vortex Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania eu zic ca nu poti face afaceri de exploatare rentabila intr-o zona de conflict...cum va fi pe la noi in curand nu prea vad de ce ar putea fi extinsa zona de conflict si in interiorul granitei noastre. singurul motiv posibil ar putea fi enervarea lui putin pe scutul de la deveselu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 (edited) Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania eu zic ca nu poti face afaceri de exploatare rentabila intr-o zona de conflict...cum va fi pe la noi in curand Soimule, am mai discutat: razboiul psihologic a inceput de ceva vreme. Cacatii care il propaga sunt platiti pentru asta de rusi. Nu inteleg de ce vrei sa te faci si tu partas la mizeria asta. Ce semnale credibile ai ca aici va fi o zona de conflict? Chevron cred ca are treaba cu DNA-ul, nu cu rusii, la fel ca in Polonia. http://www.timesnewroman.ro/life-death/chevron-explica-retragerea-din-romania-spagile-pentru-exploatare-depaseau-bugetul-sua Edited February 23, 2015 by yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania mie mi se rupe de ce pleaca. important este ca pleaca. ...si ramin multi fara locuri de munca si gazele alea saracele n-or sa mai vada lumina zilei si flacara aragazului... ramine sa anunte si gc (gold corporation aka gaura curului) ca pleaca de la rosia montana ca sa mai adaugam o cifra la procentul de someri. pacat, mare pacat. cite locuri de munca se pierd. ma duc sa beau. :care:ang2:cr1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania "S-a rupt lantu` de iubire" si probabil ca toti kktii aia de politicieni care si-au luat sau urmau sa-si ia spaga ca sa sustina proiectul acum se feresc ca dracu de tamaie sa se mai bage in vreo combinatie de frica sa nu-i ia si mai tare in vizor DNA-ul....si atunci, daca Chevron a vazut ca nu mai are cui sa dea spaga, s-au retras..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania faptul ca Orban a cheltuit foarte foarte mult de multi ani pentru ca sa imparta cetatenii faptul ca a cheltuit enorm pentru ungurizarea secuilor faptul ca a cheltuit foarte mult pentru a educa populatia maghiara in spiritul extremismului si a expansionismului faptul ca acum Orban are o apropiere foarte foarte mare de Putin astea sunt ingrijorarile majore ps art 5 nu functioneaza daca apar tulburari in "tinutul secuisc" iar Ungaria sprijina oropsitii din Transilvania care sunt persecutati doar pentru ca sunt maghiari... din contra, cu sprijin al rusilor, pot chiar sa intervina fatis, pentru a proteja cele cateva milioan de cetateni maghiari din Transilvania (desigur, fara sa sufl o vorba ca aia nu s-au nascut maghiari, ci au fost si sunt inca romani) de aia sunt ingrijorat, ca nimeni nu face investitii fara scop forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Exploatarea gazelor de sist - o CRIMA , in curand si in Romania Fusei oarecum pe repede-inainte in cheile Bascii Mici , vazui cu oroare o mandra turla de foraj in plina activitate ceea ce se zice ca ar fi rezervatie , multe drumuri batute , masinute de teren multe pe langa , prea multe ... drumuri largi si mandre , masina de patrulare a firmei de paza ... Cu taierile masive care imi sangereaza ochii m-am obisnuit , asta s-a facut de acum 100 de ani si poate ca natura va inlocui padurea exploatabila cu una de talie joasa cu arborete mic fara interes comercial si verdele va supavietui , asa ingenunchiat ... Cu apa care ar veni albastra la vale si cu malurile moarte si unse nu ma pot impaca deloc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts