot inmatricula Vitara si sa pot face drumul de la Brad la Rosia Montana pe asfalt fara probleme.Mi–ar fi facut mare placere sa cunosc cit mai multi dintre dumneavoastra si in acelasi timp sa vad si problemele care le au oamenii din acea zona care cred ca sint acelasi cu cele care le au cei care locuiesc in zona Barza unde a fost faimoasa mina de aur care acum umple toate piraiele din zona cu o apa rosiatica de cite ori ploua mai abundent.Oricum voi vizita zona in acest concediu si va doresc reusita deplina la tot ce v–ati propus.:cl

NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU!
Link spre comentariu

Buna seara ,

de la Cluj pana in acest moment suntem 5 masini , vom pleca sambata la 9 din parcarea Polus , cu directia Valea Ierii , Muntele Mare , Lupsa , Geamana , Bucium . De innoptat eu am vorbit la Bucium cu autoritatiile de acolo si ne vom stabili baza in poiana la Detunata Golasa , vom merge cu corturile , dar fetele probabil ca vor dormi la ceva pensiune din zona . Pe mine unu , cum am raspuns si la sondaj , nu contati la partea cu protestul ...

Pentru trasee in zona ..cu cea mai mare placere .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Asa nea fane,ca trebe sa fie mai multe Toyote :grin: Pe unde ai hotarat sa mergi,ce ruta?

@marx5 : despre cat de echipate trebuie sa fie masinile sper sa iti raspunda alti membrii ai acestui forum,eu sunt pe dinafara la subiectul asta:wink:

Ziua de 26 iulie este aproape,cine vine de vineri seara?Stiu ca vine Max.Altcineva?

1-tughy-

2-Cleo-

3-geo_jimny-

4-alin-jeep-

5-....

7-crisguide-

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-

13-dmx

14-nas ne dagoniat

15-ciprian(Brasov)

16-nea fane

17-marx5

Link spre comentariu

Buna seara ,

de la Cluj pana in acest moment suntem 5 masini , vom pleca sambata la 9 din parcarea Polus , cu directia Valea Ierii , Muntele Mare , Lupsa , Geamana , Bucium . De innoptat eu am vorbit la Bucium cu autoritatiile de acolo si ne vom stabili baza in poiana la Detunata Golasa , vom merge cu corturile , dar fetele probabil ca vor dormi la ceva pensiune din zona . Pe mine unu , cum am raspuns si la sondaj , nu contati la partea cu protestul ...

Pentru trasee in zona ..cu cea mai mare placere .

Cititi cu atentie postarile anterioare! PLECAREA E SAMBATA, ORELE 09.00 DIN PARCAREA METRO - IESIREA SPRE ORADEA. VINERI ORELE 21.00 ESTE O INTALNIRE LA POLUS PENTRU CUNPARATURI, DETALII, ETC. Nu ar fi de dorit sa ratam intalnirea de plecare.

Link spre comentariu

Noi suntem vineri in Zalau pana pe dupa amiaza.Este cineva din zona sau din Maramures care merge de vineri la Rosia Montana? Poate ne intalnim prin zona ca sa mergem impreuna.

@geo_jimny: cei care nu pot veni la orele 21:00 ,vineri,la cumparaturi cu ce pot contribui sau ce sa aduca ?

Editat de Cleo
Link spre comentariu

Noi suntem vineri in Zalau pana pe dupa amiaza.Este cineva din zona sau din Maramures care merge de vineri la Rosia Montana? Poate ne intalnim prin zona ca sa mergem impreuna.

@geo_jimny: cei care nu pot veni la orele 21:00 ,vineri,la cumparaturi cu ce pot contribui sau ce sa aduca ?

De principiu fiecare isi va aduce mancare (hrana/bere rece) pentru echipajul lui. Sambata seara se va face un ceaun mare la care vom contribuii cu totii. Cei care nu pot veni vineri la intalnire vor suporta o parte din valoarea cumparaturilor aferente ceaunului, iar cei ce vor fi la intalnire vor achita la fata locului partea lor din cumparaturi.

Link spre comentariu

@Cleo - din Zalau pana la mine sunt 20 km (JIbou) .Daca mergi spre Cluj faci o mica bucla si ne putem cunoaste .Daca vii iti fac o verificare ,,cap-coada" la masina .Eu si @MAX o sa mergem spre Cluj Sambata dimineata .

ALIN -tel 0744394934

Link spre comentariu

@Cleo - din Zalau pana la mine sunt 20 km (JIbou) .Daca mergi spre Cluj faci o mica bucla si ne putem cunoaste .Daca vii iti fac o verificare ,,cap-coada" la masina .Eu si @MAX o sa mergem spre Cluj Sambata dimineata .

ALIN -tel 0744394934

Alin,multuesc. O sa ne oprim la tine daca esti in drum,probabil va fi dupa orele 16:00,dar o sa iti dam un bip in timp.

Link spre comentariu

De principiu fiecare isi va aduce mancare (hrana/bere rece) pentru echipajul lui. Sambata seara se va face un ceaun mare la care vom contribuii cu totii. Cei care nu pot veni vineri la intalnire vor suporta o parte din valoarea cumparaturilor aferente ceaunului, iar cei ce vor fi la intalnire vor achita la fata locului partea lor din cumparaturi.

De acord! Multumesc!

Link spre comentariu

La mine se cam complica treaba ... :ang2 ...DAR, ptr ca intotdeauna exista un dar, incerc sa o dau cotita ... si voi incerca sa fac tot ce pot sa ajung pana la urma... :h5

Partea cea mai rea este ca deabia vineri voi stii daca ...ma pun la drum catre Rosia ...sau catre alte meleaguri ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

din pacate trebuie sa ma retrag din motive tehnice (masina este in service pt schimbarea planetarei si a unei bucsi de la cutia de transfer) va doresc distractie placuta

Link spre comentariu

Poate sa aduca cineva un generator de curent care sa poate duce o statie audio de 300 W? Numai sa fie ceva bine stabilizat ca sa nu prajim statia. :grin:

Link spre comentariu

Rezolvat si cu generatorul multumita lui @Radu Ovidiu.

Deci, vom avea si muzica. Duc eu sculele audio. Eventual mai puneti si voi niste muzica pe un memory stick. :banana

Link spre comentariu

Am stat catre final sa adun mai multe masina(4-5)nu stiu cati se vor tine de cuvant,fiind aproape de zona cu pricina dar as vrea sa stiu cat de echipate sa fie masinile sa stiu ce sa le transmit

tovarasilor de expeditie(troliu,sufe,simex ,bogger,taf,etc)ca sa poata participa la traseele pe care le gasim prin zona,mercy

Avem un coleg din Constanta, @nclaur , aflat in concediu in zona Hunedoara-Orastie, care vrea sa participe la intalnire.

Nu are acces la net, de aceea va roaga pe cei din zona respectiva sa il sunati la 0722940595 sa il luati si pe el cand veniti la Rosia Montana.

Multumesc.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare