Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

Max

Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?  

67 membri au votat

1. 1. Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

• Nu sunt interesat
    • Sunt interesat doar ca eveniment de socializare cu membri comunitatii 4x4
    • Sunt interesat ca socializare, informare si protest public.

Postări Recomandate

Re: Ce ziceti de o intalnire tematica Club4x4 la Rosia Montana?

1. Data: Varinata A : Plecare din Cluj sambata dimineaţa 27.07.2012, orele 9,00 din benzinaria ... de pe Calea Turzii.

Varianta B : PLecare din Cluj, vineri 26.07.2013 orele 12 din benzinaria ... de pe Calea Turzii

Observaţii: traseul cred ca va fi parcurs în 6 - 8 ore deci o plecare dupa orele 12 va fi rally raid şi nu tura off road pentru a ajunge pe zi.

2. Traseu : Varianta propusă de Radu Ovidiu este OK, mai trebuie pusa pe harta, detaliata, dar in principiu este OK.

3. Cazare: Dacă vremea permite stam la cort, pe platoul Jig- Văidoaia unde are teren o ruda apropiată a lui Eugen David - preşedintele Asociaţiei Salvaţi Rosia Montana. Varinata cu cazarea la taul Brazi e OK, dar nu stiu daca ni se permite sederea acolo si sa facem foc+ceaun. Se poate hotarâ la faţa locului. Daca vremea este foarte rea, ne vom caza la localnici.

4. Protest : Un steag şi un autocolant cu frunza şi Salvaţi Rosia Montana este suficient. Fiecare imi va comunica ce doreste şi voi comanda materialul (respective cate straguri si cate stikere) care va fi imparţit/lipit în Cluj

Acestea sunt propuneri care pot fi modificate in funcţie de ceea ce dorim noi. Nu vreau sa organizez, vreau sa fac o plimbare la Rosia!!!

Firma la care am comnadat steagurile m-au lasat balta :uameni ...asa ca iti dau tie comanda pe PM.

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cine spunea ca este liniste pe aici ? :grin:

Deci ,sa recapitulam cine vine :

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-Optimus -26-28 iulie

6-AndreiBizzy- este acolo

7-crisguide-26-28 iulie

8-nikolle-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-?

13-mita31-?

Suntem pregatiti pentru un protest in liniste si cazare la cort.Faptul ca vom fi acolo inseamna mult! Pe noi ne intereseaza si plimbarile montane prin zona nu numai off road-ul.Cred ca o data adunati putem stabili acolo ce vom face.E greu sa fac planuri cu ce vom face acolo cand nu cunosc zona si cand nu ne cunoastem fiecare dorintele ...

@Optimus:Reactii estem, discutii estem, data estem... Decizie finala estem... Planuri off road nu estem si organizare nu estem ,pentru ca nu stiu nimic despre zona... Pentru cine vine din Bucuresti ,ce planuri aveti,pe unde mergeti?

Eu m-am gandit pentru cei care vin spre Caransebes sau dinspre Timisoara ,propun sa ne intalnim in Constantin Daicoviciu sau/si Jena. Intre Jena si Gavojdia sa ne abatem de la asfalt si mergem pe sate : Criciova-Crivina-Fardea-Dragsinesti-Faget-Dobra-Soimus-Brad-Criscior-Abrud-Sohodol-Rosia Montana. Pe sate,pana la Dobra este un peisaj deosebit din cate imi amintesc eu ... Pe langa sau la Fardea este lacul Surduc...Masina mea nu este pregatita pt off road ,are numai roti pentru off road :grin:

Cei din sud si vest ,daca aveti alte idei si vreti sa ne intalnim undeva ,haideti sa stabilim :wink: Pana la urma imi surade si ideea de a merge pana la Cluj insa pe ultimul plan...

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Cine spunea ca este liniste pe aici ? :grin:

Deci ,sa recapitulam cine vine :

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-Optimus -26-28 iulie

7-crisguide-26-28 iulie

8-nikolle-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-?

13-mita31-?

Suntem pregatiti pentru un protest in liniste si cazare la cort.Faptul ca vom fi acolo inseamna mult! Pe noi ne intereseaza si plimbarile montane prin zona nu numai off road-ul.Cred ca o data adunati putem stabili acolo ce vom face.E greu sa fac planuri cu ce vom face acolo cand nu cunosc zona si cand nu ne cunoastem fiecare dorintele ...

@Optimus:Reactii estem, discutii estem, data estem... Decizie finala estem... Planuri off road nu estem si organizare nu estem ,pentru ca nu stiu nimic despre zona... Pentru cine vine din Bucuresti ,ce planuri aveti,pe unde mergeti?

Eu m-am gandit pentru cei care vin spre Caransebes sau dinspre Timisoara ,propun sa ne intalnim in Constantin Daicoviciu sau/si Jena. Intre Jena si Gavojdia sa ne abatem de la asfalt si mergem pe sate : Criciova-Crivina-Fardea-Dragsinesti-Faget-Dobra-Soimus-Brad-Criscior-Abrud-Sohodol-Rosia Montana. Pe sate,pana la Dobra este un peisaj deosebit din cate imi amintesc eu ... Pe langa sau la Fardea este lacul Surduc...Masina mea nu este pregatita pt off road ,are numai roti pentru off road :grin:

Cei din sud si vest ,daca aveti alte idei si vreti sa ne intalnim undeva ,haideti sa stabilim :wink: Pana la urma imi surade si ideea de a merge pana la Cluj insa pe ultimul plan...

si eu sunt pentru data de 27- 28 iulie

referitor la traseul tau nu inteleg cum mergi de la abrud la sohodol si dupa sa te intorci la rosia montana

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Link spre comentariu

Sincer ,m-am uitat pe batranul google...nu am harta aici .O fi gresit?

foarte :wink:

se poate si asa , de dragu unui ocol de vreo 45-50 km

cu nimic foarte spectaculos

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Radu,ai dreptate! Acuma m-am uitat mai bine .Noua ne suradea varianta asta pentru ca iesim de pe asfalt .

Va rog sa imi spuneti pe ce frecventa sunteti ? Sunt curioasa daca batranul meu CB, 27 MHz FM, va merge...

Sunt curioasa cati venim cu familia!Am o adolescenta cu noi care e sigura ca se va plictisi pentru ca nu va avea pe nimeni apropiat de varsta ei .

Editat de Cleo
Link spre comentariu

Cum ramanem cu data evenimentului?

Sambata dimineata, 27 iulie sa fim acolo?

E cineva care vine de vineri seara? Au as putea veni de vineri ca sa apucam sa studiem ceva trasee prin zona.

Care ar fi locatia de campare pe care o propuneti? Ar fi de preferat o locatie mai restrasa ca sa nu deranjam localnicii.

Daca exista curent electric, as aduce niste sonorizare pentru cheful de sambata seara. :)

As avea nevoie si de numarul de masini ca sa fac niste autocolante.

Link spre comentariu

Imi cer scuze, poate s-a discutat deja sau poate nu, dar nu am timp in aceasta perioada sa citesc chiar tot ce s-a scris, asa ca intreb :

credeti ar fi oportuna contactarea uneia dintre organizatiile anti-RMGC ? Ei ar putea sa ajute si cu gasirea unei locatii potrivite.....

• Like 1
Link spre comentariu

Pai sa ne mai numaram/enumeram odata: eu merg.

Posibil ca si de vineri, dar asta pot sa spun dupa ce ajung in tara.

• Like 1

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Ma dezbrac sa ma, ma imbrac ca nu mai ma, sa ma dezbrac iar? ...:oc:ang3

No bine... VIN! :Hr

:cort :lr :h5:cl (puneti bre si voi niste smiley-uri cu Nissan sa nu mai pun dastea de la "vecini" :uameni)

As vrea sa stiu si eu exact cine vine ... adica ...exact cate persoane suntem ... sa pregatim si noi de la Buncuresti ...una, alta ...de vara ... :grin:

Si votez sa se faca una anual ... :wink:

Aduc si ceaONE-ul ... si ar mai ramane o singura problema ...sa vad pe cine pacalesc sa iau de copilot ...

PS - e cam departe ...dar vad ca merg si din Bucuresti cativa ...deci ... nu ne plictisim pe drum! :dr1:wr:-P:ih

ANUNT: caut copilot ...

Cerinte:

-sa nu ma zapaceasca de creier pe drum

-sa stie sa monteze cortul (ultima oara am depasit timpul maxim cu vreo 3 ore)

-sa stie sa sforaie pe silent

-sa ...mai multe ...nu-mi aduc aminte acum ::ha:

Ofer maxima seriozitate:

Promit ca la prima abatere de la reguli...zboara prin usa din dreapta ...indiferent de viteza! Si nu-mi va pare rau nici macar de usa ca mai am la garaj vreo doua! :ha:

Daca n-am nimic de facut in vinerea aia ...joi seara ma pun la drum! :wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Probabil voi fi si eu vineri seara in Cluj. Propun o intalnire vineri seara orele 21,00 in parcarea Polus Center, cum treci podul undeva in partea dreaptă. Staţiile pe canalul 16 pentru a ne gasi mai usor.

Link spre comentariu

Nu pot rata asa ceva, asa ca vineri seara voi lua si eu drumul Clujului, care ar fi varianta si perioada de intoarcere?

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

eu am tot scris liste cu cine vine dar cred ca nimeni nu citeste :wink:

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-Optimus -26-28 iulie

7-crisguide-26-28 iulie

8-nikolle-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-

13-dmx

geo_jimny propunea Platoul de la Jig- Vaidoaia,alcineva propunea platoul Brazi. Care il alegem?

Noi am vrea sa venim de vineri dupa amiaza.

Editat de Cleo
Link spre comentariu

eu am tot scris liste cu cine vine dar cred ca nimeni nu citeste :wink:

1-tughy-26,27 iulie

2-Cleo-26-28 iulie

3-geo_jimny-26-28 iulie

4-alin-jeep-26-28 iulie

5-Optimus -26-28 iulie

7-crisguide-26-28 iulie

8-nikolle-26-28 iulie

9-radu ovidiu

10-Max

11-Jonywind -?

12-Yonutz-

13-dmx

geo_jimny propunea Platoul de la Jig- Vaidoaia,alcineva propunea platoul Brazi. Care il alegem?

Noi am vrea sa venim de vineri dupa amiaza.

Multumim Cleo!

Parerea mea esta ca sa ramana oficial 27-28 iulie. Si eu voi fi de vineri dupa amiaza sau seara si eventual sa organizam locatia de campare si sa stabilim ceva trasee.

Autocolantele le aduc eu pentru toate masinile.

Daca avem curent electric aduc si sonorizare.

Ar fi interesant daca ar aduce cineva un ceaun mare. Radu @dmx e meserias in facut gulas la ceaun. :grin:

Link spre comentariu

Astazi este ultima mea zi in care am acces la internet,asa ca va voi intalni acolo,platoul Brazi sau Jig-Vadoaia,vineri dupa amiaza .

Sa aveti vreme buna toti si sa ne vedem sanatosi.

Max: daca vineri seara ,o sa ne intalnim pe undeva pe acolo.Nu am telefon pe Romania ,iar CB-ul nu ma deranjez sa il iau ca este vechi si nu o sa va interceptez ,cred .

Editat de Cleo
Link spre comentariu

Sunt profund dezamagit.

Am pregatit o varianta de autocolant care arata asa:

ROSIA.jpg.0b373e9a6bb19d7a32505cb9d8ca7850.jpg

Pt ca imi place ca totul sa fie ok, am cerut permisiunea celor de la Alburnusmaior de a utiliza si sigla lor.

Din pacate, ei considera ca nu e ok si nu ne-au permis folosirea siglei cu Salvati Rosia Montana pe masini.

Putem sa utilizam orice alt design dar am considerat prin asta ca ii ajutam pe cei de la asociatia respectiva.

Raspunsul primit la cererea mea:

"nu vad necesitatea prezentei siglei campaniei pe masinile care vor

participa la excursie/intalnire.

daca aveti nevoie de un ghid din localitate care sa va poate insoti pe un

anumit traseu si sa povesteasca chestiuni ce tin de istorie si problemele

actuale, pot rezolva asta pentru dumneavoastra."

Link spre comentariu

Max, trimite-mi si mie sigla in format cdr pe mail. Merci

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Max, trimite-mi si mie sigla in format cdr pe mail. Merci

Nu am sigla asta in format .cdr dar oricum nu o vom utiliza.

Link spre comentariu

Nu am sigla asta in format .cdr dar oricum nu o vom utiliza.

Max,in loc de frunze pune o masina rosie si una verde 4x4, o sa arate bine si va fi unic :wink:

Link spre comentariu

Intr-un fel e de inteles, e mai complicat de amestecat insemnele oficiale, in general. In acest caz particular, ei oricum sunt sub lupa, asa ca e de inteles sa nu se complice. Dar e bine ca sunt deschisi sa participe cu prezentarea aia. Nu ai de ce fi dezamagit. :wink:

Link spre comentariu

Salutari

Noi cei din Nord ar trebui sa ne facem un traseu pe care sa-l cunoasca toata lumea ,poate mai sunt doritori cu care sa ne intalnim pe traseu .Sa zicem :Baia Mare -Campeni ? poate fara prea mult asfalt ?

ALIN :h5

Link spre comentariu

1. DATA: Plecare din Cluj sambata dimineaţa 27.07.2012, orele 9,00 din parcarea METRO (la iesirea inspre Oradea, undeva in partea dreapta a parcarii, cu statiile pe canal 16).

2. TRASEU: Varianta propusă de Radu Ovidiu este OK, mai trebuie pusa pe harta, detaliata, dar in principiu este OK

3. CAZARE: Dacă vremea permite stam la cort, dar inca nu este stabilita definitiv locatia. Daca vremea este foarte rea, ne vom caza la localnici.

4. PROTEST : Nimic.

5. Numarul de participanti si nr. de masini: trebuie facut un recesamant. Geo_jimny va fi prezent cu 4 adulti si un copil de 12 ani.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare