GPScu Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Ne inscriem la clasa open ...Sandu Sorin (pilot) si Tibi Cojocaru (copilot) ...daca ne puteti caza la X3Mvalcea ! Sau la vulcanizare :ha: cu fetele :grin:! Edited September 13, 2013 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Ne inscriem la clasa open ...Sandu Sorin (pilot) si Tibi Cojocaru (copilot) ...daca ne puteti caza la X3Mvalcea ! Sau la vulcanizare :ha: cu fetele :grin:! Inscrieti-va si pe site. Acum functioneaza :)) GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Merge inscrierea ca pe roti. De la Clubul X3M Valcea, Pascu Mihail Claudiu si Dobrica Laurentiu, la EXTREM. Daca se poate aceeasi rugaminte sa ne cazati pe cei de la X3M Valcea la un loc. Multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costakala Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad De la Campulung Moldovenesc SV Nisan patrol y60 -florin badale , open Jeep wrangler -tampau lucian , extrem Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad De la Campulung Moldovenesc SV Nisan patrol y60 -florin badale , open Jeep wrangler -tampau lucian , extrem Inscrieti-va si pe site, va rog. Ati probat Jeep-ul? Cum merge? Edited September 14, 2013 by Astral GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olnat Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad preventiv: Oleg si Watcher cu bazooka - OPEN Peter (Austria) si Radu (copilot) cu TLC 80 - OPEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIM Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Domnilor, doamnelor, la cald de la trasee: 1. va putem prezenta directorii de trasee, reuniti toti odata si nu "au separee" :grin: Va dati voi seama cam care e atmosfera :wink: 2. a plouat azi-noapte (10 ore, de la 1 la 11), dar a fost seceta si a intrat, deci verificam, corectam, ajustam (stiti si voi, unii, cum este) 3. inca suntem pe baricade (cum se si vede de altfel), deci dovada de maxima implicare din moment ce frigiderul e plin de prieteni buni cu nume straine (iar prietenii stiu de ce :h5 ) 4. fiecare dintre participanti cu rugamintile lui (sa ploua/ sa nu ploua), dar noi stim deja ca noroiul de buzau e in felul lui si nu-l vrem totusi prea mult si ne gandim la solutii adecvate 5. nu ne laudam, dar va fi multa lume (eu, mai ales, stiu asta, ocupandu-ma de cazare si re-blocand o pensiune care va aparea si pe site-ul http://www.gtctrophy.ro, unde va puteti inscrie si rezolva problemele administrative) Cam atat mai putem comunica acum, dar va tinem la curent (nu de masina care nu are geamuri si merge la verificare :grin:) adina@gtcmotorsport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Lista de inscrieri validata pana la acest moment: Standard: Razvan Sonea / Valentin Capota Valentin (SamuraiBZ) Radu / Alexandru (Retel) Pavel Dan Barbu / Ovidiu Nicolae Terezia Jeremias / Erzsebet (Zsoka) Iernean Sandor Mailath / Szabolcs Lengyel Lorand Szabo / Rolland Szabo Mircea Lazar / Marin Nemes Sorin Manea / Ioana Manea Open: Lucian ( Luci ) Neag / Marius ( Mao ) Pop Marian ( Marinica ) Andreev / Constantin ( Tuparu ) Fantana Sorin Parvulescu / Paul Cioban Anton (Toni) Bisceanu / Florian (Rideru) Lazar Florin (Nashu Mare) Stanila / Georgeta (Mitza) Stanila Mihai Turcu / Laura Cocis George (John) Lazariu / Laurentiu (Balauru) Gogan Florian (Beghes) Danci / Marius (Landy) Pasca Viorel Ognean / Valentin (Vali) Rosanu Vlad (Vladone) Viorel / Tudor (Gaganu) Ion Extrem: Pedro Pinto / Daniel Blaga Zoltan Torok / - Crinu Andanut / Corneliu Zamfirescu Mihail Pascu / Laurentiu Dobrica Liviu Iernean / Ferenc (Geko) Laszlo Claudiu Ugran / Barna Ravasz Szilard Magyar / Laszlo Tenkei Lucian Tampau / Bogdan Padurariu Robert (tzutzu) Tutuianu / Dan (primaru) Coroama Edited September 15, 2013 by iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Ne inscriem la clasa open ...Sandu Sorin (pilot) si Tibi Cojocaru (copilot) ...daca ne puteti caza la X3Mvalcea ! Sau la vulcanizare :ha: cu fetele :grin:! Sorine, dar tu vrei neaparat sa fii cazat la Valcea?!... Buzau e mai aproape de Monteoru.. Ca din cate stiu eu X3M valcea are sediu in Valcea .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Sfarsitul asta de saptamana ne-am adunat mai multi. Din pacate nu avem si poze din traseu deoarece suntem dispersati rau in padure . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Hai sa venim si noi la GTC. Horatiu Birleanu - pilot Vali Alexandroae alias marele Babu - copilot clasa Extreme Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din Campionatul National de Offroad Sorine, dar tu vrei neaparat sa fii cazat la Valcea?!... Buzau e mai aproape de Monteoru.. Ca din cate stiu eu X3M valcea are sediu in Valcea .. Exact asta vb cu IVA (i-am trimis pm), nu am putut sa ma inscriu ...imi cere nu stiu ce program :ha: si cum mi-am prins urechile, l-am sunat pe Vstef sa vina pe la mine sa instalez programele ...Dar saracu e ff racit si nu putea nici sa vb. ! :tk cred ca maine am sa reusesc sa instalez programele si poate reusesc sa ma si inscriu :grin: Dar am inteles ca managerul Viorel Vlad ma prins si pe mine in locul de cazare X3MValcea ...nu ca alt coleg, cum a facut la Targu Mures :ha::tk Deci vin 100% , chiar daca nu am reusit sa ma inscriu pe clubul GTC!:2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Lansez o intrebare aici desi stiu ca sunt in afara subiectului dar legat de competitia de la GTC sa va spun ce am constatat simbata si duminica la trasee. Verificam roadbook si totodata inregistram cu 2 dispozitive un montana 650T si un Ipod. La un momendat am constatat ca acestea nu mai inregistrau. Eram in gol alpin , deci teoretic semnal ar fi trebuit sa am. Le-am resetat si nimic. am continuat verificarea si dupa 4-5 minute au inceput sa inregistreze. Chestia asta s-a repetat si 2 ore mai tarziu dar numai cu Ipodul. Intrebarea ar fi ? - Ce ne facem in concurs daca vom avea "Lipsa track?", desi am inregistrat cu 2 dispozitive. Ce vina au concurentii daca a intrat.... Dorel, la mesterit, in satelitul GPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Duminica am fost si eu cu Dragos Stoica la verificat trasee. Am fost pe traseul din ziua 1 facut de Piede aproape perfect,mici corectii la distante de pana la 20 de metri desene perfecte dar mai ales traseul foartefrumoa cu de toate [peisaje,urcari si coborari,padure, viteza,portiuni tehnice dar mai ales navigare] Dupa mine traseul din ziua 1 se poate face si daca ploua la standard. Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shinobi Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Duminica am fost si eu cu Dragos Stoica la verificat trasee. Am fost pe traseul din ziua 1 facut de Piede aproape perfect,mici corectii la distante de pana la 20 de metri desene perfecte dar mai ales traseul foartefrumoa cu de toate [peisaje,urcari si coborari,padure, viteza,portiuni tehnice dar mai ales navigare] Dupa mine traseul din ziua 1 se poate face si daca ploua la standard. gigi a fost pe ziua 1 eu am fost pe ziua 2 cu piede si pot sa afirm galgaind ca e traseu de navigatie si o sa propun o "cupa speciala" copilotului care descurca echipajul prin boscheto-tufisurile si pozitiile intortocheate, dar corect masurate. mai subtire cu shpanul. legat de ce zice piede cu lipsa de semnal pe ipad sau pe alte aparate, se pare ca varianta cu balize pe masini prinde contur. mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 De la Cluj, mai vine o echipaj Dan si Barna Kiraly-extrem Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 De la Cluj, mai vine o echipaj Dan si Barna Kiraly-extrem Te rog sa-i inscrii si pe site. Edited September 17, 2013 by Astral GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Am facut inscrierea pe site. Am completat (cat m-a dus capul) si formularul pentru insotitori. Fiindca campurile obligatorii au niste nume care nu reproduc corect situatia, scriu aici ce am dori: Echipajul Negara - Logofatu : 2 persoane cu taxa all inclusive Aditional inca o camera dubla (pentru cele 2 jumatati mai bune). Ele (jumatatile vor doar sa doarma - de mancat mananca singure :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIM Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Vom incerca sa asiguram cazare in camere cu doua paturi in limita locurilor disponibile, in ordinea validarii inscrierii. Validarea va fi facuta numai dupa confirmarea platii. Pentru a rezerva locuri de cazare asistentei / insotitorilor va rugam completati formularul aflat la sectiunea GTC Trophy -> Inscriere -> Cazare sau direct AICI Persoane de contact - informatii pre-concurs: - Roxana Radu: 0748087022 - PR & Media - Adina Manea: 0741231006 - Secretariat - Cazare** - Stefan Ivascu: 0732020800 - Secretariat - info general - Razvan Cirap: 0723541851 - director concurs - info general **Va rugam ca pentru cazare intai sa completati formularul de pe site, si apoi sa tineti legatura DOAR cu colega noastra Adina. Pentru comunicare eficienta si evitarea neintelegerilor, va rog sa ma contactati. In principiu, este foarte simplu: daca s-a facut inscrierea pe http://www.gtctrophy.ro, inseamna ca se ia in calcul participarea. La momentul prezent, sunt 33 echipaje inscrise plus asistenta/ insotitori (chiar daca pe site apar acum doar 31). Daca se face plata, se pot emite pretentii legate de cazare, in sensul preferintei fata de o anumita pensiune sau alta. Daca nu, se pot emite in continuare, dar nu vor fi neaparat adresate :grin:. Evident, in spiritul organizarii unei competitii de succes (asa cum ne dorim sa fie), voi incerca sa tin cont de cat mai multe dintre nevoile si dorintele voastre. Dar exista si reguli, pe care unii dintre voi le respecta, deci vor obtine mai usor ce isi doresc (ce va doriti aproape toti care ati fost anul trecut, respectiv cazare cat mai aproape). Stiti care sunt pensiunile, pana la urma nu sunt chiar asa de departe de baza (pana in 5 km) In rest, numai de bine, mai e un pic si ne si intalnim :banana adina@gtcmotorsport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Pentru comunicare eficienta si evitarea neintelegerilor, va rog sa ma contactati. In principiu, este foarte simplu: daca s-a facut inscrierea pe http://www.gtctrophy.ro, inseamna ca se ia in calcul participarea. La momentul prezent, sunt 33 echipaje inscrise plus asistenta/ insotitori (chiar daca pe site apar acum doar 31). Daca se face plata, se pot emite pretentii legate de cazare, in sensul preferintei fata de o anumita pensiune sau alta. Daca nu, se pot emite in continuare, dar nu vor fi neaparat adresate :grin:. Evident, in spiritul organizarii unei competitii de succes (asa cum ne dorim sa fie), voi incerca sa tin cont de cat mai multe dintre nevoile si dorintele voastre. Dar exista si reguli, pe care unii dintre voi le respecta, deci vor obtine mai usor ce isi doresc (ce va doriti aproape toti care ati fost anul trecut, respectiv cazare cat mai aproape). Stiti care sunt pensiunile, pana la urma nu sunt chiar asa de departe de baza (pana in 5 km) In rest, numai de bine, mai e un pic si ne si intalnim :banana Si cand te gandesti ca AIIM (Adina ) e copilot...... acum inteleg de ce au ajuns pe 3 la KAT, Cum sa fie dispuse pensiunile pe 5km de baza. 1km e cea mai departata. Vezi plan cu distante. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Azi am facut ceva verificati pentru clasa standard. Ceva dadea cu "virgula", niste distante buclucase 0.9 in loc de 0.09 si 0.7 in loc de 0.27. Mi-o luam ...original! Dar pentu ca azi noapte a plouat am testat Mt-urile la lut ( stiti voi ce e... pamantul ala galben ce se foloseste in deosebi la sobe si e blestem la offroad). Concluzia: in 4 puncte e nevoie de trolii, in caz de ploaie. Vom fi prezenti in zona cu o masina de ajutor pentru cei care nu au trolii, fara ca concurentii sa primeaca penalizare pentru ajutor din exterior. si am facut ceva poze. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Frumos, frumos, vai cu nu doar cei de lá open si de lá extrem o Sá ajunga murdare si cu chiftele ( a citi, bucatele de noroi aruncate de cauciucuri) pe bot Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neag Luci Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Ei daca asa e traseul de standar,e clar ce ne asteapta la open!!!Piede,mai convins,mai am 6 zile sa imi schimb motorul,cu cel de 360 cp!!!!asa ca sa nu ma fac de rusine,daca tot batem atita drum pina la voi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Pregatisem si eu un filmulet la extrem care ar fi concurat la Oscar 4x4, cu Cernisov mergand cu rotile din stanga pe mal abrupt si cu celelalte la un metru in aer urmat de o troliere la deal pe diagonala cu multe cascadorii. Din pacate la urmatoarea bucata grava am pierdut camera si chiar daca stiam unde, nu am mai gasit-o. Asa ca atentie extrem, poate va faceti cu o camera- asta cu conditia sa va tineti de track :grin: Extremul a fost parcurs in intregime cu masini, cu 80-ul meu si buggy-ul lui Cernisov. Sunt cateva bucati unde o sa facem poze frumoase la Extrem! Daca vedeti fotografi in traseu, va rugam sa zambiti ... si sa dati jos copilotii...:banana:banana GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Echipaje inscrise pana acum la noi pe site: Standard Pilot / Copilot Razvan Sonea / Valentin Capota Valentin (SamuraiBZ) Radu / Alexandru (Retel) Pavel Dan Barbu / Ovidiu Nicolae Terezia Jeremias / Erzsebet (Zsoka) Iernean Sandor Mailath / Szabolcs Lengyel Lorand Szabo / Rolland Szabo Mircea Lazar / Marin Nemes Sorin Manea / Ioana Manea Sandor (Sanyi) Abri / Paraschiva (Piri) Abri Gheorghe Catrina / Bogdan Firica Vilmos (Vili) Nagy / Casaba (Csabi) Romfeld Open Pilot / Copilot Lucian ( Luci ) Neag / Marius ( Mao ) Pop Marian ( Marinica ) Andreev / Constantin ( Tuparu ) Fantana Sorin Parvulescu / Paul Cioban Anton (Toni) Bisceanu / Florian (Rideru) Lazar Florin (Nashu Mare) Stanila / Georgeta (Mitza) Stanila Mihai Turcu / Laura Cocis George (John) Lazariu / Laurentiu (Balauru) Gogan Florian (Beghes) Danci / Marius (Landy) Pasca Viorel Ognean / Valentin (Vali) Rosanu Vlad (Vladone) Viorel / Tudor (Gaganu) Ion Filip Mirescu / Ovidiu (Semaca) Limoncu Oleg Negara / Cristian (Watcher) Logofatu Sorin (GPScu) Sandu / Tiberiu Angelo Cojocaru Laszlo (LACI) Csernatony / Claudiu (Clau) Bucur Razvan (razvanuta) Capatina / Robert (Cobrra) Goicea Bjorn Buckinx / Daniel Lupu Extrem Pilot / Copilot Pedro Pinto / Daniel Blaga Zoltan Torok / - Crinu Andanut / Corneliu Zamfirescu Mihail Pascu / Laurentiu Dobrica Liviu Iernean / Ferenc (Geko) Laszlo Claudiu Ugran / Barna Ravasz Szilard Magyar / Laszlo Tenkei Lucian Tampau / Bogdan Padurariu Robert (tzutzu) Tutuianu / Dan (primaru) Coroama GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts