pantzerrow Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Apropo de ceea ce spuneam pe 13 august, iata ca e mai mult decat atat. Pare SF, insa tare imi e scarba ca e un scenariu bine gandit de mintile bolnave din spatele celor care ne conduc ! http://ceicunoi.wordpress.com/2013/11/18/nu-e-vorba-de-gaze-de-sist-pentru-energie-prin-fracturare-hidraulica-se-doreste-poluarea-apei-pentru-a-ne-face-si-mai-dependenti-de-sistem-nom/ Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania ROMGAZ se tot batea cu pumnul in piept ca ei nu cauta gaze de sist. Uite minciuna cat de mare era: Romgaz a descoperit gaze neconvenţionale, inclusiv gaze de şist, în perimetrele din Transilvania, pe care le va extrage în scopuri comerciale, în perioada următoare urmând să utilizeze tehnologii noi de exploatare şi explorare, a declarat şeful direcţiei de dezvoltare a Romgaz, Radu Gheorghe, la Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est (FOREN). "Romgaz produce gaze din roci dure, compacte, cu conţinut de argilă. În anii trecuţi nu eram siguri că în perimetrele din Transilvania sunt gaze neconvenţionale, precum shale gas - gaz de şist, sau gaz de cărbune. Au fost 20 de sonde şi am obţinut rezultate de la un sfert din ele. Tehnologia de atunci poate fi updatată acum. Se poate spune că am produs gaze neconvenţionale accidental până în prezent. Iar acum vom testa cu sonde noi. Suntem în fază de reevaluare atât la gazele convenţionale, cât şi la cele neconvenţionale. Suntem în faza de explorare", a afirmat Radu Gheorghe. Reprezentantul Romgaz a explicat utilizarea metodei de fracturare hidraulică pentru zăcămintele descoperite în Transilvania. "În Transilvania aveam informaţii că există rezerve de tight gas - gaze neconvenţionale - care pot fi aduse în piaţă. În urma campaniei din anii 1994 - 1995 făcută de Romgaz într-o serie de zăcăminte în Transilvania, am avut rezultate foarte bune pentru o serie de zăcăminte din câteva câmpuri importante. Pentru acestea s-a făcut fracturare hidraulică cu gel, iar acum, constatăm că sondele respective produc debite şi la ora actuală. Analiza seismică 3D făcută în ultimii trei ani a arătat că Romgaz are din nou rezultate la zona de mare adâncime, sub 3.000 de metri", a precizat Radu Gheorghe. Potrivit acestuia, Romgaz deţine trei perimetre de explorare în Transilvania şi opt în total, în România. "Deocamdată nu putem estima cantităţi, suntem în faza de explorare", a adăugat acesta. România dispune de 100 miliarde metri cubi ce pot asigura depozitarea pentru teritoriul întregii ţări, a adăugat acesta. Specialişti în domeniul energetic, reprezentanţi ai companiilor din sector din peste 30 de ţări vor participa la cea de a 11-a ediţie a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est - FOREN, eveniment organizat de Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR - CME), în perioada 17 - 21 iunie 2012, la Neptun Olimp. CME are misiunea de a promova furnizarea şi utilizarea durabilă a energiei, este prezentă în 93 de ţări şi reprezintă 3.000 de organizaţii membre - guverne, industrie şi instituţii specializate. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/romgaz-gaze-sist-energie-romgaz-foren-167915.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania 'Tu-le gâții mamii lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania E o lege de cand lumea si pamantu' ca cel slab e inghitit de cel puternic, cel slab de minte e dus de cel mai priceput in gandire, cel needucat sa fie prostit de cel destept, etc. De ce ne tot miram ? De ce avem altfel de asteptari ? Cetatenii acelei zone, si vor veni randul si altor cetateni din alte zone, poate chiar toti romanii, culeg roadele acelor procente uluitoare din anii 90, cand un fost nomenclaturist si niste oportunisti le-au castigat inima si voturile si au pus bazele non-moralitatii, incompetentei, hotiei si jafului organizat. E ceea ce era de asteptat ! 1 XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania S-alege praful de tot de tara asta! Nu mai esti stapan nici pe bunul tau. Nu-mi vine sa cred ce se intampla! Este din ce in ce mai rau. Nu mai exista lege nu mai exista nimic. Forta si violenta sunt la putere. Extraordinar unde am putut sa ajungem! Ce face banu din unii oameni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania si voi mai vreti dialog cu gunoaiele astea? pana nu-i linseaza lumea ca pe niste caini turbati....nu se vor invata minte 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Lumea din Iasi pleaca maine in Pungesti. Se aduc provizii, paturi. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Lumea din Iasi pleaca maine in Pungesti. Se aduc provizii, paturi. Bravo, asta trebuie făcut! E posibil să nu vă lase jandarmii să vă apropiați, dar nu vă lăsați intimidați. Şi neapărat să filmați tot, mai ales dacă vă fac probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania La Pungesti situatia a devenit dramatica! Jandarmii bat oameni, atat pe strada cat si in curtile oamenilor. Recurg la actiuni de intimidare si sechestrare de persoane. Asa se cheama cand iei oameni din spatiul public si ii duci intr-un loc necunoscut, impotriva vointei lor si fara un motiv intemeiat. Arestarea este cu totul altceva, dar nu se practica acolo. Pericolul mare este acela ca daca Chevron si alti baieti destepti, in cardasie si guvernul corupt, las si tradator, vor avea castig de cauza la Pungesti, vor aplica acelasi "tratament" si romanilor din alte zone cum ar fi Baile Felix, litoralul romanesc, Rosia Montana, etc, unde niste smecheri vor vrea sa exploateze zacaminte de orice fel, platind doar comisioanele catre partenerii lor din guvern si parlament, si lasand problemele de rezolvat apoi, in grija romanilor pacaliti. LE: Titlul topicului poate fi modificat in Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA, DEJA si in Romania Editat Decembrie 9, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania https://secure.avaaz.org/en/petition/Catre_Presedintele_Romaniei_Parlamentul_si_Guvernul_Romaniei_Referendum_National_NU_exploatarii_RMGC_nu_exploatarilor_ga/sign/?aAeuvgb petitie Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania http://www.chevron.ro/news/announcements.aspx . Anunţ public asupra deciziei de încadrare a aplicatiei pentru acordul de mediu S.C. PROSPECŢIUNI S.A. pentru S.C. CHEVRON ROMANIA EXPLORATION AND PRODUCTION S.R.L., titular al proiectului “LUCRĂRI DE PROSPECŢIUNE SEISMICĂ 2D” ce vor fi executate de S.C. PROSPECŢIUNI S.A. pentru S.C. CHEVRON ROMANIA EXPLORATION AND PRODUCTION S.R.L., propus a fi amplasat în perimetrul E X – 19 Adamclisi, între localităţile Cochirleni, Ostrov, Alamalău şi graniţa de stat cu Bulgaria până la Tufani (Independenţa), judeţul Constanţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei studiului de evaluare adecvată, de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa: ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII ADECVATE CU STUDIU DE EVALUARE ADECVATĂ. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii, nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmvs.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Cititi cartea asta ... http://cosmin-dumitru.ro/wp-content/uploads/2010/04/Confesiunile-Unui-Asasin-Economic.pdf Degeaba ne agitam sau nu ... proiectele finantate de cine trebuie se vor face. Ii doare-n cur de poluarea panzei freatice, de posibilele cutremure ce vor fi declansate de reasezarea subsolului, de gazele ce ajung la robinet ... dreptatea este intodeauna de partea celui cu mai multi bani ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania cu atitudinea asta si acum era regim comunist... Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania pe bune...ai trait tu in regimul comunist? tot ce stii despre el e din povesti.... la ce se contureaza acum...regimul comunist e mic copil pana nu va iesi toata lumea in strada....pana nu vor fi linsate toate gunoaiele din politica...tiriplicii de rand o vor duce din ce in ce mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania stiu ca tata s-a luptat impotriva lui si ei au reusit 1 Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania cu atitudinea asta si acum era regim comunist... ... aveai 3 ani cand s-a intimplat ce s-a intimplat. Daca tu crezi ca oamenii care au iesit in strada au facut treaba ... esti naiv. Comunismul a picat in toata europa ca asa s-au inteles aia doi pe insulita ... Sau crezi ca a fost o coincidenta ca toate statele comuniste din europa (mai putin albania, care nu era interesanta nici atunci si nu este interesanta nici azi), au dat jos regimul in 89? Ia citeste putin, ca istorie nu cred ca se mai preda la scoala ... http://en.wikipedia.org/wiki/Malta_Summit http://en.wikipedia.org/wiki/Revolutions_of_1989 1 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Multumesc celor care si-au riscat viata si libertatea pentru ca eu azi sa-ti pot spune ca ai o gandire de tot rahatul. Daca aveam 3 ani nu pot afirma ca dictatura e rea doar pentru ca nu am trait acele timpuri? Macar am libertatea sa-mi obtin in instanta drepturile pe care mi le incalca cei care au ramas pe vechi ;) Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Multumesc celor care si-au riscat viata si libertatea... Sa stii ca unii chiar si-au pierdut viata in zilele alea din '89. Degeaba. De multe ori, m-am gandit cu groaza la ce s-ar fi putut intampla daca s-ar fi tras si in orasul meu atunci, avand in vedere ca am fost si eu pe strazi acolo unde "era nevoie". La cat de "hotarat" eram, aveam toate sansele sa nu mai aflu in viata asta cum e sa faci offroad. Si poate tocmai de-aia, este intelept ca astfel de greseli sa nu mai fie repetate pe viitor, pentru ca ar fi pacat. Vezi, nu e asa simplu cu istoria asta... Iar daca este sa facem o comparatie, perioada asta care va urma, daca nu facem nimic pentru a indrepta lucrurile, va fi incomparabil mai rea decat perioada ceausista. Vremea cand romanul "s-a descurcat" se va incheia imediat ce toate resursele vor fi "concesionate" "investitorilor straini", si, la fel de grav, dupa ce strainii vor cumpara masiv terenuri in Romania dupa 1 ianuarie 2014. Trecerea va fi una lenta, discreta, dar pana sa se prinda lumea, jocurile vor fi deja facute, si atunci va incepe jalea. Cel putin asta este scenariul. Dar din fericire, sunt semne care indeamna la optimism. E bine ca romanii se trezesc chiar si acum, decat deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania qumetre ... la varsta ta, ma sculam si eu dimineata cu o erectie de 20+ si cintam: Sunt mai tare ca sabia lui Zorro; Intru in bar calare pe calul din marlboro. Intre timp, lucrurile se schimba. Si ca sa revin la ce spuneam mai sus, ca le scoti din context cu voie sau fara voie; eu v-am indemnat sa cititi o carte, ca sa vedeti la ce nivel se invirt unele lucruri. Alea trei randuri ce le-am scris, se doresc a fi un rezumat minimalist si extrem de concis a link-ului de mai sus. Tu, in loc sa citesti 180si de pagini, imi scoti ochii ca atitudinea mea este de rahat, desi, paranteza (de gindirea ta nu am zis ca e de rahat; iti place tie sa ta compatimesti). Fa bine si citeste cartea aia, si o sa afli cum plua s-a putut intimpla ca un continent intreg (america de sud), plin de resurse naturale cit pt. tot globul pamantesc, are un standard de viata de tot rahatul. Ai sa vezi cum in brazilia 3% sunt bogati si restul de 97% saraci. Practic aia 97% lucreaza pt. aia 3%. Ai sa afli si ca Bechtel, nu este o firma care construieste autostrazi, ci este una din familiile cele mai instarite din lume, care, isi permite din pozitia in care este sa inrobeasca financiar orice tara din lumea asta. Ai sa poti sa-ti faci o imagine despre ce ne asteapta. Nu vezi ca deja bugetul se face in prezenta FMI-ului? Indiferent de cine sta la masa din partea romaniei, linia o vor trage ei. Si ghici cine invirte pe degete FMI-ul, ca asta nu are legatura cu UE. Ai ghicit? Printre cei care au un cuvint de spus ... familia Bechtel. Ghici cine controloeaza din umbra Chevron-ul ... si toate marile corporatii din USA? Ai dreptul la o incercare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Multumesc celor care si-au riscat viata si libertatea pentru ca eu azi sa-ti pot spune ca ai o gandire de tot rahatul. Aici ai dat cu mucii in fasole ... pe forumul asta se discuta despre idei, nu despre oameni. Fa bine si masoara-ti cuvintele ca nu ne-am tras de sireturi cind eram mici. Multumesc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Ma trag de sireturi cu oricine face la fel. Intelectul nu se masoara in ani de viata, iar acei mari despre care vorbesti de multe ori au picat de la actiunile unui om sau a unui grup restrans de oameni care au avut determinarea sa schimbe ceva. Gandirea idioata e ca revolutia avea loc si daca cei care care au luptat sau murit deja stateau acasa cum poate ai facut si tu. mi-ar fi rusine de sacrificiul lor sa fac o asemenea afirmatie. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania P.S. cei mari de care vorbesti conduc prin frica si asta e adevarata lor putere; faptul de a nu face nimic este doar o aliniere/supunere la vointa lor. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Fratilor, haideti sa nu deviem de la topic. Despre "revolutia" din '89 putem face 100 de forumuri, si sa le umplem de texte, pentru ca avem cu ce. Multam pentru intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania @qumatru, vezi ca o iei razna cu limbajul si cu jignirile gratuite. Te rog sa iti controlezi reactiile. Poti sa iti exprimi ideile si fara jigniri. Nimeni aici nu vrea sa iti impuna anumite idei ci doar isi spune fiecare parerea. Personal consider ca prea vezi revolutia din '89 ca in filme sau cum a fost prezentata oficial. Pot afirma cu siguranta ca exista multe aspecte ascunse de care noi nu stim. Ideea e sa ne informam si sa punem cap la cap informatiile. Vei fi uimit. Deci, te rog sa fi mai moderat in limbaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 (editat) Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania eu zic sa lasam dracu revolutia aia, a trecut asa cum a trecut , cu morti cu vii, cu turnatori , fara, uitati va ca vis a vis de gazele de sist tara e in mare primejdie, oamenii asa boi si prosti cum sant ei si cum santem si noi sant alungati si batuti , li se ia in p..a terenul cultivat, exista un jandarm la fiecare poarta. dupa cum am ajuns, revolutia a fost degeaba, asta e trist! Editat Decembrie 11, 2013 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate