Optimus Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Revolutie... :Hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Deoarece cei de la Prospectiuni SA s-au remarcat prin extrem de multe ilegalitati, se pare ca mai nou se apeleaza la alte firme pentru prospectiuni. In Sanicolau au aparut altfel de masini pentru prospectiuni aduse din Belgia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_g Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania belgia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Vă rog să ne mobilizăm, este musai! Lăsați comentarii la acest album dacă doriți să vă implicați direct în campania de informare. Salut,va invit si in or. Boldesti-Scaeni la 10 km de Ploiesti unde sunt cabluri pe fiecare straduta inclusiv in padurea de la Seciu unde multi dintre noi facem iesiri.Aseara am vrut sa sun la 112 deoarece nu stiam ce e cu acele detonari pe care nu am putut sa le localizez si in urma carora se cutremura casa.Ce pot sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Vă rog să ne mobilizăm, este musai! Lăsați comentarii la acest album dacă doriți să vă implicați direct în campania de informare. Salut,va invit si in or. Boldesti-Scaeni la 10 km de Ploiesti unde sunt cabluri pe fiecare straduta inclusiv in padurea de la Seciu unde multi dintre noi facem iesiri.Aseara am vrut sa sun la 112 deoarece nu stiam ce e cu acele detonari pe care nu am putut sa le localizez si in urma carora se cutremura casa.Ce pot sa fac? Nimic concret sau cu efect... Tot ce se intampla in tara asta are acoperire legala sau este musamalizat prin pasarea de responsabilitate sau kkturi birocratice.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Ce pot sa fac? Din pacate, in conditiile actuale, este aproape imposibil sa se intervina din afara comunitatii. Startul opozitiei trebuie dat de comunitatea locala afectata. Luati exemplul celor de la Rosia Montana si organizati-va intr-un ONG, deja ei au un real succes in lupta impotriva proiectului RMGC. Si sa faca asta fiecare comunitate afectata de explorarea abuziva a gazelor de sist. Faceti eforturi pentru informarea corecta a locuitorilor, pentru prevenirea pacalirii lor de catre firmele implicate dar si autoritati, ca toata lumea sa constientizeze pericolul real la care se expun daca nu iau atitudine, sau mai rau, daca pun botul la textele firmelor si autoritatilor, si a celor cativa lei primiti ca sa le fie cumparata "colaborarea". Si mai important, toate aceste organizatii locale este necesar sa se alieze intr-o formula unitara care sa actioneze la nivel national si international, deoarece lupta impotriva exploatarii gazelor de sist se da in toata lumea deja. In felul acesta veti fi mai vizibili, mai puternici si puteti ataca toate ilegalitatile care se fac in cazul exploatarii gazelor de sist, atat in justitie cat si in media. Cu siguranta veti gasi o gramada de greseli si chiar ilegalitati comise de exploratori si guvern, pe care le puteti ataca in justitie cu succes. Apoi, in jurul acestui nucleu reprezentat de organizatiile locale si cea nationala, se vor putea mult mai usor lipi si alte organizatii romanesti si straine, atat cele de protectia mediului cat si cele pentru apararea drepturilor omului, alti simpatizanti si voluntari, care vor da si mai multa forta actiunilor voastre. In "democratie" s-a folosit deja de prea multe ori sintagma "grupare bine organizata" asociata voit cu structurile de tip mafiot, care a condus la ideea falsa ca a fi "bine organizat" sau chiar "extrem de bine organizat" este ceva rau, ceva ilegal, astfel incat este mai bine sa-ti vezi mereu de treaba ta, singur. Rezultatul este o societate extrem de divizata, la cheremul stapanirii si acolitilor lor. Deci, fiti inteligenti si extrem de bine organizati si veti avea succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
111lsd Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Din cate-mi amintesc unii au castigat voturi si alegeri criticand si combatand proiecte gen Rosia Montana sau exploatarea gazelor de sist. La momentul oportun, un vot face cat douazeci de bojoci rasunand in portavoci si cat toate mitingurile si luptele cu jandarmii. Tot ce poate face un om destupat la cap, care a inteles manipularea si minciuna, e sa le deschida ochii si altora formand opinii. Asa ca oameni buni sa lasam ciomege si topoare deoparte si sa-i ardem unde-i doare cel mai tare...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Din pacate,multi au permis amplasarea cablurilor in propriile curti si terenuri arabile,deci cu cine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Din cate-mi amintesc unii au castigat voturi si alegeri criticand si combatand proiecte gen Rosia Montana sau exploatarea gazelor de sist. La momentul oportun, un vot face cat douazeci de bojoci rasunand in portavoci si cat toate mitingurile si luptele cu jandarmii. Tot ce poate face un om destupat la cap, care a inteles manipularea si minciuna, e sa le deschida ochii si altora formand opinii. Asa ca oameni buni sa lasam ciomege si topoare deoparte si sa-i ardem unde-i doare cel mai tare...... Adica, unde ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
111lsd Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Adica, unde ? Ei unde? Tot la vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Ei unde? Tot la vot. No offence.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Lumea incepe sa se organizeze usor-usor... http://www.festivalmanifest.ro/ Vedeti care va mai puteti implica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlieGeologie Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/gazele-de-sist-intre-mit-si-realitate-de-prof-constantin-cranganu-13349409 ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costinell Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Planul este simplu: iti otravesc sursele subterane de apa, apoi trebuie sa cumperi apa imbuteliata Cum spunea porcul de la Nestle: accesul la apa nu este un drept, apa nu este o resursa gratuita Atunci ni s-a parut imposibil sa privatizele resursele de apa, dar daca nu mai ai decat solventi in fantana, te duci tu singur la ei sa ceri apa Un cosmar este viitorul, nu stiu ce dracului pot face cu si mai mutli bani marile corporatii.... pur si simplu nebuni Link to comment Share on other sites More sharing options...
111lsd Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 (edited) Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Eu de-as fi in capul trebii as proceda asa: -referendum Rosia Montana( explicit avantaje si necazuri ) -referendum gaze de sist (plus si minus) De ce? Pentru ca sunt subiecte de interes national ca si multe altele neluate in discutie aici de care depinde viata, sanatatea si viitorul nostru si al copiilor nostri. Bineinteles studiile si informatiile sa fie furnizate de academicieni romani (din cei neInregimentati politic si facuti la "apelul bocancilor"). Edited September 29, 2014 by Astral NU SE SCRIE CU Î DIN A LA INCEPUTUL CUVINTELOR !!! http://www.timpul.md/articol/cum-si-...n-i-24370.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 (edited) Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/gazele-de-sist-intre-mit-si-realitate-de-prof-constantin-cranganu-13349409 "Reputatul" ala bag seama ca e vinovatul pentru venirea chevronilor in Romania! Ca din ce se lauda el acolo, el este cel care a descoperit gazele din solul romanesc, si apoi s-a gandit ca poate lua comisioane grase de la chevroni daca le vinde pontul. In plus, "studiul" lui de 2 lei este nul, pentru ca individul nu poate fi impartial, el fiind un promotor al extragerii gazelor de sist. Deci inca un agarici "destept" care face bani cu orice pret! Ce nu pot eu sa inteleg, este faptul ca dupa ce ca exista deja dovezi atat de clare ca extragerea gazelor de sist provoaca probleme grave de mediu, incat trebuie sa fi retardat ca sa nu le vezi, exista inca unii "savanti" care vin si zic: "Waw! Dar nu inteleg ce aveti impotriva, ca uite ce minunat este, si perfect sigur, si..., si..." Mi-e sila de "reputati" muisti de genul asta! :bleah Si tot muistul ala se plange ca cei care combat extragerea gazelor de sist manipuleaza, cu aluzie directa la filmul Gasland, cand tot articolul asta este o manipulare grosolana si evidenta, care respecta fix toate criteriile tehnicii de manipulare media. Si pun pariu ca si maculatura lansata acum este tot o manipulare ordinara! :bleah Legat de referendum, nu sunt de acord, pentru ca: - populatia este in cea mai mare parte neinstruita, si deci usor de manipulat, mai ales aia care "voteaza de fiecare data". - populatia este in cea mai mare parte saraca, si deci usor de manipulat, mai ales aia care "voteaza de fiecare data". - intotdeauna se fura la vot, chiar de catre cei care il organizeaza. Tocmai ca este un subiect de interes national, ar trebui ca astfel de chestiuni sa fie gestionate de un guvern competent, sa nu fie privatizate niciodata, sa existe un control riguros cu pedepse drastice daca este cazul. Probabil ca dupa REVOLUTIE vom avea parte si de asa ceva. Pana atunci, ne putem doar ruga ca mafiotii astia sa nu apuce sa distruga prea mult din ce a mai ramas din tarisoara asta... Edited September 30, 2014 by Optimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexb25 Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Un roman din Romania a mers pe jos aproape 3000Km sa atraga atentia Parlamentului UE asupra exploatarii gazelor de sist si cianurii: Alexandru Popescu. http://www.romaniacurata.ro/mesajul-lui-alexandru-popescu-in-parlamentul-european-video-foto/ Pt cine are FB: https://www.facebook.com/alexandrupopescusingurpedrum Nu este la prima "abatere". In 2013 a facut greva foamei in Piata Universitatii. WJZvNYhLgpg 1 Jimnyholic inside :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Jaful continua, nepasarea e parte din peisaj, factorul decizional e complice la tot ce misca, omul de rand sufera. http://www.romaniacurata.ro/tender-loveste-si-in-suceava-prospectiuni-fara-acordul-proprietarilor-si-explozii-cu-efect-necontrolat-satenii-la-un-pas-de-revolta/ Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania La Pungesti cum a ramas? Ziceau prin ziare ca in urma prospectiunilor au descoperit ca nu-s asa multe gaze ca sa deschida exploatare ... s-au batut degeaba? I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania La Pungesti cum a ramas? Ziceau prin ziare ca in urma prospectiunilor au descoperit ca nu-s asa multe gaze ca sa deschida exploatare ... s-au batut degeaba? Cred ca astea sunt povesti ca sa mai linisteasca oamenii. Cred ca ei isi fac treaba linistiti in continuare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Cred ca D-zeu are grija de Romania ! Putem bea apa curata de izvor in continuare ! http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Chevron+renunta+la+gazul+de+sist+din+Romania Tot respectul pentru cei care s-au implicat activ in protestele si actiunile impotriva exploatarii gazelor de sist .:tk:tk:tk RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania "Compania Chevron a anunțat vineri că renunță la proiectele din România legate de explorarea gazului de șist, fără a motiva de ce,..." Probabil se apropie DNA-ul de ceva persoane "unse"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Cred ca D-zeu are grija de Romania ! Putem bea apa curata de izvor in continuare ! http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Chevron+renunta+la+gazul+de+sist+din+Romania Tot respectul pentru cei care s-au implicat activ in protestele si actiunile impotriva exploatarii gazelor de sist .:tk:tk:tk nu cred ca au contat prea mult protestele, la fel cum nici dumnezeu nu cred ca a avut vreo implicare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania eu zic ca nu poti face afaceri de exploatare rentabila intr-o zona de conflict...cum va fi pe la noi in curand forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania nu cred ca au contat prea mult protestele, la fel cum nici dumnezeu nu cred ca a avut vreo implicare. Legat de Dumnezeu e clar dar nu stiu ce sa zic legat de proteste... Chevronul, ca sa fie rentabil, ar fi trebuit sa se extinda foarte mult. In alte state, inclusiv in SUA, protestele au aparut tarziu cand exploatarea era deja extinsa si poluarea facuta. La noi, care am invatat din experienta altora patiti, lumea a inteles de la inceput despre ce e vorba si a reactionat. Banuiesc ca si-au data seama ca daca se extind, se extind proportinal si protestele, lucru care le-ar fi creeat mari cheltuieli. Totusi, si teoria lui Soimu poate sa fie corecta... Hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts